| Tőzsde Fórum |
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
Hely: London
Összes hozzászólás: 52
Hírnév szint: 3 ![]() |
Nekem jo tapasztalataim voltak veluk, naluk volt ceges es maganszamlam is.
Barmi kerdesem volt gyorsan valaszoltak emailban, vagy telefonon visszahivtak. Penz egy nap alatt jott a szamlamra. En nem szeretem a metatredert, es a trading stationjuk szerintem nagyon jo. Ha forex-eznek akkor naluk maradtam volna. Ez az en velemenyem, kerdezz meg mast is.
|
| Hirdetések |
|
|
#4 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 497
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Sok-sok vélemény a cégről: http://www.forexpeacearmy.com/public...w/www.fxcm.com
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Győr
Összes hozzászólás: 110
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Szia!
Voltam náluk és csak jót tudok mondani róluk. A Trading Station 2 kiválóan használható, a megbízások teljesülése csúszásmentes. A pénz visszautalása némi papírmunkával jár(t tavaly). Ki kellett nyomtatni egy formanyomtatványt, kitölteni, visszaszkennelni és elküldeni e-mailben. A költség fix 30 euró volt a visszautalandó összeg nagyságától függetlenül. Csak azért nem őket választom az újabb nekifutásra, mert érdekel az M5-M1 scalperkodás, ők meg inkább a Forexegyetem-féle H4-H1 bontású kereskedésre alkalmasak. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Új tag
Hely: győr
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Idézet:
Strategy Trader-jüket használtad? EA-t használtál rajta? Én most a robotok backtest-jével küzdök, csak sajnos a backtest nem hozza a valós kereskedés eredményeit. Ebben témában szereztél már tapasztalatot az FXCM-nél? Üdv gyartom |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Jelenlét
Összes hozzászólás: 217
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |