| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Hol lehet a legolcsóbban nyitni tőzsdeszámlát és hol lehet a legkisebb egységekkel kereskedni (deviza, olaj ,arany)?
Magyar cégek, érdekelnek kezdő vagyok. Tanulom a dolgot és nem szeretnék nagy összegekkel kezdeni... Köszi! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
szia...
szerintem attól függ, hogy miylen platformhoz vagy hozzászokva... A nagyok metatradert használnak, véleményem szerint az elemzésekhez ez a legjobb... számlanyitással kapcsolatban, azt hiszem az xtb-nél nincs számlanyitási díj, sem számlavezetési díj és ők is metatradert használnak... múltkor telefonáltam nekik a demó szlám miatt és jófejek, segítettek, nem hajtottak el, mert demós vagyok...nekem ez szimpatikus, a sráccal, aki megadta a mobil számát, bármikor beszélhetek... remélem tudtam segíteni |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Magyar cégek általában megbízhatóak, de ugyanígy megbízhatóak a kipróbált külföldiek. Kicsit konkretizálni kellene, hogy mit és hogyan szeretnél.
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Az biztos, hogy jó a Metatrader és megfelelő, de azért vannak nála fejlettebbek is.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 9
Sziasztok,
az Equitasnál vagyok, vagy inkább nemsokára csak voltam. Ma kaptam egy levelet, amiből kiderül, hogy -számomra-elfogadhatatlan áremelést hajtanak végre 07.01-től. (a szlavezetési díjon buktam ki, ezt más cégeknél már nem is ismerik, ők meg bevezetik..) Alapvetően nem vagyok egy daytrader tipus, havonta néhány kötésem van, de ha sikerül elkapni egy induló trendet, akkor néha hónapokig sincs semmi. Deviza nem érdekel, csak részvény, ETF, nyersanyag, esetleg később opció. Eddig csak itthon kereskedtem (kb 15 éves tapasztalat) de most, hogy váltok, a lehetőségek nagysága miatt inkább külföldi cég érdekel. Számomra a legfontosabb a biztonság, hiszen nem 10000 USD-s számláról van szó ![]() Azoktól kérdezném tehát, akik nem microlotokkal kereskednek 1,5 éve, hogy hosszabb távú tapasztalataik alapján mely cégeket ajánlanák? Jelenleg egy céget találtam, az IB-t, de ha valaki tud -személyes tapasztalata alapján- ajánlani másik céget, szívesen meghallgatom
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Sziasztok,
Már egy előbbi topikban is írtam, hogy én az xtb-nél vagyok nekem is csak jók a tapasztalataim, Unicredit banknál van számlám így nem kell külföldre utalni, nincs számlávezetési díj és utalási díj sem. Az ügyfélszolgálat nagyon jófej, tudsz devizával, részvénnyel és árucikkel is kereskedni mindezt MT4el. Én csak ajánlani tudom őket. Ja igen nincs jutalék, és a spreadek is megfelelőek főleg Float számlán.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Ha megtalaltad az IB-t ne is nagyon keress tovabb. Mindent megkapsz es ar-ertekben a legjobb arakon. Ha pedig egyszer megis megerintene a deviza, komoly szamlaval en a Dukascopyt ajanlom, szemelyes tapasztalat alapjan. Nagyon komoly ceg, komoly banki hatter, VIP szolgaltatatasok...stb. Bocs az ekezetek hianyaert.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Sziasztok!
Én a Trelox tőzsdeügynökséget ajánlom, itt két platform van ( metatrader 4, dealbook 360.) Alacsony költségek vannak pl: EUR/USD éjszaka 2$ spread napközben kb. 0.5-0.8 $ spread. Vannak külföldi részvények 0,1 % jutalékkal, haza részvények 0,25%. Indexeknek csak spread költsége van. Demó számlanyitásra is van lehetőség! Korrekt a cég PSZÁF-nál jegyezve van. link: http://tozsdeugynok.com/ |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Idézet:
![]() Amit még érdemes tudni róla: Magyar papírok közül MOL, OTP, MTelekom, Egis, Richter -el tudsz kereskedni, devizából kb van vagy 30-40 fajta ![]() USA papírok is elérhetők (Apple, Yahoo, Google, Cisco, stb). |
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1 ![]() |
Sziasztok!
Jelenleg a plus500-on tőzsdézem (http://www.plus500.com/?id=23014&pl=1. Nagyon meg vagyok vele elégedve, hisz nagyon egyszerű kereskedni, indikátorba is megvan minden ami kell. Egy hátránya van, hogy nem lehet vonalakat rajzolni. Viszont van egy nagyon nagy előnye. Első feltöltésnél elég sok bónuszt ad, és a kifizetés is hibátlanul működik. Viszont ennek ellenére mégis úgy döntöttem, hogy megpróbálok egy másik brókercéget. Ebbe kérném segítségetek. Ti mit ajánlotok? Nekem fontos lenne, hogy megbízható, olcsó legyen. Jó lenne ha lehetne állítani a tőkeáttétet. Lehessen kereskedni vele részvénnyel, devizával, árucikkel. Az se lenne hátrány ha feltöltésnél adna induló bónuszt. Mindenképp csak megbízható céget ajánljatok. Előre is köszönöm!
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Tag
|
Sziasztok!
Személy szerint Tadawul-t ajánlom (MT4). Minden elérhető rajta, ami kell. FX;CFD;INDEX;XAU;WTI;NG ...stb. De a fentebb említett IB-t és Dukascopyt is szívesen említem, komoly szándékú embereknek.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Sziasztok
Tudna valaki segiteni abban hogy a Global X Funds altal letrehozott Global X Lithium ETF-be szeretnek hosszutavra befektetni, de nem tudom hogy melyik brokercegnel tudnek venni, gondolom a magyaroknak nincs a palettajukon Elore is koszonom |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| brókercég, kezdő, olcsó |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|