| Tőzsde Fórum |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Idézet:
Én nem sok jót hallottam róluk és ismerve a rendszert ez kódolva van... De új infó érdekel.
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sindler! köszönöm a két linket. Nem vagyok meglepve.
Zeeman! Én valójában nem vagyok károsult, egy teljesen más úton voltak tapasztalataim a "brókernetes" világgal. Számomra egészen félelmetes. Akárhogyis misztifikálják a tevékenységeiket, én mégiscsak azt az egyszerű képletet látom, hogy ez az egész egy ügyesen kidolgozott átverés. Emlékszem, amikor a kapitalizmus a nyakunkba szakadt, a magyarok nem voltak felkészülve arra, hogy maguknak kell a dolgokat kézben tartaniuk és csak sok-sok év alatt alakult ki az új szemlélet. Bizonyos korosztályok vagy éppen nagyon tájékozatlan rétegek még mindig azt hiszik, hogy majd az állam segít. Bár valójában ilyen emberek más országokban is élnek csak jóóóóóval kevesebben már. Lassan megtanulták a leckét. Nos a Brókernet szerintem az egyik legegyszerűbb trükkel és módszerrel operál. Rövidre veszem: agymossák a dolgozókat, azok mennek (kissé hivatalos látszatot keltve, ami persze hat) és előadják, hogy most lehet meggazdagodni (ezt mindenki szeretné hinni), megkötik az üzletet és amikor beáll a krach, akkor széttárják a karjukat, hogy ja kérem, mi csak közvetítjük az üzletet, a szerződés nem a Brókernet és a kuncsaft között jön létre, mert a cég ugye csak ügynök. Persze ez a jobbik eset, mert az ügynök ilyenkor úgy tudom, elérhetetlen, a cég pedig személyiségi jogokra való hivatkozással még azt sem hajlandó megmondani, hogy az adott ügynök nekik dolgozik-e vagy sem. Az egész tehát egy felelősség nélküli laza ügynökhálózat. Szerintem zseniális ötlet. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Én inkább felelősség nélküli, akár a mások kárán nyerészkedő társaságnak nevezném őket
egy olyan csapat ahol arra képeznek ki embereket,hogy hogy kell becsapni ismerősöket, barátokat, rokonokat, mert az idegenek bizalmatlanok épp ezért nehéz a közelükbe férkőzni,ellenben az előbb felsoroltakkal Nem mintha idegeneket szebb lenne becsapni,de épp azokat akik megbíznak bennünk,még undorítóbb |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Hírnév szint: 2 ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Brokernet |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Brokernet | Kisbefektető | További befektetési formák | 1 | 2010-10-21 11:53 |