Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Brókercégek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2011-08-15, 09:22   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
balekné a hírnévhez vezető út elején jár.
Unhappy Brókernet

Érdekes tapasztalataim voltak a Brókernettel, szeretném megosztani ezeket olyanokkal, akik szintén kapcsolatba kerültek velük.
balekné nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-08-15, 09:55   #2 (permalink)
Szenior tag

Hely: Jelenlét
Összes hozzászólás: 217
Hírnév szint: 3
sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

http://medwe.blog.hu/2011/04/18/brokernet_2

http://www.pertarskereso.hu/panaszok...net-karosultak
sindler nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2011-08-15, 10:22   #3 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 224
Hírnév szint: 2
nagyd a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

ki tudja mi az igazság... mindenhol van jó meg rossz, lejárató hír.... hogy mi áll a háttérbe... ezek semmit se bizonyítanak ezek a cikkek.
nagyd nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-08-15, 15:03   #4 (permalink)
Tag

Zeeman logója

Összes hozzászólás: 79
Zeeman már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Zeeman már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
balekné eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Érdekes tapasztalataim voltak a Brókernettel, szeretném megosztani ezeket olyanokkal, akik szintén kapcsolatba kerültek velük.
Írd le!
Én nem sok jót hallottam róluk és ismerve a rendszert ez kódolva van...
De új infó érdekel.
Régi 2011-08-16, 21:39   #5 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
balekné a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sindler! köszönöm a két linket. Nem vagyok meglepve.

Zeeman! Én valójában nem vagyok károsult, egy teljesen más úton voltak tapasztalataim a "brókernetes" világgal. Számomra egészen félelmetes. Akárhogyis misztifikálják a tevékenységeiket, én mégiscsak azt az egyszerű képletet látom, hogy ez az egész egy ügyesen kidolgozott átverés. Emlékszem, amikor a kapitalizmus a nyakunkba szakadt, a magyarok nem voltak felkészülve arra, hogy maguknak kell a dolgokat kézben tartaniuk és csak sok-sok év alatt alakult ki az új szemlélet. Bizonyos korosztályok vagy éppen nagyon tájékozatlan rétegek még mindig azt hiszik, hogy majd az állam segít. Bár valójában ilyen emberek más országokban is élnek csak jóóóóóval kevesebben már. Lassan megtanulták a leckét. Nos a Brókernet szerintem az egyik legegyszerűbb trükkel és módszerrel operál. Rövidre veszem: agymossák a dolgozókat, azok mennek (kissé hivatalos látszatot keltve, ami persze hat) és előadják, hogy most lehet meggazdagodni (ezt mindenki szeretné hinni), megkötik az üzletet és amikor beáll a krach, akkor széttárják a karjukat, hogy ja kérem, mi csak közvetítjük az üzletet, a szerződés nem a Brókernet és a kuncsaft között jön létre, mert a cég ugye csak ügynök. Persze ez a jobbik eset, mert az ügynök ilyenkor úgy tudom, elérhetetlen, a cég pedig személyiségi jogokra való hivatkozással még azt sem hajlandó megmondani, hogy az adott ügynök nekik dolgozik-e vagy sem. Az egész tehát egy felelősség nélküli laza ügynökhálózat. Szerintem zseniális ötlet.
balekné nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-05-02, 07:59   #6 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
csaba54 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én inkább felelősség nélküli, akár a mások kárán nyerészkedő társaságnak nevezném őket
egy olyan csapat ahol arra képeznek ki embereket,hogy hogy kell becsapni ismerősöket, barátokat, rokonokat, mert az idegenek bizalmatlanok épp ezért nehéz a közelükbe férkőzni,ellenben az előbb felsoroltakkal
Nem mintha idegeneket szebb lenne becsapni,de épp azokat akik megbíznak bennünk,még undorítóbb
csaba54 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-05-09, 19:44   #7 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 79
StuG a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
csaba54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én inkább felelősség nélküli, akár a mások kárán nyerészkedő társaságnak nevezném őket
egy olyan csapat ahol arra képeznek ki embereket,hogy hogy kell becsapni ismerősöket, barátokat, rokonokat, mert az idegenek bizalmatlanok épp ezért nehéz a közelükbe férkőzni,ellenben az előbb felsoroltakkal
Nem mintha idegeneket szebb lenne becsapni,de épp azokat akik megbíznak bennünk,még undorítóbb
Ez pontosan így van. Nem terveznek hosszú távra az ügyféllel. Ezért is a hízott jutalék, amit neked kell megfizetned. Szerintem mindenki (aki nincs totál képben a hitelekkel, befektetésekkel) messzire kerülje el őket.
StuG nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
Brokernet

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Brokernet Kisbefektető További befektetési formák 1 2010-10-21 11:53

A pontos idő 08:33 , a GMT +1 időzóna szerint.