| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem. Hol nyithatok olyan demo számlát, ami egyrészt egy bizonyos időn belül elért bizonyos hozam után fizet valamennyit, másrészt lehet rajta kereskedni a BÉT-en azon belül a "A" részvényszekción belül és hónapokig érvényes? Másképpen megfogalmazva a kérdést, hol vehetek OTP részvényt és a feltételek teljesülése után még fizet is valamennyit. (Nem day trade-del foglalkoznék.) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Idézet:
Ezt TDK-án (Tudományos Diák Kör) hallottam egy olyan sráctól, aki ma már ebből keresi a zsebpénzét, de a kezdő tőkét ilyen fajta demo számlákon szerezte meg. Mondjuk ő FOREX-en volt. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Viszont a forexen például a Marketivánál vagy a Plus500-nál nyithatsz úgy éles számlát, hogy nem kell rátenned pénzt és ők adnak minimális összeget (mondjuk pár ezer forintot). Valamint egyre több forex bróker hozza be a mondjuk úgy, hogy üdvözlő bónuszt, vagyis amikor nyitsz egy számlát és ráteszel valamennyi pénzt akkor adnak hozzá bónuszt bizonyos feltételekkel. Ilyen szokott lenni az Alparinál vagy az Avafx-nél. Ezután megvannak a feltételek amiket teljesítve a tiéd lesz a bónuszpénz, vagyis ha ezeket teljesíted akkor a saját tőkédet ki is veheted és csak a bónusszal kereskedsz tovább. Szóval vannak lehetőségek.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
Sziasztok!
Tudtok olyan megbízható brókercéget ajánlani (lehetőleg európait, ahol microlots is van), amelyik Mac-en is működik? Próbáltam nyitni egyet az alparin, mert szimpatikus volt és itt is jókat olvastam róla, de nagyon úgy tűnik, hogy a MetaTrader 4 csak Windowson fut. Amúgy én az eToronál már nyitottam egy demoszámlát, az megy a Mac-en is, viszont lassú és nagyon furcsa az elszámolás, ma pedig egy általatok ajánlott értékelő oldalon olyan rosszakat olvastam róla, hogy úgy döntöttem, jobb ha gyorsan keresek valami mást, mert élesben biztosan nem szeretnék velük bótolni. Üdv, és kösz előre is, ha van valamelyikőtöknek ötlete. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
http://www.forexpeacearmy.com/public.../www.etoro.com
Ezen az oldalon írnak elég ijesztőeket az eTororól, egyébként tényleg van verseny a demósoknak is, amin lehet nyerni, de az olvasottak után nem vagyok biztos abban, hogy azt a pénzt tényleg meg is lehet kapni. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 1 ![]() |
Most utána néztem és Ubuntu linuxra próbálgatták többen ráerőltetni a Wine windows emulátoron keresztül. Ahogy olvastam, problémák vannak itt és egyáltalán nem biztos, hogy jól fog futni.
Nem igaz, hogy egy ilyen népszerű rendszert nem tudnak a fejlesztők megírni linux alá. Márpedig nem fogom én mindig újraindítani a gépet, hogy Windows XP alatt használjam.
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 1 ![]() |
Idézet:
Témára visszatérve jó ez a demószámla. Nem szeretem a zsákbamacskákat és jó körülnézni.
|
|
![]() |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |