| Tőzsde Fórum |
|
|
#101 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Természetesen nem engedhettuk hogy az éles kereskedést befolyásolja! A spread-ek és swap-ok nem hinném hogy magasak de mindenki hasonlitsa ossze bátran máséval! http://www.ironfx.com/hu/trading-acc...ads-comparison http://www.forexfactory.com/market.php A sebességre visszatérve pár dolog ami még segíthet: - Ne futtasson senki tobb MT4-et egyszerre - A piacfigyeloben rejtsd el azokat az isntrumentumokat amiket nem használsz aktívan - Az internet kapcsolatot ellenorizd! (az idojaras miatt sokan internet nelkul maradtak, masoknak meg akadozik a kapcsolat!) - A PC-d Memóriájának a mérete GÉPIGÉNY(system requirements)
|
|
|
|
#102 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Verseny részeredmény:
http://www.ironfx.com/en/fx-competition-results Mielott barki kérdezné, csak a top 10 látszik mivel csak 10 díjat osztunk ki. Sajnos nincs még magyar a listán, de páran kozel állnak! Úgyhogy hajrá!
|
| Hirdetések |
|
|
#103 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 57
Hírnév szint: 1 ![]() |
Ez az iron egy hulladék. Felvittem 200.000ig majd elkezdtem 100 lotokkal skalpolni és minden baja volt. Kb 10szer kellett elküldenem a tranzakciót, és gyakran még annyit se volt hajladnó visszaküldeni hibaként, hogy busy..... Fura volt. Pedighát egy demon nem mind1? vagy mégis?
|
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Szenior tag
|
A demo ugyanúgy mukodik mint az éles számla és 50 lot / per click a limit.
Ha 100 lotot akarsz akkor kattints kétszer!
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Akkor jó!
Az élesben van ez a szabály! Ha engedte akkor orulok neki! Csak így tovább!
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Akkor csak jobb ha 50-es egységekkel próbálkozol! Ugy talán nem lassul be!
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 160
Szervernek mindegy ezen a nagysagrenden, hogy 1-gyel vagy 100-zal szamol. ha lenne 10-100 nagysagrendbeli kulonbseg (annyi 0 az 1-es utan) az mar nem mindegy, de meg annak a szamitasa sem szabadna gondot okozzon. Meg az egyetemen volt egy ilyen feladatunk, hogy kimondhatatlan szamokkal vegezzunk muveleteket es megdobbentoen gyorsan dobta ki az eredmenyeket a gep.
|
|
|
|
|
|
#110 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 306
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#111 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
De nagy osszegnél olyan 20-30 EUR maximum
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Nálunk lehet UBS, Barclays és Marfin bankba és abból is utaltatni!
Az utóbbi a legolcsóbb és leggyorsabb! Amint mondtam % os koltsége van ami az ossze nagyságától fugg! De 20-30 EUR nál állandósul egy nagyobb osszeg felett! Ha konkrét adat kell mondj egy példát!
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Szenior tag
pl befizetek bankkártyával 1000 USDt, ez lenne a kereskedési tőkém. Ezt későbbiekben sem bővíteném. A nyereséget 250 USD darabokban hazautalgatnám. Ha veszteségem van, akkor visszapótolnám hasonló méretű darabokban. Amíg lehet, használom az ingyenes bankkártyás kivételi lehetőséget, azonban ha már többet vettem ki, mint amennyit összesen befizettem, akkor már csak utalással tudom hazavinni a pénzt (ha jól értettem amit írtál). 10000 USD nyereséget nem akarok összevárni, hogy ingyen utalhassak haza. Amint van legalább 1250 USDm, akkor 250et hazautalok. Tehát az érdekelne, hogy milyen költséggel tudok hazautalni 250 USDt. De megírhatnád ezt a költséget 100 USD, és 500 USD hazautalásra vonatkozóan is!
köszi, smk |
|
|
|
|
|
#115 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 126
Idézet:
Élesben is így akarod nyomni? Nekem ez egy kicsit merésznek tűnik!
|
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Az utaláskor amint említettem nincs koltséged tolunk illetve a fent említett bankoktól! Viszont a kozvetito bankok amiket elore nem tudni hogy melyek lesznek számitanak fel neked utalási koltséget! Mivel innen nem tudjuk hogy melyik banknal tartod a pénzed, és hogy melyik bankokkal állnak kapcsolatban, a legegyszerubb ha a saját bankodban megkérdezed hogy ha ciprusra (vagy svájc esetleg anglia) akarsz utalni mennyi a koltsége és akkor ugyanannyi lesz a vissza koltség is! Azt tartsd észben hogy az elso hazautalásodkor a kereskedési bónusz amit adunk megszunik! Viszont új befizetés esetén ismét adunk bónuszt!
|
|
|
|
#119 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Nem engedi hogy egybol kártyával utalj hanem egy kulon biztonsági kódot kell hogy kérj a bankodtól a tranzakcióhoz. Ha jól tudom ez Magyarországon még nem nagyon van!
|
|
|
|
#120 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Új fejlemény:
Minden a versenyben regisztrált személynek akár nyer valamit akár nem, Éles számla nyitása esetén +40% kereskedési bónuszt tudunk adni! Az akció a verseny végéig (2012 Március 15.) tart! A versenyre 2012 Február 29-ig lehet regisztálni! Aki nem tette még meg még 2 napig megteheti! http://www.ironfx.com/hu/promotions/fx-demo-contest
|
|
|
#121 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 160
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#122 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
A 40% bónusz csak kereskedésre szolgál és akár el is veszítheto! A befizetés napján megkapod! nem kell X mennyiségu lotot megkereskedned, vagy Y idonek eltelnie.
|
|
|
|
#123 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 165
Idézet:
Ne már, máltai lett a székhelyetek? |
|
|
|
|
|
|
#125 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 57
Juj de jóóóó! Akkor magyarán a többi pénzt olyan, mintha demoként kapná meg az ember? Hurrá ! Zolikám nyitok neked 1.000.000 dodós számlát csak kereskedésre, ha (!!!most figyelj!!!) csak a 10 %át elutalnod!!!! Naa de siess mer az akció csak 1 hétig tart!!!! Csak neked csak most!
Ja és én nem Cipruson, hanem egyenesen egy gyönyörű szép szigetről!!!! Seychelles-en!!!!!!!! SAROKGARANCIÁÁÁVVALLL!!!!!!!!!! (jó persze lesz mindenféle komoly bizonyíték arra hogy meglesz a pénzed!!!) Nosza gyerünk utalni!!! utalni utalni!!! |
|
|
|
|
|
#126 (permalink) |
|
Szenior tag
itt van részletesebb leírás, csak most 30 helyett 40% a bónusz:
http://www.ironfx.com/hu/promotions/..._trading_bonus (alul lehet Click here for further details. -re kattintani) Csak azt nem tudom, miből akarják ezt kigazdálkodni, és hogy akarják megakadályozni, hogy ezzel a módszerrel lenyúlják a pénzüket a szemfüles ügyfelek és csődbevigyék őket. |
|
|
|
|
|
#127 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 16
Hírnév szint: 2 ![]() |
Nem tudom miért szívóztok Zolival állandóan.
A kereskedési bónusz az a kereskedésben használható bónusz, bennem fel sem merült hogy másképp működik.
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 9
Hírnév szint: 0 ![]() |
Azt tartsd észben hogy az elso hazautalásodkor a kereskedési bónusz amit adunk megszunik! Viszont új befizetés esetén ismét adunk bónuszt!
Hoopááá! Ennek egy értelme van, vidd hozzájuk a pénzed! ...))))))))))))))) |
|
|
|
|
|
#131 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Szerintem senkinek nem árt +40% margin!
Sot nagyobb profitot csinálhatsz így! Ha veszítesz akkor a bónuszból is levonódik a veszteséged! Aki ''igazi készpénzt'' ajánl az arra utazik hogy 500 lot megkereskedés alatt te 2x-3x lenullázod a számládat és ki se kell fizessék azt az osszeget! Ezt viszont azonnal megkapod! Feltétel nélkul.
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 344
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CSAK TŐZSDEI BRÓKER!!!!
A többi nem bróker csak annak hívja magát. Aki bónuszt kínál az fogadóiroda és nem bróker. A fogadóiroda ellened játszik és ilyen vagy olyan eszközökkel elveszi a pénzed, másképp nem működhet. A tőzsde az egyetlen tisztességes piac. |
|
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
Szenior tag
Az akár 500 -as áttéthez életbevágóan szükség van még egy extra marginra is nem kérdés.
1000 usd számlára nem elég hogy akkora pozit lehet felvenni 500 -as áttéttel is amivel 25 pip rossz irányba és már csörög is Mr. Margin. Értékesítő barátunk előző életében nem szirén volt? |
|
|
|
|
|
#136 (permalink) | ||
|
Szenior tag
Idézet:
Idézet:
|
||
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Szenior tag
Nem extra margin van, hanem kereskedési bónusz. Attól, hogy ezt megkapod, nem tudod kevesebb pipből kivégezni a számládat, mert igaz, hogy nagyobb kötést tudsz indítani, de nagyobb az egyenleged is hozzá.
|
|
|
|
|
|
#138 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
![]() Attól hogy "megdob" a broker ezzel a plusz kerettel nem lesz több pénzed, csak egy illúziót kapsz. |
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Sot nagyobb profitot csinálhatsz így!" Természetesen igazad van. A saját tőkédre vetítve nem vehetsz fel nagyobb pozíciót, ergo a tényleges kockázatot nem növeled. Viszont a pszichológiai nyomást igen mert bekerül a képbe egy plusz nehezítő tényező. Az extra illúzió faktor. |
|
|
|
|
|
|
#140 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 344
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Elméletileg a spreadekből él. ELMÉLETILEG. ![]() Nem állítom, hogy egy forex-spekuláns nem lehet sikeres. Sokféle képpen lehet kereskedni. De aki sikeres hosszú távon, az általában nem egy 100 USD nyitóegyenleget megengedő, 500-as tőkeáttételt biztosító, stb. cégnél rendelkezik számlával. Aki nagyobb összeggel tartósan nyerő azt vagy eltanácsolják, vagy megváltoztatják a teljesüléseit, vagy állást kínálnak neki. ![]() Egyszer felhívott az egyik ilyen úriember és közölte, hogy törölte az ügyletem, mert valójában ott nem volt kötés, csak a rendszer rossz árat közölt!!! Ekkor már kb. 10-edszer skalpoltam le a "rossz árat" egy CFD-n és ez nem tetszett neki. Az üzletszabályzatuk erre lehetőséget adott, gyakorlatilag bármit megtehettek, NEM REGULÁZOTT PIAC. Ennek már kb. 4 éve. Azóta is megvan a számlám, csak nincs rajta semmi .Úgy gondolom, hogy 30-50.000 USD (számlaegyenleg) felett sokkal jobb a devizaügyleteket (is) a határidős piacon kötni. De óvatosan megkockáztatom, hogy még a kisebb összeg esetén is. Jó a forex is ha valaki 1-2000 dollárral ki akarja próbálni magát. Valószínűleg nem fogják lenyúlni amíg kicsiben játszik. Érdemes egyébként megnézni, hogy egy-egy ilyen cégnél ha van 20-25 ezer dollárod, már VIP ügyfél lehetsz. Egy normális bróker pedig kb. ekkora minimumösszeggel áll szóba veled. Az Interactivebrokers-nél pl. 10.000 USD a minimum deposit. Így volt ez régen is. Jesse Livermore könyvét érdemes elolvasni, sokat ír erről. |
|
|
|
|
|
|
#141 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
példa: össz kereskedésre felhasználható tőke: 1000 USD. promóció nélküli bróker: befizetsz 1000USDt, kereskedsz vele. ha mind elbukod, akkor vesztettél 1000 USDt, ha mondjuk 1 év alatt megduplázod, és úgy döntesz, hogy abbahagyod, akkor kivehetsz 2000 USDt. IronFX: Megtartasz 286 USDt, Befizetsz 714 USDt, és kereskedsz 1000rel. Ha lenullázod, akkor csak 714et vesztettél. Ha 1 év alatt megduplázod és visszavonulsz, akkor 2000-268= 1714 USDt utalhatsz haza, amihez hozzácsaphatod az otthon tartott 268 USDt (+ esetleges kamatokat) Hol ebben az illúzió? Mitől nehezítő tényező? |
|
|
|
|
|
|
#142 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 131
Idézet:
Most készülök brókert választani (a svájci), de nem tudom mi legyen. Lehet mégiscsak meg kellene próbálnom inkább az opciókat stb. elsajátítani? De annál meg 2000 dollárral szóba se állnak velem. Sokan mondják, hogy az opció jobb, mert biztonságosabb. Nem tartom magam abszolut gurunak, sőt... Viszont az már rosszul esne, ha azért vesztenék a forexen, mert egy idő után csípi a szemüket a nyerő stratégia hosszutávon.(mégeszer írom nem nagyképűségből írom ezeket, pusztán nem igazán látom értelmét olyan dologba belemenni, amibe hiába vagy jó, kib...ik veled a bróker. Így semmi értelme nincs, csak időpocsékolás. Egyáltalán van olyan bróker, amelyik tényleg letojja a skalpolást, ha naponta 20x csinálod, és az üzletszabályzat is megengedi, és még tartják is magukat hozzá? A Dukas TÉNYLEGESEN ilyen, vagy csak papíron? Egyik szakmám marketinges, szóval tudom jól, hogy a szép igéretek jelentős része kuka.
|
|
|
|
|
|
|
#143 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
![]() Kár túlbonyolítani az egyébként sem egyszerű dolgokat ![]() Ezer pszichológiai csapda van a kereskedésben, beletenni még egyet feleslegesen nem biztos hogy jó ötlet. |
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Azóta ha jól tudom a határidős piacon is beengednek 3 ezer usd vel akár. Legalábbis van ismerősöm aki ilyesmi összeggel kereskedik 1 kontraktusos pozikat . Mindenki meg akarja fogni a kispénzű ügyfeleket is mert rengeteg van belőlük. Sok bajt nem okoznak még akkor sem ha nem kerülnek ki a kötéseik a piacra hiszen úgyis a legtöbben elvesztik a pénzüket saját maguktól is. |
|
|
|
|
|
|
#145 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Ugyanígy, ha pl van lehetőség 0.01 lotokkal kereskedni, akkor annak örülök abban az esetben is, ha éles használat közben nincs szükségem rá (pl új stratégiát ki lehet próbálni töredék összegekkel is) Ez nekem új, írhatnál róla valami részletesebbet is. Hogyan lehet ezt technikailag kivitelezni? |
|
|
|
|
|
|
#146 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Te kapsz tolem egy hónapra cash-back et! Minden lot után akár $3! http://www.ironfx.com/hu/promotions/cashback Ezt kiveheted készpénzben! Bár nem hiszem hogy a cash-back-el tobb profitot tudsz csinálni mint a kereskedési bónusszal! De mindeki számoljon után saját maga!
|
|
|
|
#148 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Nem tudnék profitot csinálni a cash-back -el, mert drágább az ironfx mint a jelenlegi brokerem. Sajnos még a pénzvisszatérítéssel is drágább. Amennyiben valós az oldalatokon közölt spread adat az ecn-re. Eurusd-re 1.8 pipet közöltök. Ez ecn-en kiugróan magas. Azért fizetni magasabb költséget hogy visszakapjak belőle nem igazán akkora üzlet nekem. Itt mellékelem a spreadet rögzítő logot ami az én éles számlámon volt pár perce futtatva. A mai átlag 0.48 pip volt + comission ami 0.7 pipnek felel meg. Ez összesen 1.2 pip. |
|
|
|
|
![]() |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 2 (1 tag és 1 látogató) | |
| archenius |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|