Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Brókercégek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2012-01-11, 16:00   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
piac a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Pepperstone

Egy jóhírű Ausztrál brókercég bemutatása!!
piac nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-12, 11:39   #2 (permalink)
Új tag

Hely: Gyula
Összes hozzászólás: 4
Vig Jácint a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás ajánlás

Sziasztok!

Olyan 3 éve ismerkedtem meg a tőzsde világával, és gazdaságinformatikus lévén, beleszerettem. Most diplomáztam egy saját fejlesztésű martingale stratégián alapuló robottal. Emellett skalpoló robotot is futtatok. Elég sok bróker demó és éles számláján vagyok már túl (Alpari, Dukascopy, LiteForex, FxOpen) mire rátaláltam a Pepperstone-ra. Csak ajánlani tudom, nagyon korrektek, ajánlott VPS szerverük meg a Datacenter között 3ms a válaszidő, pénz ki be fizetés gyors, zökkenőmentes, 24 órás online ügyfélszolgálat, 200$-tól ECN...

Ha valakinek segítségre lenne szüksége egy esetleges számlanyitáshoz, nagyon szívesen segítek, vagy bármi kérdésetek van készséggel állok rendelkezésetekre.
Vig Jácint nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2012-01-12, 12:09   #3 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
pixi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdvözlök mindenkit! Boldog vagyok, hogy egyre inkább bővül a piac és viszonylag kis pénzel megfelelő környezetben lehet futtatni robotokat,skalpolgatni! Ez 1 hatalmas előrelépés főleg robotos fronton. Sajnos sok fals eredmény született a számlákon a lassú adattovábbítás, magas jutalék miatt. Hiába volt jó robotod, jó beállítással nem produkált rossz környezetben!
pixi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-12, 14:47   #4 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 235
Hírnév szint: 2
nevető3dick a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Vig Jácint eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Olyan 3 éve ismerkedtem meg a tőzsde világával, és gazdaságinformatikus lévén, beleszerettem. Most diplomáztam egy saját fejlesztésű martingale stratégián alapuló robottal. Emellett skalpoló robotot is futtatok. Elég sok bróker demó és éles számláján vagyok már túl (Alpari, Dukascopy, LiteForex, FxOpen) mire rátaláltam a Pepperstone-ra. Csak ajánlani tudom, nagyon korrektek, ajánlott VPS szerverük meg a Datacenter között 3ms a válaszidő, pénz ki be fizetés gyors, zökkenőmentes, 24 órás online ügyfélszolgálat, 200$-tól ECN...

Ha valakinek segítségre lenne szüksége egy esetleges számlanyitáshoz, nagyon szívesen segítek, vagy bármi kérdésetek van készséggel állok rendelkezésetekre.
A robotjaidnak milyen hosszútávú eredményei vannak?
nevető3dick nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-19, 11:00   #5 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 94
Hírnév szint: 1
Prozac a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

5 napja tesztelem a Pepperstonet. Én annyira nem vagyok elragadtatva tőlük. Igazán jó pozíciókban rendszeresen nem enged benyitni, visszadob , hogy a "trade context busy":
A Pepperstone édesanyja csuklott rendesen.
Megkérdeztem a desktoppost, hogy a standard , és a Razor ECN számlájuk között mekkora a teljesülési sebesség különbség.
Legnagyobb megdöbbenésemre azt írta, hogy mindkettő STP/ECN számla, és nincs sebesség különbség.
A másik nyűgöm az volt, hogy belenyúlnak a Metatrader 4 defaultjába. Eddig , ami demót próbáltam, ott mindenhol fix pip volt a rács magasság, ezeknél össze vissza változott. Próbáltam állítani, ezért is kértem segítséget több emberkétől, aki forex tanfolyamokat tart, és itt a fórumon is. A pofám leszakadt, hogy az egyetlen valóban használható segítséget itt a fórumon kaptam, köszönet érte most is, míg a "nagy " webtanfolyam tartóknak fogalmuk nem volt a Meta működéséről, azaz nem vágtág csípőből, hogy ez a funkció beállíthatatlan felhasználóként.1 nap gondolkodási idő után kaptam egy olyan választ, hogy a chart menű tulajdonságok pont alatt rögzíthetem a skálát. Mind ezt egy magát borzalmas nagy guruként előadó tanfolyamokat tartó "zsenitől". Azt hittem, hogy lemarom az arcom helyben. Erre én kb 2 perc alatt rájöttem, még előző nap, csak ezzel a rögzítéssel az a gond, hogy az árfolyam egyszerűen kimászik a rögzített tartományból, és így adtam a szarnak egy pofont.
Na mindegy, már előző nap megoldottam a problémámat grid indikátorral/Kösz Brian az ötletet/. A "Tőzsde zseni " 1 nap gondolkozás után megszüli a teljes marhaságot tanácsként.

Szóval a bróker cégek belenyúlnak a Metatrader defaultjába, és ha akarják szopatósra állítják a felületet.

Ez a "trade is busy" meg most teljesen kiverte nálam a biztosítékot.
A "Help Deskes " pedig újfent madárnak akart nézni, mert a reklamálásomra azt a választ adta, hogy a Metatrader program nem bír egymás után gyorsan új megbízásokat továbbítani, ezért nem tudtam gyorsban pozíciót építeni.
Hát hogyne, én meg a "hülye vagyok a hegyről".
Más is járt már így?
Tudtok ajánlani olyan brókert, akinél tényleg teljesül a megbízásom 2-3 másodperc alatt, és nem szívat folyamatos vissza dobálásokkal?
Prozac nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-19, 11:16   #6 (permalink)
Szenior tag

archenius logója

Összes hozzászólás: 497
archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.
Alapbeállítás

Engedélyezz eltérést a jegyzett ártól, ha van ilyen lehetőség. (mert olyan MT4-et is láttam már ahol nincs ilyen)

Az én kereskedéseimbe belefér 5 pont is (0,5 pip), így viszont kisebb a valószínűsége annak, hogy requote-al visszadobják a jegyzési kérelmed.
Ha scripttel, vagy EA-val nyitsz, azok beállításainál rendszerint a slippage értéknél lehet ezt megadni.
Csatolt kicsinyítések
pepperstone-slippage.png  
archenius elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-19, 11:19   #7 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
archenius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Engedélyezz eltérést a jegyzett ártól, ha van ilyen lehetőség. (mert olyan MT4-et is láttam már ahol nincs ilyen)

Az én kereskedéseimbe belefér 5 pont is (0,5 pip), így viszont kisebb a valószínűsége annak, hogy requote-al visszadobják a jegyzési kérelmed.
Ha scripttel, vagy EA-val nyitsz, azok beállításainál rendszerint a slippage értéknél lehet ezt megadni.

Nem kínálja fel.
Régi 2012-01-19, 11:24   #8 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

A Pepperstone nem enged eltérés beállítást.Gyorsan végignéztem más cégekét, amiket letöltöttem, igazad van, van olyan , melyik felkínálja. Köszönöm az ötletet. Viszont ez is az én igazamat bizonyítja, hogy a bróker cégek alapból belenyúlnak a Metatraderbe, és van aki szívatósra állítva engedi letölteni az ő verzióját, és van aki korrekten. A Pepperstone Metatradere több ponton is szívatósra van beállítva. Én meg felhasználóként a programba nem tudok belenyúlni. Te melyik bróker cégnél kereskedsz?
Régi 2012-01-19, 11:26   #9 (permalink)
Szenior tag

archenius logója

archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.archenius már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
Prozac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A Pepperstone nem enged eltérés beállítást.Gyorsan végignéztem más cégekét, amiket letöltöttem, igazad van, van olyan , melyik felkínálja. Köszönöm az ötletet. Viszont ez is az én igazamat bizonyítja, hogy a bróker cégek alapból belenyúlnak a Metatraderbe, és van aki szívatósra állítva engedi letölteni az ő verzióját, és van aki korrekten. A Pepperstone Metatradere több ponton is szívatósra van beállítva. Én meg felhasználóként a programba nem tudok belenyúlni. Te melyik bróker cégnél kereskedsz?
Írtam egy privit.
Régi 2012-01-19, 11:26   #10 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Még egy észre vétel a Pepperstone-ról. A csúszó spreadjüket figyeltem az EUR/USD-n. 5 nap alatt egyszer sem volt 1.5 pip alatt, többnyire 1.8 volt.Az átlagként feltüntetett értékük az elmúlt 5 napot nézve mese.
Régi 2012-01-19, 11:30   #11 (permalink)
Szenior tag

archenius logója

Alapbeállítás

Idézet:
Még egy észre vétel a Pepperstone-ról. A csúszó spreadjüket figyeltem az EUR/USD-n. 5 nap alatt egyszer sem volt 1.5 pip alatt, többnyire 1.8 volt.Az átlagként feltüntetett értékük az elmúlt 5 napot nézve mese.
Az még kevés, hogy alacsony a spread, ha egyébként meg szop@t.
Régi 2012-01-19, 11:46   #12 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Most is igaz az, minek egy sosem hallott brókercéget nekünk tesztelni, majd ha már mindenki ismeri és jó, akkor kell oda menni, addig van sok ismert és jó ahová már most is lehet.
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-19, 11:51   #13 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 165
Shortosgyula a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Éles vagy demo számláról van szó?
Shortosgyula elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-19, 11:51   #14 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Most is igaz az, minek egy sosem hallott brókercéget nekünk tesztelni, majd ha már mindenki ismeri és jó, akkor kell oda menni, addig van sok ismert és jó ahová már most is lehet.
"Egy jóhírű Ausztrál brókercég bemutatása!! "

Ez volt a topic indító bejegyzés.
Gondoltam kipróbálom.Leírtam a tapasztalataimat.
Régi 2012-01-19, 13:39   #15 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Sziasztok.
Én a Razor éles számlájukat használom, manuálisan is kereskedek néha, de robot fut rajta. Az átlagos spreed-em most 0,2-0,5 pip között ugrál. A VPS szerverről egy saját script-el kimértem a bekerülési időt, ami 500-800 ms-volt, a megbízás törlése 200-300 ms. Az hogy esetleg belenyúlnak a metatrader 4 defaultjába kiküszöbölhető, hogy letöltesz egy Metatradert bármelyik más brókercégtől és a bejelentkezési adatokként a Pepperstone-s adatodat adod meg, szerver, felhasználónév, jelszó, és be fog engedni.
Régi 2012-01-23, 18:14   #16 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 6
ttorhcs a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

sziasztok

most akkor hogy is van ez?!

a "trading context is busy" ha jól tudom, azt jelenti hogy a szerver túl elfoglalt a kérések kiszolgálásához.
Ha "kimegy" az ár a megengedett slippage sávodból (mintha eleve 5 egység lenne a default az mt4-ben?) azt a "trading timeout" üzenettel nyugtázza.

Lehet hogy a vpn usereket magasabb prioritással szolgálja ki a szerver?
vagy csak a számlaméret a lényeg?

meghát ja... egy a marketing duma, meg más a valóság (..persze 100 dollárért ugyanazt kapod mint 10-20k ért...)

néztem én is az "architektúra" bemutatást, dehát... mt4-ben HFT stratégia?
...akkor meg minek a 0.1 sec- el kisebb reakcióidő?!

meg még egyet nem értek. most akkor ez STP vagy ECN kapcsolat?

amúgy szimpatikus brókercégnek tűnik.
kb ugyanezeket mondják mint ti ketten:
http://www.forexpeacearmy.com/public...epperstone.com
ttorhcs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-24, 11:32   #17 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Hello!

Igen, a "trade context busy" hiba a szerver túlterhelésekor fordulhat elő.

A VPS userek jóval gyorsabb kapcsolattal rendelkeznek a szerver felé, de magasabb prioritást nem élveznek. Az igaz, hogy ha premium ügyfél vagy, jobban figyelnek rád, és extra szolgáltatásokat kapsz (ingyen VPS, jobb feltételek, kinevezett ügyfélkapcsolatos kolléga stb).

ECN bróker, tehát STP is.

Miért ne lehetne HFT-zni mt4-ben?
Régi 2012-01-24, 11:35   #18 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Elfelejtettem mondani, hogy dec. 19-én állítottak hadrendbe egy új szervert, mert a hirtelen jött sok ügyfelet nem tudták rendesen kiszolgálni, és azóta nincs probléma.
Ezt FPA-n is leírják
Régi 2012-01-24, 12:11   #19 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

HFT: nem tudom... nekem olyan érzésem van tőle, mintha egy Opelbe akarnánk egy sportkocsi motorját beletuszkolni ...

Neked van HFT startégiád?
De tessék engem megcáfolni...

Igaz nagyon gyors az MQL, de a környezet...(szerver, maga az MT4 progi) hát nemtom...
Olvasgattam fórumokat, vannak projektek, hogy hardvert közvetlenül programoznak kereskedésre...ehhez képest nekem furcsa ízű a barátságos-minden-igényt-kielégítő populáris szoftvert (ami ráadásul Dealing Desk-re lett tervezve 6 - 8 éve?) ilyen teljesítményre karburáljuk...windows alatt...

Semmi sem lehetetlen?

Ha PC, akkor én a java mellett tettem le a voksom..(Dukascopy, Marketcetera) épp egy FIX konnektort próbálok összekarburálni Jforexre (mivel nincs 100k$-m a natív API-hoz) ...meglátjuk...
Vélemény?
Régi 2012-01-25, 11:38   #20 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Ezt hogy magyarázzátok meg? Pepperstone, éles razor számla.
Az mt4-ben folyamatosan 2, egymástól eltérő ask ár szerepel.
Egyébként van még jutalék is ami 0.8 pipnek felel meg dollár-párok esetén.
https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
Régi 2012-01-25, 12:02   #21 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

érdekes

kíváncsi volnék, a tick mozgás azonos? a gyertyáknál és a tick charton?
és az ártáblán melyik árat mutatja?
Régi 2012-01-25, 12:48   #22 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

A gyertyáknál lévő árnál a bid lejebb van fél pippel, az ask pedig feljebb mint a piacfigyelőben és az f9 panelen.
Azaz egy pipel tér el összesen.
Régi 2012-02-15, 16:17   #23 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

pepperstone nagyon jó, végrehajtás sebessége, pontossága stb, de picit sok a szerverleállás.
Régi 2012-02-28, 18:58   #24 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 160
barabasi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Demo mennyiben kulonbozik az elestol? lassulas, arrebb teljesules stb?
Kifizetest probaltad mar? Neten van egy-ket negativ beszamolo azzal kapcsolatban is...
Nekem a demo nagyon bejott, de utalastol tartok...
barabasi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-28, 19:15   #25 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

A leggyorsabb éles teljesítésű broker, viszont mostanság előfordul szerverleállás néha.
Kifizetést nem próbáltam, pár hete van csak éles számlám náluk.
Kfizetéssel sehol nem volt még gondom, itt se hiszem hogy ezzel probléma lenne.
A szerverleállások aggasztóak viszont.
Van több helyen is éles számlám és volt még több helyen, gyorsaságra, pontosságra a pepper vezet eddig. 1 mp-n belüli teljesülések, stop , tp (!) minimális odébbteljesülés.
Régi 2012-03-05, 19:57   #26 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Pepper új szervert állított be a razor számlákra, leállások megszűntek úgy tűnik + a charton is a megfelelő adat van.
Mai átlag spread eurusd-n 0.448 pip volt ami eléggé rendben van.
Régi 2012-03-05, 20:51   #27 (permalink)
Tag

papa a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Nalam meg sz...bb lett.1-1 pip volt a különbseg, igy neha 3 pip közelebe jart a charton.
papa nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-06, 08:16   #28 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
papa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nalam meg sz...bb lett.1-1 pip volt a különbseg, igy neha 3 pip közelebe jart a charton.
Ezt nem értem. A razorról beszélsz?
Régi 2012-03-06, 19:13   #29 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Igen, ma a különbseg 0.9 es 1.2 között mozogmindket artol, azt jelenti, hogy a spreed 2.5-3.0 között mozog. Söt ma fel het körül nyitottam meg -este- es EURUSD-en az 1orasat legalabb 5 percig nem adta be. Csak az e-mailem volt nyitva, tehat nem volt a gep terhelve
Régi 2012-03-06, 19:47   #30 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A leggyorsabb éles teljesítésű broker, viszont mostanság előfordul szerverleállás néha.
Kifizetést nem próbáltam, pár hete van csak éles számlám náluk.
Kfizetéssel sehol nem volt még gondom, itt se hiszem hogy ezzel probléma lenne.
A szerverleállások aggasztóak viszont.
Van több helyen is éles számlám és volt még több helyen, gyorsaságra, pontosságra a pepper vezet eddig. 1 mp-n belüli teljesülések, stop , tp (!) minimális odébbteljesülés.
A kifizetés miatt nem nyitottam náluk számlát. Csak bankszámlára hajlandók visszautalni, és a bankszámla tulajdonosának meg kell egyeznie a kereskedési számla tulajdonosával.
Rá utalni lehet moneybookersről, viszont vissza nem hajlandók utalni rá.
Ez így nekem kapásból felejtős.
Régi 2012-03-06, 20:41   #31 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 131
Dvit a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Egyébként mennyiért utalnak vissza kenguruföldről?
Dvit nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-07, 10:03   #32 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
A kifizetés miatt nem nyitottam náluk számlát. Csak bankszámlára hajlandók visszautalni, és a bankszámla tulajdonosának meg kell egyeznie a kereskedési számla tulajdonosával.
Rá utalni lehet moneybookersről, viszont vissza nem hajlandók utalni rá.
Ez így nekem kapásból felejtős.
Elég durva lenne ha vissza lehetne utalni más számlájára.
Moneybookers-es visszautalás viszont tényleg jó lenne.
Régi 2012-03-07, 10:34   #33 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
papa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igen, ma a különbseg 0.9 es 1.2 között mozogmindket artol, azt jelenti, hogy a spreed 2.5-3.0 között mozog. Söt ma fel het körül nyitottam meg -este- es EURUSD-en az 1orasat legalabb 5 percig nem adta be. Csak az e-mailem volt nyitva, tehat nem volt a gep terhelve
Te Papa, kezdem elveszteni a fonalat
Amiről én írtam : Eurusd, a pepperstone razor számlán.
Kaptál egy saját szervert amin többszörös spread van?
Régi 2012-03-07, 19:56   #34 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

En mar elvesztettem a fonalat. Most töröltem a gepröl, mar idegesitett az elteres, ma 0.5. Egyebkent az oldalukon a szamlatipusoknal rakattintottam a razor fiokra, es a lap aljanrol letöltöttem a free demo mt4-et. Eurusd-en probaltam nehany pozit nyitni, 1 lottal a jutalek -7,53 dollar, a piacfigyelöben es a megbizas ablakban ask-bid megegyezik a chart-on teljesen mas arat mutat es erre zar-nyit. Kicsit erdekes. Meguntam letöröltem.
Régi 2012-03-07, 20:14   #35 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Te Papa, kezdem elveszteni a fonalat
Amiről én írtam : Eurusd, a pepperstone razor számlán.
Kaptál egy saját szervert amin többszörös spread van?
Szerintem hozzáadta a comissiont a spreadhez. Arányosítva az ECN számlájukra a comissiont kijöhet a 25 pontos spread.
Régi 2012-03-08, 06:57   #36 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Közben rájöttem milyen különbségről írt Papa. Arról amiről hetekkel ezelőtt én is de én nem meguntam hanem utánajártam mi is volt az: két számlatípusa van a peppernek de csak egy chartja volt korábban: a nagyobb spreades /commission nélküli/. A kereskedési adat /amit ténylegesen kötöttél/ és a charton szereplő ár között volt eltérés a spread különbözőség miatt.
Most hétfőtől őj szervere van a razornak és a chart is stimmel.
A spreadrecorderrel , amivel rögzítettem az adatokat a valós spreadet láttam, mert az a piacfigyelő adataiból dolgozik nem a chartról, hiszen kereskedésnél azt az árat kapod.
Namost: felfelé kerekítve 0.5 a spread + 0.75 pipnyi a comission azaz 1.25 pip az össz költség viszont borzasztó gyors végrehajtás és minimális csúszás mellett. /nagyobb a likviditása más ecn-ekhez képest amikkel összehasonlítottam/
Régi 2012-03-08, 22:58   #37 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 57
abrakadabra111 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

CFD-k sajnos hiányoznak, de gondolom hamarosan az is lesz.
abrakadabra111 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-14, 17:45   #38 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Durván jó lett a szervercsere óta a razor, gyors, pontosak a teljesülések. Javaslom próbálja ki aki elégedetlen a jelenlegi brókerével.
Régi 2012-03-14, 18:13   #39 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Durván jó lett a szervercsere óta a razor, gyors, pontosak a teljesülések. Javaslom próbálja ki aki elégedetlen a jelenlegi brókerével.
Az apróságaik zavarnak.

1.Benyitáskor nem lehet egyből Stop-Lostot megadni, csak benyitás után lehet módosítani.

2.Nem lehet beállítani a jegyzett ártól való maximális eltérést benyitáskor.

3.Folyamatosan ki van írva a benyitáskor felnyíló ablakba, hogy:"Figyelem! A piaci megbízásnál a végrehajtási árat a dealer jegyzi.Ezt nem értem, hiszen ha egyszer ECN a számla, akkor hogy jön ide a dealer, mint árjegyző?

4.Feltölteni lehet Moneybookersről, visszautalni viszont csak Bankszámlára hajlandóak.

5.Én nem látom annyira alacsonynak a spreadjeiket.A magyar brókerekhez képest jók, de ha hozzá számolom a comissiont, ugyan annyi, mint a legtöbb Ázsiai bróker nem ECNje.

Ezek a dolgok csak engem zavarnak?
Régi 2012-03-14, 21:31   #40 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 160
barabasi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Az apróságaik zavarnak.

1.Benyitáskor nem lehet egyből Stop-Lostot megadni, csak benyitás után lehet módosítani.

2.Nem lehet beállítani a jegyzett ártól való maximális eltérést benyitáskor.

3.Folyamatosan ki van írva a benyitáskor felnyíló ablakba, hogy:"Figyelem! A piaci megbízásnál a végrehajtási árat a dealer jegyzi.Ezt nem értem, hiszen ha egyszer ECN a számla, akkor hogy jön ide a dealer, mint árjegyző?

4.Feltölteni lehet Moneybookersről, visszautalni viszont csak Bankszámlára hajlandóak.

5.Én nem látom annyira alacsonynak a spreadjeiket.A magyar brókerekhez képest jók, de ha hozzá számolom a comissiont, ugyan annyi, mint a legtöbb Ázsiai bróker nem ECNje.

Ezek a dolgok csak engem zavarnak?

1) Ez az ECN brokereknel altalaban igy van
2) ha kimegy bankkozire es kozben valtozik, akkor azt hogy is tudnad?
3) Ez azt jelenti, hogy az arat, nem ok befolyasoljak, hanem az akinel te rajtuk keresztul kereskedsz
4) Folosleges biztonsagi tenyezo, de penzmosas egy reszet lehet szurni vele
5) Az ECN brokerek elvileg picivel dragabbak mint a MarketMakerek, de cserebe nem szarakodnak, nincs stophunting, megy a skalpolas es pip-hunting stb

A brokerhez startegiat, a startegiahoz brokert kell valasztani.
barabasi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-14, 23:29   #41 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 131
Dvit a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

1., -est egy EA-val meg tudod oldani, az alpari után nekem is furcsa volt az ecn másik bokernél, hogy csak utána tudsz sl tp állitani, EA-val beállitod a standard kötésegységet, stoppot, esetleg tp-t. Én hozzárendeltem billentyűkombót, pld. ALt+n-nel longolom, alt+m-el shortolom, alt+z-vel zárom a poziciót/poziciókat. Ha nyomsz pld. egy alt+n-t egyből belevesz az első ticre ugró árban az EA-ba beállitott értékekkel és pillanat alatt odalövi a stoppot, tp-t, esetleg csúszóstopszintet. Nagyon zavar engem is amugy, legalább egy jelképes stoppot megengedhetne, hogy beállitsd és akkor nem kellene EA-t használni, másik meg az, hogy jártam már úgy demon is, hogy vétel után megszakadt a kapcsolat. Ilyenkor azért jó lenne ha ott lenne egy stop, mert rámehet a tőke.
Dvit nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-15, 06:52   #42 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
barabasi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
1) Ez az ECN brokereknel altalaban igy van
2) ha kimegy bankkozire es kozben valtozik, akkor azt hogy is tudnad?
3) Ez azt jelenti, hogy az arat, nem ok befolyasoljak, hanem az akinel te rajtuk keresztul kereskedsz
4) Folosleges biztonsagi tenyezo, de penzmosas egy reszet lehet szurni vele
5) Az ECN brokerek elvileg picivel dragabbak mint a MarketMakerek, de cserebe nem szarakodnak, nincs stophunting, megy a skalpolas es pip-hunting stb

A brokerhez startegiat, a startegiahoz brokert kell valasztani.
1.Tudom, hogy így van az ECN brókerek többségénél. Attól még zavarhat. Azt is tudom, hogy meg lehet oldani EA-val.

2.Zavar továbbra is, mert az ECN elvileg hiper gyors, akkor miért is változna közben? Továbbra sem értem, hogy miért ne lehetne a bankközire kiküldeni egy olyan ordert, hogy X áron teljesüljön, +/- 5 pont tűréssel. Ha addig elmozdul az ár, meg egyszerűen ne teljesüljön.

3.Az befolyásolja az árat, akinél rajtuk keresztül kereskedek? Mi van? Nem azért ECN, mert az árat senki által nem befolyásolva közvetlenül kiteszik a bank közire?

4.Érdekes, hogy rajtuk kívül egy bróker sem akar a pénzmosás ellen küzdeni. Legalább is nem jellemző.

5. Mehet a PIP Hunting???????? Hát pont ez a bajom. Hogy egyik oldalról beetetnek, hogy mennyire gyors, és a scalpereknek ideális, másik oldalról akadályozzák a Pip Huntingot, pl olyan apró szemétségekkel, mint , hogy nem lehet benyitáskor egyből sL-t megadni.
Persze , hogy nem, nyiss be barom, majd utána külön szöszmötölj a stop lost megadásával.

Szóval nem biztos, hogy ezekkel a feltételekkel megéri az ECN.

De ez csak az én véleményem.
Régi 2012-03-15, 07:34   #43 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
1.Tudom, hogy így van az ECN brókerek többségénél. Attól még zavarhat. Azt is tudom, hogy meg lehet oldani EA-val.

2.Zavar továbbra is, mert az ECN elvileg hiper gyors, akkor miért is változna közben? Továbbra sem értem, hogy miért ne lehetne a bankközire kiküldeni egy olyan ordert, hogy X áron teljesüljön, +/- 5 pont tűréssel. Ha addig elmozdul az ár, meg egyszerűen ne teljesüljön.

3.Az befolyásolja az árat, akinél rajtuk keresztül kereskedek? Mi van? Nem azért ECN, mert az árat senki által nem befolyásolva közvetlenül kiteszik a bank közire?

4.Érdekes, hogy rajtuk kívül egy bróker sem akar a pénzmosás ellen küzdeni. Legalább is nem jellemző.

5. Mehet a PIP Hunting???????? Hát pont ez a bajom. Hogy egyik oldalról beetetnek, hogy mennyire gyors, és a scalpereknek ideális, másik oldalról akadályozzák a Pip Huntingot, pl olyan apró szemétségekkel, mint , hogy nem lehet benyitáskor egyből sL-t megadni.
Persze , hogy nem, nyiss be barom, majd utána külön szöszmötölj a stop lost megadásával.

Szóval nem biztos, hogy ezekkel a feltételekkel megéri az ECN.

De ez csak az én véleményem.

Hány brokernél kereskedtél élesben?
Nem találkoztam még máshol olyan éles számlával ahol a végrehajtás gyakorlatilag is, nemcsak elméletben a demózás feelingjét nyújtja.

Jómagam elég sok brokert végigteszteltem éles számlán, és attól kellemetlenebb érzés kevés van mikor nagyobb mozgásnál 10 pipel rosszabb helyen teljesül egy stop egy 8 pipre kiszámolt 1 % kockázatú trédnél. Ecn-stp brokiknál ez a stoparrébbteljesülés elég rendszeres sajnos, persze általában nem ilyen drasztikusan csak pár tized pippel.
Minden ecn brokernek más volt a likviditása. Elég komoly teszteket végeztem ugyanazon időszak alatt : egyidejűleg több broker számláinak tick-mélységű adatrögzítésével és azok utólagos kielemzésével különös tekintettel az extrém mozgású / 1 perc alatt 10 vagy több pip/ időszakokra.

A pepper razor számláján a napi átlag spread eurusd-re 0.5 alatt van /ez több tízezer tick átlaga!/ A comissionnal együtt 1.2 -re jön ki. A többi párra is nagyon jó, nem csak az eu-ra.
Mindent összevetve , azaz gyorsaságot, stop- és végrehajtás pontosságát, költségeket tekintve nem találtam ettől jobbat, ha tudsz ilyet szólj, nyitott vagyok másra is nem vagyok ügynöke a peppernek!
Csak kérlek ne úgy véleményezz egy brokert hogy ránézel a chartra és megmondod mennyi a spread mert az csak a felszín és meg kell kapargatni hogy meglásd mi van a felszín alatt.

http://www.forexriska.com/magyarforexriska/index.html

Próbáld ki Aszabe barátom pozimenedzselő scriptjét ami megoldja a stop gyakorlatilag azonnali elhelyezését miután be is kötötte a megfelelő lotmérettel. / köt majd 1 tickkel később módosítva beállítja a stoppot és ha akarod a tp-t/
Régi 2012-03-15, 07:56   #44 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Hány brokernél kereskedtél élesben?
Nem találkoztam még máshol olyan éles számlával ahol a végrehajtás gyakorlatilag is, nemcsak elméletben a demózás feelingjét nyújtja.

Jómagam elég sok brokert végigteszteltem éles számlán, és attól kellemetlenebb érzés kevés van mikor nagyobb mozgásnál 10 pipel rosszabb helyen teljesül egy stop egy 8 pipre kiszámolt 1 % kockázatú trédnél. Ecn-stp brokiknál ez a stoparrébbteljesülés elég rendszeres sajnos, persze általában nem ilyen drasztikusan csak pár tized pippel.
Minden ecn brokernek más volt a likviditása. Elég komoly teszteket végeztem ugyanazon időszak alatt : egyidejűleg több broker számláinak tick-mélységű adatrögzítésével és azok utólagos kielemzésével különös tekintettel az extrém mozgású / 1 perc alatt 10 vagy több pip/ időszakokra.

A pepper razor számláján a napi átlag spread eurusd-re 0.5 alatt van /ez több tízezer tick átlaga!/ A comissionnal együtt 1.2 -re jön ki. A többi párra is nagyon jó, nem csak az eu-ra.
Mindent összevetve , azaz gyorsaságot, stop- és végrehajtás pontosságát, költségeket tekintve nem találtam ettől jobbat, ha tudsz ilyet szólj, nyitott vagyok másra is nem vagyok ügynöke a peppernek!
Csak kérlek ne úgy véleményezz egy brokert hogy ránézel a chartra és megmondod mennyi a spread mert az csak a felszín és meg kell kapargatni hogy meglásd mi van a felszín alatt.

http://www.forexriska.com/magyarforexriska/index.html

Próbáld ki Aszabe barátom pozimenedzselő scriptjét ami megoldja a stop gyakorlatilag azonnali elhelyezését miután be is kötötte a megfelelő lotmérettel. / köt majd 1 tickkel később módosítva beállítja a stoppot és ha akarod a tp-t/
Használom a Riskát!
Értsétek már meg, hogy csak a bennem felmerülő negatív gondolatokat írtam le a pepperstoneról.
Nem kereskedek rég óta, ez igaz. Hál istennek én még olyan ba nem futottam bele, hogy a stoppom arrébb teljesült volna.

A pepperstone ECNjével azért foglalkozom ennyire, mert tudom, hogy ECNek közül a legjobb. Nyitottam is éles számlát, de még nem utaltam rá.
HA visszanézed ezt a topicot, én már hónapokkal ezalőtt letöltöttem a Demójukat. Akkor, a fagyások miatt , felejtős kategóriába került nálam.

Februárban nyitottam éles számlát 100 Euróval egy másik, nem ECN brókernél. Azt azóta felküzdöttem 453 euróig.
Nem rossz a brókerem, akinél kereskedek, de van requote, igaz elviselhető gyakorisággal.Néha fagy, de csak pár másodpercre, és azt sem a kritikus pillanatokban, úgyhogy az is elviselhető.

Most jutottam el oda, hogy nagyobb összeggel kereskednék.

Ezért a dilemma, hogy maradjak a már bevált, és pozítív eredményt hozó nem ECN brókeremnél, elviselve a kellemetlen negatívumaikat, vagy váltsak ECNre.

Ezért kérdezem, hogy az éles Razor gyakorlati használatnál nem fagy soha?

Nyitottam náluk számlát, így látom náluk az éles chartot. Eddig nem láttam fagyni.

Egyébként a nem ECN brókeremnél 5 ponttól 14 pontig változik a spread EUR/USD.n, szóval kb forma forma a Razor ECNjével.
Régi 2012-03-15, 08:03   #45 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
Használom a Riskát!
Értsétek már meg, hogy csak a bennem felmerülő negatív gondolatokat írtam le a pepperstoneról.
Nem kereskedek rég óta, ez igaz. Hál istennek én még olyan ba nem futottam bele, hogy a stoppom arrébb teljesült volna.

A pepperstone ECNjével azért foglalkozom ennyire, mert tudom, hogy ECNek közül a legjobb. Nyitottam is éles számlát, de még nem utaltam rá.
HA visszanézed ezt a topicot, én már hónapokkal ezalőtt letöltöttem a Demójukat. Akkor, a fagyások miatt , felejtős kategóriába került nálam.

Februárban nyitottam éles számlát 100 Euróval egy másik, nem ECN brókernél. Azt azóta felküzdöttem 453 euróig.
Nem rossz a brókerem, akinél kereskedek, de van requote, igaz elviselhető gyakorisággal.Néha fagy, de csak pár másodpercre, és azt sem a kritikus pillanatokban, úgyhogy az is elviselhető.

Most jutottam el oda, hogy nagyobb összeggel kereskednék.

Ezért a dilemma, hogy maradjak a már bevált, és pozítív eredményt hozó nem ECN brókeremnél, elviselve a kellemetlen negatívumaikat, vagy váltsak ECNre.

Ezért kérdezem, hogy az éles Razor gyakorlati használatnál nem fagy soha?

Nyitottam náluk számlát, így látom náluk az éles chartot. Eddig nem láttam fagyni.

Egyébként a nem ECN brókeremnél 5 ponttól 14 pontig változik a spread EUR/USD.n, szóval kb forma forma a Razor ECNjével.
Fxpro-n vagy?
Régi 2012-03-15, 08:33   #46 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Fxpro-n vagy?
Nem!
Mindegy, ha nem segítetek, legfeljebb ráteszek 200 eurot arra a Razorra, és letesztelem élesben.
Ha lenne Moneybookers visszautalás, már réges rég rátettem volna, és ha nem jön be, legfeljebb visszautaltatnám.
A banki utalás miatt voltam gondolkozóban, de én vagyok a hülye, hogy kérdezek, letesztelem magamnak.
Jó kereskedést uraim.
Régi 2012-03-15, 08:47   #47 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Mi a gondom a Pepperstonnal? Az, hogy a demós emlékeim velük alátámasztják ezt a pár napja , egy Ausztrál által róluk írt véleményt:
Been with Pepperstone for 4 months and could say that the slippage and disconnections is a daily occurrence up to 3 times a day. To make things worse, during the interest rate annoucements in Australia last week, Pepperstone seemed to lack liquidity when the price hurdled market price by 38 points.

When i contacted them and asked what happened when a profitable locked in trade went to a stop loss, an email was sent which said the following:

"Pepperstone is a 'Market Execution' broker and as such we are at the mercy of the market when orders are sent to be filled. This is one of the realities of ECN trading in Forex - Slippage can happen when there is not enough liquidity at the requested price to fill your order so the bank fills at the next best available price. As a result we are unable to cancel or reimburse your trade.

We notice that you were trading AUD/USD during the major news event on 7/2/12 - there was a major spike in price action and during these spikes liquidity levels are far lower than usual. What has happened is your stop loss orders were triggered according to your original price and a request was sent to our server - unfortunately by the time the order arrived at the banks the price you requested was not available due to the market moving so fast and the trade was then filled at the next best available price. So your trade were closed however there was a significant amount of slippage due to the extremely fast moving market. Please see the attached image which shows the price action gapped during the news release. Stop loss orders are not guaranteed by Pepperstone.

We hope this helps you understand - we are not a dealing desk or market maker, as if we were we would have had prices show on the charts at that time as dealing desk brokers actually fill orders even when there is no liquidity and no price on the chart."

They are also connected with Cashbackforex which i beleive is manipulating the rebates so you are getting charged over priced commissions during every trade. Be careful with this broker as not having liquidity to me is a big scam, considering 3 other brokers during the time of annoucements did not have this problem.

2011-12-02 2 Stars Just to add to my disgust with Pepperstone, servers go down all the time, slippage has increased, "trade context busy"

I rang them up and they said we are looking into the server issues. This has been going on for a while now same problems. Its time to remove my funds from these guys as they are getting worse. Would not recommend them at all. Who cares about low spreads, they charge you commission anyway and also shut down your MT4 when they get increased orders coming in.

2011-11-24 2 Stars Funny you say that im with CNS running MDP and i also got disconnected from both CNS and my platform that is not on the VPS server. Also execution and slippage has increased dramatically where you could wait for a 5 sec lapse. And this is VPS! " Trade context is BUSY" is now common, i reckon they are a bucket shop and will lose you money trading with these guys, No EA seems to make a profit on their platforms since they moved servers to the US. Also if you are with cashback forex and using these guys i reckon they are manipulating the platforms. Can anyone else agree..

I am filing formal complaint to ASIC regarding Pepperstone illegal practice.

Pepperstone disconnected my MT4 terminal at CNS VPS and my MT4 terminal at home, when the EURUSD was spiking. Server time was 09:16 and CNS local time was 23:16. The VPS is located in New York. My computer is located in Indonesia. Both disconnected at the same time during spike. I guess they disconnected all MDP users to keep them from profiting.

If you are Pepperstone active client, please check MT4 journal and verify if you are disconnected at the same time. If you are using CNS, check if the journal says it is login at 23:18 dated 11.10.2011. Make a screenshot and then let's make a complain here: http://www.asic.gov.au/asic/asic.nsf...ocument#prices

I made my screenshot during the spike when it was disconnected.

I'm sure more than one complaint will get ASIC's attention and let's hope they get these jerk stripped off !

Made withdrawal request on 2nd of February - live chat tells me to contact my bank!! They are the only Broker who has a problem sending me my money! I will wait a bit longer before filing a case in the Traders Court, I think 1 month will be enough time.
Régi 2012-03-15, 08:58   #48 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
Nem!
Mindegy, ha nem segítetek, legfeljebb ráteszek 200 eurot arra a Razorra, és letesztelem élesben.
Ha lenne Moneybookers visszautalás, már réges rég rátettem volna, és ha nem jön be, legfeljebb visszautaltatnám.
A banki utalás miatt voltam gondolkozóban, de én vagyok a hülye, hogy kérdezek, letesztelem magamnak.
Jó kereskedést uraim.
Pepperstone

Nem értem mi a bajod. Szervercsere volt náluk kb egy hete azóta nem tapasztaltam fagyást. Előtte fagyott nagyon. Ezt is megírtam.
2008-ban kezdtem a forexet szerinted elképzelhető hogy van némi tapasztalatom?
Kicsit fárasztó így tanácsokat adni...
Régi 2012-03-15, 10:06   #49 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Pepperstone

Nem értem mi a bajod. Szervercsere volt náluk kb egy hete azóta nem tapasztaltam fagyást. Előtte fagyott nagyon. Ezt is megírtam.
2008-ban kezdtem a forexet szerinted elképzelhető hogy van némi tapasztalatom?
Kicsit fárasztó így tanácsokat adni...
Tudom, hogy nagy tapasztalatod van.
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Egy kérdésre, ha válaszolnál, megköszönném.
Mióta a Razoron kereskedsz, volt olyan, hogy benyitáskor kiírta a "Trade Context is Busy " üzenetet? Ha igen, milyen gyakran?

Köszönöm, ha válaszolsz, nem szeretnélek fárasztani.
Régi 2012-03-15, 10:26   #50 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Múlt hétfő óta van az új szerverük , előtte volt hogy csapkodtam mert kereskedés közben leállt a szerver és akkor írt ki ilyet pl. stopmódosítás közben, fel is függesztettem a kereskedést a szervercseréig.
Azóta nem volt gondom vele.
De még egyszer: ez csak múlt hétfő óta van így , előtte voltak gondok rendesen.
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 08:37 , a GMT +1 időzóna szerint.