Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Brókercégek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2012-02-07, 11:30   #1 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 63
Hírnév szint: 2
Sityu a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás InstaForex

Sziasztok!

Ismeri valaki az InstaForex brókercéget? Ha valaki igen, leírhatná a tapasztalatait! Előre is köszi!

Üdv!
Sityu nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-07, 13:10   #2 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 63
Hírnév szint: 2
Sityu a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

http://instaforex.com/

Állítólag ECN típusú minden számla, 1:1000 tőkeáttétel akár, és egy csomó verseny, bónusz...
Sityu nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2012-02-15, 08:28   #3 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 1
bejglee a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Engem is érdekelne infó róla!
Más fórumokon fikázzák, hogy megbízhatatlan és nem fizet.
Viszont pont olyan kondíciói vannak, amik engem érdekelne:
- zero spread,
- centes számla,
- ami még jó lenne, ha 5 digit-es lenne
bejglee nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-15, 09:09   #4 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 18
NextForex a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
bejglee eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Engem is érdekelne infó róla!
Más fórumokon fikázzák, hogy megbízhatatlan és nem fizet.
Viszont pont olyan kondíciói vannak, amik engem érdekelne:
- zero spread,
- centes számla,
- ami még jó lenne, ha 5 digit-es lenne
Szia , nem ajánlom hogy pénzt dobj ki nekik,
fpa-n csalónak van titulálva :
http://www.forexpeacearmy.com/public...instaforex.com

és nem adják olyan könnyen ezt a jelzőt pl. az investechfx is nagyon jól nézett ki, (fix egy spread minden devizára, eu 0.5)
már emberek százai nem kapták vissza a pénzüket és még hónapokat kellett várni mire az fpa-n csaló titulust megkapta. Ha centes számlát akarsz arra vannak más, több , jobb brókerek. Üdv!
NextForex nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-30, 18:44   #5 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 16
joe134 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én kereskedek az InstaForex-xel és eddig mindig fizetett. Nem a legjobbak a kereskedési kondíciók, de tanulásra első osztályú. A Forexpeacearmy-val nem érdemes foglalkozni, ha valakit érdekel szívesen megosztom vele az infót.... Segítség az instához itt.

Zéró spread valójában nincs, mivel helyette hasonló mértékű jutalékot számítanak fel a kereskedés után... De a promócióik nem rosszak...
joe134 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-30, 22:52   #6 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Az Investech Fx egy teljesen más történet... Nem keverném a kettőt...
Régi 2012-04-05, 15:25   #7 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0
InstaForex Magyar Infoline a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás InstaForex Magyar nyelvű információ

Sziasztok!

Először is köszönöm Joe-nak, hogy ajánlotta a magyar nyelvű lapot(http://www.devizakereskedes.com).

Az InstaForex-xel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre állok rendelkezésetekre.

Az InstaForex immár több, mint 500.000 Éles számlával rendelkező ügyféllel rendelkezik és az elmúlt hetekben lett üzembehelyezve a 10-edik trading szerverünk. Több, mint 107 devizapát mellett 34 CFD termék és opciós kereskedésre is van lehetőség. Számla nyitás már $1 kezdőtőkétől, maximum 1:1000-es tőkeáttétellel...

30% depozit bónusz mellett további kedvezményeket vehetnek igénybe az InstaForex-nél kereskedők. Részt vehetnek a hetente induló kereskedési versenyekben, nyereményjátékokban...
InstaForex Magyar Infoline nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-04-09, 10:31   #8 (permalink)
Új tag

portosz1 logója

Összes hozzászólás: 7
portosz1 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Insta Forex szerver

Tudja valaki, hogy az InstaForex-nek mely országokban vannak a szerverei?
A support nem akarta elárulni.
Esetleg live szerver IP címet tudtok?
Régi 2012-04-09, 12:52   #9 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
portosz1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tudja valaki, hogy az InstaForex-nek mely országokban vannak a szerverei?
A support nem akarta elárulni.
Esetleg live szerver IP címet tudtok?
A Trading serverek listáját és IP-jét itt találod.
Régi 2012-04-09, 13:17   #10 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás Demó Számlás Verseny heti 1500 USD nyereménnyel.

Regisztráljatok most az InstaForex Sniper demó számlás kereskedési versenyre! Hetente 1500 USD kerül felosztásra a legjobb és legügyesebb kereskedők között.

Ha nincs még InstaTrader (MetaTrader) a gépeden, akkor innen töltheted le.
Régi 2012-04-09, 13:24   #11 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás Szerencsés Kereskedő Verseny

A kéthetente induló Szerencsés Kereskedő demó számlás versenyben 3000 USD nyeremény kerül felosztásra a legjobb kereskedők között. A Forex Sniper demó versenyhez hasonlóan demó számlával részt vehetsz rajt.

Regisztráció itt
Régi 2012-04-09, 18:47   #12 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 5
demo a hírnévhez vezető út elején jár.
Exclamation

Idézet:
A kéthetente induló Szerencsés Kereskedő demó számlás versenyben 3000 USD nyeremény kerül felosztásra a legjobb kereskedők között. A Forex Sniper demó versenyhez hasonlóan demó számlával részt vehetsz rajt.

Regisztráció itt
SPAM

Nincs azzal semmi gond, hogy reklámozod a céget, de ugye azt tudod, hogy nem szép dolog "supportosat" játszani? Egy supportosnak minek kell partnerprogram?
Kicsit gyenge ez a supportozás, mert a link mögött ott a "?x=D**P" ajánlói linked. Ha viszont valóban supportos vagy, akkor nem ártana azt a fránya magyar FAQ oldalt rendesen lefordítani, mert így nem fogsz sok jutalékot szerezni.
demo nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-04-09, 18:57   #13 (permalink)
Adminisztrátor

Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Köszönöm a jelzést. Affiliate linkeket töröltem, hisz az ilyen formában nem megengedett a fórumon.

InstaForex Magyar Infoline-tól pedig várnánk a magyarázatot a névválasztásra.

Természetesen az InstaForex témában lehet reklámozni az InstaForex-et, de nem saját szakállra.
harzol elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-04-09, 20:15   #14 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Egyik részről sem korrekt az eljárás.....

Infovonal lehet, hogy nem ismerte ezt a szabályt és teljesen rendben van a megosztott információ... Eddig másnak eszébe sem jutott... Továbbá mindig sír mindenki, hogy nincs magyar kapcsolattartó vagy információ a nem magyar bróker cégeknél??!! ÉS LÁM végre van erre jelentkező és nekiáll, hogy legyen, akkor jön egy DEMO és lefikázza!!! Ez MAGYARORSZÁG! Gratulálok!!!

Demo meg köcsög volt.... Miért kell lenézni a másikat?! Megsúgom, egy supportosnak is lehet, hogy kell a link, hogy ügyfeleit tudja követni....
Régi 2012-04-09, 20:44   #15 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 5
demo a hírnévhez vezető út elején jár.
Lightbulb

Idézet:
joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyik részről sem korrekt az eljárás.....

Infovonal lehet, hogy nem ismerte ezt a szabályt és teljesen rendben van a megosztott információ... Eddig másnak eszébe sem jutott... Továbbá mindig sír mindenki, hogy nincs magyar kapcsolattartó vagy információ a nem magyar bróker cégeknél??!! ÉS LÁM végre van erre jelentkező és nekiáll, hogy legyen, akkor jön egy DEMO és lefikázza!!! Ez MAGYARORSZÁG! Gratulálok!!!

Demo meg köcsög volt.... Miért kell lenézni a másikat?! Megsúgom, egy supportosnak is lehet, hogy kell a link, hogy ügyfeleit tudja követni....
Teljesen korrektül járt el a tulajdonos, hogy kivette az ajánlói linkeket.
Ha supportos, akkor legalább egy telefon szám kellene, mert a support azért van, hogy bármikor el lehessen érni. Különben is, minimum a nevét le kellett volna írnia, mert láthatatlanban mi értelme van?
Ha csak supportos szeretne lenni, akkor azt lehet anonim módon is végezni, de nem úgy hogy ajánlói linkekkel szerzek pénzt. (ha ezt szeretné, akkor írja oda, hogy ó csak közvetítő, amiért jutalékot kap)
Ha nem supportos, akkor meg ne kövesse az ügyfeleket sehogy sem, mert szerintem senki sem szeretne olyan áldozat lenni, hogy a becsületesen megszerzett pénzét úgy lenyúlják, hogy nem is tudta, hogy ajánlón keresztül regisztrált.

Az, hogy ki sír azt nem tudom. De ha nem supportos, akkor nem lehet kapcsolat tartó, tehát ő is csak annyit tud mint te meg én ha elolvassa a FAQ-t. De azt teljes mértékben én is mint mindenki támogatom, hogy segítsük egymást, lsd. megmutatta a szerverek elérési helyeit.
demo nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-04-09, 21:21   #16 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
demo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Teljesen korrektül járt el a tulajdonos, hogy kivette az ajánlói linkeket.
Ha supportos, akkor legalább egy telefon szám kellene, mert a support azért van, hogy bármikor el lehessen érni. Különben is, minimum a nevét le kellett volna írnia, mert láthatatlanban mi értelme van?
Ha csak supportos szeretne lenni, akkor azt lehet anonim módon is végezni, de nem úgy hogy ajánlói linkekkel szerzek pénzt. (ha ezt szeretné, akkor írja oda, hogy ó csak közvetítő, amiért jutalékot kap)
Ha nem supportos, akkor meg ne kövesse az ügyfeleket sehogy sem, mert szerintem senki sem szeretne olyan áldozat lenni, hogy a becsületesen megszerzett pénzét úgy lenyúlják, hogy nem is tudta, hogy ajánlón keresztül regisztrált.

Az, hogy ki sír azt nem tudom. De ha nem supportos, akkor nem lehet kapcsolat tartó, tehát ő is csak annyit tud mint te meg én ha elolvassa a FAQ-t. De azt teljes mértékben én is mint mindenki támogatom, hogy segítsük egymást, lsd. megmutatta a szerverek elérési helyeit.
DEMO: Mi vagy Ki vagy te?! Az Infovonal főnöke?! Hadd döntse el a kedves honfitársunk, hogy milyen információkat oszt meg magáról... Ez az Ő döntése és max a te véleményed!!! Minden embernek más a világa.... Ahogy nézem nem írta egy szóval sem, hogy ő kapcsolattartó, csak információs segítségét ajánlotta fel!!!

Ki az áldozat?! DEMO te nagyon nem vagy képbe!!! Tévhiteket pedig nem illik publikálni.... Látszik, hogy nem vagy ott az online marketing világában, ami nem baj, csak ne nyilatkozz hülyeségeket... Az ügyfeleket egyedül az nyúlja le, aki téves információt oszt meg, hogy miért? Mert elveszed a lehetőségüket attól, hogy kipróbálják azt ami lehet, hogy jó nekik egy ilyen félrehallott fél-információ alapján... Elmondom neked, hogy egy fix spreades brókernél minden ügyfél ugyanakkora spreaddel kereskedik. Ha valaki beajánl valakit (netán hasznos infót oszt meg) egy céghez és ezért ő "némi kedvezményben" részesül, ám legyen. Hiszen a kereskedő így is úgy is ugyanakkora díjjal kereskedik a fix spread miatt... SZÓ NINCS LEHÚZÁSRÓL! Ez vagy tájékozatlanságra vagy jó magyar irigységre utal. Szerintem ez nem lehúzás, hanem éppen ellenkezőleg egy lehetőséget adott másnak!!!! Ami mellett te is én is simán elmentünk volna, mivel nem hívta fel rá senki a figyelmünket.
Régi 2012-04-09, 21:28   #17 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Kedves Infovonal! Köszi mégegyszer az infót. Megnéztem az oldaladat és én megtaláltam az email címedet. Tényleg nem ártana kicsit jobban kiemelned.

Ezután is szólj, ha frissebb infók vannak...
Régi 2012-04-09, 21:30   #18 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Még valami DEMO!!! Spicliskedni nem szép dolog!
Régi 2012-04-10, 07:28   #19 (permalink)
Adminisztrátor

Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kérem, hogy az ilyen nem szakmai vitákat szüntessétek be itt, mert OFF.

Affiliate linket használni sem egyszerű tagoknak, sem hivatalos cégképviselőknek nem lehet a fórumon. Ha nem így lenne átmennénk reklámoldalba.
InstaForex Magyar Infoline-nak írtam, hogy tisztázzuk ki is ő pontosan. Ha céget hivatalosan képvisel, akkor megvan a módja ennek feltüntetésére, amiben állok rendelkezésére.

Kérem, hogy a téma ezen ágát jegeljük. Egymást ne szapuljátok!
harzol elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 08:39 , a GMT +1 időzóna szerint.