Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Kötetlen > Csevegés


Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-08-01, 21:01   #1 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-06-17
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 122
Hírnév szint: 9
petyac a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül petyac részére
Alapbeállítás Unaico Ltd.

Sziasztok!

Nem tudom hallottatok már az Unaico Ltd. nevű cégről? Ha valaki igen tudna nyilatkozni róluk? Engem érdemi információk érdekelnek,nem az általános tájékoztató. Ne kövezzetek meg érte hogy ilyet kérdezek,kérek,de egy nagyon jó barátom belépett és pénzt is rakott be és félek elveszíti. Bár igaz sok profitot ígér a cég,de én azért szkeptikus vagyok velük szemben. Elmondásuk szerint 2 év múlva mikor beszállnak a tőzsdébe rohamosan fog ugrani az árfolyamuk,addig szép lassan megy felfelé. De ugye sokat lehet olvasni,és sokan vallják a jóslások eredményeit/hátrányait.

Remélem megkapom a választ. Előre is köszönöm.

Ui.: itt a link

petyac
petyac nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-01, 21:47   #2 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-04-02
Összes hozzászólás: 123
Hírnév szint: 10
stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Persze, hogy megkapod.

A dolog egy szokásos átverés, merthogy nem is sima MLM-ről van szó, hanem ez már valóban piramisjáték.
Elég megnézni az oldalukat és felmérni az esélyét, hogy nőhetnek-e akkorára, mint a Facebook? Nyivánvalóan nem.

A barátod bukta a pénzét, kivéve, ha átvágja pár haverját, akiknek a kárán akár még kereshet is. Erről szól a piramisjáték, erről szól ez az Unaico, vagy Enigro, vagy Site Talk, vagy hívják is bármi másnak.

Biztos jönnek majd tagok, akik cáfolnak, de szerintem soha ne az érdekelt félnek a szavára adj. Ez az üzleti élet minden területére, így még a tőzsdére is igaz.

Erősen kerülendő tehát!
stock nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-08-14, 11:55   #3 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-08-14
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Alapbeállítás Unaico

Stock barátunknak üzenem :milyen piramis játék az ahol belépési dij nélkül is lehet pénzt keresni?Elöször hallgasson meg egy tájékoztatást az üzletről.A Unaico tulajdona pl.:www.sitetalkpoker.com weboldal ,a Glenasia Thaiföld legnagyobb ingatlanbefektetési alapja,müködik a sitetalkmobil,napokon belül nyit
a Webáruház,Minden kérdésre szivesen válaszolok:30-9 448 499
Ui. az élet piramisszerüen épül fel.pl a Tesco felül egy vezér alul rengeteg takaritó,eladó stb.
arena nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-19, 08:53   #4 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-04-29
Összes hozzászólás: 638
Hírnév szint: 9
kismentor már nem kispályás.kismentor már nem kispályás.kismentor már nem kispályás.kismentor már nem kispályás.
Alapbeállítás

Szerintem itt egy valaki nyerhet,a cégtulajdonos,aki majd eladja 3 év múlva a cégét pár millio dollárért,mondván micsoda nagy közösség gyűlt össze itt.
kismentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-31, 15:45   #5 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-08-31
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Alapbeállítás

Kedveskék!

Annyira kíváncsi lennék rá, hogy akinek fogalma sincs az egészről az miért szól bele???? ismernétek meg magát az üzletet, és utána cáfoljatok! Hihetetlen, hogy mennyire buta emberek vannak!!!!!!!!!
Én nem tudok pl villanyt szerelni, akkor nem szólok bele, főleg nem okoskodok!

Ez egy nagyon jó üzlet, ennél jobbat még senki nem talált ki!!!! én már benne vagyok jó néhány hónapja, és igen szép summára tettem szert, és a barátaim is, akiket kedves Stock szerint én is át akartam verni. Abban sem biztos, hogy hogy hívják az üzletet, akkor valószínűleg semmi információja nincs is róla....mellesleg, talán az ő szavára adjunk, akinek gőze sincs hogy mit beszél???? Villanyszerelésről sem a vízszerelőt kérdezem meg, hanem a villanyszerelőt aki ért hozzá.....áááá, tökre felháborított!!!!!

Ha bárkit érdekel, keressen meg nyugodtan és mivel ÉN, mint tulajdonos rendelkezem információkkal ezért nagyon szívesen elmondom, hogy miről is van itt szó és utána mindenkinek szíve joga, hogy belép avagy kihagyja ezt a lehetőséget.
Akit érdekel, jelezze felém és adok elérhetőséget!

Kedves Petyac, a barátodnak gratulálok, jól döntött!

további kellemes napot mindenkinek!
Jita nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-31, 16:54   #6 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-04-02
Összes hozzászólás: 123
Hírnév szint: 10
stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Húúú micsoda MLM-es, piramisjátékos vita lesz itt.

A történet ugyanis a szokásos.
Aki benne van az fűt-fát összehord, mert az áll az érdekében, hogy elhitesse másokkal, hogy ez működik. Mondhatni agymosás zajlik ezekben a "világ legjobb üzleti lehetősége" rendszerekben. A villanyszerelős példát és a "kifogá0sok" elhárítására is tanítanak példákat. Ilyen a villanyszerelős is, bár én ezt a Sciennet-es ügynöktől hallottam, előtte meg valami hard illegális piramisjátékról győzködő embertől.

Hidd el képben vagyok épp eléggé. Utána is szoktam olvasni a dolgoknak. Ráadásul teljesen független vagyok az ügyben, veled ellentétben ugye!
Mi okom lenne valamit lehúzni? Miért állítanék valótlant erről a rendszerről? Semmi okom rá. Épp ezért lehet hinni nekem. Te is jobban tennéd, bár tudom, hogy nem fogsz. Az MLM és a piramisjáték már csak ilyen.

Sajnos ez a téma rendszeresen felmerül és mindig eldöntetlen marad. Már persze addig, míg az adott "ennél jobbat még senki nem talált ki" üzlet el nem tűnik. Akkor majd én igazolva látom magamat, te pedig nyilván nem írsz többet szégyenedben.
Épp ezért lehet szerencsésebb lenne valamit a moderátoroknak kezdeni ezzel a témával, mert csak vagdalkozás lesz belőle.
stock nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-01, 22:24   #7 (permalink)
Tag
 
Csatlakozott: 10-08-28
Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 8
Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Lightbulb

Kötelező olvasmány: Bencsik Andrea - Nyertesek és vesztesek (pl. ncore torrent oldalon megtalálható)

A pilótajátékról szól, Magyarországon dívott az 1980-as évek elején. Aki kiszáll a piramisból, mire az összeomlik, jól jár. Aki pont bent marad az meg szarul.
A könyv a pilótajáték nyerteseinek és veszteseinek további sorsát mutatja be. Olyan emberi sorsokat, akik busás nyereséggel épp idejében ki tudtak szállni, vagy akik mindenüket kockáztatva épp beléptek és elbukták az egészet.

Én csak két dolgot ajánlok figyelmetekbe ezzel kapcsolatban:
1. egyszer minden ilyen elvre épülő rendszer kinövi magát, vagy olyan korlátokba ütközik, hogy nem tud tovább növekedni, ez pedig az alapja; (pl. már mindenki belépett, nem lehetséges az új tag)
2. tudomásul kell venni, hogy itt is lehet nyerni, mint a tőzsdén, itt is van kockázat, mint a tőzsdén, természetesen nem ugyanaz. Gondold át az egészet, ha lehet olvasd el a könyvet, aztán hozz döntést, végül pedig vállald a felelősséget a döntésedért! Ennyi..
Csabi1987 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-11, 22:23   #8 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-10-11
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Bartman a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás erre kössél csomót

4.2.3 - Folyamatos értékesítési kötelezettség

A Tagok az elért eredményeiktől függetlenül kötelesek személyesen fejleszteni az értékesítést azáltal, hogy a meglévő ügyfélkör megfelelő színvonalú kiszolgálása és új ügyfelek megnyerése révén.

9.2 — Inaktívitás következményei

Minden Tag kötelezettsége, hogy saját csapatában jó példát mutasson a végfelhasználók felé történő személyes eladások terén. E példamutatás és vezetés nélkül a Tag elveszíti jogát, hogy jutalékokat szerezzen a csapata által elért forgalom alapján. Ezért az a Tag, aki saját maga nem teljesíti egy adott kifizetési időszakra előírt tevékenységi követelményt, az adott időszakban nem jogosult jutalékra és/vagy bónuszra csapatának bevételei után.

Aktív Tag - az a Tag, aki teljesíti a saját forgalmazás minimális követelményeit a közös díjazási program szerint annak érdekében, hogy biztosítsa a bónuszokra és jutalékokra való jogosultságát.

Forrás: http://www.unaico.com/join.asp?pg=join
és ott a lap alján az "ügyrendi szabályzat
Bartman nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-15, 10:37   #9 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-10-15
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
zell09 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Egy kis olvasnivaló!


A Deloitte Magyarország állásfoglalása az UNAICO LTD-vel kapcsolatban


Tudomásunkra jutott, hogy a hongkongi székhelyű United Nordic Alliance Investment Company (UNAICO LTD.) állítása szerint a Deloitte Touche Tohmatsu International megbízást kapott arra, hogy részt vegyen a nevezett társaság későbbi tőzsdei bevezetésének előkészítésében. A közelmúltban a Deloitte Magyarországot több alkalommal megkeresték a fenti szerződéses kapcsolat tényének megerősítése céljából.Ezúton kijelentjük, hogy sem a Deloitte Magyarország, sem a Deloitte Central Europe, illetve leány- vagy tagvállalatai nem állnak semminemű üzleti kapcsolatban az UNAICO LTD-vel. Az egyes országokban vagy földrajzi régiókban a szolgáltatásokat önálló Deloitte társaságok nyújtják, melyek az Egyesült Királyságban "private company limited by guarantee" formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) tagjai. Az egyes cégek szolgáltatásaikat az adott földrajzi területen biztosítják, tevékenységüket a működésük helye szerinti országok törvényei és szakmai előírásai alapján végzik. "Deloitte Touche Tohmatsu International" nevű tanácsadó cég nem létezik.

Frissítve: 2010. okt. 4.

Na mit szólunk hozzá?
zell09 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-18, 21:20   #10 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-10-18
Összes hozzászólás: 28
Hírnév szint: 0
Ceco rendelkezik némi sötét múlttal.
Alapbeállítás unaico tévhitek,igazságok

Ha valakinek nem tiszta a Unaico-s dolog,írjon bátran.Benne vagyok a dologban és tudok válaszolni minden kérdésre!
Ceco nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-21, 12:40   #11 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-04-02
Összes hozzászólás: 123
Hírnév szint: 10
stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Én is tudok válaszolni a dolgokra. Ráadásul én nem érdekből teszem.

Várhatóan mindenben szöges ellentétben lesz a mondanivalónk Ceco-val az Unaico-val kapcsolatban.
stock nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-27, 10:45   #12 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-10-27
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Evetke a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Szép kis vita alakult ki!! Én egyetértek veled Stock!!
Én is üzletet építek immáron 3,5 éve. Viszont mindennek alaposan utána olvasok.
Csak az a cég tud igazán sikeres lenni, aki megfelel annak az 5 pontnak, amit közgazdaságtani felméréssel végeztek nagyon sikeres válalkozások között.
1 Trend (amivel a cég foglalkozik)
2 Monopolhelyzet
3 Fogyasztási termék
4 Stabil cég
5 Passzív jövedelem
Véleményem szerint, a piacon lévő MLM és hálózatos franchise cégek közül igen kevesen felelnek meg ennek az 5 pontnak. És az uniaco, az biztos, hogy nem tartozik közéjük.
Evetke nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-30, 17:50   #13 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-10-18
Összes hozzászólás: 28
Hírnév szint: 0
Ceco rendelkezik némi sötét múlttal.
Alapbeállítás

Idézet:
stock eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én is tudok válaszolni a dolgokra. Ráadásul én nem érdekből teszem.

Várhatóan mindenben szöges ellentétben lesz a mondanivalónk Ceco-val az Unaico-val kapcsolatban.
Attól még,hogy benne vagyok nem biztos,hogy érdekből írok Ez egy lehetőség, valaki él és dolgozik vele, valaki pedig nem.Ez ilyen egyszerű
Ceco nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-30, 20:12   #14 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-06-17
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 122
Hírnév szint: 9
petyac a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül petyac részére
Alapbeállítás

Idézet:
Ceco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Attól még,hogy benne vagyok nem biztos,hogy érdekből írok Ez egy lehetőség, valaki él és dolgozik vele, valaki pedig nem.Ez ilyen egyszerű
Hol jár most az árfolyam?
__________________
A lehetetlen nem létezik!
petyac nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-03, 11:47   #15 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-03
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Ripper már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Ripper már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Helló

Azért Tesco és egy piramis pilóta más más. Tesco zrt. a unaico meg svéd szerveren futó hongkongi bejegyzésü valami. De ha akkora biznisz mért volt már márciusba több mint 2millió eladó belső részvény? Talán mert nincs semmi amiből keletkezne pénz, csak az úja alád be bolonditott emberek ,mert csak gift kártyával tudod kivenni a pénzt .
Rendelj hongkong ból bármit a oldalukon át és ha megnzed az árát+szállitás + garancia stb dolgot, rájössz, hogy itthon sokszor olcsobb és névre számla, garancia minden van és mielött megveszed meg tudod nézni. ki tudja onnan mit küldenek. Pláne hogy Az a ázsia lég híres gagyi meg klónok gyártásában.
Láttam árakat pl monitor volt kinn sitetalkmall on 100.000ft itthon árgépen max 75.000 bruttó gar al.

Te melyiket vennéd? Mindenki sír hogy a kínaiak elveszik a lehetőséget, persze pláne ha a kínai gagyit veszi az ember , és nem azt ami itt készül.

Fura , hogy szlovákból kocsikáztatni tejet olcsobbra jön ki mint ha max határon elül kéne.

Eu hátránya, hogy nyugatról is a sok ott nem kellő cuccot szépen tolják kelet felé. Amolyan szemét felvásárló helyek felé. lásd outletek itthon elindul jó árba németektől majd kerül parndorfba majd biatorbyágyra mert már ott se kell. de mire ide ér többe is kerül.

meg érdekes másik. Enigro .com oldal inaktiv, miért? enigro.hu magán kézbe van, mért van ennyi cég körbe létrehozva? Befizetsz sok sok eurót hogy tag lehess unaico ba, kapsz monopoly részvényt érte, és utána miből lesz pénz, mert mindenki azért lép be amiért te, és ez addig megy amig van új "madár" aki 150 500 2000 eurót becsenget.

Miből lesz forgalom hogy jutalék legyen? mert csak tagok 1szeri befizetése nem generál havi pénzt. ezálltal megál la sztori, max ha elején kezdted el és alád lépnek be tömegesen,.

Én nem tudom miért hasonlítgatják össze a Facebook al is sitetalk ot, hosz a FB t egy srác csinálta és 2 ember finanszirozta és nem gyeertek fiessetek be azt majd hatalmas üzlet lesz.

Nagy divat lett ezek a befizetgetős cégek. folyton jön új cég mlm bináris unilevel unit link stb, és mindbe az a mese hogy elején vagy és ez a legjobb biznisz, de valahogy mégis ahogy jönnek úgy szép lassan el is tünnek.
Én hongkongba járó ismerősöm 1db sitetalk buszt se látott még, sőt németeknél se hallottak nagyon az egészről.

Elején kibéreltek egy hiltont termet amolyan "beetetésnek" hogy hatalmas üzletnek látszon amibe van pénz, most egy hilton is 60.000ft s költség , de azóta kis hotelkékbe van tán bemutató, ha még van. Nekem egyik ismerős pont most szállt ki ,mert nem tapasztalta a hatalmas lehetőséget ,mert az ingyenes telefonról kiderült, hogy kel lhozzá egy mobil előfizetés meg net hozá +sitetalk si kér pénzt érte.

Könyörgöm feltalálták a Skype t sok éve ingyenes és müködik wifin át mobilneten át .0ft.
Ripper nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-03, 11:58   #16 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-03
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
-sarah- a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Csabi1987 megadta a választ. Ha jól tudom, ezt szinte szó szerint beemelték az ide vonatkozó Btk §-ba is, ami a piramisjátékok szervezéséről szól. A környező országok sorra adják ki a figyelmeztetéseket. A külföldi sajtó szerint, a szervezőket korábban több piramisjáték szervezésben marasztaltak el. De mindenkinek szíve joga oda fektetni a pénzét, ahová akarja.
Ezt egy 14 éves rokonom küldte,lehet, azóta megcáfolták:
http://webcache.googleusercontent.co...=hu&lr=lang_no
-sarah- nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-03, 12:02   #17 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-03
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Ripper már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Ripper már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Azt sose veszik észre sokan, hogy mi van ha igazán ugyanazok a valós tulajdonosok a mlm cégek mögött amiket foylton új termékkel új néven akár új rendszerbe hozna kelő. amint az előző lecseng hopp máris itt van 250 újabb jobb tuti, majd megint.

Azt is fel kéne ismerni, hogy lakosság száma nem többszörösödik az mlm cégek számával együtt.

Lásd amway, mekkora üzlet volt ,de hova lettek? átszivárogtak az újjabb mlm cégekbe, mert minden mlm cégnek sajna van egy idő amikor megáll, mert lesz új cég ami olcsobb jobb stb. egyszerübb gyorsabb.
Most ami nagy divat a itthon nem hivatalosan lévő cég, csak állitólag eu ba engedélyesek, megint egy újabb adó elkerülősdi a lényege.

Csodálkoznak az emberek, hogy nincs pénz az országba ha mindenki szlovák meg német lizing ND Ro Pa rendszámokkal jár , meg Fl stb vel. Mert igy nincs regadó.
Ezek már nem mlm cégek hanem adókerülősdi ,hogy gazdagodjunk meg 1 hét alatt lehetőségek.
Ripper nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-11, 08:22   #18 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-11
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
devon a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

üdv! Hasonlóan Ceco-hoz, hozzám is bátran fordulhattok, amennyiben kérdésetek lenne a UNAICO/Sitetalk témakörben!
devon nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-16, 20:48   #19 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-16
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
bettkomm a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás unaico, sitetalk

Üdvözletem mindenkinek!

Most regisztráltam az oldalra és látom , hogy mit gondoltok vagy gondoltatok ebben a kérdésben.

Több MLM cégben dolgoztam korábban.

A piramis játék és az MLM közt több lényegi különbség is mutatkozik.

Piramis játék:
-alakja kúp vagy hasáb alakú
-az új tagok pénzt fizetnek be, amelyet a felettük lévők kapnak meg
-nincs mögötte árú forgalom
-csalás

(legalizált formája : a befektetés alapú életbiztosítás ...o.k. -ez vicc volt)

MLM rendszer:
-alapja kúp vagy hasáb alapú
-az új belépők regisztrációjából részesülnek a szponzoraik is
-van mögötte árú és vagy szolgáltatás
-az árúk és vagy szolgáltatások díja tartalmazza a különböző szintek jutalékát
-a termékek vagy szolgáltatások ár/érték aránya esetleg tisztességtelen lehet
-a hálózatépítők egy része a sírunkhoz is ellátogat egy igenért
-mindenki egy hónap alatt szeretne a jutalékából Porschet vásárolni, ami port se formában valósul meg a kitűzött idő alatt
Viszont....
-Autót is MLM-ben veszünk, kb a harmadik szinten helyezkedünk el a folyamatban. Ebben az esetben több szint olyan mértékben ront az ár/érték arányon...hogy csak kretének vásárolnának a 4. vagy 5 szinten....(nem a használt autó vásárlókra gondolok ;-) )

-------------------------------------------------

Az Amway nem tűnt el ...( A héten még szállították a tradícionalis mosogatószerem )
...A Zepter sem
...A Nu-Skin sem

Magyarországon volt piramis játék a '80-as években. A szüleim is kaptak kézzel írt levelet. A felső névre és adott címen fel kellett volna adnuk 500 ft-t :-)...majd újrakörmölni a levelet 10 példányban és a lista élére a korábbi második helyezett került... a 10 -re mi következtünk volna.
Édes papim nem sejtette, hogy ez bűncselekmény...bár gyanította, hogy átverés...azt meg külön szégyelte, hogy akkoriban nem volt egyetlen felesleges ötszáz forintja sem... :-)

Kedvelem a SiteTalkot ...is.A tőzsdei törekvése ma visio......beszéljünk róla később! Én drukkolok.

MLM-ben is lehet tiszteséggel dolgozni. Vállalható termékkel és/vagy jó szolgáltatással! Az én csapatomban egyetlen erőszakos tag sincs :-)...Adózunk tiszteséggel és nem virtuális pénzzel fizetünk a saját bankkártyánkkal....


Remélem mindenkit megnyugtattam
bettkomm nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-17, 07:18   #20 (permalink)
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás ?.

Én csak azt nem értem, hogy egy MLM cégnek (és ezzel nem minősíteni szeretném), mi köze van egy tőzsdei fórumhoz?
Nem egyszerűbb lenne, olyan fórumon jelen lenni a témával, ahol ezzel foglalkoznak aktívan? Gondolom sokkal több érdeklődő lenne! Vagy rosszul látom?
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-17, 15:37   #21 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-01-08
Összes hozzászólás: 142
Hírnév szint: 9
humor már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.humor már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.humor már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Az említett cégnek van valamiféle belső részvénye amivel házon belül lehet kereskedni pl. ugyan úgy van árfolyama mint egy részvények és még valamiféle ajánlatikönyv szerű valamit is láttam. Viszont egy minimumnál lejjebb nem mehet az árfolyam és ezt a minimumot ha jól tudom időről-időre emelik. Ezenkívül a cég érdekeltségébe tartoznak vagyonkezelő cégek is, de ez már szerintem is túl közvetett. Ezzel a belső részvénnyel való kereskedés esetleg idetartozóvá tehetné. Ezek az infók egyébként kb. félévesek szóval azóta lehet változtak a dolgok.
humor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-17, 20:40   #22 (permalink)
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
humor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az említett cégnek van valamiféle belső részvénye amivel házon belül lehet kereskedni pl. ugyan úgy van árfolyama mint egy részvények és még valamiféle ajánlatikönyv szerű valamit is láttam. Viszont egy minimumnál lejjebb nem mehet az árfolyam és ezt a minimumot ha jól tudom időről-időre emelik. Ezenkívül a cég érdekeltségébe tartoznak vagyonkezelő cégek is, de ez már szerintem is túl közvetett. Ezzel a belső részvénnyel való kereskedés esetleg idetartozóvá tehetné. Ezek az infók egyébként kb. félévesek szóval azóta lehet változtak a dolgok.
Ja hát ha Ádámról és Éváról közelítünk...............
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-25, 22:04   #23 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-25
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Feró a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Az Unaico Ltd. egy új stratégiára épülő rendkívül dinamikusan fejlődő cég az árbevételével összes eddigi MLM céget lekörözte az első évében. Tőkeerős külföldi befektetők tudják, hogyan kell a Sitetalk közösségi oldalból legalább ugyan olyan óriási piaci értéket képviselő közösségi teret alkotni mint a Facebok. Persze a vannak irigyek és sopánkodók meg ott van a NUSKIN csökken a bevétel átpártolnak a felső vezetők....
Feró nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-26, 18:29   #24 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-26
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Jona01 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás igenpersze

Idézet:
kismentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szerintem itt egy valaki nyerhet,a cégtulajdonos,aki majd eladja 3 év múlva a cégét pár millio dollárért,mondván micsoda nagy közösség gyűlt össze itt.
gondoltam csak szólok hogy több milliárd eurót fektettek be ebbe a közösségi oldalba...
Jona01 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-26, 23:00   #25 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-26
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Jona01 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én csak azt nem értem, hogy egy MLM cégnek (és ezzel nem minősíteni szeretném), mi köze van egy tőzsdei fórumhoz?
Nem egyszerűbb lenne, olyan fórumon jelen lenni a témával, ahol ezzel foglalkoznak aktívan? Gondolom sokkal több érdeklődő lenne! Vagy rosszul látom?
ha pénzzel belépsz, kapsz a cégtől részvényeket. ilyen egyszerű... apám 2000€-val lépett be és most ér 26000€-t a részvényei. erről ennyit
Jona01 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-26, 23:34   #26 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-04-02
Összes hozzászólás: 123
Hírnév szint: 10
stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Üzenem édesapádnak, hogy vegyen könnyes búcsút a 2000€-tól.

Azok a játékpapírok akkor érnének valamit is, ha el lehetne adni őket valódi pénzért. Mivel nem lehet, így nem érnek semmit!

A részvény tulajdoni hányadot testesíti meg. Nem árt ha a tulajdon ér is valamit, különben megesik, hogy a kutya nem akarja majd tőlünk megvenni a részvényünket.

Ez még a játékok (Unaico) világában és a játék részvények világába is így van!
stock nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-27, 21:44   #27 (permalink)
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Jona01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
ha pénzzel belépsz, kapsz a cégtől részvényeket. ilyen egyszerű... apám 2000€-val lépett be és most ér 26000€-t a részvényei. erről ennyit
Melyik tőzsdén vannak kint a a cég részvényei?
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-28, 12:03   #28 (permalink)
Szenior tag
 
ALTERMAN logója
 
Csatlakozott: 10-02-17
Összes hozzászólás: 471
Hírnév szint: 9
ALTERMAN elindult a hírnévhez vezető úton.ALTERMAN elindult a hírnévhez vezető úton.ALTERMAN elindult a hírnévhez vezető úton.ALTERMAN elindult a hírnévhez vezető úton.ALTERMAN elindult a hírnévhez vezető úton.ALTERMAN elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Jona01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
ha pénzzel belépsz, kapsz a cégtől részvényeket. ilyen egyszerű... apám 2000€-val lépett be és most ér 26000€-t a részvényei. erről ennyit
Nekem van egy régi érmém,100000 ft-ot ér-szerintem.
De senki nincs ki ezt kifizetné nekem érte!
Akkor most 100000-et ér?Vagy lehet hogy csak álmodom?
__________________
Enyém a galaxis leggyorsabb hajója!
ALTERMAN nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-29, 02:01   #29 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-29
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
psyatis a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!
Én is vettem az Unaico-nál egy 2000€-s csomagot májusban ami most 3011€-t ér. Ennek ellenére most azt gondolom, hogy ez a dolog véges, egyszer csak ki fog pukkadni mint egy lufi. Emlékezzetek csak az Ilferro nevű cégre. Amikor ők kitalálták az egészet nem azért tették, hogy jól behúzzanak mindenkit, abszolút jó volt az elképzelés csak mégsem működött. Az elején szépen fizettek is az autótulajoknak a reklámokért, hiszen volt miből, mert sokan léptek be és fizették be a regisztrációs díjat. De mikor a regisztrálók megcsappantak és nem jött elég zsé kiderült, hogy a rendszer nem működik, nem fizetnek a cégek eleget a reklámokért. Szerintem itt is valami hasonló a helyzet. Most még könnyedén emelik a részvények árát és fizetnek, mert van sok belépő, viszont ha ez lecsökken kiderülhet, hogy nem működik a rendszer. Meg volt valami split nevű dolog, amikor volt egy nagy ugrás a részvények árában, viszont mindenki részvényeinek felét zárolták bizonyos időre. Nekem 2011 júliusig zárolták a fele részvényemet. Gyanús!!! Most végre hónapok után talán megkapom a bankkártyát amivel ki tudom venni a lé felét, a maradékot meg majd ha feloldódik a zárolás. Nekem talán még szerencsém lesz, mivel még csak most mennek be több országba, ahol lesz még elég új regisztráló, és talán júliusig nem fog kipukkadni a lufi. Viszont most regisztrálóknak nem ajánlom. Sajnos a legelejétől kezdve volt egy ilyen rossz megérzésem, ezt a fórumot végigolvasva egyre erősebb a gyanúm. Amúgy az MLM-rendszerek szerintem, mint baromságok. Az élet nem ér semmit célok nélkül, és a cél nem lehet a pénz, mint ahogy ezek a cégek hirdetik. Semmirekellőnek érezném magam, ha nem dolgozhatnék, csak folyamatosan oltogatnék másokat, hogy gyere itt megváltozik az életed, és fűrészeljünk együtt fingot.
Üdv mindenkinek!
psyatis nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-11-29, 10:10   #30 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-01-08
Összes hozzászólás: 1.334
Hírnév szint: 11
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
psyatis eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!
Én is vettem az Unaico-nál egy 2000€-s csomagot májusban ami most 3011€-t ér. Ennek ellenére most azt gondolom, hogy ez a dolog véges, egyszer csak ki fog pukkadni mint egy lufi. Emlékezzetek csak az Ilferro nevű cégre. Amikor ők kitalálták az egészet nem azért tették, hogy jól behúzzanak mindenkit, abszolút jó volt az elképzelés csak mégsem működött. Az elején szépen fizettek is az autótulajoknak a reklámokért, hiszen volt miből, mert sokan léptek be és fizették be a regisztrációs díjat. De mikor a regisztrálók megcsappantak és nem jött elég zsé kiderült, hogy a rendszer nem működik, nem fizetnek a cégek eleget a reklámokért. Szerintem itt is valami hasonló a helyzet. Most még könnyedén emelik a részvények árát és fizetnek, mert van sok belépő, viszont ha ez lecsökken kiderülhet, hogy nem működik a rendszer. Meg volt valami split nevű dolog, amikor volt egy nagy ugrás a részvények árában, viszont mindenki részvényeinek felét zárolták bizonyos időre. Nekem 2011 júliusig zárolták a fele részvényemet. Gyanús!!! Most végre hónapok után talán megkapom a bankkártyát amivel ki tudom venni a lé felét, a maradékot meg majd ha feloldódik a zárolás. Nekem talán még szerencsém lesz, mivel még csak most mennek be több országba, ahol lesz még elég új regisztráló, és talán júliusig nem fog kipukkadni a lufi. Viszont most regisztrálóknak nem ajánlom. Sajnos a legelejétől kezdve volt egy ilyen rossz megérzésem, ezt a fórumot végigolvasva egyre erősebb a gyanúm. Amúgy az MLM-rendszerek szerintem, mint baromságok. Az élet nem ér semmit célok nélkül, és a cél nem lehet a pénz, mint ahogy ezek a cégek hirdetik. Semmirekellőnek érezném magam, ha nem dolgozhatnék, csak folyamatosan oltogatnék másokat, hogy gyere itt megváltozik az életed, és fűrészeljünk együtt fingot.
Üdv mindenkinek!
Annyit ér amennyiért most azonnal vevő van rá, a többi csak terv, ábrándozás, ami vagy bejön vagy nem.
DE, az Il fero-t azért találták ki hogy behúzzanak emberekt a csőbe, hozzáteszem nem vagyok érintett. Abszurd elképzelés, hogy egy cég fizessen pl 40eFt-ot havonta egyetlen autón való megjelenésért, mert ugye a hosszútávú fennmaradáshoz erre lett volna szükség, nem pedig a nagyon gyorsan elfogyó új belépők befizetéseire. Itt csak álca volt a rweklám értékesítés, és ez meg is tévesztett sok embert, mert ugye oda már eljutottunk, törvényileg is, hogy a csak az új belépők befizetéseiből élő cégekről tudjuk, hogy pilóta játék, de itt álcázták, igaz nem túl erősen.
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-01, 13:42   #31 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-01
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
B.G. a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Ceco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha valakinek nem tiszta a Unaico-s dolog,írjon bátran.Benne vagyok a dologban és tudok válaszolni minden kérdésre!
Te már benne vagy,de engem holnap akarnak beszippantani a szerződés alá- irattatásával. A fórumot böngészve kb.fele-fele a megosztottság mellette, illetve ellene. Sajnos ez nem egy döntést elősegítő portál. Arra a megállapításra jutottam, hogy ez nem egy biztos befektetési forma. Mi a véleményed róla?

Üdv: Gábor
B.G. nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-01, 14:03   #32 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-04-02
Összes hozzászólás: 123
Hírnév szint: 10
stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.stock elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Azt kell eldöntened, hogy kinek hiszel?
Az üzletileg érdekelt tagokban, akik nyilván nem fognak maguk ellen beszélni, ellenben Facebook-hoz hasonlítanak egy olyan weboldalt, amiről az emberek 99,99%-a még csak nem is hallott.
Vagy azoknak hiszel, akiknek teljesen mindegy hogyan alakul az Unaico jövője. Nem érdekeltek se a sikerében, se a bukásában, csak megpróbálják tisztán látni a helyzetet.
stock nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-01, 17:58   #33 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-01
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
hónaposretek a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Mindenkinek

Sziasztok!

Nagyon nem vagyok egy fórumozó típus,de amit itt láttam arra késztetett ne hagyjam szó nélkül.
Olyan ember vagyok,aki az üzleti lehetőséget,a "pénzcsinálás"lehetőségét keresi ott,ahol csak lehet.A Unaico is pont ez miatt érdekel.Nem kívánok magamnak új ismerősöket szerezni,sem vásárolni nem szeretnék igazán,egyszerűen az üzletet látom benne.Ott kezdődött a sárdobálás,hogy ez micsoda egy baromság mert............Node:számomra aranyszabály,hogy akármilyen aranytojást gyártó tyúkot is vegyek,csak annyit adjak érte,hogy ha mégsem gyárt aranytojást,akkor se maradjak éhen.Ebben az esetben a 2000€-s csomag még belefér.Azok az emberek,akik féltik a pénzüket,azok vigyék máshová.Az élet ilyen nagyon egyszerű.Biztos,kockázat nélküli üzlet nincs,soha nem is lesz.Az igazán nagy kockázata viszont a semmittevésnek van,vagyis ha az ember csak ül a pénzén,és szomorkodik,hogy már megint semmi kilátás valami kis boltot csinálni.Az emberek 97%-a ezért nem jómódú.
Ha már a Facebook-hoz hasonlátják sokan a Unaicot,akkor hadd kérdezzem már meg fölhomályosult játékostársaimat,hogy a FB mint cég,hogy érhet kb 30 milliárd dollárt,ha soha,senki sem rakott bele pénzt?????????Mert ugye,semmiből csak semmit lehet gyártani.Ez mind matematikailag,mind fizikailag,mind gazdaságilag,de szerencsére még az életben is így van.Azért mondom,hogy szerencsére,mert az ilyen negatív hősök,mind itt sokan,az élettől is csak savanyúcukrot kapnak.De megközelíthetném úgy is,hogy aki nem hajlandó elmenni külföldre dolgozni,vagy nincs semmihez tehetsége,hiányzik belőle a kitartás is,ráadásul csúnya,annak muszáj spekulálni,különben a 97% között találja magát!
Tudom,hogy 100 emberből 3-nak tetszett amit írtam))
hónaposretek nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-01, 20:16   #34 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-01-08
Összes hozzászólás: 1.334
Hírnév szint: 11
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
hónaposretek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Nagyon nem vagyok egy fórumozó típus,de amit itt láttam arra késztetett ne hagyjam szó nélkül.
Olyan ember vagyok,aki az üzleti lehetőséget,a "pénzcsinálás"lehetőségét keresi ott,ahol csak lehet.A Unaico is pont ez miatt érdekel.Nem kívánok magamnak új ismerősöket szerezni,sem vásárolni nem szeretnék igazán,egyszerűen az üzletet látom benne.Ott kezdődött a sárdobálás,hogy ez micsoda egy baromság mert............Node:számomra aranyszabály,hogy akármilyen aranytojást gyártó tyúkot is vegyek,csak annyit adjak érte,hogy ha mégsem gyárt aranytojást,akkor se maradjak éhen.Ebben az esetben a 2000€-s csomag még belefér.Azok az emberek,akik féltik a pénzüket,azok vigyék máshová.Az élet ilyen nagyon egyszerű.Biztos,kockázat nélküli üzlet nincs,soha nem is lesz.Az igazán nagy kockázata viszont a semmittevésnek van,vagyis ha az ember csak ül a pénzén,és szomorkodik,hogy már megint semmi kilátás valami kis boltot csinálni.Az emberek 97%-a ezért nem jómódú.
Ha már a Facebook-hoz hasonlátják sokan a Unaicot,akkor hadd kérdezzem már meg fölhomályosult játékostársaimat,hogy a FB mint cég,hogy érhet kb 30 milliárd dollárt,ha soha,senki sem rakott bele pénzt?????????Mert ugye,semmiből csak semmit lehet gyártani.Ez mind matematikailag,mind fizikailag,mind gazdaságilag,de szerencsére még az életben is így van.Azért mondom,hogy szerencsére,mert az ilyen negatív hősök,mind itt sokan,az élettől is csak savanyúcukrot kapnak.De megközelíthetném úgy is,hogy aki nem hajlandó elmenni külföldre dolgozni,vagy nincs semmihez tehetsége,hiányzik belőle a kitartás is,ráadásul csúnya,annak muszáj spekulálni,különben a 97% között találja magát!
Tudom,hogy 100 emberből 3-nak tetszett amit írtam))
Ne haragudj, de ez egy betanított MLM szöveg, ezért kár volt "tollat" ragadni
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-01, 21:05   #35 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-11-29
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
psyatis a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ne haragudj, de ez egy betanított MLM szöveg, ezért kár volt "tollat" ragadni
Egyet értek, pedig nekem van egy csomagom az Unaiconál. Pont ez a baj, hogy akkora fejtágítás törénik, hogy az emberek elveszítik realitás érzéküket. Aki benn van nem is tud objektívan tekinteni a dologra. De kérdem én, miért van az, hogy az Unaiconál minden magyarázatra szorul? Miért használhatatlan a Sitetalk oldal? Egy év alatt ennyit sikerült fejleszteni abból a sok millió euróból. Én informatikus vagyok, különb oldalt szarok egy hét alatt. Miért csak 500-asával lehet eladni a részvényeket? Miért nem lehet eladni azonnal a részvéneket mint egy normális tőzsdén, mikor venni meg azonnal lehet? Miért drágább minden a webshopban mint amúgy? Miért kellet zárolni a részvények felét? Miért indult ez a fórum ha minden rendben van? Én már találkoztam több MLM céggel (FLP, NuSkin, Avon, stb...) soha nem merült fel ennyi kérdés. Most próbálok megszabadulni a részvéneimtől, ebben az ütemben kb. 2-3 hónap kell míg sikerül eladnom (ha sikerül). De tudjátok mit, azt kívánom, hogy NE nekem legyen igazam.
psyatis nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-02, 15:11   #36 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

A két legnépszerűbb keresőkifejezés, amivel a fórumot megtalálták az elmúlt napokban:
sitetalk átverés
unaico átverés

Napi 10-20 ember érkezik ide ezekre rákeresve.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-03, 18:32   #37 (permalink)
Tag
 
Csatlakozott: 10-08-28
Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 8
Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
hónaposretek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
a FB mint cég,hogy érhet kb 30 milliárd dollárt,ha soha,senki sem rakott bele pénzt?????????Mert ugye,semmiből csak semmit lehet gyártani.Ez mind matematikailag,mind fizikailag,mind gazdaságilag,de szerencsére még az életben is így van.
Biztos nem a Fb forráskódja ér 30 mrd $-t!
Akárhová elmész a világban és azt mondod egy fiatalnak vagy középkorúnak, hogy Facebook, rögtön tudja miről van szó. Mert ő is használja. Rengeteg internetfüggő ember van, illetve az internet annyira beleitta magát minden ember életébe, hogy nem is kell függőnek lenni ahhoz, hogy használja az ember. Újabban egy halom eseményről (koncert, előadások) a Fb-on értesülök először; állati nagy reklámlehetőség van benne.
Ezt is ma olvastam: http://portfolio.hu/vallalatok/penzu...na.142374.html Nini, hol szervezi az ember a "rohamot"?
Tehát a Fb jelenleg egy világszerte tömegek által ismert és látogatott portál.
Akkor mennyit ér ennek az információs rendszernek a birtoklása?
10 $-t?
Ezret?
Tán egy milliót?
Vagy épp 30 mrd $-t?
Nem véletlenül ér szerintem ennyit.
Csabi1987 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-03, 21:28   #38 (permalink)
Tag
 
Csatlakozott: 09-11-19
Összes hozzászólás: 59
Hírnév szint: 9
ványadt bácsi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
hónaposretek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
hadd kérdezzem már meg fölhomályosult játékostársaimat,hogy a FB mint cég,hogy érhet kb 30 milliárd dollárt,ha soha,senki sem rakott bele pénzt?????????Mert ugye,semmiből csak semmit lehet gyártani.Ez mind matematikailag,mind fizikailag,mind gazdaságilag,de szerencsére még az életben is így van.
Úgy, hogy a facebookot jelenleg félmilliárd ember használja, és a világ második leglátogatottabb oldala az egész interneten, ebből fakadóan a reklámfelület olyan durván sokat ér, hogy az oldal értéke is több milliárd.
Ezzel szemben a sitetalk vagy mi a franc csak egy olcsó másolat, és nem tudja felvenni a versenyt félmilliárd emberrel, semmiféle ismertsége nincs, senki nem hirdet ott semmit, ezért csak néhány csenevész belépőcsomagból tud pénzt összekaparni, amiből talán picit visszacsepegtet, amíg ki nem pukkad a lufi, és vége.

Sok mindenben van pénz, de ezeket a bomba üzleteket - a facebookhoz hasonlóan -, egy-két innovatív ember fogja kitalálni, és nem fogja az ötletét forintokért osztogatni az interneten, hanem megcsinálja ő egyedül, és lesz egy többmilliárd dollárt érő üzlete - mint például a facebook, a google vagy a youtube.
ványadt bácsi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-27, 14:56   #39 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-27
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
santoro a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Nem olvastam el az összes hozzászólást a témáról, így nem tudom, hogy valaki írt-e már hasonlót, azért leírom.
A Site Talk üzleti csomag vásárlása egy befektetés!!! Mint ilyen van várható hozama és van kockázata. Valóban benne van a pakliban, hogy soha nem ér el olyan népszerűséget és ezáltal olyan árfolyamot sem, mint a Facebook, de ezt mindenkinek mérlegelnie kell, aki csomagot vásárol. Egyébként ez egy múlttal rendelkező cég, akik PÉNZZEL alapították az oldalt.
Én 500 euro-s csomagot vásároltam és tudom, hogy akár bukhatok is.
Ezt így adom elő azoknak is, akikkel beszélek erről.
ILYEN EGYSZERŰ EZ AZ EGÉSZ!
santoro nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-27, 15:10   #40 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-27
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
santoro a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Ja és még egy dolog: Ha azt mondja valaki, hogy csinált egy új közösségi oldalt, új,több,más szolgáltatásokkal, amihez hetente 10-20 ezren csatlakoznak (a szám folyamatosan nő) és simán opciókat árul úgy, hogy ennek semmi köze az mlm-hez, soha ennek kapcsán nem hallottunk volna hálózatról, meg direkt értékesítésről, akkor mi lenne a helyzet?
santoro nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-27, 20:44   #41 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-27
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
mindenttudniakarok a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Meg tudnÁ-e valaki mondani, hogy mi az alapja azoknak a roppant jutalék kifizetéseknek?
Állítólag már egy-két hét alatt jön a sok-sok pénz az ismerőseim szerint.
De nem tudták megmondani, hogy honnan!
Jöttek itt mindenféle hülyeséggel, hogy reklámpénzek, meg távolkeleti befektetések, meg ilyesmi.
Azt még értem, hogy az újak által betett pénzek 10-20%-a jutalék, de honnan jön a többi pénz???
mindenttudniakarok nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-27, 22:06   #42 (permalink)
Tag
 
Csatlakozott: 10-08-28
Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 8
Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Csabi1987 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

szerintem elültették a pénzt és másnapra kikelt..
Csabi1987 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-28, 08:42   #43 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 10-12-28
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Maszat a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Szerintem óvakodjunk...

Sziasztok!

Miután engem is megtalált a "világ legjobb befektetése" én is utána néztem kicsit, mielőtt bedobtam a 2000 eurómat. Amit találtam, és ajánlanék a figyelmetekbe:

"Her is more info from swedish media, They have start warning people against this scam, its in newspapers, TV all over the scandinavia.
Use google translation from swedish in this 3 links and you will understand what its all about.

Realtid.se TMT - Svenskarna bakom Unaico och Sitetalk

Realtid.se TMT - Unaicos pyramid växer i Sverige

Realtid.se TMT - Plastkortskungen rensar upp "

(forrás:http://www.worldlawdirect.com/forum/...lk-enigro.html)

A linkek itt nem működnek, de google-lel rákeresve is meg lehet találni a cikkeket.

Ahogy látható, ezek svéd cikkek, melyekben az Unaico, és anyacége, az Enigro ellen figyelmeztetnek (a google fordító tényleg kissé darabosan fordít, de a lényeg valóban kiolvasható). Nem is érdemes ezeket itt részletezni.

Egyébként ha valaki rákeres, hogy "Unaico Enigro investor warning" akkor hamar rátalál a szlovén- valamint az osztrák pénzügyi hatóság hivatalos figyelmeztetésére. Egyébként a Unaico rajta van a PSZAF listáján is a gyanús cégek között.

A TOWAH "bank" neve is felmerült már korábban telefonos csalásokkal kapcsolatban, szintén piramis modellt használtak ott is.

Szóval szerintem óvakodjunk!

Békés ünnepeket és sikerekben gazdag új évet mindenkinek!
Maszat nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-06, 09:45   #44 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 11-01-05
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
MaidenBarni a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Szkeptikusok fuj!!!

Sziasztok!
Olvasgattam a forumon es ratalaltam erre a beszelgetesre en nem tartozom sehova en befekteto vagyok.
De a szkeptikus emberekbol elegem van nincsen celjuk ha van is az lud fing.

Bla bla bla hogy mai vilagban minden olyan mondata az embernek ami kiszeretne venni a masik embert a slamasztikabol az mar MLM szoveg.
En ahogy mar mondtam befekteto vagyok sem MLM-el sem pilotajatekban nem vagyok benne meg!
Ezek utan azert is megmerettetem magam egy MLM uzletben mert elegem van a sok szkeptikus emberbol a celtalanokbol.
Fellonem az ilyeneket az urbe me annyira szkeptikusok hogy meg lako helyet sem kapnanak az ilyeneknek meg a Mars se letezik.

Na mindegy visszaterve barki barmivel foglalkozzon merjen bele vagni!
Az ismeroseimet is eszem hogy ne dolgozzanak mar minimal berert es meg azt mondjak boldogok az ilyen ember hazudik a szemembe a honap vegen mindig veszekedes van a penzert en szerintem.
Tudom mert en is szegeny csaladba nottem fel.
A penz nem minden de anelkul barki barmit mondhat nincs boldogsag!

Visszaterve a szkeptikusokhoz amikor en befektetesekbe kezdtem sok szkeptikus ismerosom azt mondta elveszitem a penzem.
Emlekszem egy ismerosom az minden nap felhivott es rohogott rajtam.
De eltelt egy ropke ido en meg mindig befektetessel foglalkozom es ha jol tudom o vissza ment a faluba elso kapasnak!

Stocknak es a tobbinek uzenem ez a sitetalk kozossegi oldal vagy MLM rendszer vagy mi az mindegy szerinted miert hasonlitsa magat ossze a facebookal?
Nem csak azert hogy felfigyeljenek ra.
A facebook is 2004-ben nem volt egyeb mint egyetemista csocselek osszekapartak 1000 eurot es abbol csinaltak meg.

Olvastam hogy hat a facebook ingyenes meg a skype ingyenes stb az egyszeru embernek igen.
Nekunk befektetoknek sok penzunkbe kerul hozzaferni nehany reszvenyhez verik le egymast annyian akarnak.
Abban most mi a problema ha a facebook a nagy befektetoket celozza meg a sitetalk meg az egyszeru embereket en szerintem ottan meg nagyobb tolongas lessz a reszvenyekert!

Nekem van facebook reszvenyeim es uzleteket is bonyolitok a facebookon keresztul.
Meg van nehany hasonlo befektetesem es a sitetalkba is fogok ha jon egy uj kozossegi oldal abba is fogok.
Sosem tudhatod a kovetkezo felmillio ember melyik kozossegi oldalon fog tolongani es van boven amibol mert tobb milliard ember el a foldon.

Garantalom hogy tobb befekteto es tobb MLM rendszer legalabb 2-3 es egy kozossegi oldal idulna Magyarorszagrol nem volna ilyen szarba az orszag Romania ugy szinten es meg had ne soroljam!
Csak az Avon visz ki Amerikaba evente 30 millio dollart!
Akkor mirol beszelunk! Es ma mar mindenki panaszkodik hogy allergias meg kurvara alacsony a minoseg de meg is ugy megy mintha semmi baj nem lenne.

Mondjak szkeptikus szoveget ha mar van MLM es befekteto szoveg.
A szkeptikusoknak minden egyes cegre azt mondjak "kipukkad a lufi" erre annyi a valaszom az a kukas ceg amelyiknel munkat kaptal mert nem mertek semmibe belevagni ott is kipukad a lufi es az utcan veszed eszre magad!
Ezt nefelejtsd el!
Hany ember mondta az en munkahelyem kokemeny jott a "valsag" es az utcara kerult sok ember jonnek hogy tudoke munkat.
Na koszonom szepen az ilyen embert..........no comment!

Szkeptikuskaim vegszokent azt tudom irni nektek hogy ha ti es en nyernenk a lotton es egy ev mulva talalkoznank ti pont olyan szegeny ember maradnal mint eddig mert raulnel a penzedre es elkoltened nagy haz nagy kocsi es nok meg pasik stb stb.

Azoknak uzenem akik nem szkeptikusok olyanok mint en dur bele es a siker biztos ez csak rajtad all a szkeptikussag csak hatraltat, szegennye tesz, tudasban sem fejlodsz, mindig azon agyalnal hogyan tudnal masoknak keresztbe vagni ilyen emberek akartok lenni?
En nem en segiteni szeretnek masokon es tudjam azt hogy hagyok hatra valami a masik generacionak.

Tiszteletem mindenkinek kiveve a szkeptikusoknak!
MaidenBarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-06, 16:24   #45 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-01-08
Összes hozzászólás: 1.334
Hírnév szint: 11
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
MaidenBarni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!
1: Ezt ékezetek nélkül egy szenvedés végigolvasni, nem is tettem, csak átfutottam.

2: Itt arról lenne szó, hogy csaló ez a cég, vagy nem, érdemes e konkrétan hozzájuk betenni pénzt és ha kell dolgozni vele, vagy nem

3: Mindíg gyanús ha valaki első hozzászólásában Kívülállóként!! ennyire védelmébe vesz egy céget, bár nem igazán értettem mit szeretnél mondani, azt hogy mindenki merjen vállalkozni akárhol, vagy azt hogy mindenki bátran tolja be ide az összes pénzét, házát, és a nagymamát is

Üdv!
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-07, 10:13   #46 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 11-01-07
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
13Zoli a hírnévhez vezető út elején jár.
Thumbs up

Sziasztok!

Saját történetem Unaicoval:

2010 áprilisában vettem egy 2000 eurós csomagot csak befektetési célzattal. Nem dolgoztam egy percet sem a cégben, csak vártam a részvények emelkedését, októberben 1300 eurót vettem le probléma nélkül. Mai napon az egyenlegem 2013 euró amit lassan elkezdek kivenni.

Véleményem szerint a cég egy piramisjáték, én még az elején szálltam be, emiatt mertem kockáztatni, de egy év nekem elég is volt, más vizekre evezek.
Nem szeretem látni, hogy folyamatosan szigetelik el az embereket a pénzüktől splitteléssel és karanténnal plusz részvény eladási korlátozással.

Pozitívum viszont, hogy amire végére érek a részvényeladásoknak kb 70-80%-os nyereséget számolhatok el, ami szerintem nagyon kedvező.

Üdv,
Zoli
13Zoli nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-08, 11:03   #47 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 11-01-08
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Ovix a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Itt egyből szeretném hangsúlyozni, hogy én csak egy vagyok a sok közül, de semmi esetre sem elfogult, érdekelt ( ezáltal a tényeket eltorzultan látó).
Lehet, hogy a végső konklúzió tekintetében nem lesz igazam ( adja Isten, mert az azt jelenti, hogy sok ember profitra tesz szert, nem pedig veszteségre), de az eddigi infók alapján nekem ez nagyon MLM / Piramis játék szagú.
Ami nem feltétlenül jelentene egyértelmű negatívumot (van pár kivétel), amennyiben van mögötte produktum, teljesítmény stb.
A pénzvilág nagy igazsága, hogy semmiből nem lehet profitot generálni.-------> ha a cégnek nincs valódi, üzletileg fenntartható szolgáltatása/terméke (pénznyelven "mouse trap") , akkor az csak az újonnan belépők által befizetett díjakból rendezi kifizetési kötelezettségeit és lufit formál, ami előbb-utóbb (amikor már a belépők aránya egy bizonyos szint alá csökken) kipukkad.
Viszont ebből az is következhet (a cég aktuális fejlődési görbéjétől függően), hogy a múltban/jelenben és elképzelhető módon a közeljövőben is lesznek olyanok akik ebből pénzt csinálnak. A kérdés, hogy ha Ti beléptek, akkor az melyik fázisba fog tartozni a cég vonatkozásában. De az előzőeket figyelembe véve egy nagyon 50-50%-osnak néz ki, ami alapján én biztos nem fektetném be a pénzemet sehová.
Ilyen formában ez szerencsejáték...bejön - nem jön.
Visszatérve a cég valódi lényegéhez, termékéhez, szolgáltatásához: én nem érzem azt fenntartóhatónak, illetve még az is lehet, hogy az, de a forma, ahogy
ezt próbálják megvalósítani némileg cáfolja, ugyanis:
Ha nekem van egy nagyra törő tervem, hogy pl konkurense legyek a Facebook-nak, vagy hogy fantasztikus termékeket kínáljak a webshopomon keresztül,* akkor a* jó koncepciót felvágva a hátamra, keresek hozzá egy szponzort, nem pedig próbálom agy MLM rendszer segítségével körbekuncsorogni a világot kétes befektetést kínálva kisembereknek, mint mi, mert ez meglehetősen hitelesség deficitessé teszi az egészet.
Ha én lennék az ötlet kitalálója, akkor kb 1 hónap alatt meg lenne a sponsor like Microsoft, Csányi or else.....
Megint csak a személyes véleményem, ami lehet, hogy nem helyes, de megítélésem szerint látva az elmúlt 20-30 év tanulságait, egy valamit magára adó üzleti vállalkozás/modell nem MLM-Piramis rendszerben indítja el magát, hanem:
a) eleve tőkeerős és megfinanszírozza a piacra jutását
b) bizonyítva az elgondolásának az üzleti racionalitásait, pályázatokon nyer el forrást, vagy egy pénzintézet, bank által
c) szponzort keres, akinek megint csak igazolja terveinek megalapozottságát

A fenti 3 verzióban van elrejtve a lényeg: pénz vagy* üzleti rés
Szóval az én szubjektív konklúzióm: Mivel Ők nem az a,b,c verziót választották, hanem MLM/Piramis-t, nem beszélve arról, hogy Kínából gyökeredzik (akiknek az üzletviteli moráljuk a béka segge alatt van)* számomra egyértelmű* NO GO!
Ennek ellenére, Ti akár be is léphettek, (mivel én sem láthatok mindet tisztán, plusz csak kb 1 -2 órás nyomozást szántam rá) de az én baráti javaslatom, hogy inkább kevésbé kockázatos, általatok jobban kontrollált dologba fektessétek pénzeteket.

Ha beléptek és az én fentiekben leírt véleményem hibásnak bizonyul, akkor meg lesz egy tanulság, amit le kell majd vonjak horgászás közben egy pálinka és a haverom társaságában!!!!! :-)

Üdv:
Ovix
Ovix nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-08, 18:24   #48 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-01-08
Összes hozzászólás: 1.334
Hírnév szint: 11
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Ovix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

de az eddigi infók alapján nekem ez nagyon MLM / Piramis játék szagú.
Ami nem feltétlenül jelentene egyértelmű negatívumot (van pár kivétel), amennyiben van mögötte produktum, teljesítmény stb.

Üdv:
Ovix
MLM-ben van produktum, piramisjátékban nincs

MLM-ben termékforgalmazásból származó hasznot osztják szt a szervezetben

Piramisjátékban a belépők befizetéseit osztják szét, amit néha sikerül úgy álcázni mintha valóban valamilyen terméket forgalmaznának.
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-09, 09:53   #49 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 11-01-08
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Ovix a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Lehet, hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen. Elnézést.

Nem tartom ördögtől valónak az MLM rendszerét (más kérdés, hogy M.O.-on a kezdeti-mostani hiteltelen, "lépj be és pár napa alatt meggazdagszol" megközelítéssel szinte teljesen kihúzták a talajt alóla), de a kettő párosítása (MLM -Piramis), mint ahogy az Unaico nekem tűnik egyértelműen kerülendő.

Végre el kellene felejtenünk Kelet -Európában és azon belül kis hazánkban is, hogy lehet fenntartható módon ( nem 0,5 -1 évről beszélek) munka, hozzáadott érték nélkül pénzt keresni.
Ne keressük a kisebb ellenállás irányát állandóan, hanem dolgozzunk!!

Érdekes továbbá, hogy hol tarolnak az MLM/Piramis (kettő ötvözete) kezdeményezések. ------> i.e Kelet-Európa
Beszédes....... Dolgozz Magyar És Boldogulsz!!!!!!!!!!!
Ovix nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-11, 15:22   #50 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 11-01-11
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
horati a hírnévhez vezető út elején jár.
Question

Idézet:
santoro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem olvastam el az összes hozzászólást a témáról, így nem tudom, hogy valaki írt-e már hasonlót, azért leírom.
A Site Talk üzleti csomag vásárlása egy befektetés!!! Mint ilyen van várható hozama és van kockázata. Valóban benne van a pakliban, hogy soha nem ér el olyan népszerűséget és ezáltal olyan árfolyamot sem, mint a Facebook, de ezt mindenkinek mérlegelnie kell, aki csomagot vásárol. Egyébként ez egy múlttal rendelkező cég, akik PÉNZZEL alapították az oldalt.
Én 500 euro-s csomagot vásároltam és tudom, hogy akár bukhatok is.
Ezt így adom elő azoknak is, akikkel beszélek erről.
ILYEN EGYSZERŰ EZ AZ EGÉSZ!
Ami momentán engem zavar, hogy regisztráció alkalmával, szinte minden adatot kér, nem csak a nevet és email címet. Egyébként az én meglátásom, annyi, hogy ez is egy közösségi oldal csupán, amelynél plusszban van befektetési lehetőség is. Ha ki akarod használni kihasználod, ha nem, akkor mint közösségi oldalt használod, befektetések nélkül. A döntés a tied. Javítson ki valaki, ha tévedek.
horati nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
átverés, MLM, piramisjátékJelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
 
Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolvaA pontos idő 01:18 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.