| Tőzsde Fórum |
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Hely: kom-egom
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 4 ![]() |
helló Geko! milyen stratégia szerint kereskedsz? Én Birger S. féle módszerhez hasonló módszert csinálok, 5 percesen lépek be, stopot is 5 percesen határozom meg, 30 percesen pedig a célárat. Te hány percesen nyomod?
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
Hírnév szint: 1 ![]() ![]() |
Idézet:
Lefordították magyarra is a könyvét: Birger - A sikeres trading művészete. A google-be beírva megtalálod. Persze részletesen nem írja le a belépőit, de a pozimenedzselését és a hozzáállását a kereskedéshez érdemes megismerni. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Tag
Hely: kom-egom
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 4 ![]() |
Úgy látszik, hogy a Dax, egyre többször kibéreli magának a hétfőt, és a szerdát pihenőnapnak. Azt akarom ezzel mondani, hogy az utóbbi időben a hétfő és szerda voltak azok a napk, amikor nem volt erős trend, inkább csak oldalazás, vacillálás, mint például ma is (szerda), vagy tegnap előtt!
A péntek pedig egyre jobb, pedig régebben az volt a lanyhább nap! |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok Én egy kezdő Daytrader vagyok, eddig demo számlával DAX -ra kereskedtem 50x tőkeáttétellel tavaly december óta és most szeretnék egy éles számlát nyitni Csongrád megyében. Kérdésem az lenne hogy melyik bróker cégnél lehetséges az éles számlán is 50x tőkeáttétellel kereskedni, mivel a helyi brókercégnél amit ajánlottak csak 25x tőkeáttét van, amivel már nem tudok biztonságosan DAX -ra kereskedni. Nagyon szivesen fogadnám a tapasztalatokat.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 16
Hírnév szint: 1 ![]() |
Idézet: