Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Haladó szekció > Devizatőzsde

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-24, 22:07   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Sabine a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás eToro

Figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy nagyon jó Forex oldalt, eTorot! Ha még sosem kereskedtél devizában, akkor is kipróbálhatod, van demo számla is! Egy felhasználóbarát és látványos kereskedési felület segítségével élvezheted a devizapiac adta lehetőségeit!
Nézzétek meg a weboldalt és csatlakozzatok most!
eToro weboldal
Sabine nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-25, 08:15   #2 (permalink)
Adminisztrátor

Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Sabine telespamelte affiliate linkjével ellátott hozzászólásokkal a fórumot, amit természetesen egytől-egyig töröltem. Ez az egy marad meg, de a linket itt is megszabadítottam az ajánló kódtól.

Az eToro-ról természetesen szabad beszélgetni, de az affiliate linkek moderálva lesznek a jövőben is.
harzol elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-02-25, 08:23   #3 (permalink)
Szenior tag

Mighti logója

Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4
Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Köszi Harzol a gyomlálást. Ráadásul mindenhová berakta, csak a bróker cégekhez nem, ahová tartozna…
Mighti nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-25, 09:38   #4 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Hely: Győr megye
Összes hozzászólás: 433
Hírnév szint: 4
willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül willow részére
Alapbeállítás

Az e tororól csak rosszat olvastam. De ha valaki próbálkozni akar, hát szíve rajta.
willow nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-25, 17:58   #5 (permalink)
Új tag

Padavan logója

Hely: Vidék
Összes hozzászólás: 21
Hírnév szint: 3
Padavan a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Hmm...

Hát igen, én próbáltam csak a demo számlát természetesen, de csak nem reklám céljából de keressétek meg és töltsétek le az alpari MetaTrader platformját s majd csodálkoztok. eToro jelentése buzi férfiak, szerintem ez nagyából igaz is, persze itt is lehet pénzt keresni na meg bukni is csilli villi felületen de van jobb szerintem. (http://www.alpari.co.uk/)
Én már demo számlán tesztelek robotokat, meg saját magam-at is manuálisan. Még egy fél év és lehet kezdek élesben is kicsiben, de az még messze van, mert még sok-sok kérdésem van, amit próbálok megválaszolni magamnak.

Szép napot!
Régi 2010-03-10, 10:43   #6 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 104
Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nem olvasgatni kell a véleményeket róla, hanem kipróbálni a rendszert:-) Egyszerűen isteni, csodálatos és fantasztikus!
A fiam 9 éves és remekül elszórakozna rajta. Szép színes és még hangokat is ad. Pont annyi devizapár van rajta, amennyi kell (majd egy tucatnyi), de hogy jobban csillogjon adtak még hozzá aranyat, ezüstöt is. Aztán van ám rajta csárt is, úgy bizony! Meg stop loss.
Nem akarok ötletet adni, reklámozni, de a játékoldalakon jó üzlet lenne.
Az adminisztrátortól kimondottan udvariatlanságnak tekintem, hogy elzárta ezt a kiváló szórakozási lehetőséget. Irgum-burgum:-)))
Jegenye nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-10-08, 11:44   #7 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
marika0310 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Nagyon jókat hallottam az etoro-ról, tetszenek az újításai, lehetőségei, úgyhogy nyitottam egy számlát.
Pénzt utalni most készülök, de előtte mindenképpen szeretnék megtudni valamit!
Szép bónuszokat ad, én rögtön 60.000Ft-nyit kapnék tőle, de ha igénybe veszem a "Feltételekben" írja, hogy 10 mini tételt, azaz, az én esetemben 1.000.000 valuta egységet kell adnom vagy vennem, mielőtt kifizetést kérhetnék.
Ez az én kényelmes tempómmal hónapokba telne, így inkább lemondanék a bónuszról.
Lehet olyat csinálni, hogy első utaláskor 100$ alatti összeget utalok (ennél az értéknél nincs bónusz) és második utalásban utalom a pénz jelentős részét?

Ha nem lesz bónuszom mikor tudok kifizetést kérni? Van valami előfeltétele?
marika0310 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-10-08, 19:29   #8 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
marika0310 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Nagyon jókat hallottam az etoro-ról, tetszenek az újításai, lehetőségei, úgyhogy nyitottam egy számlát.
Pénzt utalni most készülök, de előtte mindenképpen szeretnék megtudni valamit!
Szép bónuszokat ad, én rögtön 60.000Ft-nyit kapnék tőle, de ha igénybe veszem a "Feltételekben" írja, hogy 10 mini tételt, azaz, az én esetemben 1.000.000 valuta egységet kell adnom vagy vennem, mielőtt kifizetést kérhetnék.
Ez az én kényelmes tempómmal hónapokba telne, így inkább lemondanék a bónuszról.
Lehet olyat csinálni, hogy első utaláskor 100$ alatti összeget utalok (ennél az értéknél nincs bónusz) és második utalásban utalom a pénz jelentős részét?

Ha nem lesz bónuszom mikor tudok kifizetést kérni? Van valami előfeltétele?
mielőtt utalsz legalább ezt a pár hsz-t olvasd el, ha már máshol nem nézel utánna
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
devizapiac, eToro, FOREX

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 08:50 , a GMT +1 időzóna szerint.