| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy nagyon jó Forex oldalt, eTorot! Ha még sosem kereskedtél devizában, akkor is kipróbálhatod, van demo számla is! Egy felhasználóbarát és látványos kereskedési felület segítségével élvezheted a devizapiac adta lehetőségeit!
Nézzétek meg a weboldalt és csatlakozzatok most! eToro weboldal |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10 ![]() |
Kedves Sabine telespamelte affiliate linkjével ellátott hozzászólásokkal a fórumot, amit természetesen egytől-egyig töröltem. Ez az egy marad meg, de a linket itt is megszabadítottam az ajánló kódtól.
Az eToro-ról természetesen szabad beszélgetni, de az affiliate linkek moderálva lesznek a jövőben is. |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Vidék
Összes hozzászólás: 21
Hírnév szint: 3 ![]() |
Hát igen, én próbáltam csak a demo számlát természetesen, de csak nem reklám céljából de keressétek meg és töltsétek le az alpari MetaTrader platformját s majd csodálkoztok. eToro jelentése buzi férfiak, szerintem ez nagyából igaz is, persze itt is lehet pénzt keresni na meg bukni is csilli villi felületen de van jobb szerintem. (http://www.alpari.co.uk/)
Én már demo számlán tesztelek robotokat, meg saját magam-at is manuálisan. Még egy fél év és lehet kezdek élesben is kicsiben, de az még messze van, mert még sok-sok kérdésem van, amit próbálok megválaszolni magamnak. Szép napot!
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Nem olvasgatni kell a véleményeket róla, hanem kipróbálni a rendszert:-) Egyszerűen isteni, csodálatos és fantasztikus!
A fiam 9 éves és remekül elszórakozna rajta. Szép színes és még hangokat is ad. Pont annyi devizapár van rajta, amennyi kell (majd egy tucatnyi), de hogy jobban csillogjon adtak még hozzá aranyat, ezüstöt is. Aztán van ám rajta csárt is, úgy bizony! Meg stop loss. Nem akarok ötletet adni, reklámozni, de a játékoldalakon jó üzlet lenne. Az adminisztrátortól kimondottan udvariatlanságnak tekintem, hogy elzárta ezt a kiváló szórakozási lehetőséget. Irgum-burgum:-))) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
Nagyon jókat hallottam az etoro-ról, tetszenek az újításai, lehetőségei, úgyhogy nyitottam egy számlát. Pénzt utalni most készülök, de előtte mindenképpen szeretnék megtudni valamit! Szép bónuszokat ad, én rögtön 60.000Ft-nyit kapnék tőle, de ha igénybe veszem a "Feltételekben" írja, hogy 10 mini tételt, azaz, az én esetemben 1.000.000 valuta egységet kell adnom vagy vennem, mielőtt kifizetést kérhetnék. Ez az én kényelmes tempómmal hónapokba telne, így inkább lemondanék a bónuszról. Lehet olyat csinálni, hogy első utaláskor 100$ alatti összeget utalok (ennél az értéknél nincs bónusz) és második utalásban utalom a pénz jelentős részét? Ha nem lesz bónuszom mikor tudok kifizetést kérni? Van valami előfeltétele? |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|