| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 75
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megér ez az iFOREX is egy témát itt a Tőzsde Fórumon.
Engem nem érdekel annyira a forex, de annyit látom mindenhol a reklámjukat, hogy megnéztem a weboldalt. Olyan benyomásom van, mintha egy Freedomrocks 2 lenne. Mi a fene ez a "Make Money for Having Friends" duma? Itt is csak a beszervezésről és MLM-ről van szó, vagy ez csak egy rosszul sikerült marketing duma és egy komoly cég áll a háttérben? Az oldal alján szerepel a PSZAF engedélyre utaló mondat, szóval én tanácstalan vagyok. Szerintem sok kezdőnek válhat hasznára, ha itt a forexben jártasak kitárgyalják a céget. Van olyan akiről már lerántottátok a leplet és olyan is, amit ajánlottatok.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 75
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem szép, hogy magamnak válaszolok, de találtam 1 oldalt, ami alapján úgy tűnik komolyabb piaci szereplőről van szó:
A Hamilton Tőzsdeügynökség Zrt felvásárlásával indult idehaza az iFOREX: http://www.bankhirek.hu/?page=hirek&op=show&id=4252 A hamilton honlapján is olvasni erről: http://www.hamilton.hu/uj/index_hu.html
|
|
| Hirdetések |
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Jómagam néhány külföldi fórum iForex téma olvasása után úgy döntöttem, hogy inkább kihagyom...
Egy példa a sok hasonló közül: http://forums.babypips.com/forextown...xperience.html Akinek nem jó az angol tudása, annak http://translate.google.com |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 66
Hírnév szint: 2 ![]() |
Nemrég találkoztam az Iforex nevű céggel!Probáltam utánna olvasni forumokon, de találtam róla jót is meg rosszat is, így nem tudok dönteni!Kerestem ezen a forumon is de nem találtam semmit (ha van már róla valami konkrétum akkor bocsánat az új topicért)!Ha valakinek van velük valamilyen személyes tapasztalata és azt megosztaná velem akkor megköszönném!
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilyenkor amikor erőlködik valaki egy olyan céggel amivel kapcsolatban nem tud dönteni, mert alig van info és az is ellentmondásos, mindig azt kérdezném, mi az a rendkívüli tulajdonsága a cégnek ami miatt mégis ezt kell erőltetni és nem egy ismert céget.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tag
Nem erősködöm csak érdeklődöm hátha van valakinek személyes tapasztalata!
Érdeklődöm mert van 1-2 dolguk ami tetszik náluk, és nem az ajálngatós bonusz!Pl. hogy lehet forintot is utalni( és a 100 eruronyi forint az ami nem teszi tacsra a családi jelenleg)!Sajnos a többinél mindig volvalami buktató!Sajnos nincs 2-5 ezernyi dollárom amit berakhatnék!
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Tag
I'm easy!
![]() Azért érdeklődöm mert nem szeretnék még kevés pénzt sem odadobni valami "nagymultú" cégnek!Addig is marad a demó + "éles számla" plus500-as 5000 ft-os bonusszal + marketiva 5 dolláral!
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
ami jók:
Mindent megtesznek, hogy beküld nekik a pénzt! ..mindenben segítenek, ha kell többször is hívnak! Sokszor amit igérnek telefonon, nem mindig úgy van, ahogy elmondják, mihelyt egy másik kolléga is beszél velünk (mert hát ott is sűrűn pörögnek az emberek...) Ami rossz, hogy a kiutalás nagyon - nagyon nehezen megy! Többször ígértek visszahívást, amit lazán szerettek elfelejteni, és nekem kell hívogatni őket.. nem szeretik, ha túl korán hívod őket (kb 9.30), mert akkor még nem dolgoznak... (fura egy cég) a spreadek drágák! .. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Szia!
Nehézkes kiutalás? - lassan egy hete nem jutok hozzá a pénzemhez! Tegnap is beszéltem velük - és két embernek is vissza kellett volna hivni!!! De senki!!! - nem hívott vissza!!!! - nagyon nem akarják, h kiutalás legyen. És nem megbízhatóak! ..most is próbáltam elérni őket! ..senki nem vette fel! szomorú! ...PSZAF-on is gondolkodok... |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Néhány napja próbálkozom élesben több kevesebb sikerrel. Ma egy elgondolkodtató dolog történt - a diagramon alig változott az ár (1772-1775) majd egy kicsit emelkedett(1778). Hogy elkerüljem a leállítást megemeltem az értéket (1792). A diagram még 1780-at sem mutatott és lezárt (veszteséggel) 1792-n. A diagram 20 perc múlva mutatta a 1792-95-öt.
Ezek szerint ennyi a késés? Vagy trükköztek? |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |