| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 63
Hírnév szint: 2 ![]() |
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni, hogy meddig eshet ez a devizapár, ugyanis miután nem nagyon sikerült átvinnie az 1.45. szintet lefordult, és a mai napon szépen csökkent. Lehetséges, hogy az elkövetkezendő napokban is esni fog? Vagy megint nekimegy az 1.45-nek? Várom válaszaitokat! Üdv! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1 ![]() |
Se én se a többiek nem tudják/szeretnék megjósolni, hisz percről percre változhat a piac, de igazán jó lenne ha az EUR erősödne.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 358
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Ha hetes chart alapján tudnám magas találati aránnyal skalpolgatni a piacot, akkor már megérte az eddigi fáradozást
![]() Jelek szerint az USD-nek állhat hosszútávon a zászló az EUR-val szemben, de még jöhetnek fordulatok. Az USA-ba se minden fenékig tejfel.... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 497
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ezzel azt mutatta meg, hogy olyan nincs, hogy egy devizapár valamelyik idősíkon ne lehetne kereskedhető, mert nincs irány.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 3 ![]() |
Keress csak egy irányban belépőket. Mindig meg lehet azért találni azokat a pontokat, szinteket, ahol érdemes belépni. Nálam például a trend szept 2. óta short, így azóta az 1 h-s stratégiámmal eszembe se jut longokat kötni, annak ellenére, hogy októberben akár még pénzt is tudtam volna keresni vele. De a stratégiám nem engedte, így nem csábultam el. Az a lényeg, hogy ha a stratégiád szerint fut a szekér, akkor be kell zsákolni, ha meg nem kedvező az időszak, akkor a "pötyögéssel" ne daráld le a számládat.
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
Hírnév szint: 1 ![]() ![]() |
Idézet:
Vigyázz arra, hogy ha esetleg nem sikerül egy pozíció (esetleg több), azt ne akard a piacra fogni. Nincs itt semmi különös, csapkod a piac már hónapok óta. Azért itt is lehet szép fogásokat csinálni, lásd Archenius képeit. Egyébként te mit láttál abban a 14 órás gyertyában? Talán jobb, ha leírod. Nagyon gyakran oldalazásban, ha elér egy jelentősebb szintet az árfolyam, akkor kicsit fölé szúr (ebben az esetben 1.345), és csak utána indul vissza újra. Egyébként itt szerintem korrektebb az 1.322 és 1.353 között venni az oldalazást. Amíg ezen belül maradunk, addig nyugodtan csapkodhat az ár, nincs abban semmi különös. |
|
|
|
|
|
|
#21 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0 ![]() |
Mivel oldalazgatott a GBPUSD és az előző gyertya fölért a sáv felső széléig le akartam skalpolni a visszateszt gyertyát . Ennél a párnál nagyok a visszatesztek.A stoppot az előző legközelebbi csúcs fölé tettem /10 órás gyertya/.Mivel fölfelé kitört,ki is vett és azonnal visszaindult.Én ebbe a visszateszt gyertyába szálltam be megint és az előző veszteségemen kívül valamit még tudtam fogni a dolgon.Sajnos hamar kiszálltam,mielőtt bezuhant volna a piac.Egy kérdés:Te mit csinálsz,ha lekésel egy nagy beesést,vagy kitörést.Beszállsz még valahol?Vagy lemész kisebb idősíkba egy új beszállásért?Persze tudom,hogy volt P1 jel ,de buy-ra is volt nem sokkal előtte.
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
Hírnév szint: 1 ![]() ![]() |
Idézet:
Ezt a topicot végigolvastad már: Kereskedes de hogyan ? |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 131
Üdv!
EUR/USD pár perccel ezelőtti állapot H1,-ben kíváncsi vangyok a véleményetekre, 1,30000-n ül az árfolyam, egy nagy "pinokkió" bar már volt felfelé... Ilyenkor mi lehet a megerősítő jel(ek), hogy nyithatok shortba? Mondhatjátok nyugodtam, mert csak demózok így nem bukok nagyot 0,5 lottal
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 131
Sziasztok. Eurusd eléggé szenved mostanság. Van olyan, aki kereskedi, és bő egy hónap távlatába profitált belőle érdemlegesen? Jómagam m5-ben próbálkozom, h1-h4-et figyelve(m5-be keresek belépőt), eddig nem sok sikerrel... short jelet long követ, szintletörést visszaránt a nagy pénz stb... Van egyáltalán értelme foglalkozni vele, amig ki nem lép 1.30 vagy 1.35 -ből?
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 165
Idézet:
Valószínűségeket trédelünk le, biztosra sohasem mehetünk, ezért is van a stop ![]() Egyébként még simán leszakadhat az eu, nem kell neki egy szuszra 500 pipet esnie. Ha a mai napos gyertya így zár vagy feljebb akkor viszont inkább csak leszúrt a sáv alá picit és mehet vissza a sávtetőhöz. Ezért szép ez a szakma, mi nem teszünk mást csak alkalmazkodunk a charton látottakhoz. |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
EUR/USD szépet szánkázott ma:
http://www.tozsdearnyek.hu/index.php...rusd_real_time Bár a dollár mindennel szemben érdekes manővereket csinált! http://www.tozsdearnyek.hu/index.php...ollar_arfolyam |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Some of Europe’s biggest fund managers have confirmed they are dumping euro assets amid rising fears over a possible Greek exit from the eurozone and single currency turmoil, the FT reports.
http://www.ft.com/home/europe Magyarul: Európa legnagyobb alapkezelői megerősítették hogy igyekeznek megszabadulni az euro-s befektetéseiktől, többek között a növekvő félelem miatt hogy esetleg a Görögök kilépnek az eurózónából és az egységes valuta zűrzavart okozhat, jelenti a FT.
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 497
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
![]() |