| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0 ![]() |
Hallottam, hogy a Volkswagen nagy meneteléséről. Jól megy nekik és már nagyon régóta. Én bízok is ebben a cégben, Németekben egyébként is.
Arra gondoltam, hogy a zavaros hazai piac helyett a számomra biztosabb németen fektetném be a pénzem most felszabaduló részét, méghozzá Volkswagen részvényekbe. Mennyire látjátok ezt jó elképzelésnek? Nem akarok naponta azon izgulni, hogy mi történik a pénzemmel és félretett pénzről beszélek, amiből remélem egyszer évek múlva ha majd kell több lesz a Volkswagennek hála. Nem akarok adni-venni. Tőzsdézni, csak megvenni, majd mikor úgy hozza a sors eladni. Ezt hol érdemes megtennem? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0 ![]() |
Jo a elkepzelesed egy kicsit le marattal rola,de nem baly.
Nem akarsz naponta izgulni (csak hetente-havonta)? A VW AG Reszvenye most nem er többet mint 90-EURO.(most 114,30) Az ev vegi eredmenyek (darab pro reszveny) 35-euro Azaz 125-euro reszvenyenket 2011 Ebböl kifolyolag az aktualis nemet piac tulsagossan magas ahoz hogy most befektessel. Sokk sikert |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| autóipar, DAX, Volkswagen, VW részvény |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tőzsdéről törölt részvények | harzol | A kategóriás részvények | 5 | 2010-12-23 07:26 |