| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Udv Harzol,
Gratula a forumhoz. Egy technikai kerdesem lenne: Csatoltam nehany kepet a temamhoz es latom hogy a rendszer lekicsinyitette az eredeti meretet. Nem az elonezetre gondolok, hanem amikor rakattintasz es kinagyitja, latom hogy szamottevoen kisebb a kep. Lenne esetleg ra mod hogy engedelyezz legalabb 800x600-as felbontast? Ezek grafikonok amik max 40k meretuek eredetileg. Koszonettel, HWT |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10 ![]() |
Ok. Megemeltem a beállításokat, így most jpg esetén 80k és 1000x1000 a maximális felbontás, de a többi képtípusnál is 800x800 engedélyezett.
(persze egy bmp ekkor már bőven több lesz, mint 80k, így ezt a határt is érdemes figyelembe venni.) |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#5 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi harzol, ami nem világos, hogy én rontottam el valamit, vagy másképp kellett volna betennem a képet?
Szerk: közben rájöttem a csatolásokat kellett volna használnom, én meg a kép beillesztését használtam. ha gondolod törölheted is onnan a két beírást |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10 ![]() |
Szerintem nem fog senkit zavarni ott, csak azt nem szerettem volna, ha ott kezdjük kitárgyalni a képfeltöltés, beszúrás mikéntjét.
A csatolás részen változtattam, most már a thumbnail képek is nagyobbak kicsivel. A külső fájlok megjelenítésében próbálok beállítani még valami korlátot, hogy ne lehessen bizonyos szélességnél nagyobb képet beszúrni. Mindenesetre jobban örülnék, ha nem külső forrásból hívnátok meg a képeket, mert ha esetleg onnan törli valaki őket, akkor az itt is hibát okoz. Jó, hogy előjött ez a téma, legalább helyrerakom a dolgokat. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|