| Tőzsde Fórum |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 350
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
A fej vall formacio nagyon valtozo kinek mit jelent es fokepp hogyan nyt ra az ember. A legjobb ha leirod a jellemzoit amit latni szeretnel es mukodik a szamodra, majd leirod hogy hogyan nyitod ra a poziciot. Lesz tehat egy terved a belepeshez. Szamomra igen, ez egy H&S-nek keszulo alakzat, en a 4 orason nezem, de meg nagyon messze van hogy a tankonyv szerint annak hivjuk., a nyak vonalat ugye at kell hogy torje es visszateszteleskor nyitok ra. Van aki a jobb vall aljatol mar benne van. Ekkor aztan nagyon tudnunk kell hogy hol az elso problemas terulet. Udv, HWT |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0 ![]() |
Szóval nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál!
Örülök, hogy reg., nagyon hasznosnak tűnik ez a fórum. Igaz, hogy még nagyon kezdő vagyok, de nem adom fel, én meg akarom tanulni a kereskedés minden csínját, amit lehet. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy mik a tapasztalatok a tanfolyamokról? Tudnátok tanácsot adni? Melyik a JÓ suli? Kell-e egyáltalán tanfolyam? (nem akarok ezen spórolni, nekem az a fontos, hogy tudjam, ami kell egy sikeres kereskedéshez!!!) Még egyszer köszönöm! üdv soloFX |
|
|
|
![]() |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
| Partnereink | ||||
|