| Tőzsde Fórum |
|
|
#355 (permalink) |
|
Tag
|
Sziasztok!
Az EURUSD véleményem szerint short jelzést adott ki. Bár mindenki (ahol olvastam vételről beszél). Kérném a véleményeteket, hogy én rontok el valamit, vagy csak mások más féle jelzéseket néznek. Két irányba nem mehet az ár .A bekarikázott rész szerintem a jelzés. Válaszotokat előre is köszönöm. üdv, Darázs
|
|
|
#356 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 117
Hírnév szint: 2 ![]() |
Szia!
Az ha jól látom D1. Nálam nincsen jelzés benne semmilyen irányba D1-en, de az én olvasatomban nálad sem. Amit bekarikáztál az Nem szignál, legalábbis én nem ismerem. Ha P4-nek gondoltad, az nem lehet, mert nem teljesíti a feltételeit. Az árfolyam elért egy előző csúcshoz, (ami sávon belül van) de nem egyből átszalad rajta, hanem előtte kicsit visszakorrigál. Most alakulhat ki jó stophely a P2-höz. Alacsonyabb idősíkban látszik. Én ezt látom, de ez csak az én véleményem. remélem tudtam segíteni. Üdv: Csaba |
|
|
|
|
|
#366 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 358
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Idézet:
Konszolidációra számítok én is 1.4000 és 1.4035 között,de a sell limit megy 1.4145-re.Meglepetés lenne,ha EUR innen feltámadna,de hogy ne érjen meglepetés stop megy 1.4285-re,target1 1.3870. Milyen következtetést vonsz le abból,ha hétfőn réssel nyit a gyertya?Mert,ha alacsonyabban nyit az long jelzés illetve fordítva?Nekem inkább swingeken sokat mondó a gap,de ha néhány szóba kifejtenéd,hogy Te mire is gondolsz... Üdv Swyr |
|
|
|
|
|
|
#367 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 94
Szia Sawer!
Ha oldalazas következik 1.4200 jo ellenallasnak latszik es 1.4000 erös tamasznak. Ha alacsonyabban nyit / ressel / es Doji a következö gyertya, erös korrekciora szamitok max. 1.4400. Szerintem meg kell jelenni a piacon a vevöknek profit realizalas celjabol, hiszen eleg nagyot esett mar az €. A nemetek biznak az ujboli erösödesben üdv.:nagypapa |
|
|
|
|
|
#368 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Valóban egy nagyobb korrekció időszerű lenne egy ekkora €sést követően,de 1.4000-ról az én szemszögemből vizsgálva(mentségemre szóljon hogy pár hónapos ˝rutinról˝ van szó) igencsak szűkösnek tűnik a hely egy nagyobb profitrealizálás kibontakozására.1.4145 erős ppz alj és egy hetes trendvonal összefutása,kicsit feljebb 1.4200 + 50EMA biztosan rejt néhány limit megbízást is,ami gyorsan a bikák orrára koppintana.Nekem 1.3900(az előző emelkedés Fib50%-a,+150EMA) vagy 1.3500 tűnik profitrealizálásra alkalmas szintnek.Ha bejön,nyitok egy jósdát... ![]() Lehet csak számomra érdekes jelenség,hogy 1.4000 inkább hegymenetben erős ellenállás,de a vissza úton általában úgy törik,mint a ropi,viszont kivétel erősíti a szabályt. Kíváncsian várom mi lesz a folytatás... Szép napot, Swyr |
|
|
|
|
|
|
#369 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
papa.
|
|
|
|
|
|
|
#370 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 94
Szia! ez sikerült, köszönöm. A baj az, hogy keveset voltam gepnel es csak ket pozibol összesen 43 pontot fogtam
Most h1-en nezem, de nem nyitok pozit , esetleg egy gyors skalp max 10 pont esesig tartom.üdv |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| beszállási lehetőség, beszállási pont, kezdőknek |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|