Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Kezdőknek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2011-08-04, 23:31   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Corbie78 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás 1 pozi nyitás max 1% tőke

Sziasztok.
Új vagyok még ezen a területen, ezért lehet hogy hülyeséget kérdezek. Amit eddig megtanultam az az, hogy 1 pozi nyitásakor max a tőkém 1%-át realizáljam veszteségként. Ez idáig stimm is lenne, de ha nekem max 1000$ tőkém van akkor ez 0.1 lotnál ez max 10pip elmozdulást enged sl-be, ami egy H1,H4 es charton sl-nek édes kevés nem?
A kérdésem tehát maradjak H1 alatt, kockáztassak többet, vagy ez az a tipikus eset,hogy ezért nem lehet ezt kis pénzel "játszani"?
Még demo számlán vagyok, és még sztem sokáig itt is leszek.
válaszokat előre is köszönöm!
Corbie78 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-08-05, 00:45   #2 (permalink)
Tag

Hely: Nagykanizsa
Összes hozzászólás: 40
Hírnév szint: 3
shogi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Corbie78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok.
Új vagyok még ezen a területen, ezért lehet hogy hülyeséget kérdezek. Amit eddig megtanultam az az, hogy 1 pozi nyitásakor max a tőkém 1%-át realizáljam veszteségként. Ez idáig stimm is lenne, de ha nekem max 1000$ tőkém van akkor ez 0.1 lotnál ez max 10pip elmozdulást enged sl-be, ami egy H1,H4 es charton sl-nek édes kevés nem?
A kérdésem tehát maradjak H1 alatt, kockáztassak többet, vagy ez az a tipikus eset,hogy ezért nem lehet ezt kis pénzel "játszani"?
szia!
válassz olyan bróker céget ami megengedi a 0.01-es minimum kötés egységet. (Alpari, Admiral Markets). Kezdésként H4, D1 idősíkot ajánlom, sokkal biztosabb jeleket generál. Meglátásod helyes, stoppot mindig technikai szinthez rakjad, ehhez számoljál pozícióméretet.
üdv shogi
shogi nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2011-08-05, 05:51   #3 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Sziasztok.
Na ezért nem kell nyitni 1000 dollárral 0,1 lotokat. Ennyi pénzel 0,01 lotot kell nyitni és akkor tudsz 100 pipes stoppot is tartani.
Régi 2011-08-05, 08:33   #4 (permalink)
Szenior tag

Hely: Jelenlét
Összes hozzászólás: 217
Hírnév szint: 3
sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Sziasztok.
hiába engedi a bróker, hogy 1000 dollárral nyiss számlát, ha a min. kötési mennyiség túl magas a számlamérethez.
sindler elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-08-05, 11:53   #5 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Corbie78 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Ezt nem tudtam, hogy más szolgáltatóknál van kisebb kötési egység is.
Eddig a plus500-on voltam, de a platformja miatt egy csomó indikátort nem tudtam kipróbálni, a vonalakat sem tudtam benne berajzolni ezért átmentem az fxpro mt4 platformjára. De itt meg sajnos 0.1lotnál kisebb kötési egységet nem lehet választani.
Hmm akkor átmegyek az alparihoz. Köszönöm az infót!
Eddig kénytelen voltam az m15 m30-as chartra berendezkedni, mert H1, H4-es charton ezzel a szabállyal ezzel az stoplossal nem tudtam érdemben kereskedni.
Eddigi adataim:

Amennyire tudtam tartottam az 1%-os szabályt
Az fxpro-nál a legkisebb összeg a 3000 dollár demon, ezért levittem 1000 dollárra veszteségekkel hogy minél hitelesebb eredményt kapjak magamról, mert kb 1000 dollár lesz amivel el fogom kezdeni a kereskedést.
Corbie78 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-10-30, 19:11   #6 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1
Nufy a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Ezt nem tudtam, hogy más szolgáltatóknál van kisebb kötési egység is.
Eddig a plus500-on voltam, de a platformja miatt egy csomó indikátort nem tudtam kipróbálni, a vonalakat sem tudtam benne berajzolni ezért átmentem az fxpro mt4 platformjára. De itt meg sajnos 0.1lotnál kisebb kötési egységet nem lehet választani.
Hmm akkor átmegyek az alparihoz. Köszönöm az infót!
Eddig kénytelen voltam az m15 m30-as chartra berendezkedni, mert H1, H4-es charton ezzel a szabállyal ezzel az stoplossal nem tudtam érdemben kereskedni.
Eddigi adataim:

Amennyire tudtam tartottam az 1%-os szabályt
Az fxpro-nál a legkisebb összeg a 3000 dollár demon, ezért levittem 1000 dollárra veszteségekkel hogy minél hitelesebb eredményt kapjak magamról, mert kb 1000 dollár lesz amivel el fogom kezdeni a kereskedést.
Admiral Markets-et próbáld meg! Nekem az ami idáig a legjobban bevált. És mivel nem külföldi bankszámlára utalod a pénzed hanem OTP-sre ezért gyorsabban, és olcsóbban vissza is tudod utaltatni.
Nufy nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
nyitás-zárás GP57 Kezdőknek 17 2011-01-10 17:38
Kockázati tőke alapok Kisbefektető Befektetési alapok 2 2009-07-30 09:06

A pontos idő 11:31 , a GMT +1 időzóna szerint.