| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0 ![]() |
Üdvözlök mindenkit!
Segítségeteket kérem. Teljesen kezdő vagyok, sőt nem is nevezném magam kezdőnek, egyáltalán nem ismerem a tőzsdét. Sem az alapfogalmakat, sem a programokat, semmit. Olvasom a fórum kezdőknek rovatait és mintha kínaiul beszélnének. Itt még a legkezdőbb is magasan képzett hozzám képest. Nagyon érdekel, és tudom, hogy több év tanulás mire belevághatok, de hogy kezdjem a tanulást? Próbálok a google-ben keresgélni, de mivel nem ismerem még az alap fogalmakat/szavakat sem, nem tudom, hogy tegyem fel a kérdéseimet... Amiben a segítségeteket kérem, hogy ajánljatok könyveket, küldjetek linkeket ahol megtanulhatom a legalapabb alapokat. (amiket én találok kezdőknek ajánlott dolgokat, olyan mintha a közepébe csöppennék....) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 87
Hírnév szint: 1 ![]() ![]() |
Szia babbit!
Kereskedes de hogyan Egy szavazat a google-re, és szvsz jobban jársz, ha magad nézel utána a dolgoknak, a türelem, elszántság meglátod fontos tényező. |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Tag
Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 36
Hírnév szint: 1 ![]() |
Idézet:
Hát ha tanácsot kellene adnom akkor: Japán gyertyák, gyertya alakzatok, fibonacci, trend, signal, risk/reward M/M, pip, Lot, STOPLOSS (ezt nagyon) Ezekre ha rákeresel, és el is olvasod akkor már érthetőbb lesz a kereskedés de hogyan topik. Hajrá....... |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0 ![]() |
Idézet:
Pont erre gondoltam, itt most leírtál egy csomó szakszavat, tehát tudok már keresni ![]() Esetleg ha valaki még ajánlana kötelező olvasmányt... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 14
Várkuti Géza: Forex tréding - az alapoktól a mesterfogásokig
Ezt a könyvet tudom neked ajánlani, na meg a rengeteg internetes cikket, leírást, blogot fórumot stb... Nekem kb vagy 50 könyvjelzőm van már forex témában (pár hét alatt), és mindig találok egy két új dolgot amit el "kell" olvasni. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 60
Hírnév szint: 2 ![]() |
Nem tisztem reklámozni őket , de én annak idején a portfolio.hu kezdtem a tanulmányaimat. Elmész az oldalra, TŐZSDE - TECHNIKAI ELEMZÉS , majd a lap jobb alsó részén találsz ilyet hogy INDIKÁTOR HELP, GRAFIKON HELP. Na ezeket olvasd el. Tanácsos először a GRAFIKON HELPEL kezdeni. Kezdésnek ennyi elég lesz:-)
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 107
Majdnem lehetne egy Tényleg kezdőknek című blokkot indítani. Amíg az alapok nincsenek rendben, addig nehéz előrébb jutni.
|
![]() |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kezdés! | McKlay | Kezdőknek | 6 | 2011-08-10 09:32 |