| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok! Új vagyok még itt, és lenne egy kérdésem, hogy hányszor lehet egy nap pozíciót váltani.
Pl.: nyitok egy long EUR/USD pozit, majd kb. 1 óra múlva bezárom nyitok egy short EUR/USD pozit majd bezárom... Ezt hányszor lehet megismételni egy nap leforgása alatt? Mert biztos van egy limit. (Egyébként a m@rketiv@-n játszogatok) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0 ![]() |
Pedig küldött egy e-mail, idézek belőle:
"The maximum number of short-term positions (shorter than 5 minutes) a trader can have in a 4-hour period is 10. If a trader closes more than 50 short-term positions or more than 200 (you are at 203) total positions in 7 consecutive days, such trader's account will be temporarily prevented from sending new orders into the market." Nem vagyok valami jó angolos, nem tudom kivenni, hogy pontosan ezt mit takar. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 161
Hírnév szint: 1 ![]() |
Idézet:
Sztem valts brokert. Ilyennel eddig nem talalkoztam. Sztem ez oltari baromsag. Eleve kinyirjak a daytradereket... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 84
Hírnév szint: 1 ![]() |
Olyanból már többet láttam , hogy például egy pozit 1-5 percig nem zárhatsz elvileg de ilyet még nem . Érdekes broker . De egyébként ha jól emlékszem mt4spreads.com-on össze van írva pár broker és hogy hogy állnak a skalolással , kezdésnek nem árthat körülnézni elég egyszerű/átlátható kis oldal .
|
|
|
|
![]() |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|