Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Kezdőknek


Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2013-12-21, 17:44   #1 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás # Fight club

#Fight Club

Már többször is probálkoztam valamiféle tréder közösséget összehozni. És nyilván figyelem azokat a közösségeket amelyekről tudok. Sajnos egyik sem éppen az amilyet szeretnék... illetve az amit kifejezeten trédelés szempontjából előnyösnek és tényleg produktívnak ítélnék.

Ime leírom mit találtam ki, aztán várok kommenteket majd ha a visszajelzések alapján letisztul a dolog akkor megcsinálom.

A koncepció a következő:

1. aktív tréder közösség: heti 2-3 akár több webex vagy gotomeeting jellegű interaktív megbeszéléssel

2. belépés: 1 db oanda éles account 100USD-vel feltöltve, myfxbookon a közösséggel megosztva

3. 24/7 chatroom, blog, newsroom, és egy webes infrastruktura a közösség számára


Na hogyan is nézne mindez ki?
Aki csatlakozni akar az nyit egy oanda éles accountot max 100USD-vel ( nem több!!) saját magának. Ez lesz a csapat felé a trédelési accountja. Fontos hogy éles legyen, mert éles számlán fogunk trédelni. Hogy emellett kinek milyen accountja van milyen tőkeáttétellel az privát ügyed. Oanda-n max 1:50 a tőkeáttét nincs hedge ugyhogy ez egy nagyon jó tanulóaccount.

A cél nem az hogy ezt az accountot felhúzzuk 1 millára, hanem az hogy egy fegyelmezett sikeres trédelési módszert alakítsunk ki.

A csatlakozás másik feltétele, hogy az illető az oandáját rákösse a myfxbookra és ezt megossza. Így látható lesz mit trédel.. de ez is a cél. Ugyanis a trédeket megbeszéljük, közelgő lehetőségeket megtervezzük. Esetleg egy védett twitter accountra is rákötjük és az még több interaktivitást visz a dologba.

A heti 2-3 alkalmas ( akár minden nap is lehet.. vagy akár állandóan is) webcastotkon, piacot fogunk elemezni és az elemzést le is kereskedni illetve aki nyitott/ épített vmi poziciót az megosztja mit miért tett.

Itt azért vannak szabályaim: nyilván az egész ingyenes, de ez nem azt jelenti hogy mindenkivel szeretnék együtt trédelni és hülyeségeket végighallgatni illetve azokon lovagolni, szóval:
- marketmapping technikát csinálunk
- indikátorokat nem használunk
- trédeket tervezünk piacot elemzünk;
- nincs túlméretezett impulziv trédelés
- villák és egyebek yes; mindenféle bizbasz a chartokon NO!

tilos felvágni és tilos szégyenlősködni. A megosztott myfxbook kifejezetten azt a célt szolgálja hogy a közösséggel együtt fejlődjünk. A hülyeséget el kell ismerni és többet nem elkövetni.

Nos. nagyjából ennyi.

Szabályok:
# Fightclub rule 1 és 2 szigoruan betartani!!! Ez egy exclusiv klub, aki ide belép az fegyelmezett sikeres tréder.

még annyi, hogy a marketmapping technika relative egyszerű mégis sok gyakorlást kíván, sokszor ugyanannak az egyszerű dolognak a sokszoros ismételgetésére alapul. Ez egy fontos dolog, és a szabályzat fontos eleme lesz.

Gyakran előfordul nálam hogy mantra módra ismételgetett alapszabályokkal sikeresen trédelek, majd elbizakodom a sikertől ésmegfeledkezem arról hogy mik a trédelés alapszabályai. Nem szabad. Ezért a közösségnem lesznek alapvető összetartó normái:

felelősség, hogy be kell számolnod a hibáidért, minden "meetingen" lesz egy bevezető rész ahol az alapokat ismételjük még akkor is ha 10 lotos pozicioink vannak 300 pip pluszban! Mi magyarok hajlamosak vagyunk minden elhajlásra. Nos ezt a helyet egy tisztán trédelésközpontú józan helynek szánom. És előre szólok, ha félremegy vagy nem pontosan az lesz amit szeretnék akkor lekapcsolom mint egy lámpát.

Még annyit, hogy itt nem az a cél hogy összecsődítsek egy rakat szerencsevadászt és kiadjam neki a technikámat és játszam az agyam hogy mekkora nagy tréder vagyok. Kétségtelen hogy lesz akinek ujat fogok tudni mondani. A lényeg mégis az hogy rendszeresen elemezzük a piacot, fegyelmezetten menedzseljük pozicióinkat és felelőséggel és tisztességgel fejlesszük technikánkat.

Még valami: nyilván mindenki aki hasonló de fizetős szolgáltatást csinál az majd kémkedni akar.. nos

Fight CLUB rules!!

Na okéska, várom a kommenteket. ha nem jó az ötlet akkor azt is.
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 18:08   #2 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Benne vagyok.

Viszont úgy tudom, hogy az Oanda nem Mt4-est használ, ezért nem lehet rákapcsolni Myfxbookra.
  Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2013-12-21, 18:16   #3 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Egy klubnak szerintem akkor van értelme, ha 1 stratégiát tradeltek, mert így át tudjátok beszléni a részleteket, illetve nem marad figyelmen kívül semmilyen fontos elem.

Ha viszont mindenki megy a saját feje után (ami amúgy természetes ebben a szakmában) akkor nem fogjátok egymást érteni, meg igazából minek is ha más a stratégia és a kritériumok.

Szóval ki kéne tűzni h mi is a pontos cél... Közösségépítés? Barátkozás? Mert ebből nem lesz konkrétan több pénz, ami a tradelés eredeti és egyetlen célja kell h legyen.

Amúgy sok sikert hozzá, a véleményem nem kell h befolyásoljon
  Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 18:23   #4 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-04-09
Összes hozzászólás: 153
Hírnév szint: 7
demo a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Nekem alapjában testszik, jó ötletnek tartok egy profi csapatot összehozni, de énszerintem ez több okból sem fog sikerülni.
Ez egy fórum. Itt mindenki jól érzi magát (én legalább is igen). Itt rendszeresen történik gondolatmegosztás, képekkel vagy anélkül, pusztán írásos formában. Azért jó ez a fórum, mert többféle gondolkodású ember véleményét lehet elolvasni, nem egy olyan csoportét ahol mindenki ugyan úgy gondolkodik. (ha mindenki ugyan úgy gondolkodik, akkor nincs értelme a kötésnek). Mindenkinek más a véleménye az aktuális piaci helyzetről, mindenki másképp gondolkodik, és ez jó. Lehet, hogy az én szemszögemből az ő technikája nem jó, de ha ő élvezi akkor mégiscsak jó. Mindenkitől lehet gondolatokat ellesni, tökéletesíteni az aktuális technikákat. Bevallom, nekem a villásnyíl rajzolás nem tetszik. Itt rögtön elestem a tagságtól. " mindenféle bizbasz a chartokon NO"- ezt nem tartom jó ötletnek, mert más lehet, hogy villák nélkül is jól érzi magát. Többen a fórumon sokféle indikátort használnak, valaki csak áralakzatokat kereskedik stb.
A másik ami nem tetszik, hogy megvan kötve, hogy mit kell csinálni a "tagságért". Mi értelme van 100$ számlának? Értelmesebbnek tartom, ógy mint ahogy most is van, hogy egy képen be van jelölve a belépés, kilépés stb, minthogy 100$ számlával bohóckodni. Be kellene kötnöm a rendes méretű számlámon és a 100$ bohóc számlámon is, ami engem zavarna.
Nem lenne rossz ötlet ez, de én szerintem túl sok a megkötés. Túl sok szabály lenne egy olyanért, ami nem biztos, hogy bármiféle előnyt is jelentene a jelenlévőnek.
demo nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 18:31   #5 (permalink)
Szenior tag
 
orkati logója
 
Csatlakozott: 12-09-22
Hely: Várpalota
Összes hozzászólás: 878
Hírnév szint: 6
orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Egy rendszert használók is profitálhatnak egy ilyen közösségből, de sajnos a villa nem az én világom

Amit én érdekesebbnek találok, hogy különböző rendszert használók trédeljenek együtt. Ha monduk 1 óráson több különböző rendszert használó tréder is belépési jelet kap egyazon irányba, akkor az sokszoros megerősítés lehet. Nemrég találtam is erre egy remek kezdeményezést, FF-en is van fóruma meg a Babypipsen is, pillantson rá, akit érdekel:

http://forums.babypips.com/free-fore...its-533-a.html
orkati nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 19:19   #6 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-10-21
Összes hozzászólás: 224
Hírnév szint: 8
efraim már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.efraim már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

én a villát bírom nem tudom... de bírom..nyitottam vele pár szimpatikus tradet mostanában....ezért most még szimpibb...
érdekes klub lesz
efraim nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 19:47   #7 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

@Skylight: ha jol tom te is MG member vagy. nos hasonlót akarok csak több valósággal. MT4 egy kamu ugyhogy azzal nem foglalkozom. Az oanda alap platformja is teljesen myfxbookolható. Az egy alapvetően butus platform de ahogy mondtam tanulásra tökéletes.

@GP: pontosan erről van szó- 1 stratégia és az a marketmapping. Ha valaki nekiáll nekem indikátorkodni attól érzékeny búcsút veszünk.. na azért ezt finomítanám: vannak jó indikátorok.. de ez most nem erről fog szólni.

@Demo: na ez egy nagyon hasznos vélemény, gyakorlatilag mindent összefoglaltál amin én is agyalok. Nyilván nem fórumot akarok mert arra itt van ez. Ide szórakozni jövök, társalogni, megnézni ki mit miről hogyan gondol stb.. A FightClub más lenne, amolyan autonom tréderképző ahol a tagok a többieknek "felelnek" ... ehh nehéz ezt jól megfogalmazni. A trédelés nem játék, kemény business ha annak fogod fel és én nagyonis annak. Nem szórakozósdi és nem kreativkodósdinak szánom.

A 100$-os számla .. na ja ez is egy jó kérdés... csak annyi lenne vele a cél, mint kb az iskolában a köpenynek vagy mint Angliában az iskolákban az egyenruháknak.. elfedni a társadalmi különbségeket és kifejezetten pipben gondolkodni, RR-re trédelni. Az ugye megvan hogy ezt aztán mindenki magának menedzseli. Ha minden clubtag ugyanakkora belépővel indul akkor nincs az hogy letakarjuk a nyitott összeget vagy szégyenli vki hogy ő "csak" min lottal trédel.

A túl sok szabály.. na azért nézzünk magunkba.. a magyar nem épp az a fajta aki túl sok szabályt képes elviselni.-. pláne betartani. de kell valami ami ezt a társulatot egybe köti és megkülönbözteti. A trédeléshez igenis kellenek szabályok, fegyelmezettség és egy rakat olyan tulajdonság mit sehol nem oktatnak mert annyira evidens .. aztán pedig nem az sőt betartani a legegyszerűbb szabályokat az ami meg tud különböztetni egy sikeres tréder egy vesztes trédertől.

@orkati: igen már írtad korábban hogy ejted a villát. Gondolom egyszer felhúztál vmit nem jött be... oszt kuka.. na akkor sorold el nekem légyszives a leading indikatorokat.. igen van a villa.. aztán.. mi is van még?


ok. várom az ujabb kommenteket, szemlátomást finomítanom kell még a dolgon, de egyre inkább tetszik az ötlet..
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 20:00   #8 (permalink)
Szenior tag
 
orkati logója
 
Csatlakozott: 12-09-22
Hely: Várpalota
Összes hozzászólás: 878
Hírnév szint: 6
orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
@orkati: igen már írtad korábban hogy ejted a villát. Gondolom egyszer felhúztál vmit nem jött be... oszt kuka.. na akkor sorold el nekem légyszives a leading indikatorokat.. igen van a villa.. aztán.. mi is van még?
Nem "egyszer felhúztam valamit és nem jött be", hanem megnéztem, hogy mit is lehet tudni róla. Amit levontam belőle, hogy ez trendvonal/csatorna pepitában. Biztos sokan tudnak ezekre kereskedni, én nem szeretem őket. Egyszerűen nem hiszek bennük, ezért a villában sem tudok.

A leading indikátorokat te is ismered, minek soroljam őket? Én még a saját rendszerem összeállításával vagyok elfoglalva, úgy tűnik, most jól állok, és a villának meg egyéb vonalaknak nincs benne helye. Persze még akármi is történhet Ezen kívül érdekel mindenféle stratégia, módszer és meglátás, ezért szívesen olvasok mindenről, de annyira nem merülnék bele, hogy emiatt éles számlát nyissak
orkati nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 20:06   #9 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
orkati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem "egyszer felhúztam valamit és nem jött be", hanem megnéztem, hogy mit is lehet tudni róla. Amit levontam belőle, hogy ez trendvonal/csatorna pepitában. Biztos sokan tudnak ezekre kereskedni, én nem szeretem őket. Egyszerűen nem hiszek bennük, ezért a villában sem tudok.

A leading indikátorokat te is ismered, minek soroljam őket? Én még a saját rendszerem összeállításával vagyok elfoglalva, úgy tűnik, most jól állok, és a villának meg egyéb vonalaknak nincs benne helye. Persze még akármi is történhet Ezen kívül érdekel mindenféle stratégia, módszer és meglátás, ezért szívesen olvasok mindenről, de annyira nem merülnék bele, hogy emiatt éles számlát nyissak
jo jo. te dolgod. bocsi tul sok teát ittam.

p.s.: én amugy csak 1 leading indicatort ismerek.
p.s2: " trendvonal/csatorna pepitában" hideg. nagyon hideg
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 20:10   #10 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 13-06-30
Összes hozzászólás: 196
Hírnév szint: 5
Berci már nem kispályás.Berci már nem kispályás.Berci már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
#Fight Club

Már többször is probálkoztam valamiféle tréder közösséget összehozni...

...így is el lehet valami építőt kezdeni! Ezt a fajta kezdést sokkal előre mutatóbbnak gondolom.

A villa nekem is szimpatikus, és én sem használom. Eltántorít az,hogy az egyik hsz-ban,mintha azt olvastam volna,hogy néha egy teljes napot szánsz a chart elemzésre. Azt tanultam és az a véleményem,ha nem látom azonnal,akkor nem fogom egy óra elemzés után sem...és én MA-kat használok.
Berci nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 20:29   #11 (permalink)
Szenior tag
 
orkati logója
 
Csatlakozott: 12-09-22
Hely: Várpalota
Összes hozzászólás: 878
Hírnév szint: 6
orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
jo jo. te dolgod. bocsi tul sok teát ittam.

p.s.: én amugy csak 1 leading indicatort ismerek.
p.s2: " trendvonal/csatorna pepitában" hideg. nagyon hideg
Én pedig sok sonkát ettem hagymával és sajttal és most baromi szomjas vagyok, hiába ittam egy liter vizet meg forralt bort

És mi az az indikátor? A villa? Nem tudom, mit jelent jelen esetben a leading, én a népszerűekre gondoltam, azokból meg azért van néhány.

Tudtam, hogy azt mondod, hogy nem, nem trendvonal/csatorna pepitában. De az Én elhiszem, hogy ennek van közepe is, és van mögöttes filozófia, de akkor is trendvonalakból/csatornákból áll, amikre ráadásul párhuzamos trendvonalakat/csatornákat húzunk, ahol az ár tovább kacsázhat.
orkati nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 20:37   #12 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
.. na akkor sorold el nekem légyszives a leading indikatorokat.. igen van a villa.. aztán.. mi is van még?
Hát például ott vannak a mozgóátlagok.
Ezeket a periódusokat érdemes használni, mert ezek a legnépszerűbbek:
3,5,7,8,10,12,14,20,21,26,30,35,40,50,64,70,100,12 0 és persze a 200-as is. Esetleg még a 210-es, de ez nem annyira.
  Válaszol idézettel
Régi 2013-12-21, 21:06   #13 (permalink)
Szenior tag
 
_pda_ logója
 
Csatlakozott: 11-02-06
Összes hozzászólás: 1.278
Hírnév szint: 9
_pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

sztem Janora időnként rájön az unatkozhatnék, ilyenkor elindít egy témát, némi agresszív hangvétellel és várja rá a kommenteket
majd amikor rájön, h nem tagozódnak be alá a népek, akkor ejti

ebből a típusból ez a 4.

az Advanced Money Management élt meg többet, ahová még postol, több-kevesebb rendszerességel

ezzel sincs különösebb probléma, ilyen egy fórum
amire van kapás az működik, amire nincs az megy a lecsóba
_pda_ nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-22, 11:57   #14 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Thumbs up

kösz _pda_ ebben a postban azért nem túl sok agresszivitás van.. a "józan paraszti ész" az egy kicsit talán igen, az AMM meg kifejezetten szakmai téma vót.

@Bill: azok lagging indikátorok

nos, most jön a karácsony meg újév, a FightClub-on még gondolkodom, finomítom, nyilván egy két szabályt le kell bontani.. mert nincs értelme túlszabálykodni. A technikai megvalósítása is még kérdéses.

Akit érdekel az dobjon egy PM-t.

Végül pedig itt egy video ami elég jól összefoglalja a trédelés szabályait:
https://www.youtube.com/watch?v=rZoHg-MccHc
fight-club-2013-12-22_11-53-38_ruleofthree.png

itt a mindmap: http://forexmosphere.org/charts/Trader_Mind_Map.pdf
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-22, 18:00   #15 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-01-18
Összes hozzászólás: 514
Hírnév szint: 7
Dvit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Dvit már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
_pda_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
sztem Janora időnként rájön az unatkozhatnék, ilyenkor elindít egy témát, némi agresszív hangvétellel és várja rá a kommenteket
majd amikor rájön, h nem tagozódnak be alá a népek, akkor ejti

ebből a típusból ez a 4.

az Advanced Money Management élt meg többet, ahová még postol, több-kevesebb rendszerességel

ezzel sincs különösebb probléma, ilyen egy fórum
amire van kapás az működik, amire nincs az megy a lecsóba
Nem kicsit sikerült agresszívre az intro. De kíváncsian várom hányan csatlakoznak, egy olyan szakmában, amiben pont az az öröm, hogy nem pofázik senki, nincs főnököd, a magad ura vagy, nem rendszabályoz senki.
Miért csatlakozna egy haladó/profi?
Dvit nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-22, 21:02   #16 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-01-08
Hely: Kenderes
Összes hozzászólás: 265
Hírnév szint: 7
simifx már nem kispályás.simifx már nem kispályás.simifx már nem kispályás.simifx már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül simifx részére
Alapbeállítás

Idézet:
Dvit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Miért csatlakozna egy haladó/profi?
A haladónak, profinak azért éri meg, mert az ember az azért egy társas lény alapjában véve, és jó, ha van kivel megvitatni a dolgokat. Én már voltam ilyen csoport tagja, pár éve, és baromi jó volt.
Ha valaki kezdőként csatlakozik, annak segít a felelősségvállalást gyakorolni, és nem mellesleg kétszer is meggondolod, hogy mit osztasz meg a tagokkal, tehát a döntéseidet sokkal megfontoltabban fogod meghozni.
__________________
www.forexvilag.blog.hu
simifx nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-23, 11:13   #17 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Szerintem sem rossz ötlet párban kereskedni, persze nem úgy h közös megegyezés alapján születnek kereskedési döntések, hanem úgy h az egyik fél tradel a másik pedig meghallgatja. Esetleg felhívja a figyelmet a plusz kockázatokra vagy arra ha a trader túlkomplikál dolgokat....

Martin Schwartz is így kereskedett a feleségével, szerintem nagyon nyerő ötlet.
  Válaszol idézettel
Régi 2013-12-23, 15:21   #18 (permalink)
Szenior tag
 
willow logója
 
Csatlakozott: 09-05-05
Hely: Magyarország
Összes hozzászólás: 878
Hírnév szint: 10
willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül willow részére
Alapbeállítás

Az ötlet jó, a kivitelezés még várat magára, a kritériumok kritikán aluliak. Egy komoly tréder egy ilyen beszólás után erősen elgondolkodik, hogy egyáltalán érdeklődjön-e az egész után. Idézlek" És előre szólok, ha félremegy vagy nem pontosan az lesz amit szeretnék akkor lekapcsolom mint egy lámpát." Te kis Napóleon!
__________________
willow
willow nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-23, 15:42   #19 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az ötlet jó, a kivitelezés még várat magára, a kritériumok kritikán aluliak. Egy komoly tréder egy ilyen beszólás után erősen elgondolkodik, hogy egyáltalán érdeklődjön-e az egész után. Idézlek" És előre szólok, ha félremegy vagy nem pontosan az lesz amit szeretnék akkor lekapcsolom mint egy lámpát." Te kis Napóleon!

.. oops ebből már nem jövök ki szárazon úgy látom...
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-23, 17:26   #20 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

No a technika alakulóban a gotomeeting lesz a megfelelő eszköz. Itt lehetőség van a vezérlés átadására, igy bárki meg tudja mutatni a chartjait, trédjeit stb.

Szerintem ultrakirály lesz

p.s.: a macd karácsonyi ajándék...
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-24, 01:34   #21 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-12-03
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
tetris a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Bocsánat, de lévén ez a kezdőknek fórum bátorkodom megkérdezni: Mi az a marketmapping technika?

Egy hónapja olvasok mindent, amit érek, de ilyet még sehol nem láttam leírva...
tetris nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-25, 01:06   #22 (permalink)
Tag
 
Csatlakozott: 12-10-12
Összes hozzászólás: 36
Hírnév szint: 6
Scháfermájer a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Mapping the Markets
Scháfermájer nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-27, 08:44   #23 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-12-03
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
tetris a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Nagyjából erről van szó?

Median Line Trading Strategy - H1 Charts
tetris nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-30, 11:22   #24 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

ok. ma csinálok egy tesztet, akit érdekel itt beléphet oszt dumálhatunk, ha nagyon lefogja a gépem akkor lecsukom. lássuk mit bírunk egy ilyen dec 30-i napon összehozni.

https://global.gotomeeting.com/join/318433565

Meeting ID: 318-433-565

no most bekapcsolatam, meglátom, ha bírja egész nap akkor este 10-ig bizti itt lesz, chat van, amugy mikrofon stb..

peace. és HAPPY NEW YEAAAH!
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-30, 13:54   #25 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

OK elég jó, köszönet akik beléptek, az audio-t sikerült kijavítani és a mouse átadás is működött. Keerály.

Az oanda dolgot egyenlőre el kell vetni mert ugy látszik nem mindenki tud olyat nyitni külső okok miatt. Ugyhogy az oanda 100 opcionális lesz. Ha vkinek van más ötlete akkor azt szivesen veszem ( 1 perc alatti chart is legyen és myfxbookolható).

Ennyi. HNY!
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-30, 14:30   #26 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

No csináltam egy folyamatos ID-t a fightclubnak:

https://global.gotomeeting.com/join/526050525

egyenlőre akit érdekel jöhet. A NY session alatt én leszek.
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-30, 20:20   #27 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Nos szerintem a technika jol viselkedett, sikerült végigmennünk jó nehány piacon.. bár a sok sok duma közben azért a lényeg kimaradt. Januártól indulunk. addigis itt van nektek minden:p.s. Harzol: hogyan kell utube-t beágyazni?
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-30, 21:49   #28 (permalink)
Tag
 
Csatlakozott: 12-10-12
Összes hozzászólás: 36
Hírnév szint: 6
Scháfermájer a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Tecső beágyazás BB Code segítségével

Scháfermájer nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-12-30, 21:51   #29 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Nagyon fasza lesz ez a club! Alig várom, hogy elinduljunk...

Bence
  Válaszol idézettel
Régi 2014-01-06, 08:55   #30 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás Fightclub tonite

SPARTANS.. prepare for battle!

#1: entry @ ML vagy UMLH
#2: ha az ár nem éri el az ML-t akkor nagy valószínűséggel WL
#3: P0-P4 mindig a trendet választja el. addig nincs trendtörés amig P0-P4 meg nem törik, ha megtörik se biztos de akkor már van ujabb 3P
#4: Ha Zoom az ML-en akkor MLH vagy WL
#5: ML = PPP !!
#6: SL => MSH vagy MSL
#7: PTP tetszés szerint, de lehetőleg MSL mögött.
#8: 2B és 123 kiad ujabb P-t

ennyi a mai anyag.

addig is nézegessünk metal pipeket... belépés az LMLH SL-n, zárás a korábbi ML WL-jén... de a magyarázó chartokat majd a ringben.

akit érdekel PM.

fight-club-2014-01-06_08-03-32_xau.png

fight-club-2014-01-06_08-04-11_xag.png

fight-club-2014-01-06_08-35-47_ey.png

fight-club-2014-01-06_08-06-35_positions_buek.png

és el nem felejteni:
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-06, 15:34   #31 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Nem lehet PM-et küldeni neked, de engem érdekel még mindig
  Válaszol idézettel
Régi 2014-01-06, 16:42   #32 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

https://global.gotomeeting.com/join/305564061

Meeting Password pm-ben.
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-06, 20:08   #33 (permalink)
Szenior tag
 
Pilotfish logója
 
Csatlakozott: 13-02-02
Összes hozzászólás: 344
Hírnév szint: 6
Pilotfish már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Pilotfish már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
SPARTANS.. prepare for battle!Csatolás 4377
Aszta!
Ez nagyon jó!
Pilotfish nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-06, 22:06   #34 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

holnap NY session alatt megint fightclub, de most már nem pöcsölök a passwordozással inkább akit érdekel regisztrál:

https://attendee.gotowebinar.com/reg...40281994504962


Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-06, 23:16   #35 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

nikkei.240

fight-club-2014-01-06_nikkei.jpg
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-07, 02:28   #36 (permalink)
Szenior tag
 
TMforex logója
 
Csatlakozott: 13-07-18
Összes hozzászólás: 109
Hírnév szint: 5
TMforex a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Jano írtam neked privit. Köszi
TMforex nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-07, 18:04   #37 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Na megvolt a mai fightclub is olaj, EUR, AUD, DAx-ot vettük át.

Bocsi de jo adagot bénáztam a technikával, mert nem nagyon tudom hogy ki volt bennt illetve ha írt sem tudtam hogy hol lehet azt elolvasni. Mindenesetre valaki kérdezte hogy maradhat-e: absolute igen!

Csak annyit mondjatok hogy kik vagytok, de főleg hogy van e mikrofonotok mert akkor át tudom adni a szót.

Holnap szintén lesz 1/2 5 től 6ig.

még annyit: ez nem egy pro oktatás, és nem egy pro okítás speciális ajánlattal hogy vegyél valamit.. ezek mi vagyunk, ird meg mi a beceneved h tudjam ki vagy a valós neved is jó, de nekem annyira nem fontos hogy ki vagy csak az hogy mit gondolsz a piacról..

Szóval holnap ujra és utánna ujra és pénteken ujra és hírek alatt ujra...
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-07, 18:51   #38 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás Fight club

holnapi móka.. fél 5-től

https://attendee.gotowebinar.com/reg...97050662422018

Mivel a mainak nem volt strukturája csak eldumáltuk az időt Ensign-ről erről arról a holnapin a következő témákat adnám:

1. a tehnika rövid áttekintése (10)
2. Majorok sorban: EU, GU, UC, UY, AU, NZ,
3. XAU, XAG
4. Crosspair analysis

Fontos: a registerbe ne a saját neveteket írjátok be mert arról nem tudom ki vagy helyette az itteni becenevet illetve hogy van-e/használni akarod-e a mikrofonodat vagy csak hallgatni.. pl:

Jano NincsMikrofonom
vagy
Jano VanMikrofonom

No cheers.
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-07, 19:55   #39 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Ja még annyit, hogy holnapin az oanda-100-ról is beszélünk, megmutatom mire gondoltam .. aki nem ismeri az oanda-t vagy a myfxbookot vagy hogy hogyan lehet ezeket összekötni azoknak is érdekes lesz... és valami élő trédet is indítani fogok.. már ha lesz vmi... de attól tartok hogy a csütörtöki ecb és a pénteki nfp előtt lesz szitu rendesen
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-07, 20:16   #40 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

ehh béna vagyok... rájöttem hogy a regisztráló lapon lehet a mikrofont és egyebeket kérdezni ugyhogy elég csak a becenév..
ha van valami amiről külön akartok beszélni akkor azt a reglapon lehet beirni, illetve aki nem tud piacot feltérképezni az irja már bele mert különben kihagynám az elméleti részt.

bocsi még tanulom a gotowebinart... de alakul ez


fight-club-2014-01-07_20-12-25_fc.png
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-08, 21:56   #41 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

a következő fight club:

https://attendee.gotowebinar.com/reg...32383880397570

témák:
- házi feladat ellenőrzése
- piac review ECB kamatdöntés után
- top-down analysis
- stb
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-10, 15:21   #42 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Szinte semmi a délelőtt.. aztán egy rossz CADCHF, majd néhány jobb EURUSD és GBPJPY alamint egy pár pipes AUDUSD skalp.. ennyi mára..
akik az FC/HAG -ban voltak azoknál Oil, EURNZD és EURGBP gyakorlatilag ahogy kifejtettük..

a webinart megnyitom már most.. a szürcsölés a teám, a zene pedig aes dana. amugy meg egy rakat chart és néhány éles tréd.. aháttérben pedig anyám aki hétvégére lejött meglátogatni (és elég durván leteremt ha szarul trédelek.. szóval ma nincs bocsánat)

fight-club-2014-01-10_14-54-42_eurusd_nfp.png

fight-club-2014-01-10_14-55-48_gbpjpy_postnfp.png
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-13, 16:47   #43 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

srácok.. elindítottam a mai mókát.. gyertek amikor tudtok 1/2 7ig érek csak rá viszont
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-14, 16:49   #44 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

fight club 10 perc mulva... a webinart elinditottam.
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-14, 18:06   #45 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-06-13
Összes hozzászólás: 513
Hírnév szint: 8
Ginew már nem kispályás.Ginew már nem kispályás.Ginew már nem kispályás.
Alapbeállítás

már 3x majdnem benéztem, csak mindig a végére jut eszembe... beállítom az ébresztőt..
Ginew nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-14, 18:21   #46 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Ginew eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
már 3x majdnem benéztem, csak mindig a végére jut eszembe... beállítom az ébresztőt..
hát ma egyedül voltam asszem.. de hát a trading má csak ilyen. hegyek/völgyek, kitörések, visszatesztek, vonalak és alakzatok, akciók, reakciók, tesztek és retesztek, kétségbeesés és elbizakodottság... fura egy szakma ez.. észrevenni azt ami nincs ott és nem is lesz, de ha mégis akkor ott lenne akkor mégsem az ellenkezőjét kell nem csinálnom.

irom mindezt akkor amikor az SPX 1834.6 on áll, a Gold 1244,5-n
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-15, 16:06   #47 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

BTFATH ujra
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-15, 17:38   #48 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 11-07-19
Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 7
csigod a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Próbáltam belépni, kíváncsi vagyok hogy pontosan mi is ez a MarketMapping, de nem jött össze a belépés, waiting for Organizer van. Majd máskor.
csigod nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-15, 17:40   #49 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 910
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
csigod eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Próbáltam belépni, kíváncsi vagyok hogy pontosan mi is ez a MarketMapping, de nem jött össze a belépés, waiting for Organizer van. Majd máskor.
nem jött senki oszt lekapcsoltam... de akkor ezek szerint várnom kellett volna még.. sebaj holnap 5 kor ujra...
Jano elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2014-01-15, 17:44   #50 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 11-07-19
Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 7
csigod a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
nem jött senki oszt lekapcsoltam... de akkor ezek szerint várnom kellett volna még.. sebaj holnap 5 kor ujra...
Ha ráérsz még esetleg most is beszélhetünk kicsit, kíváncsi vagyok mit is kell érteni pontosan ez alatt a módszer alatt, mert én a kereskedéseim során az indikátoroknak szép kirajzolt színes nyilacskáknak stb nem hiszek. Amennyit olvastam erről itt a fórumban mintha Ti is ezt értenétek ez alatt a módszer alatt.
csigod nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
andrews, gbp, JPY, spx, trendJelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
 
Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolvaA pontos idő 20:01 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.