Tőzsde Fórum |
![]() |
#1451 (permalink) | |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 500
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Idézet:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 (permalink) | |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 117
Hírnév szint: 4 ![]() |
![]() Idézet:
|
|
![]() |
![]() |
Hirdetések |
![]() |
#1453 (permalink) | |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 1.846
Hírnév szint: 8 ![]() ![]() |
![]() Idézet:
![]() Tökméretre meg majd lesz megoldás, vagyis van is. Akinek megy a trédelés, az megoldja ezt a problémát. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 (permalink) |
Szenior tag
![]()
Akkor élj ebbe a hitbe. http://www.forexnewsnow.com/top-stor...cfds-binaries/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 (permalink) |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 919
Hírnév szint: 7 ![]() |
![]()
Szerintem azért van olyan tandíj, amikor már jogos elvárás, az oktató egyenleg chartja. Hiszen ez a "referencia munkája". Olyan alapba sem tesz senki, ahol ez nem nézhető vissza.
Birger 2012 után már 2x hagyja abba ennek közlését. ![]() Most nem találom, de 2012-ben a magyar oldalán, amikor el kezdett esni, egyszerűen lehagyták a képről. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 (permalink) | |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 251
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
![]() Idézet:
Azt hittem a bejegyzése alapján, hogy van még valami más is. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 (permalink) |
Szenior tag
![]()
Nem tudom, hogy nálad mit jelent a kis tőke. Az értelmes lot mennyiség az 1-nél kezdődik(ahol eur/usd-n 1 pip=10usd). 0.01-eket majd nyitogathatsz a 1:5-as tőkeáttételű pár ezer dolláros számládon, de 0.1-et már neccesen. Az 1-et meg el kell felejteni. Kiírja majd a bróker, hogy nincs elég fedezeted. De ha tudsz annyi pipet csinálni, hogy a 0.01-es pozikkal is értelmes összegeket tudsz kivenni vagy megélni belőle, akkor valószínűleg te leszel a világ legjobb kereskedője. 1:30-as tőkeáttétnél legalább egy 5 ezer dolláros számlának kell lenni és így is eléggé meg leszel fogva a nyitott kereskedések számát tekintve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
Ez csak gondolom jo esetben europaa lesz igaz. Nem vagom hogy mukodik esma, de meg maskor ha kol emlekszem azt olvastam a brokereknek nem kotelezo ez ala bemozogni, de javitsatok ha nem igy van. Melyik resze utal arra hogy fx toke attet 5-30 lesz? Cfd nel van egy irany ami ez.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
Ha az 1 lotból indulsz ki, akkor igaz. De azért, aki a forexre jön, azok többsége a kisebb mérte miatt jön, ami sorban nem feltétlenül a 0,01. Van átmenet. pl.:eurusd, 0,1 lot 1:20-val kb. 600 USD-t igényel és 1 pip csak 1 USD. Kicsit nagyobb méret, több pozíció és 3000-5000 USD-nél vagyunk. Ez szerintem „kis tőkébe” belefér. Az 1:5- már valóban erős. De ez csak magas volatilitás mellet áll, így gondolom, nem ez lesz a mindennapos. Az is igaz, hogy így lényegesen nehezebb nagyobbat kivenni a piacról. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 (permalink) |
Szenior tag
![]()
Majd én eldöntöm, hogy kinek és mikor válaszolok. Neked, mint a fórum főtrollja biztos nem fogok. Meg azoknak sem, akik nem tudnak olvasni,nem tudják elolvasni a híreket az ESMA weboldalán vagy nem tudják mi az a google. Ezekkel a képességekkel illik rendelkezni már kb. 8 évesen. Ne reagálj a hozzászólásaimra, mert rád nem vagyok kíváncsi, ha nem tűnt volna fel idáig.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 (permalink) | |
Szenior tag
Hely: Felvidék
Összes hozzászólás: 1.670
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() |
![]() Idézet:
![]() Osztod itt az észt esztelenül, aztán meg másra akarod hárítani a kérdés megválaszolását ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
Belinkeltel egy cikket azr mondtad ebben van az info...nem volt benne emlitve hogy fx 30 x tokeattet lesz. Erre jossz kioktato szoveggel, hogy 8 eves stb. Aahoz nem tudom hany eves kepessegek kellenek hogy azt a cikket linkeld be amire hivatkozol. Tenyleg nem sok ertelme van ennek a furomnak igy... Es bocs hogy kerdezgetni merek barmit is...en vagyok a bunko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
![]() 1:100-at szerintem meghagyhatnák. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 (permalink) | |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 1.923
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Idézet:
Ez tipikus szöveg itt a bukmékerek világában. A tőzsde túl egyszerű és nem lehet oldalakat írni olyan marhaságokról mint MM meg ECN, de a legszebb és viszi a prímet a " likviditásmedence", ennél gyönyörűbb aligha van. Szar, hogy a tőzsdén adni/venni kell, szó szerint. Azért BUÉK!! Tapatalkkal küldve az én SM-A520F eszközömről |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 (permalink) | |
Szenior tag
Hely: Felvidék
Összes hozzászólás: 1.670
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() |
![]() Idézet:
![]() Olvasni pedig nem pletykarovatot kell, majd ha érvénybe lépnek ezek az ''ajánlások'', azt a tudtodra adja minden bróker. addig olvasgasd a hivatalos közleményeket ![]() https://www.mnb.hu/felugyelet/szabal...mifir#mifid_II |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 50
Hírnév szint: 8 ![]() |
![]()
Sziasztok,
Munkahelyen nap közben sokszor van üres járat, és ilyenkor szívesen tanulnék/olvasnék tőzsdei infókat. De még mindig nem találtam olyan magyar nyelvű honlapokat, blogokat amik tényleg segítenek a tanulásban. tudtok ebben segíteni? köszönöm! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 (permalink) | |
Szenior tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 450
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Idézet:
Sajnos nehéz vitába szállni Megalith megállapításával, de Forex témakörben szerintem az alábbi oldal megér egy rápillantást: https://www.elemzeskozpont.hu/kategoriak/forex-daytrade Érdemes elölről kezdeni a több mint 200 poszt olvasását, mert számos téma egymásra épül. A szerző Balogh László oktató és főállású trader. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
Valamikor még évekkel ezelőtt a BET tartott ingyenes „tanfolyamokat” a tőzsde iránt érdeklődőknek. Nézd meg a honlapjukon, lehet, hogy még van ilyen. Vagy a portfólio.hu is tart rendszeresen ingyenes „képzéseket”. Nézz meg egy pár ilyet és el tudod dönteni, hogy egyáltalán érdekel-e, és hogy merre indulj el! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1481 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 (permalink) |
Szenior tag
![]()
Bocsánat, hogy beleszólok, és inkább figyelmeztető lesz a beírásom, de jobb, ha ilyet is olvasunk: szóval Balogh László nem hiteles szerintem. Nem tudom, mi történt vele az elmúlt pár évben, de amit itt a fórumon is művelt (full kockázatkezeletlen számlát dobott a nagyérdemű elé...) az minden, csak nem jó traderre vall. Emberileg sem győzött meg a blogja sem (nagyfokú érzelmi kicsapongások). De ez az én véleményem.
Persze bárki, bármikor változhat, nem vitás, legyen így! De ő már akkor is oktatott, és sikeres tradernek állította be magát. Bár az alapokat biztosan jól elmondja, ha az általam elismert fórumtagok ajánlják ![]() Legjobb, ha olvasol, nézel sok videót, előbb-utóbb összeáll a képlet, ha meg nem, akkor sajna nem neked való a szakma, ide pár "túlélési skill" kell. Abszolút magadnak kell kikaparni a gesztenyét a lomb alól. Nincs egzaktság. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
Talán túl naiv volt, amikor azt hitte, hogy egy nem helyesen kezelt fórumon folyhat érdemi kommunikáció és ennek felismerése okozott nála kiábrándultságot és az ezzel járó érzelmi kitöréseket. Amúgy a traders nightra évek alatt meghívott előadok közül van legalább egy hiteles? Túllépve a hiteles,nem hiteles kérdéskörön letett valamit az asztalra és ez a kereskedők 95%-ról nem mondható el. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
Szóval szerintem a trader leginkább attitűd, mint számla ![]() ![]() És van hiteles, nem is egy ![]() Még egyszer kihangsúlyozom, nem a fikázás volt a célom, az nem motivál, csak picit a 'dicsőítést' éreztem soknak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 (permalink) | |
Szenior tag
Hely: The market
Összes hozzászólás: 948
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Idézet:
Nem emlékeztem hogy ki volt ez a komoly trader csávó, de rákerestem youtubon a hangjára. Bár ne tettem volna. ![]() Ott hagytam abba a videó nézést, amikor 11:15 nél a gbp/jpy chartra, ami adathiányosan volt betöltve (okt 7 és jan 26 között), azt mondta az ember hogy: "Mi van itt? áááá GAP van!" Hány ezer pontos is???? Szerinted ő napi szinten képben van a piacról? Napi szinten tradel és ebből él? Mert szerintem nem. Egy trader meg álmából felkeltve is le tudja rajzolni a majoroket akár egy papírra is, csukott szemmel...de legalábbis az adathiányt biztosan észre veszi első blikkre... Na de nem is akarom bántani, csak kicsit fura a figura nekem. Az a baj az ilyen oldalakkal, mint a fent említett is, hogy olyan mértékű lexikális infó van kitéve rá A-tól Z-ig, hogy képtelenség kihámozni belőle egy kezdőnek hogy mi érték, és mi nem. Olyan mint egy zsibvásár, minden eladó, mindent megvehetsz amiben éppen hinni akarsz. De mint általános infók persze hasznosak lehetnek. https://www.youtube.com/watch?v=LE7F5As3gUg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 (permalink) |
Szenior tag
![]()
Én eskü nem értem, sok kamu emberen mit esznek, de tényleg.
Itt a fórumon bemutatkoztak már elég sokan ![]() Elég határozottan emlékszem, amikor feladatokat adtál Tback az ő számlája példáján, hogy miket hogyan számoljunk ki, bár kockásseggű excelezte ki leggyorsabban. Én akkor sokat tanultam tőletek (2011, vagy 2012 lehetett), egy 'oktató' példáján. Azóta kétszer láttam, hallottam, emberileg se győzött meg, honlapja be sem jön már. Mondjuk az tényleg epic, ha három hónapot adathiánynak hisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 (permalink) |
Szenior tag
![]()
Ha jössz egyik klubestre, privátban megmondom szívesen. Nem akarnak felhajtást, nincs titkolnivaló semmi amúgy, de megértem.
Sőt, mi úgy csináljuk páran, hogy trédelünk is egymásnak. Más-más piacokon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
csinál valamit. Letesz valamit az asztalra és nem csak egy nicknév. Ingyen lehet olvasni a cikkeit. Én elhiszem, hogy létezik itt a fórumon sikeres kereskedő,meg biztos hogy elméletben(nem fedik fel magukat nyilvánosan interneten,személyesen sehol) is ismersz titokzatos sikeres kereskedőket, de ezzel sokra nem megy Moran sem és az itt kérdező kezdők sem. Olyan embereket érdemes megemlíteni, akik nem csak elméletben vagy csak a fejünkben léteznek, hanem a valóságban is gyakorlatban. Ezért mondtam Lacit, mert ő készíti a legtöbb cikket. Nem nagyon van más. Hiteles meg pláne nincs. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
![]() ![]() Emiatt viszont nem volt felesleges felhoznom a hitelességet Balogh Lacinál, remélem, így már érthető voltam ![]() Megnézem a legújabb cikkeit is, adj légyszi linket, mostmár eskü érdekel, mit tud egy kezdőnek nyújtani a cikkeivel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 (permalink) | |
Szenior tag
Összes hozzászólás: 2.649
Hírnév szint: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Idézet:
![]() Egyébként meg átköltöztek a cikkei az Elemzésközpontra. Kritizálni könnyű! Csinálni kell jobbat! Na, az már nehéz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 43
Hírnév szint: 3 ![]() |
![]()
Beleszólok itt a "nagyok" dolgaiba.
Én 4. éve tanulok és hullámzok együtt a piaccal. Egy néhány hely ahol bővítettem a tudásom és továbbra is gyarapítom.(van köztük ingyenes is) Íme : http://forexzona.tozsde.hu/ https://www.xm.com/hu/webinars https://forexklub.hu/ http://www.fxtanoda.hu/ http://trader.portfolio.hu/oktatas/online-eloadas http://myelliott.blogspot.hu/p/elmelet.html http://www.radu.hu/blog/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 (permalink) | |
Szenior tag
![]() Idézet:
"akkor kamut ne ajánljunk neki" Nem tudod, hogy ki kamu és ki nem, de akkor felteszem a kérdést, hogy te ki ajánlasz? Mert elhiszem, hogy ismersz sikeres kereskedőket amerikában,japánban..stb vagy ahogy írtad itt a fórumozok között is vannak nem kamu kereskedők. Pár nevet azért írhatnál. Az itt lévő fórumozok közül is jóval több, mint a 90% semmit nem tett le az asztalra. Köztük én sem, de azért az elég undorító, hogy valaki ingyen csinál valamit és nem tiszteletet kap, hanem bántást. Nem egy olyan emberről van szó, aki 500 ezer forintért oktat le egy 3 napos tanfolyamot és nem mutat semmit. Nincs semmi tisztelet és utána még van bátorságod csodálkozni, hogy miért hagyta itt(+milyen módon) a fórumot. Bocs a kifejezésért, de hülyék között kinek lenne kedve fórumozni? Azért is fura ez nekem, mert te is értéket teremtesz a TN-el. Tehát te sem egy semmirekellő troll vagy csak itt, hanem te is teszel valamit és egymást bántjátok. Hiába írod, hogy nem akarod fikázni, ha utána kijelented,tényként állítod, hogy kamu.. Mégha kamu is lenne, akkor is többet tett, mint itt a 90% együtt véve. Az is abnormális, aki azon élvezkedik, hogyha valaki hibázik(gap),elnéz valamit. Kevés olyan trader van, aki nem hibázik. Ráadásul a hibázásnak, akkor megnő az esélye, ha közbe nézik vagy abban a tudatba van, hogy utólag nézni fogják. Jelenleg itt tartunk, hogy ilyen alapokat kell elmagyarázni "felnőtt" embereknek. Persze ők sosem hibáznak... Igaz, hogy semmit nem tettek még le az asztalra, de ők a királyok... Okoskodni van eszük a fórumon, de értéket teremteni nincs. Nem elég, hogy annyira le vagyunk maradva, hogy mindenki csak a forexet ismeri és nem tudják mi pl. a határidős piac, hanem még azt a kevés embert is bántjuk, akik próbálnak ingyen segíteni. Kicsit több tisztelet kéne azoknak, akik tényleg tesznek valamit és nem csak a fórumon okoskodnak. Azokból van sok. Hiteles kereskedő nem sok van, de legalább becsüljük meg azokat, akik INGYEN írnak cikkeket,blogot vagy csak csinálnak egy fb csoportot. És tegyük félre, azt hogy ők vajon sikeresek-e vagy nem. Moran kérdése az egyszerűen csak az volt, hogy ismerünk-e ilyen oldalakat, amit tud olvasgatni és tőzsdével kapcsolatos. Nem is biztos, hogy fx-re gondolt. Az ember viszont azért asszociál egyből fx-re, mert rendes normális tőzsdével foglalkozó holnap aztán még kevesebb van. Fazekas Ferencnek(olajtrader) van egy ebookja+bstrader.com. Úgyhogy van bőven téma, amiről lehetne beszélgetni TN előadásokon, mert nagy a lemaradásunk. Na most én Moran kérdésére válaszolva írhattam volna még olyan oldalakat, mint pl. forexbazis.hu,forexklub.hu,blog.radu.hu..stb. Ezek is jók, de azért írtam csak Laciét, mert ott van a legtöbb cikk. A helyzet az, hogy nem tudsz mondani jobb magyar(magyart kért Moran) oldalt jelenleg. Kevés van és azokat sem becsüljük eléggé. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 (permalink) | |
Tag
Összes hozzászólás: 50
Hírnév szint: 8 ![]() |
![]() Idézet:
ezek az oldalak mennyire valós infót adnak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|
![]() |
||||
Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
Kire bíznál sok pénzt?/Kitűzött célod van-e? | tozsi234 | Brókercégek | 3 | 2011-09-11 12:23 |
Neked melyik cégben van érdekeltséged? | Mag28 | A kategóriás részvények | 2 | 2011-01-18 12:58 |