| Tőzsde Fórum |
|
|||||||
| Szavazás eredménye: Érdemes-e most Görög állampapírt venni | |||
| Igen |
|
1 | 20,00% |
| Nem |
|
4 | 80,00% |
| Szavazók: 5. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#2 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 1 ![]() |
Kockázatosnak tartom görög részvényeket vásárolni. Ha mégis ebben gondolkodsz, akkor annyi pénzt áldozz rá, amennyi elvesztése nem okoz számodra problémát.
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 498
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Már arról beszélnek hogyan nyelessék be a hitelező bankokkal az adósságok felét. Már majdnem teljes bizonyossággal árazzák az államcsődöt. Napok óta áll az élet az országban a folyamatos tüntetések miatt. Mi jön még? Éhséglázadás? Megbukik a kormány? Anarchia, káosz? |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Kalmarr! Szerintem innen indulj a kereséssel: http://www.bankofgreece.gr Valamint nézz utána, hogy a magyar brókerek esetleg foglalkoznak e ilyesmivel vagy tudnak e segíteni. Például nem biztos, hogy nincs kapcsolatuk görög brókerekkel. Egyébként van kockázat rendesen a görög állampapírban, de mivel a pontos szándékaidat nem ismerem nem is nyilatkoznék pro és kontra. Megjegyzem, hogy Kostolany is akkor vett orosz cári kötvényeket, amikor senki sem gondolt rájuk és a története egyik legügyesebb művelete volt.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Szenior tag
Sidius. Én is az állampapírokra gondoltam. De azért a görög cégek helyzette se rózsás, hiszen valószínűleg nekik is fizetni kell az ingatlanadót. Szerintem lesz nekik megszorítás. Abban is biztos vagyok, hogy a cégekre is kihat az, hogy a görög államnak újabb megszorításokat kell hoznia. Ez nem jelenti azt, hogy nincsen kiemelkedő cég kiemelkedő nyereséggel. Viszont itt is óvatosnak kell lenni.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 498
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
![]() Az egyébként lehet, hogy az ingatlanadót ki kell fizetniük, de azt nem tudjuk, hogy ez pontosan hogyan és milyen módon fog bekövetkezni. Elképzelhető, hogy viszont ez leírható a társasági adóból ami miatt máris nullára teszi az egyik a másikat. Gyanítom, hogy az ingatlanadó bevezetésének nem csak bevételnövelő célzata van, hanem adóelkerülés minimalizáló is amiben a görögök igen hatékonyak voltak eddig. lehet, hogy valamiféle rokoni szálak kötnek össze minket velük?
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 244
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Idézet:
Én azután vennék,mikor mások elbukták a pénzük felét!
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
![]()
|
|
![]() |
| Címkék |
| állampapír, Görög |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kelet-Europai Allampapir-alapok | Penzgyik | Külföldi állampapírok | 4 | 2009-05-28 11:50 |