| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Itt szeretném a segítségeteket kérni, abban, hogy milyen képlopót érdemes használni, ahhoz, hogy jó minőségben belehessen illeszteni ide a grafikonokat. Én hypersnapot használok, de az csak 1000pixel fölötti képeket gyárt. Nekem legalábbis annyit. Ide meg csak 800pixel alattiakat enged berakni. Így át kellett méreteznem, ami viszont minőségromlást eredményezett. Várom észrevételeiteket.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia
Én csak a PrtSc + Paint kombinációt hsználom. Cserébe elárulhatnád, hogy ide hogyan kell képet feltenni. Mert én a képfeltöltés.hu -ról linkeléssel oldottam meg, de nem hiszem, hogy ez a legjobb módszer. Köszi |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Szia Mighti.
Az is jó, amit te használsz, csak az a baj vele, hogy át kell méretezni, mert csak 800*800-at enged feltenni. Legalábbis nálam, mert az én képernyőfelbontásom 1024*768. Amúgy meg úgy tudod feltenni a képet,hogy a részletes válaszablaknál van a fejlécen egy gémkapocs.Annak a segítségével tudod csatolni a képedet a számítógépedről. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi. Fel sem tűnt, hogy van részletes gomb is.
Komolyan csak a gyors válaszig jutottam el.Itt egy kis lista a képlopókról. Bár szerintem már te is megtaláltad. http://www.origo.hu/techbazis/szoftv...5keplopas.html |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 59
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
úgy láttam egy régebbi képeden, hogy metatradert használsz. Ha igen, akkor simán csak kattints jobb egérgombbal a grafikonra, ezután a "Mentés Képként" opcióra, itt kiválaszthatod, hogy az egész chartot vagy csak egy részét akarod menteni. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0 ![]() |
szia!
Megteheted, hogy a monitorod felbontását veszed lejjebb a képlopásnál. Azt is megteheted, hogy két képet raksz fel és akit érdekel egymás mellé rakja. A photozoom nevü progit tudom nagyításra ajánlani, abból is érdemes a portable változatot, mivel azt nem kell telepíteni. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Győrtől 20 km-re
Összes hozzászólás: 167
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet: