| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
Kezdő "spekuláns" vagyok. Körülbelül egy éve foglalkozom kizárólag BÉT kereskedéssel. (Eddig több bukás után még pluszban, néhány százezres tétellel 500 000 -700 000 HUF Bef. hitellel együtt.) Jelenleg OTP, Richter, Telekom, FHB van terítéken. Szívesen segítek bárkinek, megosztom tapasztalataimat, ha érdekel valakit. Feltéve ha nem veszi készpénznek! :-) Próbálta már valaki a STOCHASTIC-ot %K7,3 %D14,3,3 (AmiBroker) beállítással? Úgy ítélem meg, hogy telekom esetében egészen jó long és short szignálokat ad, úgy hogy ez esetben %K metszéspontjait nézem %D-vel és azt, hogy milyen tartományban és irányban történik metszés. (20% vs 80%). Az eddigi szakirodalom csak az egyforma %K7,3%D7,3,3 azaz egyforma periódusú beállításokat javasolta.(Én jelenleg azt figyelem, hogy hol kezdődik egy azonos amplitúdójú hullámsorozat, hol vagyok benne feltehetőleg 1-2-3-4...-ik hullám, és azt, hogy azért legyen némi árfolyammozgás. Nagyon oldalazó, beszűkült piacon nem megbízhatók ezek az indikátorok. Sőt úgy látom, akkor sem, ha az indikátor által számolt periódusban ilyen szakasz van. (telekom mostanában. 2 héttel ezelőtt!) - Ti milyen elvek alapján állítjátok be az időszakokat az indikátoroknál? Elsősorban Stoch, RSI, Boolinger szalag és ADX- re gondolok? - Mi a véleményetek a fentiekről? Üdv, |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Stochastic, technikai elemzés |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|