| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 2 ![]() |
Szóval az a helyzet, hogy technikai elemzést szeretnék megtanulni, de idáig nem találtam értelmes segítséget neten, és hátha ti tudnátok esetleg linket adni, vagy elmesélni ti hogyan tanultátok meg?!
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.381
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
| Hirdetések |
|
|
#6 (permalink) |
|
Tag
Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 45
Hírnév szint: 3 ![]() |
én idáig ugy tudtam hogy számit zászlónak amikor egy meredek emelkedést konszolidációs szakasz követ. bár lehet hogy tévedek. tüskére visszatérve, a kérdésem az lenne hogy mennyire veszitek egy adott alakzat, sáv, trendvonal..stb részének? láttam videókban olyat is hogy mikor a trader például kitörésre vár akkor a meghúzott (áttörendő) trendvonala tartalmazza a tüskéket is (tehát ezeket is át kell törni) és olyat is mikor a trendvonal csakis a a gyertya test által lesz meghatározva( tehát mintha a tüskék nem is léteznének). ugyanez lenne a kérdésem mikor sl-t akarjuk belőni egy adott alakzat lekereskedésre esetén. ha a tüskét is beleszámitom akkor már vagy nem is alakzat vagy őrült nagy az sl és inkább nem trédelem. ha pedig nem veszem figyelembe a tüskét akkor minden ok. de nem tudom mennyire kellene figyelmen kívül hagynom. köszi. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Győrtől 20 km-re
Összes hozzászólás: 167
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Győrtől 20 km-re
Összes hozzászólás: 167
Idézet:
Attól, hogy egy tüske belerondit az alakzatba, attól még az zászló marad. Szerintem.
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 153
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1 ![]() |
Mi várható a közeljövőben az arany árával kapcsolatosan? Megérné az admiralmarkets-en HUF devizájú tőkém átrakni arany alapúra? Jelenleg elég sokat nőt, de félek, hogy most megindul majd visszafelé ha csillapodik a gazdasági helyzet. Kinek mi a véleménye?
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Akkor most várakozom. Idáig USD számlám volt, de most hogy megindult vissza inkább átraktam HUF-ra. Aztán ha visszamegy egy 185-ös szintre ismét visszaváltom.
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.381
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 13
Üdvözlet!
Támasz/ellenállás szintekkel kapcsolatban lenne egy konkrét kérdésem. EUR/USD 1h grafikonon behúzhatom-e a támaszt 1,3600-ra és az ellenállást 1,3720-ra? Az a problémám ezzel a két értékkel, hogy mindkét esetben kilóg egy kanóc. A válaszadót megkérném, hogy vegye figyelembe a bejegyzésem dátumát ![]() A kérdésem a bejegyzésem időpontjára vonatkozó real time árszintekre vonatkozik. Előre is köszönöm a segítséget! |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 498
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 20
Hírnév szint: 2 ![]() |
Sziasztok.
Gondoltam megosztok veletek pár hasznos programot, amely segíthet az elemzésbe. Íme: http://www.ingyenestozsdeszoftver.hu/ Túl sok hozzáfűznivalóm nincs a felület magyar és az oldalon minden fontos infó bejegyzésre került. A következő program a híreket szedi neked egy csokorba és figyelmeztet a hír beérkezése előtt/ahogy beállítod/ ill. a prioritását is beállíthatod a gyenge és az erős "esetleg piacmozgató" hírek közt. Itt a felület angol de végtelenül leegyszerűsített,de azért a youtube-on találtam egy videt a beállításához.http://www.youtube.com/watch?v=P41id...feature=relmfu A felület angol. Íme a program: http://fx-metropolis.com/nu_Info.html vagy http://www.forextra.org/program.html Itt videó is van a beállításhoz! Üdv, ROD |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| kezdőknek, technikai elemzés |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Technikai analízis | vata | Devizatőzsde | 13 | 2011-09-14 14:21 |
| Fundamentális elemzés | Attis | Részvényárfolyamok | 19 | 2011-05-30 19:35 |
| Tőzsdei Befektetések a Technikai Elemzés Segítségével | Mighti | Tőzsdei könyvek | 11 | 2011-04-13 19:54 |