| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10 ![]() |
Legújabb Google-el kapcsolatos hír nyomán gondoltam nyitok ennek a részvénynek egy témát.
Vártnál jobb eredményekről számolt be ma a Google: http://index.hu/tech/2010/10/15/a_va...tett_a_google/ Részvényeinek árfolyama 9%-al emelkedett a mai hír hallatára. Kérdés meddig mehet még fölfelé a keresőóriás árfolyama? Egyáltalán tud még tovább terjeszkedni a Google? Jelenleg már a 600 dolláros árfolyamot ostromolja a Google részvénye. Van esetleg valaki akinek van? Olyan aki csak gondolkozik rajta, vagy véleménye van? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 28
Hírnév szint: 3 ![]() |
Hmm.. négyóráson "hangin man", óráson is több jel utal a csökkensére. Áprilisban a 600-at nem tudta átvinni, most pedig csak belekóstolt... RSI pedig erősen túlvett zónában, én óvatos lennék. inkább shortra várok
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#5 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 99
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() ![]() |
Ez azt jelenti, hogy el is adtad, vagy csak egy stop szintet behúztál 610-re?
Ha marad a jó hangulat, akkor 1-2 hét alatt én még látok benne jópár százalékot. Meg aztán ha nem kell egyből a pénz nyugodtabb az ember, ha stop szinttel száll ki. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 107
Hírnév szint: 1 ![]() |
Fog emelkedni, mert nem mindenki azonnal reagál. Ezek szerint akkor jól érzem, hogy a részvényesek alakítják az árfolyamot és nem a Google szabja meg az emelkedést és csökkenést.
Google fejleszt és hosszútávon emelkedés drasztikusabb is lehet. Például ha a Google Plusban is ott lesznek a reklámok, behozzák a rajongói oldalt, akkor emelkedni fog. Úgy érzem mindig vannak tartalékai, amivel újabb nyereséget tud produkálni és ezzel a részvényeket értékét is megdobja. Én is akarok valamenyi részvényt venni tőle. Viszont annyira kezdő vagyok, hogy azt se tudom, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben és legolcsóbban megoldani. CIB bankszámlám van, de ugye mégha ezen is lehet intézni, nem feltétlenül ezzel járnék a legjobban.
|
![]() |
| Címkék |
| Google, Nasdaq, USA |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|