Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Befektetés egyéb formái > További befektetési formák


Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2013-01-30, 12:43   #101 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-04-06
Összes hozzászólás: 378
Hírnév szint: 8
stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Hagyjuk már befektetések esetén az oba-t. az a betéteseknek lett kitalálva. aki befektet, az a kockázattal legyen tisztában, és ha gáz van, akkor a beva jön szóba, nem az oba.(vagy pl a kibocsátó által nyújtott garancia: pl gondolom az otp garanciát vállal az alapjaira)
"Na ugye, hogy létezik 12% feletti befektetés is???? Jééé milyen érdekes."- hát te is a sok rendkívüli tudással felruházott pü-i tanácsadó egyike vagy, aki remekül meg tudja mondani, hogy egy adott befektetés hogyan teljesített a MÚLTBAN.
szvsz ehhez elég megtanulni írni meg olvasni, és alapszinten ismerni a számokat.(ha tudod, h a 2-nél nagyobb a 22, akkor már sínen vagy)
azt mondd meg, h a jövőben melyik alap fog éves 23%-ot hozni, esetleg pl 3, 5 éven keresztül, és milyen kockázattal?
ja, hogy ere per pillanat senki sem képes? a mindenit....
stingy nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-01-30, 23:31   #102 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-03
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
peiper a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Amerikában Ponzi-sémának nevezik azt, a piramisjáték elve alapján működő, a befektetők naivitását kihasználó csalási szisztémát, amikor hatalmas profitot ígérnek a befektetőknek, de a pénzeket valójában nem fektetik be, és a szédületes haszon által vonzott újabb befektetők pénzéből mindig az előző kör befektetőit fizetik ki. A rendszer egy idő után összeomlik a saját súlya alatt. Az olasz születésű Charles Ponziról nevezték el, aki a 20. század elején óriási méretű csalást hajtott végre e séma alapján.
Aki olyan kapzsi és meggondolatlan, hogy a CGB-hez "fekteti be" a pénzét, az meg is érdemli, hogy elbukja.
A CGB-s hittérítőknek pedig üzenem, hogy tisztességes megélhetést kellene keresni.
peiper nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2013-02-01, 15:36   #103 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 12-11-26
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Ügyfél a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

ha még érdekel valakit, én újabb negyedéves kifizetésen vagyok túl, melyben semmilyen fennakadást nem tapasztaltam
Ügyfél nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-02-01, 20:22   #104 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-02-01
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
colos a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdv mindenkinek! Engem is érdekel ez a téma, mert többen is megpróbáltak beszervezni értékesítőnek. Ami nálam kiverte a biztosítékot, már jórészt elhangzott. Bizalmatlan vagyok az" eddig hazudtunk, mert valótlanságokat tartalmazott az értékesített szerződésünk, de ezekután minden rendben lesz" típusú cégekkel.
A pozitív hozzászólók hozamszámítói viszont kihagynak egy fontos tételt: az üzletkötő jutalékát! Ez havi 1%! Ezen kívül 0,5%- ot kapnak a területi vezetők a munkatársaik állománya után. Tehát a képlet így néz ki: 18% garantált kamat az ügyfélnek + 18% garantált jutalék az üzletkötőknek + X% nyereség a CGB- nek. Szerintem ez nem áll meg 40% alatt, de lehet, hogy még keveset is mondtam. Mindezt tőkegaranciával! Bárcsak igaz lenne!
Az egyik vezető elmondása szerint a pénzt devizaügyletekbe és részvényekbe fektetik, és a magas hozamot aktív állománykezeléssel érik el. Biztosan vannak olyan emberek, akik képesek ekkora hozamot csinálni, de hogyan lehetne erre 100%- os garanciát adni? Erre a kérdésemre a válasz az volt, hogy eddig sikerült ezt az eredményt elérni, sőt ettől is többet. Miért ne sikerülne ezután?:-)
colos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-02-13, 16:49   #105 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-10
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
vertike a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdv Mindenkinek!

Nagy a csönd, tud valaki valamit? Még mindíg áll az értékesítésük?
vertike nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-02-18, 12:42   #106 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-10
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
vertike a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdv!

Ezt találtam a PSZÁF honlapján:

http://www.pszaf.hu/bal_menu/figyelemfelhivo/hazai

Alúlról a harmadik bejegyzést ajánlom figyelembe! Kiderült, hogy itt nálunk a városban is van irodájuk, multhéten elmentem arrafelé. Képzeljétek el folyik a munka, akkor ez most hogy van?
vertike nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-09, 11:37   #107 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-03-09
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Joeeey17 a hírnévhez vezető út elején jár.
Smile vagdalkozunk, vagy együtt gondolkodunk?

Érdeklődéssel olvastam a hozzászólásokat, sajnos kevés használható infóval, persze a cégbírósági és a Pszáf-os adatokon kívül. Plusz volt egy elégedett befektetőnk, akinek vannak pozitív TAPASZTALATAI. A többi leginkább vagdalkozásnak tűnt, ahol mindenki védi a saját álláspontját, cégét vagy módszerét. Viszont elöbbre nem jutottunk. Én most regisztráltam, mivel pont CGB után érdeklődöm és végig olvastam a bejegyzéseket.
Azt nem értem, hogy a jelenlévő tőzsdei szakemberek miért fikázzák a hozam mértékét. Ha egy szakember nem keres meg heti 1%-ot a tőzsdén, gondolom nem igazán szakember... talán még nem is igazán kell hozzá kockázatos befektetési stratégia. Ebből azért kijöhet egy évi 18%... Mert azt ugye senki nem gondolja, hogy a bankok csak állampapírt vásárolnak, ezért tudnak CSAK 6% kamatot fizetni...
Ami engem is zavar az a tőkegarancia... Ha valaki jártas a banki rendszerben, talán tud segíteni... Az OBA csak akkor működik, ha betétként szerepel a befizetett összeg (ahogy valaki itt már említette) Mi van, ha a pénzintézet, mint hitelt helyezi ki befektetésbe - mert őt meggyőzte a befektetési politika - ráadásul így a többszörösét is kiteheti... Akkor már lehet OBA garancia? Aztán működik egy másik garanciális elem a piacon, a BEVA, ez a befektető védelmi alap... Ezzel együtt talán még nagyobb lehet a garancia... Ahogy elnéztem jópár pénzintézet a tagja. Ráadásul volt rá példa, hogy működött a BEVA a múltban...
A kérdésem az lenne, hogy ez mind elképzelhető-e? Működő képes-e? Nem arra alapozva, hogy mit mond a "szakma", mert ők védik a saját "extra-profitjukat", amiről a befektető mit sem tud... Vagy egyáltalán nonszensz, mert akkor helye van a fikázásnak, de csak tényekkel... Ne egy banki befektetési stratéga fikázzon, akit kidobbnak a bankból, ha nincs heti 1%... ennek ellenére évi 6%-ot fizet az ügyfélnek... Köszönöm
Joeeey17 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-09, 17:00   #108 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-04-06
Összes hozzászólás: 378
Hírnév szint: 8
stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

"Az OBA csak akkor működik, ha betétként szerepel a befizetett összeg (ahogy valaki itt már említette) Mi van, ha a pénzintézet, mint hitelt helyezi ki befektetésbe... "- azzal te ne foglalkozzál, hogy a hitelintézet mit csinál a pénzzel. elég annyit tudnod, hogy ha a hitelintézet tagja az OBA-nak, akkor egy esetleges csőd: a hitelintézet csődje esetén 100.000 euróig kártalanítanak.
http://www.oba.hu/hu/hirek/75-civis-...oba-tagintezet
ennek az a lényege, ha a cívis akármi becsődöl, akkor senki nem kap semmit, mert nem tagja az OBA-nak, és mivel a számlavezető bankja nem ment csődbe, ezért nincs kifizetés- miért is lenne?

"Aztán működik egy másik garanciális elem a piacon, a BEVA, ez a befektető védelmi alap... Ezzel együtt talán még nagyobb lehet a garancia... Ahogy elnéztem jópár pénzintézet a tagja. Ráadásul volt rá példa, hogy működött a BEVA a múltban... "-
http://www.bva.hu/hu/?mod=links&cla=...st_id=1&page=1
mivel itt sincs semmilyen cívis nevű tag, ezért a BEVA sem játszik.

"Azt nem értem, hogy a jelenlévő tőzsdei szakemberek miért fikázzák a hozam mértékét. Ha egy szakember nem keres meg heti 1%-ot a tőzsdén, gondolom nem igazán szakember..." ez tetszik
akkor ezek szerint Soros kókler, Buffett pedig egy orbitális lúzer, mert nem csinált heti 1, évi 52%-ot..hát nem is bíznám ilyen "szakemberekre" a pénzem inkább a cívis brókerház, aki legalább semmilyen múltbéli eredményt sem tud felmutatni
stingy nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-28, 18:16   #109 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-03-28
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
ancsinarpad a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás CGB-ről

Kedves Harmatfény!
A cég valóban elég új. Az a tény hívta életre, hogy a befektetési alapok, bankok, biztosítók lényegesen nagyobb hozamot produkálnak, mint amennyit a befektetőknek visszaosztanak. A tulajdonos célja, hogy a jóval nagyobb kamatot, hozamot juttasson vissza a befektetőknek, mint a bankok, biztosítók, hiszen, még így is bőven marad. Az általad említett termék helyett jövő pénteken új termékek kerülnek bevezetésre, melyek jobban kielégítik a befektetői igényeket, amennyiben az ügyfél konkrét igényeihez lehet őket szabni. Ha gondolod, mint a cég munkatársa, tudok segíteni a megfelelő termék kiválasztásában, azzal együtt, hogy minden kérdésedet megválaszolom.
Nem tudom, lehet-e ide elérhetőséget írni... a vezetéknevem, aztán kukac, aztán index...
Üdv:
Ancsin Árpád
ancsinarpad nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-28, 20:12   #110 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Elérhetőséget lehet írni nyugodtan.

Az sem egy hátrány, hogy a saját neveden írsz. Így legalább az érintett fórumozók tudják majd, hogy kit utáljanak miután elbukták a pénzüket. (persze ha a neved egyáltalán valós)
Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy 99,99% esély van rá, hogy átverésről van szó.
Vesd össze pl. ezzel: http://kiszamolo.hu/innen-ismered-fel-a-csalasokat/

Kedves Árpád!
Te magad milyen szerepben veszel részt ebben az egészben?
Őszintén szólva nem is tudom melyik a jobb.
1. Gátlástalan hazudozó, aki mások kárán akar meggazdagodni.
2. Szerencsétlen naiv, aki hisz a csodákban és szándékai ellenére lesz több tucat, vagy akár sok száz ember megkárosítója.

Mindenesetre érdekes lesz ezt a témát olvasni 1-2 év múlva, amikor már kiborult a bili.

Ja és mielőtt eszetekbe jutna perrel fenyegetni jelzem, hogy a fenti sorok csupán az én személyes véleményem és eszem ágában nincs törölni innen.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-29, 18:29   #111 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-10
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
vertike a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Elérhetőséget lehet írni nyugodtan.

Az sem egy hátrány, hogy a saját neveden írsz. Így legalább az érintett fórumozók tudják majd, hogy kit utáljanak miután elbukták a pénzüket. (persze ha a neved egyáltalán valós)
Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy 99,99% esély van rá, hogy átverésről van szó.
Vesd össze pl. ezzel: http://kiszamolo.hu/innen-ismered-fel-a-csalasokat/

Kedves Árpád!
Te magad milyen szerepben veszel részt ebben az egészben?
Őszintén szólva nem is tudom melyik a jobb.
1. Gátlástalan hazudozó, aki mások kárán akar meggazdagodni.
2. Szerencsétlen naiv, aki hisz a csodákban és szándékai ellenére lesz több tucat, vagy akár sok száz ember megkárosítója.

Mindenesetre érdekes lesz ezt a témát olvasni 1-2 év múlva, amikor már kiborult a bili.

Ja és mielőtt eszetekbe jutna perrel fenyegetni jelzem, hogy a fenti sorok csupán az én személyes véleményem és eszem ágában nincs törölni innen.
Kedves Harzol!

Megdöbbent, hogy egy fórum adminisztrátor, ilyet mer írni. Neked semlegesnek kéne lenned, és nem felbujtónak. Érdekelne, hogy utána jártál-e a cégnek vagy esetleg felkerested-e őket, hogy ilyen biztos vagy a dolgodban? Vagy csak itt a fórumon írtak alapján alakult ki a véleményed?
Ami a feljelentést illeti, a CGB Zrt. bármikor hitelrontás miatt feljelenthet bárkit aki itt fórumozik. És bírósági végzéssel a fórum üzemeltetője köteles lesz kiadni az IP címeket, mely alapján akár mindannyiunkat beidézhetnek.

Én sem tudom, hogy mi az igaz, de pont ezt szerettem volna megtudni, mikor anno írtam.

Harmatfény nem a rágalmazásra volt kíváncsi, hanem a valós tapasztalatokra, legalábbis én így értem a fórum indító kérdést.
vertike nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-29, 20:40   #112 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Kedves vertike!

Eddig ilyen határozott véleménnyel egyetlen témában foglaltam állást adminisztrátorként. Egy Botanoo nevű piramisjátékról indított témában. Pár ezer ember annak is bedőlt, százezreket bukva. Én ott is megírtam a véleményem, sőt abban az esetben a témát is lezártam. Utólag most már el lehet mondani, hogy igazam lett.

Vannak dolgok, melyek bizonyos értelmi szint fölött egyértelműek.
Amit itt sokan leírnak nem rágalmazás, hanem a realitás.

Nem állok le itt vitatkozni, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki a CGB mellett érvel az valamilyen vonatkozásban érdekelt az "üzletben". Te is! Lehet, hogy tudja, hogy átverésben vesz részt, lehet hogy csak egy naiv üzletkötőszerű, de anyagi haszna származik abból, ha mások befizetik a pénzüket.
Megkockáztatom még azok is CGB-sek, akik kérdeznek. A téma miatt regisztrált nicknevek pedig nem tartoznak 5-6 embernél többhöz. Az egyértelmű eseteket ki is tiltom.

Hidd el van benne tapasztalatom. Mint ahogy az üres fenyegetőzésekből is kaptam már eleget.
Szóval a CGB ezzel a fórummal melléfogott. Ez nemhogy nem lesz ingyenreklám az átverésüknek, de még sokakat meg is ment az anyagi veszteségtől.

Perelni pedig már csak azért sem fogtok, mert egy illegális "vállalkozás" igyekszik nem kapcsolatba kerülni a hatóságokkal. Ennyire még ti, a CGB sem kereshetitek a bajt magatoknak.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-30, 08:53   #113 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-10
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
vertike a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Harzol!

Egy kis saját vélemény az általad ajánlott oldalról!
Érdekes, érdekes!, de amit nem találtam az az Úriember hatósági engedélye. Legalábbis a Pszáf. adatbázisa a honlapon feltüntetett névre nem dob ki semmit, sem biztosítós, sem pénzügyi területre.
Persze lehet, hogy céggel van regisztrálva, de úgy gondolom, ha már a leinformálhatóságról is beszél, akkor talán saját magával kellene kezdeni, vagyis legalább a cégnév vagy hatósági nyilvántartási számot közölhetne.
Tudom, ő nem üzletkötő, hanem pénzügyi tanácsadó. Ő az aki csak tanácsot ad és nem értékesít semmit, vagy legalább is ezt írja.
De a blogja ezen oldalán
http://kiszamolo.hu/csinald-magad-penzugyi-tanacsadas-3
azt írja "Javaslom az XX VIP számlát, ott lekötés nélkül is elérhető a 8,2%."
Majd lejjebb:
"Javaslom neki, hogy beszélje rá a takarítónőket erre az ingyenes dolgozói számlára." és még sok minden, csak el kell olvasni.Ha ő nem értékesít akkor miért nem általános tanácsadást ad, miért termékekről beszél? Amit ugye hatósági engedély nélkül meg sem tehetne, vagy ha céggel van regisztrálva, akkor azt miért nem közölte.
Ja és mindezért fizess 35 ezer forintot! Ez ám a korrekt ajánlat!

Számomra ha valami egyértelmű, akkor bizonyítani is tudom, hogy miért egyértelmű. Nem vagyok érdekelt a CGB üzletben, csak azért szóltam hozzá mert hallok róla ezt-azt és érdekelt hátha esetleg találok olyan kézzelfogható tényt, ami alapján élhetek az általuk kínált lehetőséggel.
De jelenleg ott tartok, hogy a tényeket összegyűjtve (a hallomásokat) nem tudom, hogy mi igaz. Nem tudom kijelenteni, (mert nincs bizonyítékom), hogy átverés, de a pénzemet sem tudnám nyugodt szívvel ide helyezni.

Összefoglalva amit eddig tudok, illetve (bizonyítani is tudom):

A CGB zrt. bejegyzett társaság tevékenységei között szerepel: Értékpapír-, árutőzsdei ügynöki tevékenység, alapkezelés, Viszont érdekes, hogy a fő tevékenység az Egyéb gépjármű-kereskedelem.

Honlapjukon több iroda is meg van jelölve, én a Pécsiről tudok beszámolni, mert itt lakom. Valóban működik, mivel arra járok dolgozni, így bizton mondhatom nektek, hogy vannak ott emberek.

A hatóságok felé többen tettek észrevételt, aminek nincs eredménye (továbbra is működnek) ha annyira illegális, akkor miért nem jár el a hatóság? Más ilyen típusú vállalkozásoknál, már rég a hírekben hallanánk a fejleményt (lásd. MTS).

Tény, hogy a pszáf honlapján fent van a nevük a figyelmeztetések menüpont alatt. De csak ennyi semmi több.

Tény, hogy a Körmend és vidéke tksz honlapján, akivel elvileg szerződésük van, nagy piros betűkkel ki van írva egy figyelmeztetés, bár az tény, hogy nincs cégnév írva, de az ember akaratlanul is összekapcsolja a dolgokat.

Egyetlen Ügyfél panaszról sem tudok, vagy legalábbis ilyen infóhoz nem sikerült jutnom.
Viszont akikkel beszéltem, nagyon dicsérik a korrektségüket.

Hallottam viszont munkatárs panaszt, állítólag vannak akik hónapok óta nem kapnak jutalékot, illetve olyat is hallottam, hogy van akivel az előző szerződést nem hosszabbították még meg és ezért jutalék sincs, illetve perelni sem tud az illető ugyancsak a szerződés hiánya miatt.

Most nyitottak irodát Eszéken, itt a link:

http://tudositok.hu/8031/video/Iroda...eken_a_CGB_Zrt
Vajon ez mit jelenthet, tényleg minden rendben csak mi vagyunk szkeptikusok, vagy most jön az amivel már találkoztunk, hogy külföldre menekítik a céget?

Nyáron lesz egy éve, hogy ezzel a céggel és a termékükkel találkoztam, szerintetek, mennyi idő kell, ahhoz, hogy ezek a konstrukciók bebukjanak, ha illegálisak? Olyan soknak tartom ezt az időt, nem kellett volna már valahol kiderülnie valaminek? Főleg, hogy ennyire nyilvánosan csinálják, honlap, irodák, külföldi irodanyitás Stb.

Szóval ennyit tudtam meg, tény hogy még ügyvéddel ez ügyben nem beszéltem, érdekelne az ő véleményük is, ha felbukkanna itt egy akkor írja le gondolatait. Bár tudom, hogy konkrétumok nélkül nehéz bármit is mondani.

Szóval ezek miatt vagyok stagnáló üzemmódban, nem tudok semmi biztosat, és megvallom őszintén engem nagyon zavar. Mert, ha simlisek, akkor ok, de mi van akkor, ha nem? Akkor egy nagyon jó lehetőség megy el mellettem mint Ügyfél. Most jelenleg azon vagyok, hogy nyomozok, és kivárok, hátha lesz valami.

A következő lépés, hogy elmegyek egy állásinterjúra, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, most már elég infóm van ahhoz, hogy tudjam mit kell kérdeznem.

Szerintem a szitkozódás helyett fogjunk össze és nyomozzunk, és a tények birtokába hívjuk fel az emberek figyelmét! Ennek valóban lenne értelme.
vertike nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-30, 09:14   #114 (permalink)
Szenior tag
 
Forex Klub logója
 
Csatlakozott: 10-11-06
Összes hozzászólás: 2.688
Hírnév szint: 11
Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Amíg befelé áramlik a friss pénz, nincs semmi baj, látszólag minden rendben van.
Jönnek az új ügyfelek, kötik az éves szerződéseket, visszavezettetik a nyereségeket, nem kérnek negyedéves kifizetést, mert úgy a végén reményeik szerint sokkal több lesz a haszon, stb...

Ha lesz probléma, akkor az csak akkor kezd majd előbújni a szőnyeg alól, amikor elfogynak az új palimadarak. Ha a lejáró szerződéseket nem hosszabbítják meg, hanem majd kérik vissza a befektetést a mesés kamatokkal együtt. Akár újabb 1-2 év is eltelhet addig.
__________________
Látogasd meg a Forex Klub weboldalát, kövess Facebookon, Youtubeon!
Forex Klub nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-30, 10:49   #115 (permalink)
Szenior tag
 
Profi(t) logója
 
Csatlakozott: 11-06-14
Összes hozzászólás: 150
Hírnév szint: 8
Profi(t) a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
vertike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kedves Harzol!

Egy kis saját vélemény az általad ajánlott oldalról!
Érdekes, érdekes!, de amit nem találtam az az Úriember hatósági engedélye. Legalábbis a Pszáf. adatbázisa a honlapon feltüntetett névre nem dob ki semmit, sem biztosítós, sem pénzügyi területre.
Persze lehet, hogy céggel van regisztrálva, de úgy gondolom, ha már a leinformálhatóságról is beszél, akkor talán saját magával kellene kezdeni, vagyis legalább a cégnév vagy hatósági nyilvántartási számot közölhetne.
Tudom, ő nem üzletkötő, hanem pénzügyi tanácsadó. Ő az aki csak tanácsot ad és nem értékesít semmit, vagy legalább is ezt írja.
De a blogja ezen oldalán
http://kiszamolo.hu/csinald-magad-penzugyi-tanacsadas-3
azt írja "Javaslom az XX VIP számlát, ott lekötés nélkül is elérhető a 8,2%."
Majd lejjebb:
"Javaslom neki, hogy beszélje rá a takarítónőket erre az ingyenes dolgozói számlára." és még sok minden, csak el kell olvasni.Ha ő nem értékesít akkor miért nem általános tanácsadást ad, miért termékekről beszél? Amit ugye hatósági engedély nélkül meg sem tehetne, vagy ha céggel van regisztrálva, akkor azt miért nem közölte.
Ja és mindezért fizess 35 ezer forintot! Ez ám a korrekt ajánlat!

Számomra ha valami egyértelmű, akkor bizonyítani is tudom, hogy miért egyértelmű. Nem vagyok érdekelt a CGB üzletben, csak azért szóltam hozzá mert hallok róla ezt-azt és érdekelt hátha esetleg találok olyan kézzelfogható tényt, ami alapján élhetek az általuk kínált lehetőséggel.
De jelenleg ott tartok, hogy a tényeket összegyűjtve (a hallomásokat) nem tudom, hogy mi igaz. Nem tudom kijelenteni, (mert nincs bizonyítékom), hogy átverés, de a pénzemet sem tudnám nyugodt szívvel ide helyezni.

Összefoglalva amit eddig tudok, illetve (bizonyítani is tudom):

A CGB zrt. bejegyzett társaság tevékenységei között szerepel: Értékpapír-, árutőzsdei ügynöki tevékenység, alapkezelés, Viszont érdekes, hogy a fő tevékenység az Egyéb gépjármű-kereskedelem.

Honlapjukon több iroda is meg van jelölve, én a Pécsiről tudok beszámolni, mert itt lakom. Valóban működik, mivel arra járok dolgozni, így bizton mondhatom nektek, hogy vannak ott emberek.

A hatóságok felé többen tettek észrevételt, aminek nincs eredménye (továbbra is működnek) ha annyira illegális, akkor miért nem jár el a hatóság? Más ilyen típusú vállalkozásoknál, már rég a hírekben hallanánk a fejleményt (lásd. MTS).

Tény, hogy a pszáf honlapján fent van a nevük a figyelmeztetések menüpont alatt. De csak ennyi semmi több.

Tény, hogy a Körmend és vidéke tksz honlapján, akivel elvileg szerződésük van, nagy piros betűkkel ki van írva egy figyelmeztetés, bár az tény, hogy nincs cégnév írva, de az ember akaratlanul is összekapcsolja a dolgokat.

Egyetlen Ügyfél panaszról sem tudok, vagy legalábbis ilyen infóhoz nem sikerült jutnom.
Viszont akikkel beszéltem, nagyon dicsérik a korrektségüket.

Hallottam viszont munkatárs panaszt, állítólag vannak akik hónapok óta nem kapnak jutalékot, illetve olyat is hallottam, hogy van akivel az előző szerződést nem hosszabbították még meg és ezért jutalék sincs, illetve perelni sem tud az illető ugyancsak a szerződés hiánya miatt.

Most nyitottak irodát Eszéken, itt a link:

http://tudositok.hu/8031/video/Iroda...eken_a_CGB_Zrt
Vajon ez mit jelenthet, tényleg minden rendben csak mi vagyunk szkeptikusok, vagy most jön az amivel már találkoztunk, hogy külföldre menekítik a céget?

Nyáron lesz egy éve, hogy ezzel a céggel és a termékükkel találkoztam, szerintetek, mennyi idő kell, ahhoz, hogy ezek a konstrukciók bebukjanak, ha illegálisak? Olyan soknak tartom ezt az időt, nem kellett volna már valahol kiderülnie valaminek? Főleg, hogy ennyire nyilvánosan csinálják, honlap, irodák, külföldi irodanyitás Stb.

Szóval ennyit tudtam meg, tény hogy még ügyvéddel ez ügyben nem beszéltem, érdekelne az ő véleményük is, ha felbukkanna itt egy akkor írja le gondolatait. Bár tudom, hogy konkrétumok nélkül nehéz bármit is mondani.

Szóval ezek miatt vagyok stagnáló üzemmódban, nem tudok semmi biztosat, és megvallom őszintén engem nagyon zavar. Mert, ha simlisek, akkor ok, de mi van akkor, ha nem? Akkor egy nagyon jó lehetőség megy el mellettem mint Ügyfél. Most jelenleg azon vagyok, hogy nyomozok, és kivárok, hátha lesz valami.

A következő lépés, hogy elmegyek egy állásinterjúra, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, most már elég infóm van ahhoz, hogy tudjam mit kell kérdeznem.

Szerintem a szitkozódás helyett fogjunk össze és nyomozzunk, és a tények birtokába hívjuk fel az emberek figyelmét! Ennek valóban lenne értelme.
Méltányolandó az igyekezeted, hogy ennyire aktív vagy.
De ugye nem mondod komolyan, hogy olyan céghez fekteted be a pénzedet, ahol ahhoz, hogy nagyjából megnyugtasd magad, ügyvéddel kell beszélni, állásinterjún bepróbálkozni, együttnyomozásra hívni fel a többieket, stb, stb.....?
Hozamgarantált befektetést ma a világon senki nem tud felelősséggel ajánlani, ezt jobb ha elhiszed és elfogadod.
Ha nyugodtan szeretnél aludni, egyszerűbb ha beteszed a pénzedet a bankba. Meg amit még rendszeres megtakarításként befektetnél, azt a havi összeget szintén befizeted a banki számládra, ... évente az infláció mértékével minimum növeled a befizetéseidet.... és a végén a kamatos kamatozással egész szépen fial a pénzed.... (számolj utána.)
Akiknek a tőzsde túl kockázatos, s akik nem szeretnének szerencsevadász önjelölt "pézügyi tanácsadók" által ajánlott kétes ügyletekbe fektetni, azoknak a bank a legjobb megoldás.
Amúgy kis összeggel sehol sem tudsz kiugró hozamra szert tenni.
Ha meg egy nagyobb tőkével rendelkezel, és a tőzsdén realizálsz rá hasznot.....ha csak havi 2%-ot tudsz csinálni, az akkor is éves szinten 24%.
És azért a havi 2% nehogy egy megugorhatatlan léc legyen már. (természetesen többet is lehet csinálni, csak direkt keveset írtam, nehogy azonnal felhördüljön pár vitatkozó szellemű emberke.)
Szóval nem kell ezt túlbonyolítani.
Szerintem.
__________________
"Only the game can teach you the game." (Jesse Livermore)
Profi(t) nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-03-31, 15:24   #116 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-03-31
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
kicsig222 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

http://www.oba.hu/hu/hirek/75-civis-...oba-tagintezet
És terészetesen az OBA garancia is megbukott, eddig mindegyik állításuk, amit hallottam róluk, egy fabatkát sem ér... nincs és nem is volt olyan állításuk ami igaz lett volna/lenne...
Osztom az előttem szólók véleményét, hogy ezt a "befektetést" úgy ahogy van hagyni kell veszni....
kicsig222 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-09, 07:03   #117 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-04-09
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
befektető a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Fórumozók!

Nagyjából átfutva a hozzászólásokat, úgy éreztem nekem is hozzá kell szólnom. Lehet hogy egyesek vádaskodásnak fogják ezt megélni, én inkább szeretném, ha mindenki afféle óvatos körültekintésre való felhívásként kezelné. A konkrét cég működése és tulajdonosi köre ( mármint ami papíron van!) véleményem szerint nagy kivetnivalót nem tartogathat. Van egy management, egy tulajdonosi kör, üzletkötők, adminisztrátorok. A magyar valóságban működő céges bejelentési kötelezettségekkel,ellenőrzési lehetőségekkel. Vélhetően jó darabig ezzel semmilyen gond nem lesz. Véleményezem, hogy sok munkatársuk tisztességesen bejelentve, adózva dolgozik és még hiszi és (egyelőre még) látja is hogy jót tesz a befektetőknek. Megint előre szabadkozni fogok, nem célom senkit sem vádolni, vádakkal illetni... de...
amit sokan nem tudnak: az illetékes cég afféle csendes társként tevékenykedő háttéremberével lehet majd probléma közép és hosszú távon. Ha nekem hazudtak azon személyek, akiktől anno halottam pár információt a kérdéses tulajdonosról, akkor most valószínűleg én sem állítok igazat, viszont az a baj, hogy nem csak egy, közvetlen volt kollégájától hallottam infókat. Szóval kérdeses emberünk biztosítási alkuszként dolgozott, nem is egy cég név alatt, s nem csak a biztosítók életbiztosítási jutalékait "nyúlta" le ( hülye biztosító miért nem prevencióz jobban, miért fizet ekkora jutalékot miért nem porlaszt, stb, stb), hanem egyes ügyfelek befektetésre szánt pénzei is el el tünedeztek... ahogy sokan vélelmezik a mostani felállásban is a piramisos történetet, hát.. én nem ezen előzmények alapján nem bíznám oda a pénzem. Valószínűnek tartom, hogy az elején működni fognak a kifizetések is, még lehet hogy később is.. a franc tudja.. ha nem lenne mögötte ez az ember, meg nem lenne ez az erőltetett marketinges duma...
Ennyi.. mennem kell dolgozni :-) szedjétek szét a hozzászólásom, s tényleg kérek mindenkit hogy a 2. mondatom szerint itéljétek meg a leírtakat!

Köszönöm!
befektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-17, 20:46   #118 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-11
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
domonkos a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Az egyik ismerősöm azt monta röviden,hogy már nem kap akkora negyedéves hozamot mint eddig.
Ez nem sok info, de azért leírom.
Hogy mi lesz a jövőben azt nem lehet tudni.?
Ha az eredeti hozamot megkapja 18 hó után pénzénél van. Ha kevesebbet kap hozamként akkor ez több idő! Hosszabb a rizikós időszak.
Amúgy állítólag minden "papír, bizonylat" nélkül is fizettek ki hozamot.
Ha nekem nem mondtak igazat akkor most én sem az igazságot írom.???

Üdv.
Lássuk mit hoz a jövő!
domonkos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-18, 08:36   #119 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-10
Összes hozzászólás: 591
Hírnév szint: 6
Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
domonkos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha az eredeti hozamot megkapja 18 hó után pénzénél van.
Ezt nem annyira értem. Ez alatt azt érted, hogy 18 hónap alatt megkeresi a befektetett tőkét? Végül is másképp nem nagyon lehet...
Nálam nagyon nem jön ki a matek még 18%-al sem.
Szerintem valamit rosszul számol az ismerősöd.
Kamionos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-18, 09:54   #120 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-10
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
vertike a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
domonkos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Az egyik ismerősöm azt monta röviden,hogy már nem kap akkora negyedéves hozamot mint eddig.
Ez nem sok info, de azért leírom.
Hogy mi lesz a jövőben azt nem lehet tudni.?
Ha az eredeti hozamot megkapja 18 hó után pénzénél van. Ha kevesebbet kap hozamként akkor ez több idő! Hosszabb a rizikós időszak.
Amúgy állítólag minden "papír, bizonylat" nélkül is fizettek ki hozamot.
Ha nekem nem mondtak igazat akkor most én sem az igazságot írom.???

Üdv.
Lássuk mit hoz a jövő!
Nem értem milyen 18 hónapról beszélsz, tudtommal éves (12 hónap) lekötésről volt szó, amit lehet hosszabbítani 3x. Tehát az ismerősöd, amit kap hozamot az éves és annak a negyedét kapja meg negyedévente.
Vagy le vagyok maradva valamiről? Állítólag valamilyen új konstrukcióval álltak elő a Körmend és Vidéke takszöv bankbetétjét fogják értékesíteni. Bár banki termékközvetítéshez pedig minden munkatársnak kell a PSZÁF hatósági, meg ugye a cégnek is, és tudtommal az nincs. Illetve az engedély fent van a CGB Silencium vagy mifene cégük csak Biztosítási hatósági vizsgát bonyolíthat pénzügyit nem, ennek ellenére hallom, hogy a munkatársaknak saját maguk oktatják a pénzügyi ismereteket és a hatósági vizsgásokkal mg nem törődnek, nekik is ugyanúgy végig kell hallgatni azt amiből már van hatóságijuk. Szóval olyat oktatnak amihez nincs is engedélyük. Eléggé furcsa, szerintem bolondítják a népet, hogy húzzák az időt, mert már senki sem akar náluk dolgozni és a az ügyfelek is veszik ki a pénzüket. Csak továbbra akit nem értek az a hatóság, ilyenkor hol vannak?
vertike nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-18, 10:32   #121 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-10
Összes hozzászólás: 591
Hírnév szint: 6
Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
vertike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Eléggé furcsa, szerintem bolondítják a népet, hogy húzzák az időt, mert már senki sem akar náluk dolgozni és a az ügyfelek is veszik ki a pénzüket.
Hát ezt kétlem. Az értékesítési ügynökök itt is és más cégeknél is szép jutalékokat kapnak. Lelkiismeret úgy általában nem jellemző az ilyen emberekre, dolgozzon bármelyik cégnél is. Amíg jutalékot tud kicsikarni valamiből, addig nem mozdul egyik sem, ebben biztos vagyok.

Az ügyfelek meg nem viszik el a pénzt, mert kapják a hozamot. Addig meg, ha esetleg aggódnának is, akkor sem fognak mozdulni. Már csak azért sem, mert ha előbb elviszik, akkor időtől függetlenül vagy nem kapnak egyáltalán hozamot az eddig eltelt időre, vagy akár 5%-al kevesebb pénzt fizetnek vissza, ha még a fél évet nem haladta meg a lekötött idő.
Szóval nekem más a véleményem. Az édesanyám pénze náluk van már fél éve, de eddig semmi olyat nem tapasztalt, hogy bármi gond lenne. Aki eladta neki a terméket, az is még nekik dolgozik.

Ha tényleg Takarékszövetkezeti termékeket fognak értékesíteni, akkor ahhoz meg fogják szerezni a megfelelő engedélyeket. Vagy talán már meg is vannak. Erről egy ügynökük biztos többet tudna. Szerintem a PSZÁF hamar lecsapna, ha nem így lenne. Az engedélyekre biztos jobban rámennek, mint a gyakorlati működésre. De ez megint csak vélemény. Annyira azért nem ismerem ezeknek a dolgoknak a működését.
Kamionos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-18, 11:17   #122 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-01-30
Összes hozzászólás: 285
Hírnév szint: 10
Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Érdekes megközelítés.

Amíg nem tör ki a pánik és amíg nem kezdik el tömegek kivenni a pénzüket, addig természetes, hogy látszólag minden rendben van. Miért ne lenne ha az emberek befelé hordják a pénzüket?

A gond és a pánik majd akkor lesz, amikor többen egyszerre akarják kivenni a pénzüket. Akkor pillanatok alatt pánik lesz és onnantól már senki nem jut a pénzéhez.

Talán ezért lenne célszerű, akár hozam nélkül is kilépni.

Ezt viszont mostanában még szinte senki sem fogja megtenni, mert aki belépett az nyilván hisz is a "lehetőségben". Amíg ez a hit nem inog meg, addig lehet fújni a lufit. Valószínűleg jó nagyra, hogy aztán a végén hatalmasat szóljon, mikor kidurran.
Kisbefektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-18, 11:22   #123 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-10
Összes hozzászólás: 591
Hírnév szint: 6
Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Akár csak a tőzsde...
Kamionos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-18, 11:50   #124 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 09-01-30
Összes hozzászólás: 285
Hírnév szint: 10
Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nem éppen. A tőzsdén optimális esetben a jól teljesítő részvények egy értékes cég tulajdonhányadát testesítik meg. Egy részvénytársaság esetében gyárak, gépek, materiális és immateriális javak tényleges értékkel bírnak, nem beszélve a profittermelő képességről.
Ott is lehet lufit fújni, ha a várakozások és remények meghaladják a tényleges teljesítményt. Ha egy részvény esetében durran ki a lufi, akkor valahova a tényleges érték közelébe fog beállni az árfolyam. A lényeg, hogy ott van mögöttes érték.

A Global Fund esetében viszont nincs mögöttes érték. Csak a lufi van. Szedik befelé a pénzt, amit ki tudja hova tesznek. Gondolom egy nagy részét felélik, szétosztják az ügynökök közt beszervezési jutalékként, valamennyit kimenekítenek offshore számlákra, egy részét pedig tartalékolják arra az esetre, ha lenne néhány kilépő akit ki kell fizetni.

A lényeg, hogy az egész mögött nincs semmi valós érték.
Ha jelentősen bezuhan az Apple, a VW, vagy az OTP Bank részvénye, akkor annak oka van. Lehet az a vállalat rossz teljesítménye, vagy egy válság, egy rossz iparági adat. Viszont ekkor is el lehet adni a részvényeket. Kis gond esetén néhány százalék veszteséggel, nagyobb gond esetében mondjuk féláron.
Az édesanyád befektetését a lufi kidurranását követően el is felejtheted. Nulla forintot fogtok belőle látni. Ez azért egy kis különbség.

Másik dolog, hogy ha megnézzük, hogy mondjuk az elmúlt 100 éves időtávban az értéktőzsdén a befektetők átlagosan milyen hozamot értek el, akkor az igencsak pozitív lesz. Ott tehát átlagosan az emberek hozamot realizálnak.

A Global Fund, vagy CGB, vagy hívják is magukat bárminek viszont egy átverés. Rejtett piramisjáték. Előre lehet tudni, hogy a pénzt invesztálók nagy része el fogja bukni azt, amit beletett.
Komoly hatósági vizsgálatok is ekkor lesznek majd. Tömegével fogják feljelenteni a céget, a pénzüket elveszítő emberek.
Kisbefektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-19, 17:20   #125 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-11
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
domonkos a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Kamionos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ezt nem annyira értem. Ez alatt azt érted, hogy 18 hónap alatt megkeresi a befektetett tőkét? Végül is másképp nem nagyon lehet...
Nálam nagyon nem jön ki a matek még 18%-al sem.
Szerintem valamit rosszul számol az ismerősöd.
Bocsi!

A "18 hónap megjegyzés" téves!!

Üdv.
domonkos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-04-19, 17:21   #126 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-11
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
domonkos a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
vertike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem értem milyen 18 hónapról beszélsz, tudtommal éves (12 hónap) lekötésről volt szó, amit lehet hosszabbítani 3x. Tehát az ismerősöd, amit kap hozamot az éves és annak a negyedét kapja meg negyedévente.
Vagy le vagyok maradva valamiről? Állítólag valamilyen új konstrukcióval álltak elő a Körmend és Vidéke takszöv bankbetétjét fogják értékesíteni. Bár banki termékközvetítéshez pedig minden munkatársnak kell a PSZÁF hatósági, meg ugye a cégnek is, és tudtommal az nincs. Illetve az engedély fent van a CGB Silencium vagy mifene cégük csak Biztosítási hatósági vizsgát bonyolíthat pénzügyit nem, ennek ellenére hallom, hogy a munkatársaknak saját maguk oktatják a pénzügyi ismereteket és a hatósági vizsgásokkal mg nem törődnek, nekik is ugyanúgy végig kell hallgatni azt amiből már van hatóságijuk. Szóval olyat oktatnak amihez nincs is engedélyük. Eléggé furcsa, szerintem bolondítják a népet, hogy húzzák az időt, mert már senki sem akar náluk dolgozni és a az ügyfelek is veszik ki a pénzüket. Csak továbbra akit nem értek az a hatóság, ilyenkor hol vannak?
Bocsi!

A "18 hónap" megjegyzésem téves!

Üdv.
domonkos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-06-25, 11:48   #127 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-26
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Hunter07 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Sziasztok

Sziasztok, régen történtek feljegyzések a céggel kapcsolatban, a legújabb infokról ki mit tud, állítólag a rendőrség gazdasági bűncselekmények osztálya eljárást folytat a cég ellen...
Hunter07 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-07-20, 13:24   #128 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-01-08
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Mikike a hírnévhez vezető út elején jár.
Talking

Idézet:
Hunter07 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok, régen történtek feljegyzések a céggel kapcsolatban, a legújabb infokról ki mit tud, állítólag a rendőrség gazdasági bűncselekmények osztálya eljárást folytat a cég ellen...
Nem csodálkozom!
Pedig, hogy verte a nyálát a Kertész!
Meg is érdemlik a sok buta pénzúgyi tanácsadó aki azt hitték, hogy mekkora biznisz közben cumi!
Mikike nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-17, 11:57   #129 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-17
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
jani a hírnévhez vezető út elején jár.
Exclamation honlap

Úgy tűnik, hogy már a honlapjuk is elérhetetlen. Ha jól sejtem a cég a következő stádiumba lépett.
jani nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-25, 13:06   #130 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Többségünket nem éri meglepetésként a hír, hogy elérkeztünk a történet végéhez: http://index.hu/gazdasag/2013/10/25/...kamubrokerceg/
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-25, 14:05   #131 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-17
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
jani a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sokaknak csak most kezdődik az igazi történet.
jani nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-25, 16:11   #132 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-17
Összes hozzászólás: 7
Hírnév szint: 0
jani a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

http://www.origo.hu/gazdasag/gazdasa...gkesett-a.html
jani nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-30, 23:31   #133 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-30
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Basia a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Valaki esetleg aki ügyfél és kifizették vagy aki sorstárs és pánikol?????sürgős
Basia nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 06:26   #134 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Szerintem könyveld el magadban, hogy az a pénz már nem létezik és ha visszakapsz belőle valamit, akkor lesz minek örülni

Garantált 18%-os hozam ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy a szerződés melyik felén lévő ember a nagyobb... marha!
  Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 10:38   #135 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-30
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Basia a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Nem kárörvendő bunkók válaszát várom aki olyan egyszerű mint a faék és mások kára okoz neki örömet hanem valakit aki esetleg hasonló helyzetben van és tényleg van valami infója az ügyben. Ezek a "szerintem..." dumák jelenleg nem érdekelnek.
Basia nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 10:53   #136 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-31
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
hartung a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én is hasonló cipőben járok. Már másfél hónapja lejárt az egy éves forduló, kifizetés nem történt még. Elérni nem lehet őket. A debreceni iroda úgy tudom bezárt, a pesti Westpoint-os működik még. Információim szerint nemsokára a vezérigazgató kiáll a nyilvánosság elé (hirtv, tv2). Magyarországon van, hétvégén kint volt az Ebes-Hatvan focimeccsen (facebookon fent van), facebookon van profilja gyerekestül, mindenestül. Ha szélhámos lennék, én már külföldön bújkálnék családostul és nagyon félnék. Én még ebbe bízom. Ami biztos, hogy ezentúl inkább beteszem az ágyneműtartóba.
hartung nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 11:44   #137 (permalink)
Szenior tag
 
Forex Klub logója
 
Csatlakozott: 10-11-06
Összes hozzászólás: 2.688
Hírnév szint: 11
Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.Forex Klub elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Basia eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem kárörvendő bunkók válaszát várom aki olyan egyszerű mint a faék és mások kára okoz neki örömet hanem valakit aki esetleg hasonló helyzetben van és tényleg van valami infója az ügyben. Ezek a "szerintem..." dumák jelenleg nem érdekelnek.
Sajnálom az esetet, de szóltam/szóltunk előre.
Kár hogy csak most találtad meg a fórumot, és nem hamarabb gugliztál rá. Hasonló történetekből kiindulva minimális az esély, hogy bárki is viszontlátja a pénzét.
__________________
Látogasd meg a Forex Klub weboldalát, kövess Facebookon, Youtubeon!
Forex Klub nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 12:36   #138 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Basia eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem kárörvendő bunkók válaszát várom aki olyan egyszerű mint a faék és mások kára okoz neki örömet hanem valakit aki esetleg hasonló helyzetben van és tényleg van valami infója az ügyben. Ezek a "szerintem..." dumák jelenleg nem érdekelnek.
Bocs, de meg kell védenem GP57-et. Már a könyveld el veszteségként dologban.

A fórum törzsközönségének döntő hányada pénzügyekben igen jártas. Többen mondták (mondtuk) előre is, hogy ebből nagy bukta lesz. Most úgy néz ki ez bekövetkezett.

Más hasonló esetekből kiindulva ilyenkor a forgatókönyv a következő:
- reménykedés, másik oldal részéről hitegetés
- kikiáltanak egy bűnöst, és azt kommunikálják, hogy megpróbálják tovább vinni a vállalkozást (magyarul még többeket húznak le)
- mivel előbbi a rossz hírek miatt már nem megy, lelépnek
- hatóságok bezárják a bazárt
- eddigre papíron valami balek nevén van minden felelősség
- perek sokasága indul és kiderül, hogy 5 milliárd követeléssel szemben áll 10 millió vagyon
- évekig tartó perek sorozata

Szóval sajnos jobb az egészet veszteségként elkönyvelni.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 12:55   #139 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-30
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Basia a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én nem vagyok pénzügyekben jártas de tisztánlátó ember vagyok. A reményen kívül másom nincs. Hiszem hogy azon szerencsés leszek aki MÉG megkapja a pénzét. Kis Sándor úr még itt van nem tűnt el, fókuszban van ami persze nem jelenti hogy pénze is van fizetni. De legalább nem lépett le...másik opciót nem tudok elképzelni mert azzal egy mindent elvesztett ember leszek..és ha még a reményt is elvesztem már embernek sem hívhat om magam..
Basia nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 14:53   #140 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

No ez nagy baj.

Ha tudsz próbálj meg személyesen a nyakára járni valakinek ennél a cégnél. Könyörögj, fenyegetőzz... Hátha.

Olyan ez, mint az ellopott autó képét a facebook-on köröztetni. A baj megtörtént és már csak a mázliban lehet bízni.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 19:33   #141 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-30
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Basia a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Szívesen a nyakàra jàrnèk vkinek a cègnèl ha lenne valakiiiii...de senki, se telefon se email se honlap..egyedül akivel a szerződést kötöttem és akit régóta ismerek, őt zaklatom mert az idegtől nagyon rosszul vagyok és a tehetetlen várakozásba belebetegszem.minden hasznos infóért hálás vagyok akár privátban is.
nagyon köszönöm
Basia nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 19:54   #142 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-31
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
hartung a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Csak annyit tudok, hogy nemsokára kiáll a nyilvánosság elé... Hogy ez biztos-e, nem tudom.
Állítólag a pénz megvan és mindenki ki lesz fizetve. A kérdés a mikor. Én is csak reménykedni tudok.
hartung nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 20:32   #143 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Akivel a szerződést kötötted azzal azért elbeszélgethetnél.
Ő biztos tud legalább még egy embert.

Jelezhetnéd neki, hogy igényt tartasz a pénzedre most azonnal. Hozamok nélkül vegye át tőled. Nyugodtan vágd a fejéhez, hogy rengeteget keresett rajtad. Piramisjáték szervezésért meg bepereled, ha nem segít visszaszerezni a pénzed.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-10-31, 20:35   #144 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

hartung!

Igen, ha megnézed a 138-as hozzászólásom, akkor láthatod, hogy most tart az ügy az első pontnál.

Most hitegetnek. Majd jön a többi is.
Az ilyen hitegetőkre meg kell próbálni rásózni a "befektetést" lemondva a hozamról.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-11-01, 07:53   #145 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-10
Összes hozzászólás: 591
Hírnév szint: 6
Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Valójában a 3. pontnál jár a történet
Kamionos nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-11-01, 14:52   #146 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
Basia eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem kárörvendő bunkók válaszát várom aki olyan egyszerű mint a faék és mások kára okoz neki örömet hanem valakit aki esetleg hasonló helyzetben van és tényleg van valami infója az ügyben. Ezek a "szerintem..." dumák jelenleg nem érdekelnek.
Bárcsak örömet tudnál okozni ezzel, de az a helyzet h nem érdekel, legközelebb talán okosabb leszel
  Válaszol idézettel
Régi 2013-11-02, 08:09   #147 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-11-02
Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0
Balek a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Konkrét infót szeretnék!

Konkrét információ kellene a debreceni irodáról, található-e benne élő ember???????????? Viszont ettől függetlenül érdekelne a korrekt pénzügyi szakember felismerhetősége, mert vagy sokan vannak a kevés ismerettel bíró önjelöltek, vagy a mindent tudó de tisztességtelenek!
Balek nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-11-02, 10:56   #148 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-10-30
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
Basia a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Tudomásom szerint a debreceni iroda bezárt, utánaérdeklődtem az egyetlen elérhető debreceni telefonszámnak ami kicsörög majd egy kedves robothölgy válaszol:-), és azt a választ kaptam hogy a debreceni iroda nem működőként van a regisztrációban, csak a budapesti cím él viszont ott nincs regisztrált telefonszám..értitek??? mert én nem....a korrekt pénzügyi szakember fogalma pedig ismeretlen...
Basia nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-11-02, 11:27   #149 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-11-02
Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0
Balek a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Köszi a választ! A debreceni iroda kb. 10 nappal ezelőtt felvette, és megadta "Kis Úr" mobil számát, amit már nem vett fel senki! Akit érdekel privátban, mert a végén én leszek a hunyó az adatvédelmi ombuc akárkinél! A pénzügyi szakemberekről küldött véleményed megerősít abban, hogy hülye nem vagyok csak balek!
Büntető feljelentés egyenként, és követelése a feljelentések összevonásának???????????????????????????????????? ?????,
Balek nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2013-11-02, 16:16   #150 (permalink)
Adminisztrátor
 
Csatlakozott: 09-01-24
Összes hozzászólás: 379
Hírnév szint: 10
harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.harzol elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Korrekt pénzügyi szakember létezik, csak épp az nem fog ügyfelek után rohangálni. Őt az ügyfeleknek kell felkeresni.

A szabály tehát nagyon egyszerű. Valaki ajánlja magát/termékét azt el kell hajtani. Az az ember magának akar jót és nem nekünk.

Ha mi keresünk meg egy szakembert, akkor pár dolgot szem előtt kell tartanunk:
- Így sem biztos, hogy korrekt embert találtunk, de azért van rá esély.
- Pénzt fog kérni azért, hogy foglalkozzon az ügyféllel.
- Közel sem fog olyan hozamokat ígérgetni, mint a CGB ügynöke.

Alternatíva: Utánaolvasni a lehetőségeknek, kérdezgetni a fórumokon.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
átverés, CGB Zrt, csalás, Global Fund, pilótajáték, piramisjátékJelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
 
Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva


Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Befektetés olajba Kisbefektető Árutőzsde 22 2015-09-11 15:44
Kérdőívek tőzsde, befektetés témában wYc Csevegés 7 2014-12-01 22:33
Telek, mint befektetés Edit További befektetési formák 18 2011-10-15 14:21
Hedge Fund Kisbefektető További befektetési formák 6 2011-06-14 19:52
Költségek a befektetés során Tőzsdeász Kezdőknek 1 2010-08-10 21:10


A pontos idő 02:04 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.