| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0 ![]() |
Itt két témát vetnék fel az egyik, ami ismertebb, hogy mennyire érdemes a hírek alapján kereskedni. Erre az én személyes válaszom, hogy nem.
A másik talán még izgalmasabb, hogy megjelentek az új tőzsde formációk, ahol adott hírrel lehet kereskedni például ki lesz amerika elnöke vagy ki nyeri a vb-t (www.hirbroker.hu). Ezek is egyre nagyobb és érdekesebb tőzsdék.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 92
Hírnév szint: 1 ![]() |
Sziasztok,
![]() Tud nekem valaki segiteni, hogy egy esetleges ujabb Richter kotvenykibocsatas, esetleg az athitalo hitel a kotvenyek visszavasarlasara milyen hatassal lehet a reszveny-arfolyamra? Van egy par Richter reszvenyem is es ezert szeretnek tisztaban lenni az arfolyam varhato valtozasaival: ![]() Ezt a hirt olvastam: Richter kötvények. Az átváltható Richter kötvények szeptemberi lejárata előtt szeretne új értékpapírokat kibocsátani a vagyonkezelő. A tranzakció nagysága mintegy 800 millió euró. Ha szeptember vége előtt lezárul a kibocsátás, akkor nem szükséges áthidaló hitelt felvenni a kötvények visszavásárlására. Elore is koszonom a valaszt es bocsanat, hogy ekezetek nelkul irok, de most csak ilyen gephez jutottam. Kicsit vicces is... ![]() Tovabbi szep napot mindenkinek!
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 291
Idézet:
Hát bizony az aki már tudta amit kell, és természetesen azért a technika is viszonylag időben jelzett. De aki a hírekre ugrott, az vagy beugrott nap elején (megjegyzem, hogy egy komoly daytrader az első fél-egy órában semmit sem csinál, csak várakozik, hogy lássa a frontvonalakat) és gyorsan kaszált majd távozott, vagy bukott a egy kövéret. De, hogy egy másik példát is mondjak ami azért egész jól működött, a MOL esete, az OMV-vel. Amikor az OMV jelezte, hogy majd lehet, hogy vételi ajánlatot tesz 32000 körül, mindjárt az egekbe szökött az ár. Ott is lehetett kaszálni, csak nem egyszerűen! Mindenesetre vagy bennfentesnek kell elnni vagy nagyon jónak! |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 27
Egyébként szerintem sokszor az a baj, hogy félreértik -főleg kezdők- hogy mit jelent hírrel kereskedni. A lényege szerintem az, hogy egyrészt ez a tech elemzéssel együtt tud nagyon hatékonyan menni. Másik fontos dolog, hogy a hírek nem arra valók, hogy megtudd belőlük, mi lesz. Azok azért vannak, hogy ki tudd következtetni, hogy a nagykutyáknak miért jó, ha te azt hiszed, hogy az lesz, amit a hír sugall, aztán úgy kell cselekedni ahogy szerinted ők teszik ezután. Ennyi szerintem.
|
![]() |
| Címkék |
| Hírbróker, hírek, hírtőzsde |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
| Partnereink | ||||
|