| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 20
Hírnév szint: 2 ![]() |
Sziasztok.
Nem tudom hallottatok e róla, illetve kinek mi a véleménye!? A törzsszöveget belinkelem a portfolio.hu oldalról: http://www.portfolio.hu/vallalatok/a...al.162486.html |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 498
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 20
Hírnév szint: 2 ![]() |
Idézet:
Nem vagyok híve a Buy & hold stratégiáknak, mert a jövő útja kifürkészhetetlen ezért nem is akarom kifürkészni maximum felkészülni a lehetséges alternatívákra ami ebben az esetben a spread növelés lenne szétosztva a brókercégekben résztvevő traderek közt. Még nem néztem utána, de legyen igazad. AMEN
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 85
Hírnév szint: 1 ![]() |
Elolvastam. Hát nem valami felemelő olvasmány, mit ne mondjak.
A durva az benne, hogy ha a tőzsdén keletkezett jövedelmed, az ugye eddig is adózott. Most meg fizess a "megmozgatott" pénzmennyiség után? Ha jól értelmezem. Hogy ebből a szempontból mindegy nekik, hogy plusszos vagy mínuszos vagy, úgyan úgy ahogy a bróker mindkét esetben leveszi a spread-jét, most állam bácsi is az adóját. Csak remélni tudom, hogy nem tudják ezt megcsinálni minden országban. Szinte előre éreztem, hogy nem kell nekem magyarországi bróker cég meg magyar kapcsolattartó, jó nekem a külföldi is. Így egy nem európai országban nyitottam számlát, magyar kapcsolattartójuk nincs is, egy 3. országbeli bankon keresztül töltöttem fel a tőkémet, plusz ott nyitottam még 2 helyi bankszámlát (egyet a helyi pénznemben, egyet euróban) a nyereség kivételére. (Amit itt még nagyon szívesen hozzátennék, az meg már nagyon Off lenne, inkább lenne helye egy politicai topicban. ) Akkor majd irány Ázsia, honkongi tőzsde, stb...... sajnos.
|
|
![]() |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|