| Tőzsde Fórum |
|
|
#201 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 498
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
"Expert hatástalanítása amikor a számla megváltozott" pont bejelölése Átjelentkezéskor újra engedélyezned kell az EA futását a felső menüsor gombjával. |
|
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Szenior tag
Kezitcsókolom, az EA csak akkor megy, ha megy az MT4, és arra a számlára is vagy bejelentkezve. Tehát ha te az éles számlán vagy, sehogy nem megy az EA a demón, bármit is állítasz. Akkor a demóval vagy másik MT4-et kell futtatni (XP alatt Futtatás mint... paranccsal), vagy bérelni egy VPS-t, amin csak ez megy.
|
|
|
|
|
|
#204 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 20
Hírnév szint: 2 ![]() |
Ettől féltem
. Most próbálkozom először ilyesmivel. Akkor még egy bónuszkérdés: ha rátettem egy grafikonra az expertet, és szeretném levenni, vagy módosítani akkor azt hogy lehet? Mert az indikátoroknál elég ha rákattintok, vagy a chart menüben az indikátor listában módosíthatom, de expertre ilyet lehetőséget nem találok.
|
|
|
|
|
|
#205 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 63
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#206 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Módosítás egyszerűen F7 billentyűvel is megy. |
|
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Szép napot !
Bevezetés az MQL4-be könyv nemrég jelent meg Magyarul is . http://www.radu.hu/mql4-hu/content.html Ebből tanulom a kódírást néhány hete , és nagyon szuper könyv . Sikeres kereskedést ! |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Vagy bekapcsolhatod az eladási ár megjelenítését is. |
|
|
|
|
|
|
#211 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.381
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
Hírnév szint: 1 ![]() ![]() |
Sziasztok!
Egyszerre kb. 40-50 devizapárt figyelek, és kicsit lassan tudok váltogatni az előre beállított devizapárok között (csak a kis nyilakra kattintva tudom ezt megtenni). Tudtok erre esetleg valami megoldást? Előre is köszönöm a választ! |
|
|
|
|
|
#216 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
Szeretnék tesztelni saját stratégiákat visszamenőleg legalább 5 évre több időtávon és devizapáron is, viszont az MT4 historikus adatai elég foghíjasak. Tudnátok ajánlani megbízható forrást? előre is köszi! |
|
|
|
|
|
#217 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
Arra keresek megoldást MT4-ben, hogy egy függőben lévő, még nem teljesült megbízás törlődjön ha az adott devizapárban egy előre meghatározott árfolyamon kötés születik. Tegyük fel, hogy én arra spekulálok, hogy az EURUSD 1.4000-ről 1.4100-re megy fel, ezért adok egy vételi megbízást 1.4000-re. De ha mondjuk nem jön le 1.4000-ig, hanem csak 1.4020-ig és utánna felmegy 1.4100-re, akkor szeretném ha törlődne a megbízás, mert a következő lefelé körben már nem akarok beszállni. Előre is köszönöm. |
|
|
|
|
|
#219 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1 ![]() |
Lehet rajta az biztos, de nem minden brókercégnél. Te melyiknél vagy?
|
|
|
#221 (permalink) |
|
Tag
Valamelyik fórumba nemrég olvastam, hogy pont ugyan ez volt a problémája, és ha jól emlékszem ott kapott választ a kérdező, de nem vagyok benne biztos. Elméletileg az alparinak futnia kellene MAC-en is. Megpróbálom megkeresni neked, és átlinkelem privátba.
|
|
|
#222 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
#223 (permalink) |
|
Tag
Kerestem, de sajnos nem találtam meg. De az biztos, hogy itt olvastam kb egy hónapja.
|
|
|
#224 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 358
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Bár felhasználói tapasztalatom nincs a beleharapott almás számítógépekről, de tudomásom szerint Mac OS X Snow Leopard oprendszer alól MT4 csak virtuális környezetben futtatható. Pl. virtuálboxal.
Gugliban az ˝MT4 on Mac OSX˝ varázsszavakkal találsz további alternatívákat is. http://www.google.hu/#hl=hu&sa=X&ei=...w=1111&bih=574 |
|
|
|
|
|
#225 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
#226 (permalink) |
|
Szenior tag
VirtualBox helyett a Paralells is lehet egy opció, igaz egyszeri költsége van a szoftvernek. Nézd meg ezt is, talán felhasználó barátabb.
http://www.ijoe.hu/parallels/ |
|
|
|
|
|
#227 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
#228 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
No, de a puding próbája az evés, remélem beszámolsz későbbiekben a tapasztalataidról Mac fronton. Laptop vásárlás előtt vagyok épp, egy ideig szemeztem a MacBook-al, de rövid vacillálás után maradok egy másik jól bevált USA-beli gyártó gépénél Win7-tel. Utóbbinál tudom, hogy nem érhetnek nagy meglepetések
|
|
|
|
|
|
|
#229 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Amúgy Ableton-t futtatnék esetleg rajta. De szerintem az úgy nem fog menni. Mondjuk ott is segít a külső hangkártya. Na meglátjuk....
|
|
|
|
#230 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 19
Sziasztok!
Tudomásotok szerint van e lehetőség a MT4 stratégia teszterében, olyan EA-t tesztelni ami automatikusan nyitja meg a pozíciókat, húzza a stopot a trade előrehaladtával? Vagy ha ezt nem tudja, akkor tudnátok-e ajánlani erre valamilyen programot? Elnézést kérek ha már felmerült a kérdésem korábban, de figyelmetlenségből átsiklottam rajta. Előre is köszi a választ! |
|
|
|
|
|
#231 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
De amúgy nem ajánlom, ugyanis sokszor nyernek ugyan az újabbak, de mindig csak keveset. Viszont amikor buknak akkor hatalmasat buknak, és mindent elveszíthetnek!
|
|
|
|
#232 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 19
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#233 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 63
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne! Backtesztet futtatnék, de a stratégiai teszter a mt4-ben mindig egy adott időpontól csinálja, de nekem korábbról kellene! nem lehet beállítani a kívánt időpontot! Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm! Üdv |
|
|
|
|
|
#234 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Eszközök / Beállítások / Chartok. Max oszlop a múltban, és Max oszlop a chartban: 999999999999999 Majd F2-vel töltsd le az összes múltbéli adatot. A metaquotes szerverén tárolt adatok sajnos sok helyen hibásak, hiányosak. Ha találsz valami jobb minőségű adatot, használd azt. |
|
|
|
|
|
|
#236 (permalink) |
|
Új tag
Szép napot !
Készítettem néhány egyedi hangfájlt MT4-hez ! Az MT4 Sound mappába kell bemásolni és egy a lényeg , hogy mindig csak egy " alert.wav" legyen , mert az indikátorok erre vannak beállítva , amelyik képes hangjelzést adni ! Sok sikert ! http://data.hu/get/4627726/Sound.rar |
|
|
|
|
|
#237 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=nXmAw...ature=youtu.be Sikeres kereskedést !
|
|
|
|
|
|
|
#238 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 3 ![]() |
Sziasztok!
Van egy olyan scriptem ami egyszerre bezárja a pozikat az adott devizapáron, beraktam a metatrader mappán belül a scriptek közé! Újra is indítottam és látom is a metatraderben a scriptek között! Viszont nem tudom hogyan lehet használni! Hiába húzom rá a chartra semmi nem történik! valaki ötlet? előre is köszi |
|
|
|
|
|
#239 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Van nyitott pozíció, amit be kell zárnia? Mi szerepel a NAPLÓ-ban? |
|
|
|
|
|
|
#240 (permalink) |
|
Tag
Hali!
Hát Próbáltam úgyis hogy bent van egy kötés és kétszer rákattintoka scriptre de nem történik semmi! A naplóban semmi nincsen csak az előző lezárt pozíciók! A scritet is feltöltöttem : elvileg be kellene hogy zárjon minden kötést az adott devizapáron |
|
|
|
|
|
#242 (permalink) |
|
Tag
Sajnos ez sem működik!
Hogy tisztázzuk a scriptet ugy kell aktiválni hogy mondjuk rajta vagyok az EUR/USD páron, van két pozícióm és a bal oldali navigátor ablakból kétszer rákattintok a scriptre és be is kéne zárnia a pozikat?? Mert ha így kéne működnie akkor valami probléma a gépemmel van ![]() üdv |
|
|
|
|
|
#243 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Pár kérdés... |
|
|
|
|
|
|
#244 (permalink) |
|
Tag
Igen!Ez volt a probléma most már működik!
Olyan script nincsen valahol ami egy gombnyomásra zár le minden kereskedést az adott páron? csak azért kérdezem mert 1 perces idősíkon az nagyon jól jönne! Köszönöm szépen a segítséget Archenius! |
|
|
|
|
|
#245 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#246 (permalink) |
|
Tag
Már közben találtam pár hasznod Scriptet és indikátort
Ha kicsomagoljátok ott van a mappa végén hogy melyiket hova kell másolni! Benne van: -Átlagár megrajzolása több pozi esetén -átlagos gyertyaméret mutatás -összes kilépési szint módosítása egy adott devizapáron egy kattintással -összes pozíció zárása egy kattintással egy adott devizán -összes stop módosíása egy kattintással -Spreadet kijelzi a bal felső sarokban |
|
|
|
|
|
#248 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
2, Nyisd meg a login ablakot. 3, Írd be az IronFX felhasználói neved, és jelszavad. 4, Szerverhez írd be ezt az ip-t: 87.239.186.66:443 (Ez az IronFX demó szervere. Gondolom erre van szükséged a verseny miatt.) 5. Login |
|
|
|
|
|
|
#250 (permalink) |
|
Tag
Hely: Nagykanizsa
Összes hozzászólás: 40
sziasztok,
adóbevallás számolásához tud valaki segítséget adni? Olyan dolog érdekelne, amivel a statementet .xls formátumba konvertálná. Így már lehetne napi árfolyammal számoltatni az előző évet. Más ötletet is elfogadok. üdv Zoli |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| autograf, MetaTrader |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| (Alpari) MetaTrader beállítások | jevelley | Brókercégek | 3 | 2010-05-18 06:25 |