| Tőzsde Fórum |
|
|
#101 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#102 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Győr
Összes hozzászólás: 110
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#103 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
Némrég sikerült beszereznem egy ipadot a legújabb típusból, feltettem rá a teamviewer programot, nagyon tuti. Még nem sikerült teljesen felfedeznem a dolgokat, egy olyan "buta" kérdésem lenne az iphone, ipad tulajdonosokhoz, akik teamviewert használnak, hogy hogyan tudok mondjuk egy trendvonalat mozgatni? Tehát megfogni és arrébb tenni (amit alapból a bal egérgomb lenyomva tartásával tennék). |
|
|
|
|
|
#104 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Idézet:
A HD-2 -vel kapcsolatban szeretném kérdezni tőled,hogy a lehet hozzá kapni ceruzát,de az nem az igazi...ez azt jelenti,hogy mondjuk fut a távoli asztal a HD-2-őn, és az MT-4-en nem találom el a gombokat,nem tudok trendvonalat húzni vagy valamilyen nehézséget okoz a ceruza használata az MT-4 felületén ? Köszönöm válaszod. |
|
|
|
|
|
|
#105 (permalink) | |
|
Tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 65
Hírnév szint: 4 ![]() |
Idézet:
Azért nem ennyire vészes a helyzet, kicsit pontatlanabb mint a "hagyományos", de ettől még használható. Sztm nem fog gondot okozni a távoli asztalnál sem, csak szokás kérdése. A másik, hogy mivel külön tartozék és nincs helye a készülékben, így könnyű elhagyni vagy otthon felejteni. Egyébként ha főként távoli asztalt akarsz kereskedésre használni és nem a mobilmetát, akkor érdemesebb android oprendszert futtatni a HD2-n és a teamviewert, mert ott stylus nélkül is pontosan lehet mozgatni az egeret. Ha még nincs meg a HD2, akkor pedig egy androidos telefont venni. Androidon viszont nincs mobilmeta... Mindennek van előnye és hátránya, el kell dönteni melyik a fontosabb! http://www.youtube.com/watch?v=LtgHCqZuJuw http://www.youtube.com/watch?v=kj3I55Hiobc |
|
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 135
Androidon van már Metatrader! Az Admirálnál pl. már működik:
http://www.admiralmarkets.hu/mobile-trader/android |
|
|
|
|
|
#107 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Szenior tag
Ez is ugyanaz csak más brókernél:
https://market.android.com/details?i...=search_result Egyenlőre itt tart az Android-os MT... |
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hátha érdekes, én nagyon örültem! BpForex ProTrader iPhone-ra is
|
|
|
|
|
|
#111 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#112 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#115 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Odáig még nem jutottam, hogy kipróbáljam... |
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Szenior tag
Én kipróbáltam. Kicsit körülményes mert a legtöbb Internet szolgáltató Dinamikus IP címet ad ezért be kell állítani hozzá pl. Dyndns klienst is a gépen, azon kívül mivel EA, másik EA-t már nem tudsz a chartra tenni. Ez nekem különösen gond mert használom a Visual Ordert.
|
|
|
|
|
|
#117 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#118 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#120 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Sziasztok én arrol szeretnék megtudni többet hogy melyik az a mobil ami a legalkalmasabb mobil meta futtatására és hogyan is mukodik a letoltése a telefonra a gyakorlatban!/ez lenne az elso alkalom hogy telefonon szeretnék futtattni ilyet szóval ezek a kezdeti nehézségek/
Előre is koszi a segitséget! |
|
|
|
|
|
#121 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1 ![]() |
mobil meta programot nem tudom melyik futtatja, de szerintem már az iphone 3,4 már biztos tudja, illetve az androidos telefonok is bírják futtatni. Én telefonról a plus500-at nyomattam régen WEB Trader felülettel. De a mobilos kereskedést nem ajánlom. Nem elég áttekinthető, ha meg nem tudod elégé áttekinteni, akkor meg nem szabad belefektetni, kockáztatni a pénzed!
|
|
|
#122 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#123 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 19
Sziasztok!
Én az alparinál vagyok és az android shop-ban találtam egy ALPARI FS TOUCH nevű programot. Érdeklődnék hogy van-e valakinek tapasztalata a programmról? Valamint sajnos nekem nem sikerült használnom, mert a authorized error hibaüzenettel megszakította a csatlakozást... ha esetleg lenne tippetek hogy mit ronthattam el szívesen venném, előre is köszi! |
|
|
|
|
|
#124 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#126 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 19
Írtam az Alpari-nak, hogy tudnak-e ajánlani valamilyen programot androidos kereskedésre. A válaszuk röviden csak annyi volt, hogy ők csak a Windows Mobile alapú készülékeket ajánlják, és hivatalosan ez az egyetlen kereskedési felületük mobilra.
|
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Tag
Én úgy vagyok vele, hogy rajtam nem fognak ki, mindhárom oprendszerből van egy telefon. Most kereskedésre a Mobil Metát winmob-on és TeamViewer-t szifonon kombót használom (amennyiben nincs kéznél pc). Beraktam állandóra egy sérült kijelzős laptopot (alacsony áramfelvétel miatt). Az androidos telefonnal egyre kevésbé vagyok kibékülve. Sokat fagy, az auto task killer ellenére elinduló rengeteg alkalmazás a háttérben, ami meríti rendesen az akkumlátort. Ha nagy nehezen találok egy normális alkalmazást, akkor szinte biztosan elrontják a következő frissítésnél! A szifonnál a multitasking hagy némi kívánnivalót maga után. A háttérben futó alkalmazások sokszor megállnak... Remélem hamarosan megszületik végre a Mobil Meta 5 mindhárom említett oprendszerre és akkor mindenki szabadon választhatna ízlése szerint.
|
|
|
|
|
|
#129 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 208
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
Én is vettem egy kijelző hibás laptopot mire az asszony: -áá vettél nekem egy gépet? -hát izé ez a tőzsdéhez kell... -Grrrr -jó jó, megcsinálom. Vehettem bele egy kijelzőt... De mostanában nem kellett telefonról kereskednem, a főnökeim nagyon elnézőek lettek tudom használni a benti gépet. |
|
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Tag
Programfüggő, hogy melyiket fagyasztja az iOS és melyiket nem, illetve csak részben. Amikor zenét hallgatsz, akkor az iPod alkalmazás is fut a háttérben, még lock-kolt képernyőnél is tudsz számot váltani. Nekem a Skype-pal és az MSN-nel szoktak gondjaim lenni. Gondolom más programokkal is van probléma ezen a téren, csak nem használom. Nem régi találmány ez a multitasking az iOS-ben és még nem tökéletes, de remélhetőleg hamar kinövi a gyermekbetegségeit!
|
|
|
|
|
|
#131 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Ha minden igaz még csak demo számlákhoz, de talán hamarosan éleshez is használható lesz! |
|
|
|
|
|
|
#134 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Van most egy HD2-m és próbálom a Remote Desktoppal összekötni a gépet, de nem sikerül. Beállítottam a gép IP címét, nevét, jelszavát a telóba majd engedélyeztem a távoli használatot a vezérlőpultban. Hozzáadtam ott ismét a használandó felhasználót, de hibát ír a teló: 1. The remote computer is not set up for this. 2. Reached the maximum number of connections. 3. A network error.... Mi lehet a baj? Köszi
|
|
|
|
#135 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Sziasztok,
Nemrégiben beszereztem egy HTC Touch Diamondot, és azon szépen muzsikál a Mobilmeta . Most szeretnék egy teló - otthoni gép közötti kapcsolatot is kiépíteni, de sem Teamviewer, sem Remote Desktop alkalmazást nem találtam hozzá. Van vkinek ötlete? Köszönöm előre is! |
|
|
|
|
|
#138 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Windows-os telefonon még ezt használta az ismerősöm (http://www.tightvnc.com/). Egyszerűbb egy androidos (vagy iPhone) telefon és Teamviewer. |
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) |
|
Új tag
Köszi Freon, közben találtam egy RD-ot és sikerült csatlakoznom. A felbontás sajnos ebben a formában nem az igazi. Talán vmilyen nagyob képernyős teló kellene.
Az iphonetól csak a ceruza hiánya miatt idegenkedem. |
|
|
|
|
|
#141 (permalink) |
|
Új tag
Nekem elsősorban melóhelyre kellene, ahol fontos, hogy gyorsan bepötyögjem a megbízásokat/módosításokat. Ezért is ragaszkodom annyira a ceruzához. Viszont a korábban moszad által feltöltött képek tényleg csábítóak, a mostani HTC-hez képest minőségi ugrás (lenne).
|
|
|
|
|
|
#142 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 208
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
Sok expert létezik aminél elég ha egy vonalat húzol ide-oda, es átír mindent. Megbízást elhelyez, stopot módosít, stb. Sokkal egyszerűbb mint kézzel bepötyögni. |
|
|
|
|
|
|
#146 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Nem kaptam értesítést. Biztos mert ritkán vagyok itt. Persze, nyomom a Mobilmetán már jó ideje. Picit nehézkes, de egyelőre jó. Sajna az Alparinál csak windows mobilra van. Így maradok ennél. Rá akartam tenni a HD2-re az androidot, de így nem teszem. És miben kellene majd a segítség?
|
|
|
|
#147 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 164
Hírnév szint: 2 ![]() |
Sziasztok!
Ismertek olyan távoli asztal programot, amin nem jár akkora adatforgalommal elérni mobilról egy számítógépet és a kereskedési adatokat látni, megbízásokat beadni MT4-en. A teamviewerrel nekem az a gondom, hogy 2-3 perc alatt vesz le 1 MB-ot a mobilinternet forgalmamból, ami azért elég sok. Erre keresek valami más megoldást. Ráadásul olyat, ami még meg is kerüli a céges tűzfalat is. Valaki tud ilyen programról androidra? Üdv: Zsolt |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| kereskedés, mobil, mobiltelefon, okos telefon |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|