| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 22
Hírnév szint: 2 ![]() |
Tőzsdei képzést vállalok(részvénytőzsde,nem forex) kezdőknek,mindennel együtt ami a sikeres kereskedéshez kell.Árban megegyezzünk
![]() info: whocarezthis@gmail.com Utoljára módosítva: Becoka` által : 2009-07-07 09:47 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 121
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Írhatnál magadról valamit.
Mikor, mit és hol tanultál? Mennyire kezdőknek kívánod tartani a képzést? Magamat is kezdőnek tartom még, de szerintem én már nem lennék neked célközönség. |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 22
Hírnév szint: 2 ![]() |
Kb. 1 éve tőzsdézek,sok könyvet elolvastam,a netes anyagokat is,illetve apám is sokat segített,meg egy netes tanfolyamot is végig csináltam,mindent itthonról tanultam.
Olyanokat szeretnék képezni akik most ismerkednek\ismerkedtek meg a tőzsdével,és szeretnének komolyabb szinten kereskedni. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 16
Hírnév szint: 1 ![]() ![]() |
Becoka, én drukkolok Neked!
Az egy év meg szerintem nem feltétlenül kevés. Attól függ mennyit foglalkozol/foglalkoztál vele... Innentől kezdve pedig a lelkiismereted van a hangsúly ![]() Azt azért elmondanám, hogy nincs annál jobb érzés, mint amikor valakinek tényleg gyökeresen meg tudod változtatni az életét az átadott tudással/tapasztalattal. Bár ezt nem biztos, hogy már az első diákodnál el tudod érni... ui:Esetleg ha megrohamoznának a tanítványok, és nem bírnál velük, felhívnám figyelmed ajánlói programunkra:http://www.tozsdetanoda.hu/karrier/ajanloi-program/
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0 ![]() |
Én voltam a Tőzsdetanodán, de nem ajánlom senkinek. Kidobott pénz volt, semmi olyat nem hallottam, amit interneten ne tudtam volna elolvasni. Ráadásul azt is nyugdíjas tempóban. Tipikusan az volt, hogy valaki, akinek magának sincs elég tapasztalata, tanítani akarja...
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| képzés, tanfolyam, tőzsde kezdőknek, tőzsde tanfolyam |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Legjobb ingyenes tőzsdei anyagok | Kisbefektető | Tőzsdei képzések | 32 | 2010-06-30 13:09 |
| Partnereink | ||||
|