Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Tőzsdei képzések

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-07-01, 21:12   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 22
Hírnév szint: 4
Becoka` a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Tőzsdei képzés kezdőknek!

Tőzsdei képzést vállalok(részvénytőzsde,nem forex) kezdőknek,mindennel együtt ami a sikeres kereskedéshez kell.Árban megegyezzünk

info: whocarezthis@gmail.com

Utoljára módosítva: Becoka` által : 2009-07-07 09:47
Becoka` nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-07-02, 09:13   #2 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 269
Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Írhatnál magadról valamit.
Mikor, mit és hol tanultál? Mennyire kezdőknek kívánod tartani a képzést?

Magamat is kezdőnek tartom még, de szerintem én már nem lennék neked célközönség.
Kisbefektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2009-07-02, 10:37   #3 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 22
Becoka` a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kb. 1 éve tőzsdézek,sok könyvet elolvastam,a netes anyagokat is,illetve apám is sokat segített,meg egy netes tanfolyamot is végig csináltam,mindent itthonról tanultam.
Olyanokat szeretnék képezni akik most ismerkednek\ismerkedtek meg a tőzsdével,és szeretnének komolyabb szinten kereskedni.
Becoka` nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-11-29, 10:21   #4 (permalink)
Új tag

vata logója

Összes hozzászólás: 18
Hírnév szint: 3
vata a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Becoka nem akarlak megbántani de 1 év az szerintem rettenetesen kevés.
vata nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-07, 22:39   #5 (permalink)
Új tag

Botond logója

Összes hozzászólás: 16
Botond már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Botond már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Becoka, én drukkolok Neked!

Az egy év meg szerintem nem feltétlenül kevés. Attól függ mennyit foglalkozol/foglalkoztál vele... Innentől kezdve pedig a lelkiismereted van a hangsúly
Azt azért elmondanám, hogy nincs annál jobb érzés, mint amikor valakinek tényleg gyökeresen meg tudod változtatni az életét az átadott tudással/tapasztalattal. Bár ezt nem biztos, hogy már az első diákodnál el tudod érni...

ui:Esetleg ha megrohamoznának a tanítványok, és nem bírnál velük, felhívnám figyelmed ajánlói programunkra:http://www.tozsdetanoda.hu/karrier/ajanloi-program/
Régi 2010-07-03, 13:40   #6 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
becky a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én voltam a Tőzsdetanodán, de nem ajánlom senkinek. Kidobott pénz volt, semmi olyat nem hallottam, amit interneten ne tudtam volna elolvasni. Ráadásul azt is nyugdíjas tempóban. Tipikusan az volt, hogy valaki, akinek magának sincs elég tapasztalata, tanítani akarja...
becky nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-11-09, 04:44   #7 (permalink)
Tag

Profi(t) logója

Összes hozzászólás: 85
Hírnév szint: 1
Profi(t) a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Én csak szájtátva olvastam ezt a korábbi eszmecserét!
Bár már rég elhalt ez a topic, nem bírom megállni, hogy utólag ne írjam meg az észrevételemet.

Hogy valaki oktatni akar, aki egy éve olvasgat a neten ezt-azt, meg az apja is elejtett már neki pár infót. És olyanokat akar oktatni, akik komolyan gondolják a tőzsdézést. Hát ez egy röhej. YouTube-ra kívánkozó baromság. És még volt aki bátorította.
Hihetetlen. Ekkora tudása itt mindenkinek van. Sőt szerintem sokkal több. Én is tőzsdéztem éveken át a BÉT-en, tanfolyamokat is tartottam egyéb szakmában, mégsem merném oktatni a tőzsdézést, hiszen ahhoz ennél sokkalta nagyobb tudás kell.

Az volt a legfurcsább, hogy nem volt aki leállította volna kategórikusan ezt a tudatlant.
Na ennyi
Régi 2011-12-22, 03:30   #8 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 18
Juhasz_Daniel a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok megtaláltam a szent grált.
http://www.youtube.com/watch?v=x50kKIdMDj0

Azaz értékesítés. Találj ki valamilyen stratégiát. Nem kell annak mindig működnie ez benne a jó hír.
Lásd tegnap is divergenciáról esett szó a spike osk-n ami miatt sokan csődbe mentek a brókerszámla tanfolyamnál. A kitalálója nem sokat tett hozzá picit megcsűrte csavarta és megszületett a spike. Mindenki tudja,hogy hónapok óta minuszos, de vannak benne kecsegtető napok.
Na ezeket ki kell ragadni!
........
Nem akarok jobban belemenni.

De a szent grál igazában nem a tradelésben rejlik eleinte, hanem hogy ráhúzzál a stratégiádra egy szép csomagot kicsit megfűszerezd mlm rendszerben tanultakkal és voálá már mehetsz is miden tanfolyamod után messziföldekre utazni.

Ez megy a nagyvilágba.
A tőzsde igazából csak egy eszköz, amit ha igazából nem arra használsz ami kézenfekvő lenne, akkor lenne belőle fix bevételed.
Ez a biztos ez a szent grál.
Fejleszd magad és add el. Ilyenkor csak garantáltan eladni fogsz.
Láttál valaha bizonyítékot arra, hogy hosszútávon valakinek működik a stratégiája?
Az lenne a szent grál és már rég lemásolták volna sokan és inkább azt oktatnák.
Nincs.
Az értékesítésbe van. Minnél több tanfolyamra elmész te is rájössz. Kapsz egy nagy fityiszt hosszútvon. Ideje lassan felébredni.
Juhasz_Daniel nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-12-28, 10:04   #9 (permalink)
Szenior tag

Zoltán Németh IronFX logója

Hely: Ciprus
Összes hozzászólás: 280
Zoltán Németh IronFX a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Zoltán Németh IronFX részére
Alapbeállítás

Idézet:
Juhasz_Daniel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Azaz értékesítés. Találj ki valamilyen stratégiát. Nem kell annak mindig működnie ez benne a jó hír.
Lásd tegnap is divergenciáról esett szó a spike osk-n ami miatt sokan csődbe mentek a brókerszámla tanfolyamnál. A kitalálója nem sokat tett hozzá picit megcsűrte csavarta és megszületett a spike. Mindenki tudja,hogy hónapok óta minuszos, de vannak benne kecsegtető napok.
........

De a szent grál igazában nem a tradelésben rejlik eleinte, hanem hogy ráhúzzál a stratégiádra egy szép csomagot kicsit megfűszerezd mlm rendszerben tanultakkal és voálá már mehetsz is miden tanfolyamod után messziföldekre utazni.

Ez megy a nagyvilágba.
A tőzsde igazából csak egy eszköz, amit ha igazából nem arra használsz ami kézenfekvő lenne, akkor lenne belőle fix bevételed.
Láttál valaha bizonyítékot arra, hogy hosszútávon valakinek működik a stratégiája?
Nincs.
Az értékesítésbe van. Minnél több tanfolyamra elmész te is rájössz. Kapsz egy nagy fityiszt hosszútvon. Ideje lassan felébredni.
Teljesen egyet értek!

Sokan jottek hozzánk mondva, hogy itt meg ott tanult forex-ezni, meg enyyit és ennyit keresett a demó számlán. Aztán berakja a kis 200$ ját és egy héten belul elveszíti!

Ahhoz hogy valaki jól csinálja nem kell nagy tanfojam!
HTML kód:
www.babypips.com/school
Itt minden fontos infó megvan angolul! Ha ezt bemagolod nem kell semmi más!

A legfontosabb hogy jól állítsd be a SL/TP arányt!
Én személy szerint 1:4 vagy 1:5 ben csinálom!
Olyan nincs aki minden pozíciót profittal zár. Az átlag fele fele!
De ha megvan a Stop Loss / Take Profit a fenti arányban akkor profitot termelsz lassan de biztosan!
Zoltán Németh IronFX nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-12-28, 10:33   #10 (permalink)
Szenior tag

Hely: Jelenlét
Összes hozzászólás: 217
sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

tanfolyamot nem j-vel írjuk.
sindler nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-12-29, 10:18   #11 (permalink)
Szenior tag

Zoltán Németh IronFX logója

Hely: Ciprus
Összes hozzászólás: 280
Zoltán Németh IronFX a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Zoltán Németh IronFX részére
Alapbeállítás

Koszi!
majd oda fogok figyelni a jovoben
Zoltán Németh IronFX nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-12-29, 14:03   #12 (permalink)
Szenior tag

Hely: Jelenlét
Összes hozzászólás: 217
sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.sindler már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

http://www.youtube.com/watch?v=QlDCdSbumOw
sindler nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 10:53   #13 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 20
Rewand a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Forex oktatás

Én vállalok forex oktatást, viszont nem hagyományos módon, nem tanfolyam jelleggel és nyitott lapokkal. 2 éve kereskedek (munka mellett-közben, éjjel-nappal), ebből másfél évig veszteségesen. Az elmúlt 6 hónapban nyereséges voltam, átlagosan havi ~14%-os profitot termelve (legrosszabb hónapom a december volt, 2%-kal, az összes többi hónapban min. 10%-ot csináltam). A számlámat és a módszereimet bárki megtekintheti. Én azt tudom átadni, ami nekem működik, oktatást ennek fényében vállalok, csak hétvégén (hétközben dolgozom) és egyelőre csak 4 olyan személynek, aki angolul legalább olvasni képes. Egyéni oktatást végeznék, amit inkább konzultációnak hívnék és ami arról szólna, hogy hogyan korrigáljuk a kereskedési szokásokat ahhoz, hogy a nyereségességet eredményező szokások domináljanak, ne a veszteséget eredményezőek, illetve átadom azt a néhány módszert, amivel én nyereséges tudok lenni + az ehhez tartozó mt4 template-eket. Nem vagyok guru, csak tapasztaltam egyet s mást, nem célom, hogy mindenről mindent tudjak, csak azt és arról, ami elegendő a nyereséges kereskedéshez. A konzultáció óradíjas lenne, 8000Ft/60 perc, emellett telefonon/email-en hétközben is rendelkezésre állok, illetve a konzultációs periodus alatt - ha valakinek van számlája (demo vagy live - it's up to you) - azt ingyen és bérmentve havi kb. 4%-kal megnövelem ; ) Veszteséges vagy kezdő fx kereskedőket várok, nyereségeseknek nincs mit tanítanom. Heti egy alkalom elegendő lenne. Ha ez felkelti érdeklődésed, hívj: András 36-30-573-7594

Az alábbiakhoz azt a jó hírt hozzátenném, hogy a szent grál létezik. Sőt, nem csak egy van, számtalan. Talán inkább az a baj, hogy túl sok van belőle, az emberek egyiktől a másikig ugrálnak, ahelyett, hogy megértenék őket.

Idézet:
Juhasz_Daniel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

........

Ez megy a nagyvilágba.
Nincs.
Rewand nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 11:06   #14 (permalink)
Szenior tag

moszad logója

Összes hozzászólás: 208
moszad a hírnévhez vezető út elején jár.
Smile

Idézet:
Rewand eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én vállalok forex oktatást, viszont nem hagyományos módon, nem tanfolyam jelleggel és nyitott lapokkal. 2 éve kereskedek (munka mellett-közben, éjjel-nappal), ebből másfél évig veszteségesen. Az elmúlt 6 hónapban nyereséges voltam, átlagosan havi ~14%-os profitot termelve (legrosszabb hónapom a december volt, 2%-kal, az összes többi hónapban min. 10%-ot csináltam). A számlámat és a módszereimet bárki megtekintheti. Én azt tudom átadni, ami nekem működik, oktatást ennek fényében vállalok, csak hétvégén (hétközben dolgozom) és egyelőre csak 4 olyan személynek, aki angolul legalább olvasni képes. Egyéni oktatást végeznék, amit inkább konzultációnak hívnék és ami arról szólna, hogy hogyan korrigáljuk a kereskedési szokásokat ahhoz, hogy a nyereségességet eredményező szokások domináljanak, ne a veszteséget eredményezőek, illetve átadom azt a néhány módszert, amivel én nyereséges tudok lenni + az ehhez tartozó mt4 template-eket. Nem vagyok guru, csak tapasztaltam egyet s mást, nem célom, hogy mindenről mindent tudjak, csak azt és arról, ami elegendő a nyereséges kereskedéshez. A konzultáció óradíjas lenne, 8000Ft/60 perc, emellett telefonon/email-en hétközben is rendelkezésre állok, illetve a konzultációs periodus alatt - ha valakinek van számlája (demo vagy live - it's up to you) - azt ingyen és bérmentve havi kb. 4%-kal megnövelem ; ) Veszteséges vagy kezdő fx kereskedőket várok, nyereségeseknek nincs mit tanítanom. Heti egy alkalom elegendő lenne. Ha ez felkelti érdeklődésed, hívj: András 36-30-573-7594

Az alábbiakhoz azt a jó hírt hozzátenném, hogy a szent grál létezik. Sőt, nem csak egy van, számtalan. Talán inkább az a baj, hogy túl sok van belőle, az emberek egyiktől a másikig ugrálnak, ahelyett, hogy megértenék őket.
Elképesztő!

Már fél éve plusszos vagy?
És már tanítasz is???
Az órabéred sem gyenge...

Sok sikert,
moszad nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 11:54   #15 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Konzisztensen vagyok plusszos, minden hónapban és nem összességében. Előtte konzisztensen voltam mínuszos, minden hónapban és összességében is.
Nem tanítok, az egy másik szakma. Átadom azt, ami műdödik.
Ennek az órabérnek a 2-3x-osát fizeted ki, ha kihívsz egy gázszerelőt, aki nem tanítja meg neked, hogyan csináld magad legközelebb, nem készül fel arra, hogy összeállítsa a feladataidat és aki nem fog telefonon, e-mail-en segíteni, hogy megtanuld a szakmát. Ha felhigítod az időt, rájössz, hogy az órabér ennél sokkalta rosszabb és jó messze van egy gázszerelőétől, aki 20 percet piszmog a készülékeden amit 10eFt-nál alább nem úszol meg.

De pontosan nem olyanokkal szeretnék foglalkozni, akik restek a gondolkodásra, hanem olyanokkal, akik másból is ki tudnak indulni, mint saját magukból. Aki a forexben nyerő akar lenni, annak ez egy fontos tulajdonsága kell, hogy legyen.

Továbbá, ha valakinek van 1mFt-ja és hagyja, hogy csináljak neki havi ~4%-ot a számláján (nem kötelező, nekem ez csak plusz teher), akkor már ingyen is van neki a konzultáció. Mi olyan elképesztő ezen az ajánlaton?

Persze nem muszáj elhinni hogy működik amit csinálok, de ez már egy másik történet és ezt inkább azzal szeretném átbeszélni, aki komolyan gondolja a forexes pályafutását. Csatoltam a nyereséggörbémet (pontosabban a balance-görbémet). A tiéd jobb?

Idézet:
moszad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Elképesztő!

Már fél éve plusszos vagy?
És már tanítasz is???
Az órabéred sem gyenge...

Sok sikert,
Csatolt kicsinyítések
tozsdei-kepzes-kezdoknek-detailedstatement.gif  
Régi 2012-01-15, 13:11   #16 (permalink)
Szenior tag

moszad logója

Összes hozzászólás: 208
moszad a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Rewand eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Konzisztensen vagyok plusszos, minden hónapban és nem összességében. Előtte konzisztensen voltam mínuszos, minden hónapban és összességében is.
Nem tanítok, az egy másik szakma. Átadom azt, ami műdödik.
Ennek az órabérnek a 2-3x-osát fizeted ki, ha kihívsz egy gázszerelőt, aki nem tanítja meg neked, hogyan csináld magad legközelebb, nem készül fel arra, hogy összeállítsa a feladataidat és aki nem fog telefonon, e-mail-en segíteni, hogy megtanuld a szakmát. Ha felhigítod az időt, rájössz, hogy az órabér ennél sokkalta rosszabb és jó messze van egy gázszerelőétől, aki 20 percet piszmog a készülékeden amit 10eFt-nál alább nem úszol meg.

De pontosan nem olyanokkal szeretnék foglalkozni, akik restek a gondolkodásra, hanem olyanokkal, akik másból is ki tudnak indulni, mint saját magukból. Aki a forexben nyerő akar lenni, annak ez egy fontos tulajdonsága kell, hogy legyen.

Továbbá, ha valakinek van 1mFt-ja és hagyja, hogy csináljak neki havi ~4%-ot a számláján (nem kötelező, nekem ez csak plusz teher), akkor már ingyen is van neki a konzultáció. Mi olyan elképesztő ezen az ajánlaton?

Persze nem muszáj elhinni hogy működik amit csinálok, de ez már egy másik történet és ezt inkább azzal szeretném átbeszélni, aki komolyan gondolja a forexes pályafutását. Csatoltam a nyereséggörbémet (pontosabban a balance-görbémet). A tiéd jobb?
Mint mondtam sok sikert, nem akarok belefolyni semmiféle személyeskedésbe.

A hozamgörbéd nálam sántít, van egy skalpoló robotom ami pont ilyet csinál, csak nekem ez a dd elfogadhatatlan.
Kis profitokért nagy buktákat bevállalni hosszú távon nem nyereséges.
Az hozamgörbémet egy nagyobb kiutalással gyakorlatilag kisimítottam,
(inkább a brókeremnél tartom a pénzem mint itthon) de én más szellemben trédelek, én hagyom futni a nyerőket.
moszad nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 13:37   #17 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 42
sikertitka a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Rewand,
Mi a garancia és a tőkebiztonság a havi 4%os ajánlatodban?
Vállalsz felelősséget valamilyen fedezettel esetleg?
A választ sejtem. A felhívásom inkább a naivabb kezdők számára figyelemre méltó, aki rá meri bízni a pénzt.
Üdv
sikertitka nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 13:38   #18 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
moszad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Mint mondtam sok sikert, nem akarok belefolyni semmiféle személyeskedésbe.

A hozamgörbéd nálam sántít, van egy skalpoló robotom ami pont ilyet csinál, csak nekem ez a dd elfogadhatatlan.
Kis profitokért nagy buktákat bevállalni hosszú távon nem nyereséges.
Az hozamgörbémet egy nagyobb kiutalással gyakorlatilag kisimítottam,
(inkább a brókeremnél tartom a pénzem mint itthon) de én más szellemben trédelek, én hagyom futni a nyerőket.
A zuhanások manuális veszteséges ügyletek lezárásai. Nekem is van skalpoló robotom, de az ilyet nem csinálna, mert nem használ sl-t (Egyébként a robot nálam a nyereségnek csak a harmadát produkálja a biztonságra való törekvés jegyében, ugyanis a nagy dd számomra is elfogadhatatlan. A nyereség kétharmada manuális kereskedés eredménye).

A csatolt hozamgörbe inkább azért sántít mert balance-et mutat, de ezt nyújtja az mt4 statement, tehát ezen nem tudok javítani. Azért sántít egyébként, mert hirtelen zuhanást mutat, még akkor is, ha valójában az equity folyamatosan nő. Szóval a balance görbét illetően inkább a tendencia a lényeg. Nyitok egy MyFxbook account-ot rövidesen és csatolom ide. Éppen karbantartás van náluk, ha már működik a rendszerük, elhelyezem ide a referenciát.
Régi 2012-01-15, 13:58   #19 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
sikertitka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kedves Rewand,
Mi a garancia és a tőkebiztonság a havi 4%os ajánlatodban?
Vállalsz felelősséget valamilyen fedezettel esetleg?
A választ sejtem. A felhívásom inkább a naivabb kezdők számára figyelemre méltó, aki rá meri bízni a pénzt.
Üdv
Nekem nem érdekem más számláján kereskednem, és nem is kérnék a nyereségből egy fillért sem. A havi ~4%-os ajánlat ebből fakadóan nyilvánvalóan nem ajánlat, hanem lehetőség. Én örülök, ha nem kell vele foglalkoznom.

Nyilván arra gondolsz, hogy ha valakinek nem demo számlán, hanem igazi számlán lenne a pénze. Szerintem, ha valaki tőkegaranciát és felelősségvállalást kér, akkor nem csak a kockázatot, hanem a profitot is osztani kell. Ez sincs ellenemre, de ez egy teljesen más történet lenne. Azt nem lehet valakitől elvárni, hogy felelősséget és kockázatot vállaljon valamire, amiből egy fillér haszna sincs.

Ha ez nem elég, annyit fel tudok ajánlani, hogy a veszteség mértékéig ingyen van a konzultáció. Ez szerintem elegendő fedezet és kockázatvállalás, ugyanis én sem szeretek ingyen dolgozni.

Ami még megjegyzendő: nem bízza senki rám a pénzét, rám maximum azt bízza, hogy kereskedjek a számláján. Én ahhoz a pénzhez nem férek hozzá.

De ezen túllépve, annak amit írtam, nem ez a fókuszterülete, hanem a nyereséges kereskedés elsajátítása. A többiben én pénzügyileg nem vagyok érdekelt.
Régi 2012-01-15, 14:18   #20 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás MyFxbook

Meg lehet tekinteni 2011 augusztusától az auditált havi eredményemet.
http://www.myfxbook.com/members/rewand/rewand/223659
Régi 2012-01-15, 14:46   #21 (permalink)
Adminisztrátor

Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Ok, akkor mostantól kéretik ezt a témát (oktatást, egyebet vállalsz) itt berekeszteni.
Ha ezzel foglalkozó cég vagy (magyarul jogszerűen folytathatsz ilyen tevékenységeket), akkor a megfelelő kategóriában nyithatsz neki új témát.
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 15:03   #22 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ok, akkor mostantól kéretik ezt a témát (oktatást, egyebet vállalsz) itt berekeszteni.
Ha ezzel foglalkozó cég vagy (magyarul jogszerűen folytathatsz ilyen tevékenységeket), akkor a megfelelő kategóriában nyithatsz neki új témát.
Hello Harzol, bár számlaképes vagyok, nem vagyok hivatalos forex kereskedő, broker, stb., nem képviselek senkit sem, a kategória és a korábbi bejegyzések alapján viszont azt gondoltam, hogy oktatás témában jó helyen vagyok. Melyik lenne az az oktatás kategória, ahova az ilyen jellegű bejegyzések valók?
Köszönettel,
R.
Régi 2012-01-15, 16:16   #23 (permalink)
Adminisztrátor

Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Ok. Végülis akkor itt maradhat. Legfeljebb ez akkor gyűjtő témája lesz a nem céges keretek közt tőzsdeoktatást kínálóknak.

(Azt viszont valaki megválaszolhatná, aki ért hozzá, hogy ezt így hivatalosan lehet-e művelni, mert én nem tudom.)
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 16:54   #24 (permalink)
smk
Szenior tag

Összes hozzászólás: 306
smk már nem kispályás.smk már nem kispályás.smk már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
(Azt viszont valaki megválaszolhatná, aki ért hozzá, hogy ezt így hivatalosan lehet-e művelni, mert én nem tudom.)
Nem hinném, hogy a forex magánoktatás kevésbé legális lenne, mint a magán nyelvoktatás, matematika oktatás, vagy akár zabhegyezés oktatás.
smk elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-01-15, 17:26   #25 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
smk eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem hinném, hogy a forex magánoktatás kevésbé legális lenne, mint a magán nyelvoktatás, matematika oktatás, vagy akár zabhegyezés oktatás.
Igen, ez egy kategória. Amit nem lehet, az más pénzének átvétele és az ezzel való kereskedés. Ez ugyanis már pénzintézeti tevékenység, így engedélyköteles. Ezért is nem vennék át senkitől sem pénzt és ezt másnak sem ajánlom.
Válaszol

Címkék
képzés, tanfolyam, tőzsde kezdőknek, tőzsde tanfolyam

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Legjobb ingyenes tőzsdei anyagok Kisbefektető Tőzsdei képzések 48 2011-09-26 12:18

A pontos idő 17:03 , a GMT +1 időzóna szerint.