Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Tőzsdei képzések


Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2015-10-22, 20:25   #1 (permalink)
Új tag
 
TraderCentrum logója
 
Csatlakozott: 11-07-19
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
TraderCentrum a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Bemutatkozás

Sziasztok!

Szeretném bemutatni nektek a TraderCentrumot. Bizonyára sokan ismertek minket. Legfőképp P@lotás Dávidot, aki a csapat lelke, ahogy a Trader’s Night-é is. Egy kicsit másról van most szó. Évekkel ezelőtt két barátjával elkészített egy jelzőrendszert Szoboszlai Attila Victory-stratégiájához, amit a nagyközönség számára is elérhetővé tettek.
Néhány hónapja B. Levente, valamint jómagam (D. Dávid) csatlakoztunk a projekthez, és kibővítettük az elérhető szolgáltatások listáját. Dávid szemléletének megfelelően mindenben segítünk, ami a sikeres tőzsdézéshez kell, de konkrét stratégiát nem oktatunk. Minden stratégiaelem fent van már az interneten, és meggyőződésünk, hogy mindenkinek másra van szüksége. A honlapunkra is kerülnek fel Dávidtól, és A. Árpitól tradek. Mi is kereskedünk, nekünk ez a fajta „mentorálás” egy hobbi. Élő kereskedési napokat is szervezünk. Itt nem csak mi trédelünk, hanem mindenki magával hozza a laptopját, monitorját.

A TraderCentrum Kft. tagjai a kereskedés során felmerülő technikai problémák megoldásában segítenek. Legyen az egy kereskedési felület beállítása, vagy éppen egy hasznos jelzőrendszer a megfelelő árszintnél. Ennek a csapatnak a legnagyobb erénye a független, érdek nélküli tájékoztatás, ugyanis nem vagyunk leszerződve brókercégekkel. Hiszünk abban, hogy személyre szabottan hatékony a segítségnyújtás, mivel mindenkinek más az anyagi háttere, kockázatkezelése, kockázattűrő-képessége, kereskedési rendszere.

Szűk csapatunkat P@lotás Dávid, Levente, és D. Dávid alkotják. Külső tagokként A. Árpád, a Spux.hu csapata, illetve a programozónk, B. Dávid is közreműködnek. Meg szeretnék említeni még két alapító tagot, B. Istvánt, és B. Pétert, akik már más cégeknél dolgoznak ugyan, viszont szakmai segítségükre a mai napig számíthatunk.

P@lotás Dávid, aki jelenleg Magyarország legnagyobb független tőzsdeklubjának, a Traders’ Night-nak a házigazdája. Rendkívül nagy tapasztalatra tett szert különböző tanfolyamok során, illetve személyes mentorok segítségével. Volt szerencséje betekintést nyerni az automatizálás világába is. A másik két alapító taggal közösen felhasználói, és programozói tanfolyamokat tartottak a Profit.hu szervezésében, valamint Várkuti Gézánál. Dávid, ahogy Árpi is, nem egyszer mutattak éles számlakivonatokat klubesteken. Tanulmányai mellett kereskedik most is. Korábbi informatikai tanulmányainak, és munkatapasztalatainak megfelelően a szerveroldali, illetve konfigurációs beállításokban is nagy tudással rendelkezik.

Levente számos hazai tőzsdetanfolyam elvégzése után külföldi oktatás felé orientálódott. Ennek köszönhetően megismerkedett a határidős ügyletekkel. Éppen ezért elengedhetetlen volt a NinjaTrader magas szintű ismerete. Ennek szellemében a NinjaTrader tanfolyamoknak ő lesz a házigazdája. Informatikai megoldásokban neki is nagy tapasztalata van, ezért minden ilyet érintő kérdésben ő is kompetens.

Jómagam P@lotás Dávid invitálására kezdtem el foglalkozni a kereskedéssel. Több hazai tanfolyam elvégzése által, valamint professzionális tréderek személyes mentorálásával sikerült mélyebb betekintést nyernem ebbe a szakmába. A Victory-rendszerben érzem magamat a legotthonosabban, de a Darvas-féle „boxtechnikát” is elsajátítottam.

Fiatal korunk ellenére, sok éves rutinnal a hátunk mögött szeretnénk a kezdő trédereknek, és a szakmából kiutat nem találó, bajba jutott trédertársainkon segíteni. Ezáltal minél több pénzt, és időt spórolhatnak meg a különböző zsákutcák elkerülésével. Szeretnénk, ha Magyarországon minél több eredményes tréder lenne, akik felemelik a magyar pénzügyi kultúrát. Eddigi tevékenységeink is ezt támasztják alá, hiszen sem az érdek nélküli információ átadás, sem a magas szintű platformoktatás nem újkeletű számunkra. Évekkel ezelőtt is tartottunk rendezvényeket, összejöveteleket, egynapos tanfolyamok keretében. Ezt a sorozatot szeretnénk most folytatni.Üdvözlettel:

D. Dávid
__________________
www.tradercentrum.hu
TraderCentrum nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-23, 04:06   #2 (permalink)
Szenior tag
 
kockasseggu logója
 
Csatlakozott: 13-08-24
Összes hozzászólás: 2.003
Hírnév szint: 7
kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Komolyan van olyan aki vett már a price alertből??
http://www.tradercentrum.hu/shop

a trédermentő viszont tetszik!!
http://www.tradercentrum.hu/tradermento

csúcs-völgy és duplaalj analízis lokális detektációjára szeretnék megrendelni egy vinnyogós kiszállást amikor doktor szöszi lesz ügyeletben
__________________
Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
kockasseggu nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2015-10-24, 21:34   #3 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

PriceAlert régi termék, amikor még a Meta butább volt, de most is többet tud a metás riasztásnál.

De kockásseggű, te már mindent tudsz a piacokról, szóval ezek nem neked szólnak
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-25, 07:50   #4 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
TraderCentrum eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
, nekünk ez a fajta „mentorálás” egy hobbi.
Egy hobbit nem kft-ben szoktak gyakorolni. Ez kicsit ellentmond a „független, érdek nélküli tájékoztatás”, a „szakmából kiutat nem találó tradertársak segítése” ígéretének.

De nincs ezzel gond. Ilyen a trader-evolúció: tanulás, tapasztalatszerzés, ingyenes megosztás, vállalkozás. Bemutatkoztatok, ezt tudjátok/kínáljátok.

Ha javasolni lehet: legyenek olyan kommentek, amik a programozást oktatják (elméleti alapok, gyakorlati példák), ha már erről az oldalról közelítitek a témát.

Vagy jó lenne egy egyszerű piramis-építő expert. Olcsón, tagsági, tanfolyami és egyéb díj nélkül.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-25, 09:23   #5 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Pedig hobbi. Korabban programoztunk, de amellett nem maradt ido kereskedni.
Egyebkent tenyleg erdek nelkuli. Csak a raforditott idoert kerunk el penzt. Igy nekunk mindegy, ki hol nyit szamlat, mit csinal utana, de a tapasztalatainkat, tudasunkat korrekten megosztjuk.

Sajnos a programozas nincs ingyen, hiszen az kepviseli a legnagyobb hozzaadott erteket, es az a legidoigenyesebb. Viszont milyen piramisepito expertet szeretnel? Van egy csomo keszen, megbeszelem a tobbiekkel, berakhatjuk az ajandek termekek koze.

Programozoi tanfolyamot is szivesen tartunk. Volt mar ra nem egyszer pelda. Egy nap alatt el lehet addig jutni, hogy az ember ertse a kodokat, es alap dolgokat tudjon maganak kesziteni.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 03:52   #6 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Viszont milyen piramisepito expertet szeretnel? Van egy csomo keszen, megbeszelem a tobbiekkel, berakhatjuk az ajandek termekek koze.
Stratégiától függetlenül a gyors és nagyobb mozgások lekereskedését segítené egy olyan expert, amit kézzel benyitsz, berak előre beállított sl, pt értéket – majd előre beállítható/ utólag kézzel mozgatható szintenként előre beállítható mérettel építkezik, átlagárra számol, kézzel mozgatható közös stop, vagy húzza a stoppokat az átlagárhoz képest beállítható x pipre, de az egész kézzel egyszerre zárható.

Nagyjából ilyesmi.

Tetszik nekem ussb-s, vagy a spike traderes megoldás is, de egy picit más és sok benne a beépített felesleges költség (tagdíj, tanfolyam…).

Oké, nézzük, mi van raktáron.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 08:17   #7 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-12-18
Összes hozzászólás: 481
Hírnév szint: 4
erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

I N GY E N?

Moneymentor?!

Erre most pont nem írok semmit, mert barátságunk új aljat fog verni, mint a gbp/nzd hamarosan.
erla01 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 08:21   #8 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
I N GY E N?

Moneymentor?!
Mi van? Ki beszélt erről?

Arról kezdtünk konstruktívan ötletelni, hogy milyen expert lenne jó.

Erre belebarmolsz.

Inkább hozzátennél valamit, nagyokos.

(amúgy én nem ingyen adok tanácsot a hozzám fordulóknak?)
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 11:15   #9 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 15-10-03
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3
chARTist a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egy hobbit nem kft-ben szoktak gyakorolni. Ez kicsit ellentmond a „független, érdek nélküli tájékoztatás”, a „szakmából kiutat nem találó tradertársak segítése” ígéretének. Ha javasolni lehet: legyenek olyan kommentek, amik a programozást oktatják (elméleti alapok, gyakorlati példák), ha már erről az oldalról közelítitek a témát. Vagy jó lenne egy egyszerű piramis-építő expert. Olcsón, tagsági, tanfolyami és egyéb díj nélkül.
Mi van? Ki beszélt erről? by Moneymentor.

Minden szarba belekötsz, amikor szóvá teszik, akkor meg fel vagy háborodva?
Jót kacagtam ma is rajtad. Okoska :-) :-) :-)
chARTist nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 11:52   #10 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
chARTist eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Jót kacagtam ma is
Még egy diszlexiás. Vagy ugyanaz?

Szerepelt abban az INGYEN szó?

Kár, hogy a témához lövésed sincs, művészkém.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 11:56   #11 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 13-11-24
Hely: mikor mi
Összes hozzászólás: 254
Hírnév szint: 5
nlot elindult a hírnévhez vezető úton.nlot elindult a hírnévhez vezető úton.nlot elindult a hírnévhez vezető úton.nlot elindult a hírnévhez vezető úton.nlot elindult a hírnévhez vezető úton.nlot elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Erre most pont nem írok semmit...
A semmihez képest elég hosszúra sikerült ez az írás...

Idézet:
chARTist eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Gondolkozhatnál egy kicsit, mielőtt leokoskázol valakit, akinek százszor annyi hozzászólása van itt, mint Neked.
Nem tudom kinek képzeled magad, de én Tőled még egyetlen értelmes hozzászólást sem olvastam ezen a fórumon.
Kötözködés helyett inkább azzal foglalkozz, hogy a hozzászólásaid számában és értelmi színvonalában legalább az 1 tizedét megközelítsd annak, amit moneymentor csinál itt. Amíg ettől is fényévekre vagy, addig a beszólogatással csak magadat fogod kinevettni.
nlot nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 16:34   #12 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 15-08-05
Összes hozzászólás: 697
Hírnév szint: 3
A csodamacska már nem kispályás.A csodamacska már nem kispályás.A csodamacska már nem kispályás.A csodamacska már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
I N GY E N?

Moneymentor?!
Az ingyen rész erla01 szólásában szerintem nem Moneymentornak szólt hanem az oktató Kft nek.
Egy programot sok idő megírni.., az idő meg élet, szóval mindegy milyen segítséget kérünk, program, infó.. az ingyenes csak az idő kerül pénzbe, én így értelmeztem.
Moneymentor olcsóságot kért, nem ingyenséget.
A csodamacska nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 17:10   #13 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-12-18
Összes hozzászólás: 481
Hírnév szint: 4
erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.erla01 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
I N GY E N?

Moneymentor?!

Erre most pont nem írok semmit, mert barátságunk új aljat fog verni, mint a gbp/nzd hamarosan.
Sajnálattal látom, hogy hozzászólásom nem azt a reakciót váltotta ki, amiért megszületett. Eredetileg azért írtam le, mert úgy hittem, hogy nem csak én képviselem azt a véleményt, miszerint, ha kell valami akkor vedd meg.
Valamiért az én okoskodós, belebarmolós, diszlexiás, nyomorult világomban nem sok dolog van ingyen. Más ember ideje, szakértelme meg főleg nem. Úgy gondoltam, hogy az események normális menete az valami ilyesmi : kitalálom, hogy mire van szükségem, megnézem a neten, hogy van-e olyan, ha nincs felhívom B.Dávidot (cégnél maradjunk), leírom neki mailben, hogy milyen EA/SCRIPT stb. kellene, megírja, kifizetem, mindenki boldog.

Elnézést kérek a félreértésért. A jövőben még ennél is nagyobb figyelemmel leszek arra, hogy elkerüljem a félreérthető kommenteket.

Jószándékom jeléül pedig ajánlom Moneymentor figyelmébe a forexfactorys topicot (ha a TraderCentrum-nak nem lenne megoldása) amiben lehetőséget kínálnak efféle expertek megírására ingyen. Itt a linkje :

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=166758

További szép estét és sok zöld pipet kívánva maradok tisztelettel; ERLA01
erla01 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 17:52   #14 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
, ha kell valami akkor vedd meg.

nem sok dolog van ingyen. Más ember ideje, szakértelme meg főleg nem.
Bár utópisztikus, de elképzelhető lenne egy olyan világ is, ahol csapatmunka van: az egyik a programozáshoz ért, többeknek gyakorlati tapasztalatai, ötletei vannak, majd közösen képesek kiszűrni a felesleges funkciókat és költségeket (értékelemzés), hogy még piacképesebb áron legyen a dolog… és összeáll a végén mindenki örömére egy hasznos eszköz.

Ilyesmi is indulhatott volna most, de nem ez lett belőle.

Azért el lehet gondolkodni miért, és ki miért szólalt, vagy épp nem szólalt meg megint…
Vagy: miért van, hogy az egyik szolgáltató munkája, tudása, ideje természetesen elismerhető a hangadók által pénzben, míg mások bármit csinálnak, felháborodott kommentekhez vezet az ellenszolgáltatás gondolata is.

Részemről ennyi volt most az önzetlen, konstruktív ötletelés. Ha akarom, leprogramoztatom egy barátommal és akkor magam árulhatom a moneymentor stratégia mellé a moneymentor pozícióépítőt…

De aki akarja, felőlem vegye nyugodtan a Tradercentrumos tradermentő megoldásokat erla és chARTist ajánlásával.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 20:35   #15 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 15-08-05
Összes hozzászólás: 697
Hírnév szint: 3
A csodamacska már nem kispályás.A csodamacska már nem kispályás.A csodamacska már nem kispályás.A csodamacska már nem kispályás.
Alapbeállítás

Én is egyet értek azzal hogy meg kell becsülni ha kapok valamit, aki egy szolgáltatást csinál meg kell élnie valamiből, jogos ha kér fer árat érte.
Nem vagyok híve az alkudozásnak amennyiben korrekt az ár.
Ez a Kft elvileg csak az idejéért kér pénzt ha jól értettem, vagyis nem magáért a program meg egyéb tanácsadásért.
A csodamacska nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-26, 21:39   #16 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-05-08
Összes hozzászólás: 392
Hírnév szint: 5
falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.
Alapbeállítás

Üdvözlet a csapatnak! Az a lényeg hogy van egy újabb hely, ahol lehetőségünk van információt gyűjteni, tanulni, és akinek szüksége van rá, programokat íratni. Úgyhogy örülünk Vincent

https://www.youtube.com/watch?v=EZkyilvXrWQ
falcon nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-27, 08:00   #17 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez a Kft elvileg csak az idejéért kér pénzt ha jól értettem, vagyis nem magáért a program meg egyéb tanácsadásért.
Aha.

Na akkor következzen egy kis közgáz továbbképzés (a tiszteletdíjat a számlámra kérem utalni).

Szemléltető általános, de tanulságos példa: amikor megveszel egy új ablakot egy kft-től, akkor nem csak az asztalos minimálbéres munkaidejét fizeted ki.
Hanem azon felül a fa árát, a fűrészgép kopását, energiát, közterhet, K+F-t, de többek között a marketinget, az ügyvezető új Mercedesét, a sokcsillagos szállodában tartott csapatépítő-tréninget, a tulaj épülő medencés tengerparti nyaralóját és a szőke bombázó Micike ajándék nyakékét is.

Lehetne optimalizálni? Vagy lehetne új ötletekkel akár jobbat pl. műanyagból gyártani? Nem kérdés. Akarunk, tudunk-e? Nagy kérdés (mert profitot nem csak magas árakkal, hanem alacsonyabb költségekkel is lehetne növelni).

De ez már itt nagyon off, köze nincs az eredeti témához.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-28, 08:51   #18 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Óha, mik voltak itt két nap alatt!

Egyébként nagyon jó volt az élő kereskedési nap, jövő hónapban folytatjuk, jöhetnétek

Nos, megnéztük moneymentor, egy olyan expert, amit írtál, az körülbelül 22ezer forint körül van piaci áron. Lehet, berakjuk a termékek közé, de ahhoz is még a dll-t le kell progolni. Szóval ingyen egészen biztosan nem lesz.

Amúgy nem lenne rossz az ingyenesség, amit írtál, csak nem működik a gyakorlatban két okból sem:

-ha ingyen adsz az embereknek valamit, azt nem értékelik jellemzően annyira, és inkább a fizetős dolgot választják, hiszen akkor van egy olyan érzetük, hogy adtam valamit, cserébe elvárok valamit.

-másrészt mi már elég sokat adtunk ingyen eddig is, most is, korábban is, nem gondolom, nem járultunk volna hozzá a közöshöz elég ingyenes dologgal. Például a Traders' Night, ráadásul a videók most is ingyenesek és reklámmentesek is, valamint az élő kereskedési napokon sem nyerészkedünk. De a TraderCentrumos kódok között is több ingyenes termék van most is fent, ingyen teszünk közzé belépőket, Árpi is ingyen tolja fel a cuccait, spuxosokhoz is ingyen lehet bekerülni. Én azt mondom, ennyi belefér, hogy a komolyabb programozásos dolgok pénzesek legyenek, na meg a munkadíj, amikor segítünk direktben. Pláne a trade mellett ez időt vesz el.

De köszi a termékötletet, tényleg megfontolandó.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-28, 11:27   #19 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Amúgy nem lenne rossz az ingyenesség, amit írtál,

De köszi a termékötletet, tényleg megfontolandó.
Ingyen én adtam. Most pl. egy ötletet. Szívesen.

Nem kértem, hogy ingyen legyen. Legfeljebb versenyképes, költségoptimalizált árképzést javasoltam.

De mindegy. Felejtős, eddig is megvoltam informatikai hókuszpókusz nélkül.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-28, 12:07   #20 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Szerintem korrekten válaszoltam, ugye nem éreztem a sértődöttséget a hangnemben? Megköszöntem az ötletet, a költséghatékony árképzés az az, amit írtam. Nem mondom, más nem csinálja meg ennél olcsóbban, de kiszámolva egy piacközeli óradíjjal, nekünk ez jött ki.

Azért nem kevés munkaóra egy tesztelés, kódmódosítás, dll-írás, tesztelés, leíráskészítés. Ha az ex4 készen is van, akkor is legalább még 15 órai munka van vele körülbelül.

Szerintem, ha szükséged is van ilyesmire, nem szégyen vásárolni informatikai terméket.

Én pl. megveszem a jogtiszta Windowst, simán lenne crack-elt verzióm, sőt, sok mindent magamnak is leprogramozok, de mivel pontosan tudom, mennyire macera a programozás (tervezés, dibug, frissítés, és sorolhatnám), ezért megveszek minden általam használt szoftvert. Ez az én hozzáállásom. Persze, ami elérhető ingyen, vagy kedvezménnyel jogtisztán, kihasználom (pl. Linux, és az arra írt programok).

Szerintem valahol az ilyenfajta "adakozás" is egy egészséges pénzügyi hozzáállás része.

Amúgyis, aki tőzsdéből él, annak nem hiszem, ne futná néha egy-egy szoftverre, pláne, ami azt segíti. Ha nem így van, az már régen rossz.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-28, 15:48   #21 (permalink)
Szenior tag
 
willow logója
 
Csatlakozott: 09-05-05
Hely: Magyarország
Összes hozzászólás: 895
Hírnév szint: 10
willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.willow elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül willow részére
Alapbeállítás

by moneymentor
Bár utópisztikus, de elképzelhető lenne egy olyan világ is, ahol csapatmunka van: az egyik a programozáshoz ért, többeknek gyakorlati tapasztalatai, ötletei vannak, majd közösen képesek kiszűrni a felesleges funkciókat és költségeket (értékelemzés), hogy még piacképesebb áron legyen a dolog… és összeáll a végén mindenki örömére egy hasznos eszköz.Hát mi megpróbáltuk. Összeállt egy jó kis csapat. Egy darabig jól működött a dolog, de egy idő után belassult, mostanra már behalt a közös munka. Lehet találgatni, miért.
__________________
willow
willow nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-10-28, 21:57   #22 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Igen, a közös munka necces. Nekünk szerencsére sikerült ezt áthidalni, mai napig együtt járunk sportolni, baráti társaságba, így ha nem is olyan szoros a munkakapcsolat, a segítségnyújtás azonnali maradt a korábbi tagokkal is.

A kereskedés pedig egyéni szakma, ez mindig is így lesz.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-06, 16:06   #23 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

A jövőben teszek ide is fel ismertető cikkeket, érdekességeket. Jut eszembe, hamarosan újra élő kereskedési nap lesz! Itt lesznek fent az időpontok, de hírlevélben is kiküldjük.

Megcsináljuk igényesre a pozícióépítő expertet is, ehhez kis idő szükségeltetik még
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-29, 21:32   #24 (permalink)
Szenior tag
 
USSB-FX logója
 
Csatlakozott: 12-12-09
Hely: Colorado Springs, CO. USA
Összes hozzászólás: 443
Hírnév szint: 6
USSB-FX a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A jövőben teszek ide is fel ismertető cikkeket, érdekességeket. Jut eszembe, hamarosan újra élő kereskedési nap lesz! Itt lesznek fent az időpontok, de hírlevélben is kiküldjük.

Megcsináljuk igényesre a pozícióépítő expertet is, ehhez kis idő szükségeltetik még
Köszönöm szépen, hogy teljesen etikus (?) módon hozzászóltál az én topikomban is a kialakult párbeszédhez. Csak ezt a gesztust viszonozom ezúttal és utoljára.

Üdvözlöm a társaidat is és sok sikert kívánok a közös munkátokhoz, miután a mások által ismert és elismert személyek meghívásával sikerült megfelelő helyzetbe hoznotok magatokat az évek során.

Jó ismerősöket is látok köztetek, akikkel te bizonyára együtt tudsz majd dolgozni, nekem valahogy egyikőjükkel sem jött össze. Amikor az ingyenes dolgaitokkal jöttök, csak mosolyogni tudok, de hát mint ahogyan írtam a másik topikban, az embereket felnőttként kell kezelni, majd tudják, nekik mi a megfelelő megoldás az esetleges problémáikra.

Gondolom a pozícióépítő expert azért tart ennyi ideig, mert kell egy kis idő, ameddig úgy átírjátok a tőlem forráskóddal megkapottat, hogy azért ne lehessen különösebben piszkálni benneteket, de nem is célom. Vagy talán te nem is tudsz mindenről?

De ezzel együtt szerintem tegye mindenki a saját dolgát, de ne piszkítson bele a másikéba, azért ezt én így tartom tisztességesnek.
USSB-FX nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 07:05   #25 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Egyszer gyertek el az élő kereskedési napunkra, mindenki saját számlával nyomul, saját rendszerét köti, megbeszéljük a tapasztalatokat, megy a Bloomberg a háttérben, nincs semmi titok, 20-25 fő. Igaz, nem kerül tízezrekbe, csak terembérbe főre leosztva. Hangulat garantált, parkolás ingyenes, megy a sztorizgatás Tapasztaltabbak megosztják "szupertitkos", és "atombonyolult" stratégiájukat is
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 07:07   #26 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Amugy, ha mar igy szobakerult, ez nem oktatas, meg semmi ilyesmi, pusztan kedvteles.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 09:21   #27 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tapasztaltabbak megosztják "szupertitkos", és "atombonyolult" stratégiájukat is
Komolyan, miért osztaná meg bárki saját, többéves munkája eredményét csak úgy, idegeneknek?

Egyéb esetben
- szerzői jogokat sérthet, így perelhető a dolog
- és nem túl etikus üzletileg a „osszátok meg ingyen, aztán majd használjuk a káefténk fizetős tradermentő szolgáltatásában”-típusú rendezvényszervezés.

Gondolom erre utalt ussb.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 09:54   #28 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Hú srácok, ti aztán tudtok parázni

Egyrészt, én is speciel megmutatom, mit hogy trédelek, és mások is nyugodt szívvel, mert:

MInden stratégiában van (kézi, de robotban is, pl beallitasok) intuíció, emiatt biztosan tudom, nem lehet másokat leutánozni. Akik oktatnak, szerintem vagy nem tudjak ezt, vagy direkt nem mondjak. Igazabol tokmindegy, a vegeredmeny a lenyeg: ebbol elsz, vagy nem. A tobbi csak rizsa nekem. Minden ember egyedi eset, mashogy reagal a stresszre, lehetosegekre. Miert ne lehet setupokrol, money managementrol beszelni?

Masreszt a Tradermento szolgaltatas nem strategiaoktatas, hanem technikai segitsegnyujtas.

Az elo kereskedesi napon pedig nezzuk a piacokat, mindenki hoz gepet, es ha lat valami erdekeset, mondja, lekereskedi. Demoban, eloben, tokmindegy. Ez nem oktatas, hanem kellemest a hasznossal. Ennyi. Terembert osszedobjuk, es kesz

Vagy hihetetlen, hogy par ember kozosen kereskedik, es jol erzik magukat kozben, es nincs egy fonok, akit kovetni kell birkan?

Nincs bajom az oktatasaitokkal, hisz nem vagyunk konkurenciak se. Majd az olvasok ugyis latjak, ki mit ir a forumba. Ugy gondolom, a te, es ussbfx vedekezo mechanizmusa mindent elarul rolatok. Nem ez az elso eset. Zoliban is fel sem merul, hogy veletlenul rossz topicba irtam. Oke, hibaztam, elnezest kertem, de o mar elore itelkezett. Ahogy te is magadra veszel sokmindent. De tokmindegy, en nem akarok masokrol bezselgetni, mert indifferens szamomra a tema is.

Oktassatok nyugodtan, engem nem zavar, ja, es a kodokat se nyuljuk le senkitol Se most, se kesobb, nap vicce
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 11:21   #29 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Sokszor elgondolkoztam már ezen a tőzsde oktatózsdin, nyilván van akinek befolyik belőle havi 500 ezer, annak felét felteszi a pirosra 'oszt vagy bejön vagy nem...tuti biznisz. Más kérdés, hogy ha én megszedném magam forexen, tuti nem az lenne a vágyam, hogy vállakozókat segítsek pár tízezerért még gazdagabbnak lenni. Őszintén szólva nagy ívben le...nám őket, meg bárkit a tőzsdén, élném világomat, és keresnék egy valóban értékálló projektet, gyerekek segítését, stb. de biztos nem a pénz világában ténykednék karitative. Mit érdekelne engem a sok milliomos pék meg taxisofőr, felőlem úgy tanulná meg ahogy tudja/akarja. Vagy sehogy, de hidegen hagyna az összes fx sikerekre áhítozó emberke az tuti. Viszont azzal is egyetérek az oktatókkal, hogy minek adja ingyen, ha ő is kiseggelte a tudást? A pék ingyen ideadja a kenyeret, a taxis ingyen hazavisz?
  Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 12:13   #30 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Tényleg nem akarok erről többet diskurálni, mert mindenkinek más a meggyőződése.

Egy mondatban: teljesen egyetértek azzal, amit írsz, de én nem hiszek az egzaktul átadható kereskedői tudásban. Se ingyen, se pénzért. Ennyi a kulonbseg a taxis, pék vs. tőzsdei oktatás között.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 13:01   #31 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-05-08
Összes hozzászólás: 392
Hírnév szint: 5
falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.
Alapbeállítás

Azért szerencsére mindig vannak olyan emberek, akik a tudásukat, tapasztalataikat szívesen megosztják a töbiekkel. Akik nem úgy gondolkodnak hogy minek segítsek másoknak, hanem úgy hogy miért ne segítenék, ha éppen megtehetem. Az ilyen ember nem csak okos és tapasztalt, hanem már gazdag is, mert elérte a céljait ebben a szakmában. A tudása komoly érték, de már nem akar mindenből kényszeresen pénzt csinálni, hiszen erre már nincsen szüksége. Nem érzi hogy bármit is titkolnia kellene, vagy hogy ha segít másokon, akkor azzal bármit is veszítene. Talán neki is segített valaki, amikor még kereste az utat. Könnyen lehet hogy akinek most segít, egy szép napon viszonozni tudja ezt az élet akár egészen más területén. Ugyanúgy ahogy ő tette - őszintén és önzetlenül.

Kívánom hogy mindenki aki elszántan keresi az utat, találjon ilyen embereket! Nem csak azért hogy segítséget kapjon ebben a zavaros világban, hanem legfőképpen azért, hogy tudja és pontosan érezze azt, hogy hova lehet eljutni.
falcon nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 13:29   #32 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
falcon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Könnyen lehet hogy akinek most segít, egy szép napon viszonozni tudja ezt az élet akár egészen más területén. Ugyanúgy ahogy ő tette - őszintén és önzetlenül.
Tényleg komolyan irigylem, ha ilyen barátaid és tapasztalataid vannak. Maradjon is így.

Sajnos az én tapasztalataim szerint az esetek jelentős részében ez csak elméletben (pl. a vonzás törvényében) létezik. De jól hangzik, lehet belőle bestsellert írni.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 13:55   #33 (permalink)
smk
Szenior tag
 
smk logója
 
Csatlakozott: 10-02-11
Összes hozzászólás: 827
Hírnév szint: 10
smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
MInden stratégiában van (kézi, de robotban is, pl beallitasok) intuíció, emiatt biztosan tudom, nem lehet másokat leutánozni.
Az rendben van, hogy ha írok egy robotot, akkor az a beállításokban a saját elképzelésemet tükrözi, de ez nem zárja ki, hogy utánozni lehessen: Ha odaadom a robotom másnak, és elindítja saját gépén, akkor ha input adatok is egyformák, akkor az eredmény is egyforma lesz.
smk nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 14:00   #34 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Sajnos nem, mert ahány paraméterkombináció, annyiféleképp fogják futtatni. Másrészt olyan robot sincs szerintem, amihez soha, semmilyen körülmények között nem kell hozzányúlni. A hányféle terméken, brókercégnél hozzászámított kombinációkat ide se veszem...ahogy a charttípusokat sem.

De ez mind nem baj, a robot is a kereskedő attitűdjeit tartalmazza valahol, és ez így van rendjén szerintem.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 14:10   #35 (permalink)
smk
Szenior tag
 
smk logója
 
Csatlakozott: 10-02-11
Összes hozzászólás: 827
Hírnév szint: 10
smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

A beállítandó paraméter értékek a robot szerves részét képzik. Ha megmondom milyen paramétert állítsál be, és azt állítod be, akkor ugyanúgy fog működni. Sőt, el lehet készíteni a robotot paraméter mentesre is.
smk nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 14:45   #36 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Én ezt értem, de mégse futtatják ugyanúgy az emberek ugyanazt a kódot. Erről nem tudlak meggyőzni, empirikus tényező csak, de több helyen is ezt láttam (tőzsdeiskola, extrém stratégia, everex, várkuti-féle robotok, wall street, és még sorolhatnám).
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 17:24   #37 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-01-08
Hely: Kenderes
Összes hozzászólás: 265
Hírnév szint: 7
simifx már nem kispályás.simifx már nem kispályás.simifx már nem kispályás.simifx már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül simifx részére
Alapbeállítás

Idézet:
falcon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azért szerencsére mindig vannak olyan emberek, akik a tudásukat, tapasztalataikat szívesen megosztják a töbiekkel. Akik nem úgy gondolkodnak hogy minek segítsek másoknak, hanem úgy hogy miért ne segítenék, ha éppen megtehetem. Az ilyen ember nem csak okos és tapasztalt, hanem már gazdag is, mert elérte a céljait ebben a szakmában. A tudása komoly érték, de már nem akar mindenből kényszeresen pénzt csinálni, hiszen erre már nincsen szüksége. Nem érzi hogy bármit is titkolnia kellene, vagy hogy ha segít másokon, akkor azzal bármit is veszítene. Talán neki is segített valaki, amikor még kereste az utat. Könnyen lehet hogy akinek most segít, egy szép napon viszonozni tudja ezt az élet akár egészen más területén. Ugyanúgy ahogy ő tette - őszintén és önzetlenül.

Kívánom hogy mindenki aki elszántan keresi az utat, találjon ilyen embereket! Nem csak azért hogy segítséget kapjon ebben a zavaros világban, hanem legfőképpen azért, hogy tudja és pontosan érezze azt, hogy hova lehet eljutni.
Osztom a véleményed, respect!
__________________
www.forexvilag.blog.hu
simifx nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 19:06   #38 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
falcon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azért szerencsére mindig vannak olyan emberek, akik a tudásukat, tapasztalataikat szívesen megosztják a töbiekkel. Akik nem úgy gondolkodnak hogy minek segítsek másoknak, hanem úgy hogy miért ne segítenék, ha éppen megtehetem. Az ilyen ember nem csak okos és tapasztalt, hanem már gazdag is, mert elérte a céljait ebben a szakmában. A tudása komoly érték, de már nem akar mindenből kényszeresen pénzt csinálni, hiszen erre már nincsen szüksége. Nem érzi hogy bármit is titkolnia kellene, vagy hogy ha segít másokon, akkor azzal bármit is veszítene. Talán neki is segített valaki, amikor még kereste az utat. Könnyen lehet hogy akinek most segít, egy szép napon viszonozni tudja ezt az élet akár egészen más területén. Ugyanúgy ahogy ő tette - őszintén és önzetlenül.

Kívánom hogy mindenki aki elszántan keresi az utat, találjon ilyen embereket! Nem csak azért hogy segítséget kapjon ebben a zavaros világban, hanem legfőképpen azért, hogy tudja és pontosan érezze azt, hogy hova lehet eljutni.
Kiemeltem a fő mondatot. Ez a lényeg. Ugyanis segíteni sokféleképpen lehet. Nálam a segítség valóban elesett, és arra méltó emberek megsegítését jelenti. Akik hálásak érte, és megérdemlik. Ha ebből élnék tuti nem segítenék egy forexes bukdácsolónak se. oldja meg vagy ha nem megy szálljon ki. Bennem semmi segítő szándék se ébred egy forex kereskedő iránt. Miért is kellene? Nekem az a respect, ha valaki beismeri, hogy nem megy és keres más lehetőséget.
  Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 20:12   #39 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-05-08
Összes hozzászólás: 392
Hírnév szint: 5
falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.falcon már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
imre001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kiemeltem a fő mondatot. Ez a lényeg. Ugyanis segíteni sokféleképpen lehet. Nálam a segítség valóban elesett, és arra méltó emberek megsegítését jelenti. Akik hálásak érte, és megérdemlik. Ha ebből élnék tuti nem segítenék egy forexes bukdácsolónak se. oldja meg vagy ha nem megy szálljon ki. Bennem semmi segítő szándék se ébred egy forex kereskedő iránt. Miért is kellene? Nekem az a respect, ha valaki beismeri, hogy nem megy és keres más lehetőséget.
Tehát a gondolatmeneted szerint te magad sem érdemled meg hogy segítséget kapj a kereskedésben. Pedig lehet, hogy ha valaki átsegített volna pár nehézségen, akkor sikeressé válhattál volna. Ezáltal megtehetted volna hogy segíts a családodnak, és bárkinek akit erre méltónak találsz. De nem kaptál segítséget, és így lehetőséget sem arra hogy másoknak segíthess. Csak egy "respect"-et kaptál tőlünk búcsúzóul, amikor beismerted hogy nem megy. Tehát a lényeg ennél kicsit összetettebb, véleményem szerint.
falcon nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 20:37   #40 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 15-01-19
Összes hozzászólás: 2.020
Hírnév szint: 6
MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
imre001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kiemeltem a fő mondatot. Ez a lényeg. Ugyanis segíteni sokféleképpen lehet. Nálam a segítség valóban elesett, és arra méltó emberek megsegítését jelenti. Akik hálásak érte, és megérdemlik. Ha ebből élnék tuti nem segítenék egy forexes bukdácsolónak se. oldja meg vagy ha nem megy szálljon ki. Bennem semmi segítő szándék se ébred egy forex kereskedő iránt. Miért is kellene? Nekem az a respect, ha valaki beismeri, hogy nem megy és keres más lehetőséget.
Ez a fórum is segítség, pl informálódsz a brókerekről. Nagy segítség ez, tudod te is.
MyBusiness nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-11-30, 21:23   #41 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Az emberek jó ha 1 százaléka használja fel a segítséget később jó célokra.. a pénz világában ez még ennél is kevesebb... asszem ezzel mindent el is mondtam amit akartam.
  Válaszol idézettel
Régi 2015-12-01, 08:25   #42 (permalink)
smk
Szenior tag
 
smk logója
 
Csatlakozott: 10-02-11
Összes hozzászólás: 827
Hírnév szint: 10
smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
imre001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Bennem semmi segítő szándék se ébred egy forex kereskedő iránt. Miért is kellene?
Nem kell. Senki nem várja el tőled, hogy segíts másoknak.
smk nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-12-01, 10:06   #43 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
smk eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem kell. Senki nem várja el tőled, hogy segíts másoknak.
Ez személyiségfüggő. http://www.16personalities.com/hu/sz...9gt%C3%ADpusok

Vannak emberek, akik szociális munkások, mások maffiózók lesznek. De segíteni sem szégyen. És adni sem, ha másoktól kapsz.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-12-01, 15:01   #44 (permalink)
smk
Szenior tag
 
smk logója
 
Csatlakozott: 10-02-11
Összes hozzászólás: 827
Hírnév szint: 10
smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.smk elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
De segíteni sem szégyen.
Nem hát. Én is segítek másoknak ha tehetem, de attól még nem ítélem el azt, aki nem így tesz.
smk nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-12-01, 17:57   #45 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Segíteni annak kell aki megérdemli. Aki be tud fizetni forex számlára, annak sok segítségre nincs szüksége. Én már soknak segítettem privátban, tanáccsal, és általában egy "köszi" volt a hála. Vagy még annyi se. Úgy vélem kölcsönös segítség, tapasztalatcsere elfogadható, egyirányú nem. Pláne mondom, olyannak, aki forex számlát tud nyitni.
  Válaszol idézettel
Régi 2015-12-01, 17:59   #46 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 15-12-01
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Trader851 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Skype Group

Olyan embereket keresek aki csatlakoznának egy "baráti" magyar nyelvű skype kereskedői klubhoz, főként elemzések, stratégiák, tapasztalatok és ötletek megosztása céljából. Elsődlegesen full time kereskedőket keresek, független a teljesítménytől és számlamérettől, de minden e mellett, mivel ismerem a piacot szívesen veszem olyan emberek jelentkezését is akik nem teljes munkaidőben de aktívan kereskednek, és napi rendszerességgel foglalkoznak a piaci és gazdasági dolgokkal!
Aki úgy érzi szívesen részt venne ebben, annak várom privát üzenetét.
Trader851 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-12-01, 18:05   #47 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 15-01-19
Összes hozzászólás: 2.020
Hírnév szint: 6
MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.MyBusiness elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
imre001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Segíteni annak kell aki megérdemli. Aki be tud fizetni forex számlára, annak sok segítségre nincs szüksége. Én már soknak segítettem privátban, tanáccsal, és általában egy "köszi" volt a hála. Vagy még annyi se. Úgy vélem kölcsönös segítség, tapasztalatcsere elfogadható, egyirányú nem. Pláne mondom, olyannak, aki forex számlát tud nyitni.
Olyan agresszív, szélhámos kampányok folynak az fx piacán, hogy majdnem bárki számlát nyithat.
MyBusiness nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-12-02, 09:38   #48 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Szerintem senki sem kotelezheto segitsegnyujtasra. En peldaul szivesen segitek egy tozsdei technikai dologban, de valoszinuleg nem szivesen epitek hazat telen

De! Aki segit, az ne ugy segitsen, hogy atbassza a masikat. Se ingyen, se penzert, se csak Onos erdekbol.

Regen engem is atvertek, ezen meg tul kell tenni magunkat es kesz.

Az a baj, az ember pszicheje olyan, hogy szereti a csilivili dolgokat, az almodozast, ezert mukodnek a reklamok.

Az oszinteseg nem celravezeto sajnos. Az emberek a nehez dolgoktol odzkodnak.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-12-02, 11:29   #49 (permalink)
XXX
Szenior tag
 
Csatlakozott: 13-04-29
Összes hozzászólás: 269
Hírnév szint: 6
XXX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.XXX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.XXX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

David, egyike vagy a kevésnek akik szerintem elég jól átlátják ezt a business-t. A pozitív de realisztikus hozzáállásod mindenképpen követendő példa. Cheers
XXX nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2015-12-02, 18:07   #50 (permalink)
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.012
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Köszönöm, igazán, de nekem is még van hova fejlődnöm, és fogok is

A világ legjobb dolga, ha egy jó tanártól tanulhatunk szerintem. Én legalábbis nagyon megjegyzem az eddigi jó tanáraim nevét, akármit is tanítsanak. Felnézek rájuk.

A gond ott van, ebben a szakmában nem találkoztam jó tanárokkal. Konkrétan kereskedési oldalról eddig Almási Árpitól, és Herpai Nánditól kaptam olyan instrukciókat, amelyekkel tudtam is mit kezdeni. Igaz, ők letettek már valamit az asztalra (eredményekre gondolok). Még itt a fórumon, és a klubban van pár ember, akikre érdemes hallgatni, akiknek érdemes olvasgatni a bejegyzéseit számomra, és ennyi!

Jó lenne olyan (trédben sikeres!) embereket olvasni, hallgatni, akik jó tanárok is egyben.

Egyelőre itthon ilyet nem találtam. ja, és az, hogy valaki jól beszél, és sok pénze van másból, az itt nem releváns számomra. Ilyenből is van sok...
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel
VálaszolJelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)
 
Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva


Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Bemutatkozás ahmedusz Bemutatkozás 10 2015-08-28 12:16
Marketprog Bemutatkozás Marketprog Bemutatkozás 5 2014-01-21 19:10
Pilotfish - Bemutatkozás Pilotfish Bemutatkozás 2 2013-02-03 09:45
bemutatkozás Libertine Angel Bemutatkozás 2 2012-07-11 18:25
Bemutatkozás s0sodchx Bemutatkozás 0 2011-09-26 21:55


A pontos idő 20:58 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.