| Tőzsde Fórum |
|
|
#1352 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 344
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miért? 4 szignál nem elég?
![]() Úgysem a belépőnél dől el a nyereség... ...de viccet félre téve... Ha ennyire érdekel, fizess be egy OFK-ra (online forexklub). 10 alkalom 20.000HUF. Ott Pétertől kérdezhetsz és gondolom válaszolni fog, hogy van-e egyáltalán P5 és mi az .Amikor én voltam (2 alkalommal amit itt nyertem), azokon ilyesmiről még nem volt szó. Nem gondolom, hogy új dolgot talált volna ki, hiszen többször említette, hogy évek óta "kész stratégiával" rendelkezik. Ha viszont van P5 és ennyi kérés után sem írja le senki, akkor annak nyilván oka van. Más fórumokon is időről-időre előjön a titkolózás. Minden esetre aki ezt a témát felvetette először (talán k-Krisztián?) azóta sem reagált erre a kérdésre .
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#1353 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Mo
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
Bevagyok fizetve OFK-ra igaz lefog járni ![]() Hogy van-e vagy nincs azt már én biztosan tudom. De én vagyok a hülye hogy itt kérdezősködök ![]() Mindegy,felejtsük el,nem írtam semmit. |
|
|
|
|
|
|
#1354 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Szóval a kereskedési sikered nem azon fog múlni, hogy ismered -e a P5 szignált vagy sem. Egyébként ez a szignál a P4 szignálhoz közeli szinten alakul ki. Egy függő megbízással teljesül, még ellentétes árfolyam mozgás közben mint amerre a pozíciónkat fel kívánjuk venni. Előnye az, ha az árfolyam az általunk spekulált irányba mozdul tovább, a kockázatunkat előbb ki tudjuk venni a pozícióból. Hátránya viszont az, hogy ha nem jól spekuláltunk, előbb keletkezik egy veszteséges tradünk. |
|
|
|
|
|
|
#1355 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#1356 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#1357 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
A "szent grál" nem a szignálokban van... De mivel látom hogy ez sok embernél létkérdés, így a mai OFK-n elmondom ezt is. (nem mintha e nélkül a P5 nélkül szegényebbek lennétek tudásilag.. )
|
|
|
|
|
|
|
#1358 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
...A "szőrözés" kérdése fel sem merült.... ![]() Mindegy milyen számlád van, jöhetsz bármivel a tanfolyamra. Utólag azért nem elemezném ki hogy ott, akkor, 3 nap alatt mit, miért, és hogyan tettünk... Gondolom ezt megértitek. AKik ott voltak azok pontosan követhettek mindent. A honlapon a kereskedési eredmények célja nem az hogy utólag munkát kapjak tőletek, és elmagyarázzanm a hogyanokat és a miérteket... Ha úgyis jössz a következő tanfolyamra, akkor a jelenlegi kérdéseid el fognak oszlani teljes mértékben. Ahogy látod 2 különböző számlán kereskedem mostanában tanfolyam alatt. Ennnek is van egy határozott célja. Az hogy melyik, milyen brókercég, az részletkérdés. A nevük másodlagos szempont. Éppen azért nem is mondom el, mert ezzel befolyásolni lehet sokatokat és ez nem célom. HA van olyan cég amelyik mellett nyíltan ki merek állni, akkor azt úgyis időben közlöm. Én személyesen, élesben tesztelek nagyon sok céget, kifejezetten azért hogy véleményt tudjak mondani róluk, saját tapasztalatból, ha szükséges a saját káromon. Utána mondok bárkiről is véleményt, miután legalább fél évig futott a teszt. Nem akarok olyan leveleket olvasni, mint amit a minap is kaptunk, egy kereskedőtől, aki azért kér segítséget hogy egy számunkra is ismeretlen forexes cégtől segítsünk visszaszerezni a pénzét, mert 2 hónapja sikertelenül próbálkozik... A pénzét pedig egyenlőre nem látja vissza. Ez veszélyesebb piac, mint azt sokan először gondolnátok... Köszönöm a megértést. Üdv: Péter |
|
|
|
|
|
|
#1359 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Nem annyira létkérdés,csak az ember ilyen kíváncsi természetű ![]() Azt vettem észre magamon hogy ez a fórumozás hátráltat néha a kereskedéssel kapcsolatos mentális dolgokba,ezután majd jobban vigyázok.. Tradenapló bejegyzés:kevesebb fórumozás
|
|
|
|
|
|
|
#1360 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Nem véletlen merül fel az emberben ilyesmi. Ha olvasod a tőzsdés fórumokat, láthatod, hogy időről-időre megjelennek kollégák, akik próbálnak bedobni valami témát, majd a felmerülő kérdésekre hárítanak. Mintha valami felsőbbrendű dolog lenne a tudás egyedüli birtoklása. Nem az a baj, hogy nem árul el részleteket (az igazat megvallva nem is érdekel), csak bosszant ez a mentalitás: minek kezd bele? De még egyszer hangsúlyozom: itt a legtöbb embertől nem ezt tapasztalom. |
|
|
|
|
|
|
#1361 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Ausztria
Összes hozzászólás: 466
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Egyszerűen meg kell keresni a legfontosabb támasz/ellenállás szinteket és oda beadsz egy megbízást, hogy ha a visszateszt eljön addig, akkor arra spekulálva, hogy itt már fordul. Mivel itt nincs trigger, ezért nagyon szubjektív belépés. Sok hiba adódik a nem megfelelő szintek kiválasztásából, ezen kívül maga a belépés is lényegesen rosszabb találati aránnyal bír, mint a többi triggeres belépő. Egyedüli előnye, hogy korábbi és szűkebb belépő egy fordulásnál, ezzel javítva az R/R. De ha ezt összevetem a TA-al, bizonyos, hogy semmivel sem jobb a többinél. Számomra ami előnye lehet, hogy ilyen jellegű beszállással talán többször lehet benne lenni olyan visszatesz fordulásban is, ahol esetleg az utolsó gyertya túl nagy mérete miatt a trigger már biztos nem játszható üzletileg. De a magas szubjektív oldal miatt kevésbé gyakorlott kereskedők számára sokkal több tévedési lehetőséget is rejt magában.Remélem tiszta. De azért szerintem miindenki hallott az effajta kereskedésről, csak nem mint P5 ![]() Gio |
|
|
|
|
|
|
#1362 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Köszönöm, hogy leírtad de nem én kérdeztem a P5-öt ![]() Legalább választ kapott rá akit érdekelt. Mindössze arra reagáltam, hogy kár ugyanazt a kérdést folyamatosan erőltetni ha nincs rá válasz. |
|
|
|
|
|
|
#1367 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 70
Hírnév szint: 2 ![]() |
Ajanlom mindenkinek,csak pszichologia....
Mark Douglas: Trading In The Zone magyarul: http://www.devizatrader.hu/Trading_In_The_Zone.doc |
|
|
|
|
|
#1370 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
![]() Én egyelőre csak figyelek. Ma még nem találtam beszállót. Az eurusd és az audusd alakul. Ezek a jpy meg mit müveltek? Összezavartak...
|
|
|
|
#1371 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 102
Reggel benyitottam egy eurchf shortot P4-re, bár mindenhol látható volt, hogy az euro erősödik. A következő gyertya ki is vett. Csökkentett kockázattal léptem be, így nem nagy gond a veszteség. Az olajat szeretem, csak az a gond, hogy a tadawullnál a határidős termékeknél nem tud az ember a megbízás beadásakor veszteség szintet is elhelyezni. Csak, ha már megtörtént a kötés és a módosításbál nár be lehet vinni a stopot. A devizáknál megy rendesen, de a hatiknál nem. Kicsit gáz.
|
|
|
|
|
|
#1372 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Valaki megy a Profitdayre?
|
|
|
#1373 (permalink) | |
|
Tag
Hely: London
Összes hozzászólás: 52
Idézet:
|
|
|
|
#1374 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 9
Hírnév szint: 0 ![]() |
Én igen!!!!!!!!De tegnap úgy hallottam,már nincs több hely.Később lesz ismét valamikor dec., jan. körül....
|
|
|
#1375 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
#1377 (permalink) | |
|
Új tag
|
Idézet:
Habár a verseny végét még nem tudjuk. A chart ami kinn van a forexverseny lapján az egy kissé a lezárás előtti állapotot mutatja: frissítve: 09.17. 17:20 tehát 17:20 tól éjfélig még bármi történhetett. Annak ellenére, hogy ilyenkor már leállóban vannak a mozgások. Nyilván itt rövid volt az idő is ezért a kockázatot kissé fel kellett srófolni, egy nagyobb értékre. De ez itt azért a szerencséről is szól ám, mert 10 kereskedésbe nem igazán lehet megmutatni mit is tudsz valójában. Pl. ha nem kapom el az arany nyakát időben és nem epítek rá akkor lehet nem lett volna ekkora végösszeg más párokon. Igy is nem volt sok időm a kereskedésre és lecsúsztam egy ráépítésről. De mind1 is lényegtelen az van ami van el kell fogadni. De látom az első ember aki vezetett, ő nagyon felsrófolta a kockázatot, és ugrott is neki a megkeresett összeg fele. Hát az elhatározásban és az akarásban nincs hiány az tény. Hát ha ez neked segítség nagyon szivesen. Hát még a törzsfejlődés első szakaszában tartok, de örülök hogy egyáltalán belekeztem. Lessz még bőven pofon a piactól, de legyűrjük közös erővel. Erre is jók egyrész a fórumok is. Van sok sok jó anyag hozzászólás itt is amik kiválóak és lehet belőlük tanulni. Egy a lényeg nem szabad feladni, ha már egy csomó energiát, időt, pénzt beletettetek akkor főleg nem. De a statisztika egyrészt azért megrémiti az embereket, de egyrészt jó útmutató is. Látod mit nem kell és mit kell csinálnod, hogy bekerülj a 1-10% közé. Miért ne kerülhetnénk be abba a kis 1%-ba?? Kitartás és sok gyakorlás meghozza előbb utóbb a sok pibet. Üdvözlettel Krisztián |
|
|
|
|
|
|
#1379 (permalink) |
|
Új tag
|
![]() Tetszetős a CHF mozgása ismét, gondoltam én is invesztálok bele megint. Én a GBP/CHF re kötöttem. Igaz elég gyorsan belepréseltem már 2 pozit is. Lehet elég szük szokás szerint a stoppom majd meglátjuk max lesz egy 0 trade, de ha nem akkor meg jó kis nyereség. Nekem az üzlet mindenképp jó. Intenzív esésnek igérkezik. Nem tudom miért van ez a pozícióim 80 százaléka short. És a longokra is a shortokat erőltettem rá a kezdetekben erről már leszokóban vagyok. Főleg most az AUD kedvenc párosaim LONG iránya miatt. SHORT MÁNIÁS VAGYOK )Még itt irogatok már stoppot modositottam és a kezdeti kockázatot megkerestem ez már biztos. Ha folytatódik a trend akkor már 2 pozival ülök benne. És keresem most a 3-ik ráépítést is. A cél most az lenne, hogy minnél kisebb elmozdulása melett már benn legyek legalább 3 pozival. És akkor jöhet a célár ami olyan messze van mint mako jeruzsalemtől. Üdvözlettel Krisztián |
|
|
|
|
|
#1380 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Az első pozit milyen trigger alapján kötötted? És miért? Még a trendvonalat sem nagyon törte...
|
|
|
|
#1381 (permalink) |
|
Új tag
|
Hat a szint nagyon jelentős nekem ezert p4 es szignal volt.
A második meg p1. De az örömöm túl korai volt és a szokásos túl szűk stoppom és ezért ki is szedte a piac. De én viszont cserébe a kezdeti kockázat 2,5 szereset szedtem ki, ami már nálam elegendő, és inkább nem adtam vissza a lebegő profitból többet igy is visszaadtam kb a felét. Üdv Krisztián |
|
|
|
|
|
#1384 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 18
Idézet:
Szia Krisztián! Nekem sajnos nem volt meg a P4 szignál az én brókeremnél (TadawulFX).A 06:00-s adta a high-t 1.5852-vel,aminek a low értéke 1.5816 volt és a 08:00-s gyertya nem zárt a low alatt,igaz csak 2 pip hiányzott > 1.5817-n zárt. Gratula a Forexversenyhez! |
|
|
|
|
|
|
#1386 (permalink) |
|
Új tag
|
Szia
Azért tettem pont ezt a képet mert láttam hogy vannak itt ennek a szakmának is képviselői )Mióta tolod a tőzsdét és a búvárkodást: http://spartakdivers.atspace.com KRIS'S - "NITROX" LOGBOOK Üdvözlettel Krisztián |
|
|
|
|
|
#1387 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 14
Sziasztok!
Valaki leírná mik azok a p1 p2 p3 p4 signálok érthető nyelvezettel? Bocs ha már sok helyre le van írva, de én nem találom, és így nagyon sok hozzászólás érthetetlen számomra, pedig végig akarom olvasni a topicot
|
|
|
|
|
|
#1388 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 87
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#1389 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 116
Szia K-Kris!
Nem büszkélkedhetek olyan "jogosítvány" halmazzal, mint a Tied. Most, nyár végén szereztem meg az alap " jogsit" az Open Water Diver-t, szóval mondhatom, hogy kopasz vagyok ebben is, meg a forex-ben is. Igazából érdekel mind a kettő, de még nem művelem, csak próbálgatom. Üdv: OAndorka
|
|
|
|
#1390 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 14
Idézet:
p1 - countertrend törése p2 - oldalázásból való kitörés p3 - oldalazásban ct törés p4 - jelentős szintnél egy gyertya "konfig" ha pl a legmagasabb gyertya low-ja alá zár egy gyertya na így már talán érteni fogom a jelbeszédeteket
|
|
|
|
|
|
|
#1391 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 10
sziasztok
nekem az lenne a kérdésem hogy a Péter által készített videókban,amikor pozíció építést mutat akkor minden videóban szerepel egy bizonyos átlag ár, ami alá vagy fölé húzza a stopot. Ez érdekelne engem, hogy az indikátor vagy azt ö számolja ki? ha indikátor akkor mi a neve? üdv |
|
|
|
|
|
#1392 (permalink) | |
|
Tag
Hely: Veszprém
Összes hozzászólás: 37
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Idézet:
Természetesen ki tudod számolni magad is, de egyszerűbb indikátort használni hozzá. Többfélét találsz a neten átlagár indikátorból, Péterékét itt érni el: http://forexegyetem.hu/meta/ |
|
|
|
|
|
|
#1393 (permalink) |
|
Új tag
|
Látom elég jól ellaposodott a fórum nem tudom merre jár GIO barátunk. Ő is elveszett.
A mai kereskedéseim gondoltam ismét megosztom veletek. De jelzem előre nem tankönyvi szépségűek. Gondolkodtam rajta sokat ki tegyem e ide, egyáltalán, ne hogy a végén valakit tévútra tereljek. EUR USD P4 féle tudom nincs jelentős szint, illetve én ráfogtam hogy az, de én benyitottam, azóta építettem is rá P2 re, probálok h1 managmentnél maradni. Ami nekem lényeg hozamkockázat megfelelő volt. AUD USD P4 picit lekésve, de a jó hozamkockázat kárpótól. Péntek révén elszállt kicsit ez a két pár. Erre viszont nem építek rá. AUD CAD P4 féle, és nem a legjobb hozamkockázat, és eléggé kaotikus a mozgása, lehet nem volt a legtökéletesebb választás. Egyenlőre eennyi, valószínű hagyom őket hétvégére szép tág stoppal, jó lenne úgy kezdeni a jövő hetet hogy lenne már nyitva pár pozi. Üdvözlettel Krisztián |
|
|
|
|
|
#1394 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
És még lett egy GBPUSD longom P2-re H4-en. Bocsi, most képet nem tudok csatolni
|
|
|
|
#1395 (permalink) |
|
Tag
kirakom akkor énis a maikat
![]() eurusd nél kihagytam egy ráépítési lehetöséget(a nyílnál) mert egész délután nem voltam gépközelbe, de végülis az elöbb benyilt a 2. pozi egy megbízással (pedig nem akartam zárás elött egy órával) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu |
|
|
|
|
|
#1396 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
#1397 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 38
Idézet:
Te hány párt figyelsz egyszerre? Én 8-at, de kezdek hinni a Péternek, hogy nem kell ennyi. Sokszor van úgy , hogy több jelet is látok, de nem tudom a kockázat kezelés miatt benyitni az összeset. Valószínűleg jóval kevesebb is elég, ha azok szép mozgásúak. |
|
|
|
|
|
|
#1398 (permalink) |
|
Tag
Ezt a hét eleji idöszakot eurusd n hogy kereskedtétek le? mert engem jol megvicceltek azok a nagy gyertyák. De most legalább megtanulom h mindig rakjak be megbízást. ( kép nem a legszebb mert az eredeti már nincs meg, csak a naplos)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu |
|
|
|
|
|
#1399 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 38
Idézet: