| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 46
Hírnév szint: 3 ![]() |
Itt egy új csodamódszer, aki már belefáradt a nagy tréderek oktatásaiba.
Nem kell sok tőke, 10-20 eFt is elég kezdetnek, és havi félmillió bevételt ígér. Tehát mondjuk belököm a nagyobb lóvét , mivel kapzsi vagyok, a 20 ezer forintot, akkor 1500 (ezerötszáz) %-k hasznot csinálok havonta. Hogyan lehetséges ez? Egyszerűen, mert NEM BRÓKEREKNEK csinálták ezt a csodás módszert, hanem ÁTLAG EMBEREKNEK. Tudva lévő, hogy a tőzsdén van a profik időszakai, és azok az időszakok, amikor a kisebb tudásúak is nyerhetnek. Ezekre az időszakokra vannak optimalizálva a módszerek. Bizonyíték: A titkárnő mondta, hogy ő kicsit félős, és ezért csak 150 eFt-ot keres, de majd egyszer nagyon bátor lesz, akkor talán több is összejön. Szépen felépített, pszichológia, ragyogó tálalás, garantáltan kihúzza kicsiny adóssággal küszködő országunkat a kátyúból, mint Münchausen báró a saját hajánál fogva...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 59
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
10 perce hangosan röhögök, köszi
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Na igen, akartam is írni, ha csak 5-6 ember beveszi, százererért már megérte egy weblapot teleírni sületlenséggel.
![]() Azt nem értem, hogy az ilyen dolgok legálisak? Tuti nem fog adózni utána, ha küld is számlát, ahogy ígéri, valami kamu számla lesz.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 117
Hírnév szint: 2 ![]() |
Na hát ezek szerint én vagyok a hülye, hogy még nem tartok itt, ha ez ilyen egyszerű.
![]() Mondjuk, ha az ő oldalát nézzük, és jó pár embert, aki ezt beszipkázza, lehet, hogy neki összejön belőle... De ki tudja "vannak még csudák ezen a világon" Nevetséges, és még ki is írja, hogy aki egy kicsit is konyít hozzá, az ne vágjon bele!!!!! (gyanítom, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekre nem biztos, hogy tudna válaszolni.) Azért nem semmi figurák szaladgálnak ebben a mi kicsiny hazánkban. Elszomorító.....
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 101
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Én(és munkatársaim)úgylátom,hogy megdöbbentő a tájékozatlanság a forexel,illetve a tőzsdével és hozamaival,lehetőségeivel kapcsolatban magyarországon.(Erre az elmúlt hónapokban jöttem rá.)
Ebben sajnos sok "profi"is ludas,mert ahogy én tapasztalom a szakmai féltékenység a leg nagyobb Úr a hazai piacon. Nagyon sok "kókler"akar oktatni,és zavaros stratégiákkal kábítják a közönséget,ugyanakkor ha valaki kimagasló eredményekről beszél,azt elsősorban a banki alkalmazottak(devizakereskedők),illetve egyéb "sztár"kereskedők hurrogják le nagyon hamar,állásukat,szakmai pozícióikat féltve ugyebár.A tanulók meg vakon követik őket.Mi mást tennének,mikor 10 esetből 9 szer igazuk van? Így aztán igaza van mindenkinek,de aztán a végén senki nem lesz okosabb,minden marad a régiben,(a tőzsdével és forexel kapcsolatos általános tájékozottság tekintetében),és ez a leg megnyugtatóbb a sikerteleneknek,és a magukat "profinak"tertóknak egyaránt. Pedig az extra hozamot elérők itt élnek közöttünk a földön,csak lassan mind hallgat,és a maga dolgával foglalkozik.Extra profitot termel. De azthiszem ez így van jól,így van rendjén. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| átverés, e-book |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|