| Tőzsde Fórum |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 67
Hírnév szint: 1 ![]() ![]() |
Idézet:
Megnéztem, gratulálok! Had kérdezzem meg, hogy milyen R/R-rel dolgozol? Láttam több olyan kötést is nálad, ahol szerintem kisebb volt, mint 1. Ezt mi alapján teszed? Mióta használod egyébként ezt a stratégiát? Lehet esetleg többet tudni, hogy mire épül? Előre is köszi a választ! |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Bocsi, néhány dolog kimaradt. Egy-egy kötésen 10%-os kockázatot vállaltál a tőkédhez képest? Elég soknak tűnik, főleg ilyen kis idősíkon. Látom, hogy minden esetben állítassz be stopot. Célárat viszont csak ritkán. Hogy döntöd el, hogy stoppal, célárral, vagy manuálisan zárod profitban a pozidat?
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 59
Hírnév szint: 0 |
Ne döljünk már be egy ilyen nap semmit se bizonyít. Erre bárki képes kis rutin után, hogy 250 pip zuhanás után ellenirányba nyitogat pozikat.
Emlékeztek arra a számra, hogy csak egy nap van ami más, mint a többi...? Na erről pont ez jut eszembe. Mélyenalázatosan tisztelt AKOSFOREX is simán megcsinálhatja, hogy nyitogatnak demo számlákat egy egy napra akár többet és igyekeznek elkapni 1 1 jó hullámot. Kiváncsi lennék 1-2 hónap majdnem összes napjára. Szerintetek miért rakott indítóként 3455 depositot??? egyértelmű, hogy úgy akart tünni mintha ez valóságos lenne. AKOSFOREX üzenem ez az egy hullám elkapása semmire se bizonyíték. Főleg, hogy ez tegnap egyértelmű is volt, mikor kiderült, hogy vaklárma a népszavazás mindenki fordított. NE BOLONDÍTSUK MÁR EGYMÁST MEGINT. Ilyennek is csak mai csirkék dőlnek be. Kérünk hosszabb távon ilyet, ha nincs, akkor inkább ne szólaltál volna meg. Tudom előre nekem fogod ezt mondani következő leveledbe mer nem tudsz másképp védekezni. Üdv Kulákföldi cigány |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 498
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
1, Demón teljesen mások a teljesülések, mint éles körülmények közt. Ezt ugye nem kell különösebben részletezni, hogy miért. 2, Ebből adódóan a slippage, és requote-ok miatt élesben ennek a profitnak a jelentős része el fog tűnni. 3, FXCBS demóban már 1 pontra is hagy stop megbízást bevinni. Ez a legtöbb brókernél 20 pont (2 pip), vagy akár 50 pont (5 pip) is lehet. A pozícióid legnagyobb része ezekkel a közeli stop megbízásokkal záródnak. Az átlagos 4-5 pipes nyerők mellett így erősen kétségessé válik számomra a profitábilis működés, ha a stoppot be sem lehet ilyen közeli távolságon vinni más brókernél. 4, A brókered biztos örülne neked. Majdnem többet keresett rajtad a comissionnal, és a spreaddel, mint te saját magad. ![]() 5, Bizonyára van valamilyen rendszer abban amit csinálsz, de nekem ez elég meredek. https://www.myfxbook.com/portfolio/mt4-87994946/185735 |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 244
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Idézet:
Minimum két hétig éljen már egy számla,ha már mutogatja valaki.De ha csak két hét,akkor legyen rajta teljesítmény!1% kockázattal egy analfabéta is elzötyög 3 hónapig is amúgy ![]() Tényleg nem kéne bolondítani a népet,rövid számlatörténetek csak egyéb dolgok illusztrálására alkalmasak.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Tag
Lehet volt érteleme álnéven beszólnom az embereknek?
Hát lehet, de biztos nem érdemel sok ember ilyen hangnemet, de már annyira fáj a népbolondítás meg a hülyítés meg az pénzleszedegetés.... Ha meg ebből indulok ki, akkor érdemel sőt még 1 nagy boxkesztyűt is az arcába. |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tag
Kedves Hideg Zoli,
Kérünk folytasd, ugyanilyen dinamikával, tovább a nyilvánosságra hozott demo accountodat. Nem csak 1 1 jól sikerült napot kéne ide berakni. Szerintem ilyenre sokember képes szerencsével. Hajrá. Csókoltatlak |
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Tag
Hely: kom-egom
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 4 ![]() |
először is, befoltoznám a tudatlanságomat, mi az a slippage és mi a requote?
Köszönöm a választ! másodszor pedig, ECN brókernél oda teszed a stopot, ahova akarod. Gyakran spread-en belülre is engedik! Az a bróker, aki ilyen jellegű korlátokat állít eléd, az Cfd-s, cfd-n pedig általában tiltott a skalp, tehát egyikből következik a másik ... |
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.381
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
slippage = legegyszerűbben késés vagy eltérés, ami az order és a megvalósult ár között van.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Tag
Tisztelt Hideg Zoltán,
Hogy ne csak a szart halljátok tőlem. Íme: Köszönöm, hogy folytattad a kereskedést a demo számlán ajánlom több ember figyelmébe. Kívánom, hogy 1-2 hónap sikeres legyen, ha már elkezdted. Lássuk. Tényleg kiváncsian várom. Üdv |
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Tag
Még 1-szer megerősítésként, hogy minnél többen láthassuk mit alkot és ne legyen igazam, hogy ebből hatalmas drawdown lesz
fxcbs.com dem letöltés Login : 87994946 Investor : dozw6hl remélem 1 ország szeme rajta van |
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 10
Hírnév szint: 1 ![]() |
Hello cigány,
Akosforex live trédeket rakott ki ,nézd meg a képeket. Ma már nem olyan aktív,de a legtöbb live ha megnézed. Csákány Idézet:
|
|
|
|
|
|
#21 (permalink) |
|
Tag
Drága testvérem az idő mindent beigazol megfutamodsz vagy végigjátszod amit elkedtél.
Én az utóbbira szavazok és lelépsz valami kamu dumával: pl.- nem megyek bele a játékaidba mer nem te mondod meg beszabehu mit csináljak... nincs semmilyen alku és nem is lesz. Voksomat e mellé teszem. Csókoltatlak gizda barátunk! ![]() Sok sikert. |
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Tag
Ennyi mostmár azt is letagadod, akit reklámoztál. Pontosan erről beszéltem.
Megkezdődtek a drawdown-ok. A veszteségspirálba bekerültél öreg. Rajtad az ország szeme ha már reklámokat linkelgetsz be Hideg Zolit-ra rossz fényt vetve. Talán dirrekt égeted a srácot aki még talán kezdő stádiumba van és lehet jó úton haladt volna??? Majd kiderül mi az igazság. Minimum 1 hónap, lehet több év. ![]() Csocsi |
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Új tag
kinek? Az nekem nem a xanax.
Most elmegyek de kékbajusz jönni fog JÖNNI FOG!!! Miért ne,addig is amikor a kocsiből errefelé nemde? Nagyon gáz,szerintem janika is erre,de felettébb érdekes a pajzs. Na mindegy,kakukk,azt jócakát Idézet:
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Új tag
Ki tagad le kit?
Milyen srác? Miről beszélsz ? Bár nem nekem írtad de nem tudom követni amiket írsz. MILYEN SRÁC IMRE????????????????? HAHH?? http://www.youtube.com/watch?v=U1q8TpUGVtU Idézet:
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Szenior tag
Ebből is látszik, hogy irreális a kezdeti stopod. 1000 pip? Mennyi is volt itt a lebegő veszteség este -42 pipben? Kb 2100$? Megcsinálod ugyanezt valós számlával? Kétlem!
Majd egy EA kb 8 pipben kizárja a pozi egy részét, a maradékot pedig a visszaeső ár stoppolja ki a szűk követés miatt. Amit csinálsz, az nem több szerencsejátéknál. |
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Szenior tag
A topik folytatása itt: http://forum.tozsde.hu/daytrade/481-skalp.html
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Adminisztrátor
Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10 ![]() |
Kérek minden érintettet, hogy:
- ne offoljatok - hanyagoljátok a sértő hozzászólásokat - akinek személyes problémája van a másikkal az jelezze nekem privátba, vagy a moderációs topikba írjon Senkit nem szeretnék kimoderálni, pláne nem kitiltani. harzol Adminisztrátor |
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Tag
A legnagyobb Tisztelettel írom hozzád drága barátom:
Azt mondd meg miért jó az ha mindezt Hideg Zoltán nevű accounton csinálod? 1. Te vagy az adott személy 2. Te mindent így csináltál volna amúgyis,most utólag szépíted magad mer mindenkinek úgy tűnik Zoltán, hogy lássuk be nincs kiforrott stratégiád. Legalább is a money management 0. 3. Ha nem te lennél Zoltán, akkor viszont nem szép tőled, hogy más nevében ilyet csinálsz. Szerintem menekülőként az utolsó megoldás válaszotod és visszatérsz majd új nick néven. Viszlát. |
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Az gondolom feltűnt, hogy egy 1-2 napos demó számla sokunk szemében hiteltelen, bármilyen eredménye is legyen. Ha bemutatásra szánod, miért rontanád el egy szándékos kötéssel? Ha jól követtem az eseményeket stop nélkül indult az a kötés, azután tettél be stopot, hogy shortosgyula ezt szóvá tette neked valamelyik fórumon. 1000 pip, mikor már kb 150 pipnél is nullázódna a számla? Ez szerinted milyen kockázatkezelés? Köthetted volna 20 lottal, az tényleg szokatlan lett volna a korábbi 1-3 lotok után, 5 lot nem annyira. Most meg jössz ezzel a gyenge magyarázattal: "direkt volt". Csak mázlid volt, hogy visszajött az ár, remélem ezt sejted. Ha ennyire megy a hosszabb iránymeghatározás, miért nem azt kötöd? Miért csak átlag 3-4 percig vagy képes piacon maradni 4-5 pipért? Hogy mennyire reklám a negatív reklám, az majd kiderül. Nem akarom minősíteni amit csinálsz. Aki egy kicsit is érti a témát, az tudja mit szeretnék mondani.
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
1000 pip volt rajta a stop? Igen. Nullázhattad volna így a demó számlád? Igen Tudhattad hajnal 1-kor, hogy pluszban fogsz reggel zárni? Nem Végig skalpoltad az "előre látott" emelkedést? Ahogy látom, nem. ![]() Több betűt nem is vesztegetek rád. |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Milyen stopokkal? Nincs stopja, ez már teljesen világos. A teljes számlát kockáztatja minden egyes tranzakcióval, cserébe 4-5 pipekre hajt. Akkor nem értem miért beszél alacsony kockázatról: "M1-en nincs kockázat nagy, a hírek alatt sem pl 200 pont a stop, hanem 5-10, vagy éppen nincs trade." Nulla piacismeret, nulla kockázatkezelés. Vígan ül a lebegő mínuszban, miközben a nyerőket nem képes megtartani, és szinte rögtön elvágja őket? Akinek már vannak hosszabb távú elképzelései a mozgásokról, egy idő után nem erőlteti tovább a scalpolást. |
|
|
|
|
|
#41 (permalink) |
|
Tag
Tudom én is ismerem az ilyet és most fog jönni a nagy duma, hogy tárgyalásra kellett mennie és nem tud a demo számlára koncentrálni....
Igenám, de akkor miért osztotta meg? Minek dobta be a kutyáknak a húst? Hogy csorogjon a nyálunk? Hát erre nem fog... Viszont meg kell hagyni az az elképzelés, hogy demo számlát osztunk meg és megmutatjuk kik vagyunk az egy új dolog itt a fórumon és tetszik. Szerintem ha valaki nem így adja el magát egyből, hogy egy nap alatt emeljünk kalapot, akkor még lehet olyasvalaki is akinek a tanfolyamára szívesen elmegyünk. |
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Szenior tag
Nem ismerjük a stratégiát.De a margin szint itt 104%??Az éppen hogy semmi!
Nem csak úgy lehet pénzt keresni,hogy a nyerőket futni hagyjuk,a vesztőt elzárjuk.De akkor meg tényleg több hónapos számla történet kellene.Vagy inkább éves,mert akkor rendszerről beszélünk.Stop szint lehet hogy nem látszik ebben a sikban?Viszont mindjárt margin call ha nincs szerencse.
|
|
#43 (permalink) |
|
Szenior tag
Visszavonom a piacismeretedre vonatkozó kijelentésemet, de a kockázatkezeléssel kapcsolatosat továbbra is fenntartom.
Valóban te lennél Hideg Zoltán sales manager az XTB-től? http://atv.hu/cikk/2039_tanuljunk_meg_tozsdezni Egészen véletlenül ma, egy másik fórumra felkerült egy statement. M1 scalp, korrekt stopokkal. A számla méretéhez képest vállalható pozícióméretek. Szépen a fő mozgásirányokban belépve, a folytatódásra játszva. Nem pedig a hullámok tetején várja a pici korrekciókat. Nem üldögél bukó pozíciókban 40-50 pipeket (stop nélkül), hanem szépen kicsukja őket, ha nem az elképzelése szerint alakulnak a dolgok. Erre még én is azt mondom kivitelezhető éles körülmények közt, remélem hamarosan láthatjuk azt is. Ja, a srác csak pár hónapja demózik, és nem oktatásból, hanem valódi kereskedésből akar majd megélni. Statement |
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Tag
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
2,Döntsd már el mit is szeretnél bemutatni. Scalp-ot, vagy ha az nem lesz jó, akkor lesz belőle daytrade? "h1 belépő, a stoppot 1.36000-ra kellett volna tenni". Itt nincs kellett volna, vagy odarakod vagy nem. 3, Kezdőket szeretnél tanítani? Miért? Mert aki egy kicsit is tapasztaltabb már átlátja mit is csinálsz, és köszöni szépen, de nem kér belőle. Idézet egy másik fórumról: "Ez brutális! És ezért még pénzt is kér?? Tiszta kamikaze.. Akkor már inkább a szomszéd topik! Feebi rendszer ott csak 10-20pip SL és a TP:20-50pip...ja és ingyenes! " http://forex.profikezdo.hu/forum/vie...php?f=6&t=1115 4, "A skalpstrati 5-7 pipes stoppal működik." Akkor nem értem a korábbi kötések közül jó pár miért nem stoppolódott. Újabb, és újabb ellentmondásokba kevered saját magad, és azt amit csinálsz. 5, "a strati nyer. Ha hibázok, ha nem, aki ezt trade-eli, az nyer. Nem reklámozok, nem demozok, nincs értelme: " Hajrá! Toljad toljad valódi pénzzel, és semmi szükséged nem lesz mások tanuló pénzére. Tedd ki az éles statisztikát, és özönleni fognak az önként jelentkező befektetők, hogy légy szíves, kezeld a pénzüket magas jutalékért. |
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
#48 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Ezért szoktam mondani,hogy ha nem ismerjük a komplett stratégiát,akkor ne okoskodjunk!Én sem teszem. Egy példa: ha egy rendszer képes százszorozni a tőkét x idő alatt,és ez a cél,akkor ha 99x elbukja a tőkét,és egyszer megcsinálja a célt,akkor a trader nullában van!Pedig 99x elbukta a "tőkét".De mi van akkor ha 100 esetből nem egyszer termeli ki a célt,hanem 10-szer?? Sok féle képpen lehet pénzt keresni a tőzsdén!Kinek mi az ideális,személyre szabott stílusa,ez egyénfüggő.Ha valaki 1%-ot kockáztat tradenként,az semmi esetre sem bíztosíték arra,hogy a jövőben nem fogja elbukni a tőkéjét,még akkor sem,ha sok sikeres trader jelenleg azt hiszi magáról,és stratégiájáról.Sok mindent tanítanak az iskolákban,de legtöbbjük elavult,ortodox stratégia.Ezért természetes hogy sok régi chopper motoros életveszélyesnek tartja a a tudomány/technika mai állása szerinti speed motorokat! ![]() Ami igaz is!De ha van sok speed motorunk,azzal akkor is fényévekre járunk a choppertől,ha közben felét ripityára törjük. Csak az a kérdés,ki milyen motort vesz,mennyi pénzért!
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
Tag
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
|
|
|