| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 74
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy deviza kereskedéssel kapcsolatban olvasott-e már valaki igazán jó könyvet? Szeretném megtanulni az alapokat, úgyhogy kezdjen szinte abszolút nulláról, de legyenek benne izgalmas sztorik is ![]() Köszi szépen előre is. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 48
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Én azért még ajánlanék egy-kettőt
![]() A fentebb említett Birger könyv(a sikeres trading művészete, privátban tudok linket adni honnan szerezd meg magyarul, mert csak németül fogod emgtalálni) az alap, ezenkívül még Kecskeméti István Tőzsdei befektetések a technikai elemzés segítségével című könyvét tudom még ajánlani, valamint a Market Wizards: Interviews with Top Traders című könyvet. Ez sem jelent meg tudtommal magyarul,de netről biztos beszerezhető valahonnan a Piac varázslói címen. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 208
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
-igaz nem könyv csak e-book és nem is totál kezdőknek szól de ennél jobbat még nem sikerült olvasnom. ![]() Írd meg privátban az emiled van pár könyvem magyarul. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1 ![]() |
Nekem ez a könyv a FOREX kereskedésben rengeteget segített. Ajánlom bátran mindenkinek!
Forex oktató könyv
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 112
Hírnév szint: 2 ![]() |
Szervusztok!
Nekem igazán olyan könyvre lenne szükségem, ami nagyon alaposan magyaráz minden olyan dolgot amivel egy kereskedő találkozhat a gyakorlatban. Pl. a net is okádásig van mindenféle technikai és fundamentális elemzési szisztémákkal, de az igazán gyakorlati részekrők nem találok egy komolyabb, részletes és laikusok számára is érthető összefoglalót sem. Konkrétan arra gondolok, hogy milyen tőzsdei termékek vannak /részvény, forex, CFD, nyersag. , stb.../és ezek mit jelentenek, illetve ezekkel kapcsolatban milyen költségek merülhetnek fel, /+magyarázat/, hogyan kell beleszámolni azokat a pozícióméretezésbe, ... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 498
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 46
Hírnév szint: 3 ![]() |
Birger könyv mellett, nekem az alap Trading in the zone, magyarul is forog egy szűkített változatban. Nagyon nagyon tanulságos, de inkább akkor segit ha már próbáltál tűzön járni, meggondolatlanságból...
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 23
Hírnév szint: 2 ![]() |
Üdv!
Ha ajánlatok nektek könyvet, akkor Joe Ross könyveit olvassátok el, csak 1 van fenn magyarul a neten, a többi angol. Jaa, nem akarom már a másik fórumon Várkuti Géza könyvét szidni, de a könyve 1 nagy rakás SSSSZ. És nem is volt olcsó, de tüzelni jó lessz |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Birger Schäfermeier, FOREX, könyv, letölthető könyv |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák