Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
a helyzet az hogy biztos sok évvel ezelőt emlékszel általam említett kamikaze rendszerre.....extrém kockázattal gyors profit, sok számlás MM-re+bónusz...nos...
Na megjött a válasz...csak hogy derüljetek a dolgon bemásolom az első levelet is melyre én reagáltam hogy nem küldök semmiféle erkölcsit transzferáljanak...
ha gondolod összerkhatok belőle egy expertet. Esetleg van valami konkrét jel is amire nyitna az ea? vagy csak a nyitásokra gondoltál automatizálást?...
én bónuszos számlákat használok...általában 100%-ost...pillanatnyilag csak az van több is, szeptember óta minden 100% bonuszt a maximumon kihasználtam..........
igen 1 hónap teszt az olyan mintha semmit sem csináltál volna...(bocs) abból még azt sem lehet leszűrni hogy egyáltalán érdemes e avele foglalkozni...mert...
én szívesen néztem eddig is Jano eddigi videót
privátban viszont nem lehet felvenni vele a kapcsolatot mert nem fogad privát üzeneteket....egyébként...