Szervusz, Lyzy!
Van egy jó hozamot teljesítő robot. Ha érdekel, megírom, hogyan tudsz tőzsdei tudás nélkül komoly nyereséget termelni...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Részletes keresés
Collapse
Keresés
Collapse
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általMár csak pár nap és kipróbálok egy nagyobb kockázatú robotot. Ehhez magasabb hozamelvárás is tartozik. Remélem, meg tudja csinálni a havi 6-8...2011-12-05, 19:26
-
zvidovics általSzia. Végre egy emberi hang. Látom, "kemény" és "okos" emberek járják itt a vidéket, akár ismeretlenül is lealázva a tapasztalatlant,...
-
Téma: Visitor Messages
2011-11-11, 07:35 -
-
scapesound általSzia! Köszönöm, hogy rámírtál! Egyenlőre érdeklődök az új lehetőségek iránt és mint az már a topicokba is beírtam, sikerült találni...
-
2011-11-10, 07:13 -
-
zvidovics általSzia, Scape!
Quantumos vagyok szept közepe óta, kérdezz nyugodtan. Üdv: zvidovics-
2011-11-09, 20:04 -
-
zvidovics általSzia, Mandark!
Quantumos vagyok. Jan. óta nézem, szept közepe óta tagja vagyok a rendszernek. Meg vagyok elégedve, ajánlom neked is! Üdv:...-
2011-11-09, 20:02 -
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általKöszönöm, de nem manuálisan kereskedem, mert magam is tapasztaltam, hogy máshol zár, mint ahogy én szerettem volna. Ezért "robotolok"...2011-11-02, 18:39
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általVan egy stratégiám, dolgozom egy programíróval rajta. Ott akadtunk el, hogy a belépés időpontját nem tudjuk biztosra úgy meghatározni, hogy...2011-10-26, 07:46
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általVannak olyan kereskedőrobotok, amik élesben tartósan havi 8% fölött hoznak? Vagy itt már akkora a kockázat, hogy becsúszik a mínuszos időszak is?2011-10-26, 07:43
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általNyugodtan töröld őket! Az enyémet is, ha nem találod ideillőnek. Felvettem a kesztyűt, pedig nem kellett volna. Bocs!...2011-10-23, 20:25
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általNegatív vagy, biztos megvan az okod. Ennek ellenére válaszolok neked: nincs fejpénz. És a balek az, akit nem tájékoztatnak rendesen, szerződést...2011-10-23, 12:48
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általHa elbukja tőzsdén valaki a banktól felvett pénzt, az tényleg gáz! Ide csak olyan pénzeket szabad betenni (kockáztatni), ami nem hiányzik majd...2011-10-20, 17:59
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általNem tudok sajnos prezit. De igazad van, rövid az idő. Ez csak egy képkocka a filmből. Innen a főszereplő a gyilkos is lehet, meg az áldozat is....2011-10-19, 21:06
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általÉrtem. Ne legyen igazad, de biztos, hogy egy gép stratégiáját könnyebb kiismerni (és ellene tenni), mint egy emberét. Vagy nem? Hoppá és a pánik?...2011-10-19, 21:02
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általNem körítek, ez a robot dolgozik a számlámon, de ezt nem szabad reklámoznunk, a cég kifejezett kérésére. Na mindegy, ha ismered, akkor tudod,...2011-10-19, 20:59
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általJanuár óta figyelem, mert nem mertem azonnal pénzt betolni. Élesben egy hónapja, meg tudom mutatni a napi elszámolásban. Szept. 25-étől okt....2011-10-19, 18:06
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általOk, nem reklámozok. Nem is ajánlgatom. De akkor miről beszéljek, mikor nem értek a stratégiákhoz, meg a tuti receptekhez, és azt sem látom előre,...2011-10-19, 11:37
-
zvidovics általSzia Toma!
A zvidovics@freemail.hu e-mail címemen kérdezz, mert itt azt mondják, reklám szagú az örömöm.-
2011-10-19, 11:29 -
-
Válaszolt itt: Hogyan? Hát robottal!zvidovics általKeresztárfolyamokon szoftverrel
Nekem nincs pénzügyi egyetemi végzettségem, de azt tudom, hogy az ember elálmosodik, az ember éhes...2011-10-19, 05:41 -
zvidovics általHa már buktál, vagy még reszket a kezed, ne kockáztass nagyot! A saját kereskedés mellett (nincs hozzá fogható adrenalinbomba) indíts automatikus...2011-10-19, 05:32