Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Részletes keresés
Collapse
Keresés
Collapse
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általGyors helyzetjelentés, a párok amiket figyelek így állnak....
-
Téma: Stratégiák
2014-10-08, 18:34 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSemmi akadálya, hogy beszéljünk, Skype-n tudunk. De előtte menj végig a fórumon. Mivel elsőként csak az alapötlet lett felvetve, közös erővel...
-
2014-10-08, 15:35 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általIde kell. Nem tudom, hogy NBalázs meg kívánja-e osztani az eredményét, jól jönne erre a hónapra is egy brutális eredmény
Eddig a csapat...-
2014-09-28, 20:12 -
-
Válaszolt itt: Forex Trader állásLucem Ferre általEzt a mondatot be lehet sorolni a többi legveszélyesebb mondat közé, amik a kizsákmányolók használnak:
"A minimálbéres munka...-
Téma: Brókercégek
2014-09-11, 04:46 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAki teszteli a módszert, ezeket kellett átélnie a héten:
EURUSD 200 pipes csütörtöki zuhanását 4-szeres pozíciómérettel profitálhatta....-
2014-09-06, 08:27 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általAhogy gondolod, 1-2 hét múlva ha még nincs eredmény jöhet egy update, de a végeredmény a lényeg
...
-
2014-08-31, 08:28 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általSzia, nyugodtan lehet csatlakozni. 1000 dolláros demót nyiss, a cél 5000 dollár vagy számlabukás legkésőbb szeptember 26-ig
...
-
2014-08-29, 18:43 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általGyorsan el is dőlt a sorsa, 75 dollár maradt a MC után
...
-
2014-08-27, 04:55 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általHajrá, örömmel veszlek. Én benyitottam 1,03 lottal EURCAD longot elsőnek.
-
2014-08-25, 21:03 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általDrága uram még a technika gazdája is szenved vele az aktuális piaci környezetben
Azért azt nem hiszem, hogy az elkövetkezendő 15-20 évben...
-
2014-08-25, 20:54 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általJólvan, akkor húzzuk ki a listáról.
Az első körben a négyesünk fejenként 25% profitot ért el.
Ha van kedvetek, akkor...-
2014-08-21, 21:30 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általAlkonya kérlek ma estig zárd le a tesztet, és írd meg mi lett a számla eredménye.
-
2014-08-21, 18:08 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általHajrá, jövőhét csütörtökön lezárul az első kör. Azt hittem, sokkal gyorsabban meglesz a két véglet valamelyike. Gyerünk gyerünk, tartani...
-
2014-08-12, 18:10 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általPersze, örülnék neki. Van még 2 hét az eredeti határidőig, addig érd el valamelyik végletet.
Orkati, ezennel etűnt a garantált...-
2014-08-02, 13:20 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általTöbb kör lesz, több dolgot szeretnék kipróbáltatni, és több dolog játszódik le a szemem előtt. Szeretnék kiépíteni egy olyan rendszert,...
-
2014-08-01, 22:27 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általMég nincs konklúzió. De első körben van 25% garantált profitod....
-
2014-08-01, 17:18 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általÉn megvagyok, USDJPY kilőtt, elértem a profitot. Várom a többiek eredményét
-
2014-07-30, 20:46 -
-
Lucem Ferre általMinden eshetőségre fel kell készülni. A mai jogtörvény azt sem tiltja, hogy behívj két megtermett embert a lakásodba, és megengedd nekik, hogy...
-
Téma: Egyéb termékek
2014-07-30, 17:56 -
-
Lucem Ferre általNem bonyolítom túl, csak megpróbáltam rávilágítani, hogy ne gondolkozzon befektetésben, amíg nem ért hozzá, mert tönkremegy. Az ingatlan megvétele...
-
2014-07-30, 10:00 -
-
Lucem Ferre általHúú ha így indulsz neki, el se kezd
Üzletet sose alapozz saját véleményre. Mi a cél? Mi hozzá a terved?
Milyen országokat...-
2014-07-30, 08:59 -
-
Válaszolt itt: Sindler Fan ClubLucem Ferre általAzért nem érted, mert bele akarsz képzelni valamilyen logikát a piaci mozgásokba. Ha csak egyetlen egy ember is talált volna benne logikát, képzelheted,...
-
Téma: Kezdőknek
2014-07-25, 22:22 -
-
Lucem Ferre általUtána kell nézni a jogszabálynak, de természetesen működik a dolog, sőt, sokan csinálták/csinálják is. Magánszemélyek esetén ha jól rémlik...
-
2014-07-25, 04:42 -
-
Válaszolt itt: A kereskedés egyszerűsége.Lucem Ferre általMenedzsment
Ha minden jól megy, egymásra építve kell felhalmozni azt a tartalékot, ami a konszolidációban vagy akár a depresszióban is ki...
-
2014-07-24, 16:03 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általDehogy bánom, sok sikert hozzá. Én már nem tudnék visszalépni a mindenki által használt kereskedési rendszerek felé. Amit csinálok, hihetetlenül...
-
2014-07-22, 15:45 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általEz is érdekes, de egy picit túlbonyolítjuk. Első nekifutásra csak annyit szeretnék látni, hogy hányan vállalkoznak/vállalkoztak, és mi az eredmény....
-
2014-07-21, 19:34 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általAzoknál, akik több pozícióval próbálják kihozni az eredményt, érdekes lehet, de önmagában nem tartalmaz a teszt szemponjából érdekes információt....
-
2014-07-21, 09:56 -
-
Válaszolt itt: Egy érdekes kísérlet.Lucem Ferre általAzért, mert van, aki képes egymás után eltalálni, az érme melyik oldalára fog esni. Meg van, aki mindig mellé lő, akármit is csinál. A szerencse...
-
2014-07-21, 09:37 -
-
Lucem Ferre általSziasztok!
Szeretnék egy tesztet lefuttatni, amihez szükségem lenne a közreműködésetekre. Azért swing/long term téma, mert nem...-
2014-07-20, 14:00 -
-
Válaszolt itt: Sindler Fan ClubLucem Ferre általIgen, ki mit lát a páron
Nekem 2 db false kitörést jelentett, február óta sávban vagyunk....
-
2014-07-19, 10:03 -
-
Válaszolt itt: video felvevőLucem Ferre általBB FlashBack pro tökéletes. Saját formátumában bele tudsz szerkeszteni, aztán olyan formátumban és minőségben tömöríted, amilyenben szeretnéd.2014-07-05, 22:34
-
Válaszolt itt: Hetes piaci körképLucem Ferre általA hétre a következőket figyelem:
EURUSD elbizonytalanodott. Ha a héten tovább bizonytalankodik 1,365 és 1,35 között, szeretném,...-
Téma: Kereskedés OFFTOPIC
2014-06-22, 07:19 -
-
Válaszolt itt: Norbi topik :-)Lucem Ferre általMiért nincs se a track record, se a trading privilages igazolva? Ha XM-nél kezeled a számlát, miért Hotforexes chartot linkelsz?
...-
2014-06-21, 07:01 -
-
Válaszolt itt: Csak az aranyrólLucem Ferre általAz ezüst révén én is benne vagyok. Durvának tűnik az elmúlt napok után, de kb ugyanakkora a gyertya ezüstön, mint febr 14-én volt. Akkor mi történt?
-
Téma: Árupiacok
2014-06-19, 20:18 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekLucem Ferre általApropó, jut eszemben. Ugyebár jó magyarként, én is elmentem kalandozni a világba, 4 év után tértem haza. Angliában volt olyan hetem, amikorra...
-
Téma: Tőzsde hírek
2014-06-15, 10:25 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekLucem Ferre általMezőtúr, 1 db szélerőmű. 1000 háztartás energiáját fedezi. Lakossága kb 17000.
Számoljunk átlag háztartásban 3,5 emberrel (két szülő,...-
2014-06-15, 10:18 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekLucem Ferre általHajjajj
De a demokrácia is. És meg merem kockázatni, hogy 2008-ban a kapitalizmus és a bankrendszer uralma is megbukott, azóta csak felszíni...
-
2014-06-15, 09:40 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekLucem Ferre általDe miért GDP-vel próbálják meghatározni a gazdaságot? A mutató hibás. Egy ISEW vagy GPI már reálisabb képet adna, és még mindig nem teljes....
-
2014-06-15, 09:17 -
-
Válaszolt itt: Hetes piaci körképLucem Ferre általBevállaljam?
Nagyobb távban gondolkodom, mint 1 hét, de kb ilyen kilátásokra rendezkedett be a portfólióm. Kíváncsian várom, milyen...-
2014-06-14, 19:50 -
-
Válaszolt itt: A kereskedés egyszerűsége.Lucem Ferre általGondolom azért rendszeresen felhúztátok a stoppot
Igaz, hogy élvezetes volt és azt hittétek, biztonságban vagytok, de a végeredmény mindig...
-
2014-06-13, 19:15 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lucem Ferre általNálatok lehet részvényeket venni? Nem csak CFD-t?...
-
2014-06-13, 19:07 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!Lucem Ferre általGondolj csak bele, az ingatlanpiac hogyan változott azóta, hogy az emberek leálltak a hitelfelvétellel. Ha nincs kereslet, az árak zuhannak. ...
-
2014-06-12, 04:47 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!Lucem Ferre általEz így ennél egy picit bonyolultabb, én sem tudom a pontos választ, de megpróbálom összekaparni tanulmányaimat.
A gazdasági növekedés...-
2014-06-11, 18:37 -
-
Válaszolt itt: A kereskedés egyszerűsége.Lucem Ferre általBármi lehet várható támasz szint, ahhoz viszont az szükséges, hogy az ár úgy kezelje. Jelen pillanatban másodjára sem kezeli támaszként, így...
-
2014-06-10, 12:02 -
-
Válaszolt itt: Trader's NightLucem Ferre általÍrtad volna 2001-ben...
Sose lehet tudni....-
Téma: Traders Night
2014-06-05, 10:14 -
-
Válaszolt itt: Chart eltérésekLucem Ferre általIgen, a Youtube reklámok óta elengedhetetlen
...
-
2014-06-04, 21:02 -
-
Válaszolt itt: Chart eltérésekLucem Ferre általNem egészen, de majdnem
Engem a rengeteg forex hirdetést felváltó gyűrű/ékszer hirdetés buktatott le majdnem az eljegyzés előtti hónapokban
...
-
2014-06-04, 16:36 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általCsak ezt használom. Az én eredményem 300 dollár veszteség 10 hónap alatt. Van benne hiba is, meg sok false kitörés, meg egy kis teszt is. Viszonyításképpen,...
-
2014-06-04, 16:31 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általFélve merem megkérdezni... ugye azzal azért tisztában vagy, hogy 1969. július 20-án lépett Neil Armstrong a Holdra? Nem, nem az én sciense fiction...
-
Téma: Csevegés
2014-06-03, 19:58 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÚha. Üdítő kérdések az egésznapos makro után.
PipEASY nagyon jó topicot indított régen, jó az alapja, de szerintem nem működik. Pici...-
2014-06-03, 18:11 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általForexfactory-n is látod, hogy a hír eredménye pozitív-e vagy negatív a devizára. Mindettől függetlenül sokszor bebizonyította már a piac, hogy...
-
2014-06-03, 16:43 -
-
Válaszolt itt: Chart eltérésekLucem Ferre általMert a reklámok személyre vannak szabva. Amíg nem felnőttoldalas és társkereső hírdetéseket fog neked adni, addig nincs gond. Azt próbáld majd...
-
2014-06-03, 10:11 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általHa belegondolunk, hogy ma a magyar lakosság foglalkoztatottak száma kb 4M körül van, és eltart magán kívül 6M lakost több kevesebb sikerrel,...
-
2014-06-03, 10:06 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általDehát ez nem igaz. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a tempomat nem létezik. A pénz is ingyen van, az energia is régóta kimerhető ingyen. Sőt,...
-
2014-06-02, 04:50 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általsmk milyen újraelosztásról beszélsz? Miért kéne bárkinek is odaadnia a bérét másoknak?
-
2014-06-01, 21:42 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általÉn még mindig nem értem... azóta, hogy van kocsi, senki sem lóval jár a szomszéd városba. Valaki győzzön már meg, miért ne dolgozhatnának...
-
2014-06-01, 19:36 -
-
Válaszolt itt: Trader's NightLucem Ferre általToldjunk hozzá még egy évet, úgy már inkább érdekes összeget kapunk. Legyen a cél 2015 dec 31-ig picit alacsonyabb százalékos elvárás, mondjuk...
-
2014-06-01, 12:44 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általNo látod, magamat is megleptem, hogy nem néztem utána pontosan, mielőtt leírtam. Pedig általában minden állítás mögött megpróbálom felkutatni...
-
2014-05-31, 22:06 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általMiért, van olyan nem nyugdíjas magyar, aki nem a Jobbikra szavazott?
Olvastam valahol, hogy a devizahiteleseknek 30-60%-al emelkedett a tartozásuk....-
2014-05-31, 21:25 -
-
Válaszolt itt: Trader's NightLucem Ferre általMennyivel szebb lenne, ha nem Oanda practise-n mutattad volna be, hanem a saját éles számládon.
-
2014-05-31, 07:08 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általSzerintem a családonkénti átlag 3 gyerek a minimum ahhoz, hogy stagnáljon a lakosság. Ha azt nézzük, hogy 2 felnőtt helyére 3 ember lép, kell...
-
2014-05-29, 04:51 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általTetszik az elgondolás alapja, de felvet pár problémát. Miben különbözne a modelledben az állam által alkalmazott munkaerő/közmunkás a kommunizmusban...
-
2014-05-28, 17:11 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általAmúgy tovább gondolva, nem olyan biztos hogy lehetetlen az, hogy mindenki ilyenné váljon. Egy rabszolgaság nélküli társadalom feltétele az volt,...
-
2014-05-28, 16:45 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általAkkor üdvözlünk az Éhezők Viadalában. Nagyon jó kis disztrikt leszünk.
Az a különbség a csonkítás és a kínzás között,...-
2014-05-28, 16:28 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általVan itt sok minden, csak pont a lényeg marad le. Az ember azért gépesít, hogy a kiváltsa az egyébként értékes emberi munkaerőt. Nem a munkakeresést...
-
2014-05-28, 15:24 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általAmúgy van itt egy másik megközelítés is. Fogalmazhatjuk úgy is, hogy a gép a társadalom passzív jövedelmét képes biztosítani. Egyszeri, elenyésző...
-
2014-05-28, 09:57 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általsmk van arra példa, hogy működik a dolog. Egy olyan forrásra van szükség, ami eltartja az egész népet. Lásd olaj és arab emirátusok. Szerintem...
-
2014-05-28, 09:37 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általMiért kéne megkülönböztetni? Az átlagos jövedelmű párnak is ugyanúgy alanyi jogon jár a tetőfedél és a kaja. Nehogy azt hidd, hogy majd...
-
2014-05-28, 06:46 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általMiről szól eredetileg az alapbér? Az alap megélhetést biztosítja. Ez az én fejemben lakhatást és élelmiszert jelent. Kényelmesen ki lehet számolni,...
-
2014-05-27, 12:10 -
-
Válaszolt itt: Megmondjuk!Lucem Ferre általHát... már pedig mi értelme robotizálni, ha nem azért, hogy végre az embereknek ne kelljen reggeltől estig robotolni.
Ha ott van melletted...-
2014-05-26, 21:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen. Gyakorlatilag ráépítéses brakeout kiegészítve egy tipikus sávkereskedéssel ami a false brakeout okozta veszteségeket hívatott lefedezni....
-
2014-05-26, 17:44 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIrreleváns. A hónap eddigi eredménye 16,22% profit. Ha viszont arra vagy kíváncsi, ebben a hónapban egyetlen egy pozíció került a "termik"...
-
2014-05-20, 21:17 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNyíltan hazugnak nevezlek. Többször többet kerestem tőzsdén, mint a havi fizetésem.
És hogy ne ragadjunk ki 1 részletet. Amióta tőzsdézem,...-
2014-05-20, 12:42 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzerinted a linkelt képemnek a tetején lefelé futó piros trendvonal milyen csúcsokat jelöl? Azt hittem egy picit okosabb vagy....
-
2014-05-20, 10:32 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAz én brókerem hetes chartja szerint még mindig egy nagyon gyenge, bizonytalan valami. Hetesen inkább szűkülő bullish, naposon pedig inkább oldalaz....
-
2014-05-20, 08:34 -
-
Válaszolt itt: HotforexLucem Ferre általNem értem, mit kéne itt nézni. Fehrer Automotive-Rába Kft?
Ezt hogy kapcsoltad össze a Hotforexel?...-
2014-05-18, 15:31 -
-
Válaszolt itt: AdóbevallásLucem Ferre általDehogynem, a második kategória. A forex tőkepiaci ügylet. 16% SZJA, ügyletek kötelező elkönyvelése (számlakivonat), veszteség 2 évig szembefordítható...
-
Téma: Adózás
2014-05-16, 04:21 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!Lucem Ferre általBernoulli-féle nagy számok törvénye. Nyugodtan utána lehet számolni, hátha elszámoltam vagy rosszul értelmeztem valamit.
Minimum...-
2014-05-10, 19:43 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem is szándékoztam az egészet újra írni. Ez azoknak szól, akik értik miről van szó, és kíváncsiak a fejleményekre. De ha ezt elolvasod,...
-
2014-05-10, 08:36 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÚjra indult, 2-ik felhozatal. Kicsit összeszedettebben:
http://skyglideforex.blog.hu/2014/05...14_majus_1_het-
2014-05-10, 07:40 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÖsszegeztem a nálam kialakult módszert. Nyilván az alapja ugyan az, nem akarom elmagyarázni megint. Ez a váz, amire lehet építkezni....
-
2014-05-09, 21:06 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPörgesd csak végig, gyorsabb, mint mindent elölről elmagyarázni. De igérem írok egy összegzést, és akkor arra mindig rá lehet linkelni....
-
2014-05-09, 19:52 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!Lucem Ferre által8-9 egymás utáni vesztő nullázza a számlát. Ez még bele is lehet építve, de akkor mekkora elérhető eredménypotenciálért cserébe? Ha jön...
-
2014-05-09, 08:39 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzép volt, de óvatosan az iránybecsléssel
Én 1,39193-on léptem shortba tegnapelőtt, mint a duplasáv tetején egy oldalazásba visszaeső, 1-2...
-
2014-05-09, 06:38 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA dupla sáv valójában azt jelenti, hogy van egy zöld és egy piros vonalad, és azon belül az árfolyam egy újabb zöld és piros vonalat tologat....
-
2014-05-08, 08:38 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által1379-es hozzászólás
...
-
2014-05-05, 08:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA lényeg megmaradt, az ellentétes pozíciókat ugyanúgy berajzolom magamnak, csak elhagytam az egymással szembenálló megnyitott pozíciók költségeit....
-
2014-05-04, 20:45 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHuhh. Az topic elején az ötlet egy kb brainstormingon ment keresztül, több szem többet lát elven megpróbáltam megtalálni a buktatókat, hibákat....
-
2014-05-04, 20:08 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMilyen indikátort milyen mögöttes folyamat megjelenítésére tudsz használni? Gondolom nem technikai dolgokra gondolsz....
-
2014-05-04, 18:28 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz így van, annó ezt még ide is leírtam. Támasz és ellenállás nem létezik addig, míg az ár le nem reagálja, lehet ott annyi vonal amennyit...
-
2014-05-04, 16:58 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAz indikátorok jutottak eszembe
-
2014-05-04, 14:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNos ezt kell átgondolni. Elsősorban minimalizáltam a módszer költségeit az általam fantompoziknak nevezett felesleges kötések elhagyásával....
-
2014-05-04, 11:42 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEngem az hajt, hogy olyan embereket irányíthassak jó helyekre, olyan innovatív ötleteket valósíthassak meg, olyan cégeket építsek fel, akik/amik...
-
2014-05-04, 11:12 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEgy picit elszált a téma, azért nincs akkora gond
Az ezüst stopvadászat túl mélyre nyúlt, így elérte a margint....-
2014-05-03, 06:37 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJelentem, hivatalosan lezárult az első számlám története, 8 és fél hónapig tartott, mire a jelenlegi piac felőrölte.
A pufferem végül...-
2014-05-02, 16:08 -
-
Válaszolt itt: A legjobb tanács amit valaha kaptál / adnál.Lucem Ferre általAki a csorda után megy, mindig szaros füvet fog legelni.
-
2014-04-28, 17:10 -
-
Válaszolt itt: A legjobb tanács amit valaha kaptál / adnál.Lucem Ferre általAnton Kreil gondolata. Azért osztottam meg, mert hasznos....
-
2014-04-27, 17:55 -
-
Válaszolt itt: A legjobb tanács amit valaha kaptál / adnál.Lucem Ferre általAz ember algoritmusokat írt, hogy a becsült mozgások előtt pozícióba helyezze magát. Majd robotok születtek a pozícióba helyezés megjósolására....
-
2014-04-27, 07:43 -
-
Válaszolt itt: AdóbevallásLucem Ferre általAz adott év végén összesíted a nyereségeket és a veszteségeket. A mérleg szerint vagy pluszban vagy, tehát nyereséged van, vagy mínusz, tehát...
-
2014-04-20, 15:23 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEgy tökéletes nap. 3 kereskedett párból 2 fakeout, 1 alszik, 1 meg korrekció. 8 hónap alatt több ilyen fordult elő, mint az elmúlt 10 évben
-
2014-04-08, 20:03 -
-
Válaszolt itt: Tip-top tippem mára. Csak neked.Lucem Ferre általEzt nem hagyhatom ki
Ezennel megnyitom signal szolgáltatásaimat. Két tippem van.
Első esetben EURUSD visszazuhanásra...-
2014-04-04, 20:47 -
-
Válaszolt itt: Manuális S/R kereskedésLucem Ferre általÚgy tudom, már régen kinőttél a demo korszakból. De ha ez éles számla, kereskedned sem kell többé, és le a kalappal
Ha viszont nem, akkor...
-
2014-03-31, 18:25 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által
-
2014-03-23, 14:53 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNa ja... ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor mindenki abban lenne érdekelt, hogy az ellenkezőjét tanítsa... hoppá.
-
2014-03-22, 05:38 -
-
Válaszolt itt: Fórumos szignálszolgáltatás TP-vel, SL-elLucem Ferre általSok sikert, én az ezüstben vagyok érdekelt....
-
Téma: Kezelt számlák
2014-03-21, 19:21 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÉn is élesben használom azóta is....
-
2014-03-21, 19:20 -
-
Válaszolt itt: Fórumos szignálszolgáltatás TP-vel, SL-elLucem Ferre általAz a meglepő, hogy 25 év után is újra és újra ugyanazon csapatnak adnak hatalmat, akik már régen leszerepeltek. Bízom benne, hogy a múlt nagy...
-
2014-03-20, 19:34 -
-
Válaszolt itt: AdóbevallásLucem Ferre általMindig az utolsó elérhető adat. Mit értesz aznapi adaton? Aznap reggeli? Déli? Nincsen aznapi adat, az a záráskor kerül meghatározásra. A múltban...
-
2014-03-16, 19:51 -
-
Válaszolt itt: AdóbevallásLucem Ferre általA statementnél a pozíciók lezárásakor megkapod, hogy az az egy pozíció mekkora profitot/veszteséget jelentett. MT4-ben a profitból már ki van...
-
2014-03-16, 11:09 -
-
Válaszolt itt: Plus500 véleményekLucem Ferre általMiért kéne hogy bármit is adjanak? Nem értelek....
-
2014-03-09, 19:33 -
-
Válaszolt itt: Plus500 véleményekLucem Ferre által1. Legyen inkább havi 5000, úgy már reálisabb.
2. Válassz ki egy olyan instrumentumot, ami valószínű 4-5 hónap múlva picit többet érhet,...-
2014-03-09, 18:50 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általFélre értessz. Képzeld el, hogy egyáltalán nem nyitsz semmilyen pozíciót, hanem beraksz egy piros és zöld vonalat. Zöld vételi, piros eladási....
-
2014-02-28, 17:16 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz hihetetlen. Egy egyszerű beállítás megoldotta a problémámat.
MT4 charton a tulajdonságoknál (F8) a mennyiség színét nincsre állítom,...-
2014-02-27, 21:17 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általDe nekem a 2-2 vétel eladási sáv 91 és 88.3 között volt. Azt már áttörte északra, így automatikusan nyitódnak a vételi pozíciók. Amiről...
-
2014-02-16, 16:41 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHogy jobban értsd a fenti írásomat, és hogy mennyire nem érdekel párszáz pip veszteség, amikor ilyen szépen ki tudnak épülni a pozíciók valamilyen...
-
2014-02-16, 11:07 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÉn addig nem tudom megítélni, melyik a korrekciós mozgás, amíg meg nem fordul.
Nézd meg az AUDJPY-t hetesen. A múlt heti emelkedés...-
2014-02-16, 10:45 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általFebruár 3-án volt egy magasabb mélypont, azóta 3 buy 1 sell pozit alakított ki a módszer. Abból a két ellentétes pozíció (a hedge) kioltja...
-
2014-02-16, 10:23 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa 93 környékén zár egy napos emelkedő, akkor nyitok egy eladást (bezárom valamelyik buy-t, teljesen mindegy, legyen a felső).
Ha a mostani...-
2014-02-16, 07:57 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általGondolom audjpy-re gondolsz. A stop gyakorlatilag nem más, mint egy ellentétes irányú pozíció. Amíg 90 felett van, de 92 alatt, nem nyitnék sell-t....
-
2014-02-15, 21:05 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általItt az audjpy. Itt már nettó 2 vételi pozíció van. Már most látni, hogy kezd zavaróvá válni, de talán meg lehet szokni. A hedge ugyanúgy megy,...
-
2014-02-15, 20:23 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÍgy néz ki. EURUSD 2 ellentétes pozíció, mindkettő fantom.
USDJPY-n 2 buy 1 sell, valóságban ez 1 buynak felel meg. Azért él...-
2014-02-15, 20:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPersze, vannak kiemelkedő tehetségek, és azzal is egyet értek, hogy a felsőfokú gazdasági tanokkal sokkal nagyobb eséllyel indul az ember. De...
-
2014-02-15, 20:02 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem vitatkozom, tényeket közöltem.
„A makroökonómia jó állapotban van.”
(O. Blanchard, 2008.)
„A...-
2014-02-15, 18:17 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNe haragudj, de ezt így hülyeségnek tartom. A cinkelt kocka jó példa lehet bennfentes kereskedésre, de a makroökonómia arra jó, hogy megértsük...
-
2014-02-15, 17:32 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPróbálom máshogy fogalmazni. Van egy 6 oldalú dobókocka, mekkora valószínűséggel dobsz 6-ost?
Egy trader a stratégiáját kialakítva...-
2014-02-15, 16:29 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJelenleg majdnem ezt csinálom. A 2buy 2sell helyett gyakorlatilag nincs nyitott pozícióm, csak odarakom a chartra a fantompozíciót (sima vonal, piros...
-
2014-02-14, 19:40 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz a módszer eredetileg pont a részvénykereskedés ötletéből fogant meg. Ott, nagyon sokáig ugye tilos volt a short, a köztudatban az élt, hogy...
-
2014-02-14, 19:35 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPersze, amikor én teszteltem, az összeomlás után 2008 vége és 2013 februárja között 31-szeresére növeltem az egyenleget.
Ettől függetlenül...-
2014-02-14, 18:55 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA módszer egy trendelő párra lett kitalálva. Más páron nem volt tesztelve, nem is szándékoztam. Az USDJPY trendelő keresztnek tűnik, így az...
-
2014-02-13, 19:27 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általDrága kollégámat felhívta az egyik cég, hogy rávegye az online kereskedésre. Gyorsan letette a telefont. Elképzeltem, mi mindennel próbálják...
-
2014-02-12, 16:46 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa van trend, utól érhet, de sokkal fontosabb a hézag kitöltése. Az utolsó számlám 6 hónapja él, 2/3-át emésztette el az, hogy nincsen trend....
-
2014-02-08, 10:03 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általVárom a videót! A rendszer az évi 1-2 olyan mozgásból táplálkozik, amikor pénzt lehet keresni. A többi, spekuláns és bizonytalan időszak költségeinek...
-
2014-02-07, 21:56 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia! Kíváncsian várom, mire jutottál.
Egy videóval valószínűleg nagyban megkönnyíted a magad és a többiek dolgát is, legalább...-
2014-02-05, 18:15 -
-
Válaszolt itt: Manuális S/R kereskedésLucem Ferre általErre muszáj reagálnom
Pontosabb lenne a dolog, ha úgy fogalmaznád, addig nincs ott a fal, amíg vissza nem pattan róla, és ha ott a fal, addig...
-
2014-02-02, 08:54 -
-
Válaszolt itt: Advanced Money ManagementLucem Ferre által3 évvel ezelőtt ő segített abban, hogy felfedezzem, lélegzem
...
-
2013-12-05, 21:04 -
-
Válaszolt itt: ForexEgyetemLucem Ferre általSzia, semmiféleképpen ne értsd kötözködésnek, becsülöm a befektetett munkádat. Azonban a megközelítésed teljesen értelmetlen számomra....
-
Téma: Tőzsdei képzések
2013-11-20, 09:10 -
-
Válaszolt itt: Norbi topik :-)Lucem Ferre általNah így már érdekesebb lesz követni, várom mikor nyitsz. Az is jó lenne, ha látnánk azt az indit, amivel a divergenciákat keresed, kevésbé...
-
2013-11-13, 12:51 -
-
Válaszolt itt: Norbi topik :-)Lucem Ferre általSzia! Szeretem az ichi-t, a legjobb eredményességgel működő indikátorként ismertem meg. Igaz, ez az eredményesség számomra ugyanúgy a használhatatlanságot...
-
2013-11-13, 10:09 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAkkor "ránézésre" segítek megérteni egy dolgot
A te 30% erős trendednek fedeznie kell a 70%-os bizonytalanságot, és ezen felül hoznia...
-
2013-11-10, 08:56 -
-
Válaszolt itt: Trader's NightLucem Ferre általAmikor elveszted a vagyonod/lenullázod magad, akkor kell rájönnöd arra, hogyan tudsz pénz nélkül meggazdagodni. 1 millió forint éves 10%-ért...
-
2013-11-10, 08:47 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÜgyes! Úgy rémlik, hogy az elején jeleztem, hogy a saját belépési technikám nem alapja a módszernek, mindenki arra és úgy alapozza a pozíciók...
-
2013-11-03, 09:41 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általTermészetesen aki egy indikátort használ élesben, jóval többre figyel a "kereszt=jelzés" szintnél. Még egyszer mondom, amint olyan...
-
2013-11-03, 09:16 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHabibabu. Minden egyes csúcsra fel tudok rajzolni egy tökéletes trendvonalat. A probléma ott van, hogy a csúcsot a visszamozgás hozza létre. Amíg...
-
2013-11-02, 22:34 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMelyik képen milyen jövőt mutat? Az elmúlt mozgások nem érdekesek.
-
2013-11-02, 15:45 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÉs ne akarj egy garázsban összerakott kütyüből a világ leggazdagabb emberévé válni
A forex egy a sok lehetőség közül,...-
2013-11-02, 13:16 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa lehet egyáltalán türelemről beszélni. Egy kanyart nem lehet 50 méterrel korábban bevenni, és nem "türelemből" várjuk meg a kereszteződést....
-
2013-10-31, 21:49 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általCsak kényelmesen. Nálunk végre megvolt a várt visszateszt, az intraday shortosok is megnyugodhattak. Tovább tartott mint hittem, elég magasra mászott...
-
2013-10-31, 21:04 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által0.01-es bohóckodáshoz:
Nem kell feltétlenül 1000 dollárral kezdeni. Tegyük fel havonta félre tudsz tenni 10ezer forintot erre a...-
2013-10-31, 17:41 -
-
Válaszolt itt: általános chat mindenrőlLucem Ferre által
Fénykor! Emlékszem évekkel ezelőtt 10 fontból 305 fontra feljutottam. Azt mondtam, még 5 font és kiveszem a 300-at, a maradékból meg majd...
-
2013-10-31, 07:01 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMás a módszer. Ami hasonló, hogy mind a ketten hosszú távra keresünk pozíciókat, megpróbáljuk kitartani ameddig lehet.
Ő viszont...-
2013-10-30, 15:43 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általHa D1-en veszel fel pozit, szerintem nem napos trendet, hanem inkább hetes, esetleg hónapos trendet játszol meg. Úgy gondolom teljesen felesleges...
-
2013-10-27, 06:49 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA számla újratöltés a stratégia része. A hozam/kockázat ehhez van viszonyítva. Azt hittem ez egyértelmű, de nem fogom újra elmagyarázni, mit...
-
2013-10-24, 21:03 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia! Köszönöm a kedves szavakat. Az én véleményem az, hogy akinek működik a rendszere, az ritkán ír negatívan más működő rendszerekről,...
-
2013-10-24, 17:00 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzt hiszem én hibáztam, amikor nem a haladó szekcióba vázoltam fel a módszerem, de viselem a keresztet
Nem szégyen, én még...-
2013-10-24, 10:35 -
-
Válaszolt itt: myfxbookLucem Ferre általAmikor új account-ot adsz meg, MetaTrader4 (Auto Update)-ként vedd fel.
-
2013-10-22, 16:10 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia, rosszul olvasod ki, és nem szabad összekeverni a módszerem az ottani tanulmányaimmal.
Körülbelül szeptember eleje óta figyelem,...-
2013-10-19, 11:45 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHistórikusan a legnagyobb veszteséges pozíció -191.5 pip volt, viszont a 30 lezárt pozícióból 24 minuszban zárt. Jelenleg a 6 nyitott pozícióm...
-
2013-10-18, 20:33 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem ellentmondásos. Swing trader vagyok, így a napos részeredmények csak érdekesség kedvéért vannak megosztva. Ebben a pillanatban 11%-os profitban...
-
2013-10-18, 20:18 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPardon. Ez a szám helytelen, egyelőre nem is tudom, hogyan tudnám kiszámolni....
-
2013-10-17, 09:50 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSok sikert! A kereszt részemről teszteletlen, így nagyon kíváncsi leszek az eredményeidre!...
-
2013-10-17, 04:34 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem kell egyet értenünk, és részben mégis egyet értünk
Lehet, hogy van, aki egy sikertelen stratégiát helyes pszichológiával...-
2013-10-17, 04:31 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia. Elbeszélünk egymás mellett. Természetesen nagyon fontos a pszicho, az egész világunk a gondolaton alapul, de a sikertelen módszerhasználat...
-
2013-10-16, 10:25 -
-
Válaszolt itt: TeleTradeLucem Ferre általÍgy felhozni egy februári topikot
De igen. Voltam náluk, körbenéztem, nem tetszett amit láttam, keress másik brókert.-
2013-10-14, 16:35 -
-
Válaszolt itt: Trader's NightLucem Ferre általHa a havi cashflow pozitívban lenne csupán a passzív és egyéb bevételi forrásból, akkor mondhatnád, hogy megélsz az ügyeskedésből. Amíg...
-
2013-10-13, 21:37 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzt hiszem már értem mi a lényeg, és látok benne fantáziát. Nyilván ha jól meg szeretném érteni, kellene egy részletes leírás hogy mi alapján...
-
2013-10-10, 16:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általOK így már értem. Ha több páron egyéb módszereket is alkalmazol, benne van a hibafaktor, hogy rossz méretű kötést teszel meg. Erre jó lehet....
-
2013-10-10, 11:48 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia bejglee! Köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal, de a további felesleges időtöltést elkerülve elárulom, a módszer leprogramozhatatlan....
-
2013-10-09, 19:43 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekLucem Ferre általNah, ennek az Obama statement-nek se füle se farka nem volt. Ugyan ott vagyunk, mint előtte.
-
2013-10-08, 20:27 -
-
Válaszolt itt: Advanced Money ManagementLucem Ferre általKénytelen vagyok részben kmisi mellé állni. Ez a villa semmivel sem több és kevesebb, mint a többi technikai eszköz. Lehet használni, de pont...
-
2013-10-07, 09:07 -
-
Válaszolt itt: xemarketsLucem Ferre általÚgy, mint Nick ötnyolcas számlája?
...
-
2013-10-04, 14:02 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lucem Ferre általJelenleg a Hotforex-nél....
-
2013-10-02, 17:51 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAnnyi kiegészítés illik, hogy a szept. 23-án nyitott 0.02-es buy pozíció nem szintre, hanem net kiegészítésre köttetett, ezzel szimplán megemeltem...
-
2013-10-02, 04:11 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHavi statement tanulmányozásra....
-
2013-10-01, 20:25 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lucem Ferre általMég kb 2012-ben Angliából nyitottam náluk számlát, pár hónapig kereskedtem velük, az ECN/STP szerver nekem tökéletesen működött. Nem volt...
-
2013-10-01, 20:03 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lucem Ferre általNekem semmi bajom nem volt velük, be és kifizetés is rendben ment....
-
2013-10-01, 17:23 -
-
Válaszolt itt: S.O.S Hol rontom el?Lucem Ferre általAmíg valaki pénzben, és nem számokban gondolkodik, számomra hiteltelen. Teljesen mindegy, hány 0 áll a szám mögött egy számlán. Érzelmileg...
-
2013-10-01, 09:54 -
-
Válaszolt itt: Advanced Money ManagementLucem Ferre általA tiednél a teteje 2-szer illeszkedik, alja meg semmihez. Nálam fordítva van, alja illeszkedik kétszer. De ha valaki jól használja, teljesen mindegy...
-
2013-09-29, 19:36 -
-
Válaszolt itt: Advanced Money ManagementLucem Ferre általAkárcsak a trendvonalakat, utólag mindig szépen rá lehet igazítani a képernyőre.
Megfeleztem a képedet. A jelenben így festene......-
2013-09-29, 19:20 -
-
Válaszolt itt: Advanced Money ManagementLucem Ferre általSzia Jano! Van néhány kérdésem, szeretném megérteni a mögöttes logikát.
Van az általános szabály: Csak annyi pénzt tölts...-
2013-09-29, 06:35 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA tegnapi nyitóár felett vagyunk még, nem látom az okot, miért választottad a harmadikat. Ha esetleg sávozás jön, pont a legrosszabb helyen,...
-
2013-09-26, 19:54 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz egy picit nehezebb rész attól, hogy egyszerű igen-nemmel válaszoljunk.
Térképezzük fel mélyebben a dolgot. Amikor kialakul egy...-
2013-09-26, 17:15 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMegnyitod a második sell pozit.
Három lehetőség van:
- Amint feljebb zárt 1.357-nél, zárod a 2 db sell pozit, és hagyod...-
2013-09-26, 04:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA módszer szerint egyértelműen venni kellett. Nincs találgatás. Majd ha egyértelműen nem csak egy áttört szint vissza-tesztjéről van szó,...
-
2013-09-25, 19:29 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSziasztok!
Egy kis csemege.
Összegeztem, hogy az utóbbi összevisszaságban hogyan változott az equity-m a kötéseim által....-
2013-09-21, 06:17 -
-
Válaszolt itt: TürelemLucem Ferre általEgy jó megoldás a türelem gyakorlásához: Kapcsold ki a platformot.
Valamikor 2012-ben 3 hónapra lecsuktam a platformot, egyszer sem...-
Téma: Tőzsdepszichológia
2013-09-19, 19:01 -
-
Válaszolt itt: Random TradeLucem Ferre általMajd Draghi beszédére lesz érdekes odafigyelni! Szerintem felfedezhetünk szabályos Disney-kastély alakzatokat is sok mással egyetemben
-
2013-09-17, 04:24 -
-
Válaszolt itt: Random TradeLucem Ferre általMa hajnalban pedig ennyire!
...
-
2013-09-17, 04:18 -
-
Válaszolt itt: Random TradeLucem Ferre általHa lenne bármiféle rendszer, az legalább 1 db 100%-os jelzést adna. "Adjatok egy db biztos pontos, és kifordítom magából a világot."
-
2013-09-16, 11:28 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia! Nagyon jó a kérdés, ezért erre inkább publikusan válaszolok.
Az én szememmel legszűkebbre fogva, jelenleg közel 700 pipes...-
2013-09-12, 17:02 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJól látod. Ezért fontos, hogy 1 tényleges kitörés profitja lefedezzen legalább 5-10 fakeout miatt elégett számlát. Az első hullám után már...
-
2013-09-07, 08:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia! Május óta 2 számlát égettem el, mindkettőt azért, mert túlvállaltam magam (beszálltam az arany és USDJPY üzletbe is), amihez nem volt...
-
2013-09-07, 08:05 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSziasztok. Feldobok egy labdát, hátha néhánynak fejlődését szolgálja. Kevés ilyet látni, pedig ezek az igazi érdekességek. Lehet elemezgetni...
-
2013-09-06, 12:13 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSziasztok! Kíváncsian vártam, mi történik a témával, de úgy látszik, még mindig nem sikerült kinézni az ablakon.
Van itt egy-két...-
2013-07-11, 16:34 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKedves Uraim. Köszönöm mindenkinek a véleményeket, a sok kritikát.
A bemutatott tesztek során csupán a rendszer működőképességét...-
2013-06-23, 19:18 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA következő posztomban látni fogod, és talán meg is érted. A költségek pedig minimálisak a hozam mellett....
-
2013-06-23, 19:06 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által1. Teljes mértékben igaz. Sőt, van, aki a technika kidolgozása után is ugyan azt teszi.
2. Én a hedge segítségével tudom bepozícionálni...-
2013-06-23, 18:39 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEgy kis gyakorlás, tanító jelleggel. Közben észrevettem, hogy az elejét már teszteltem, ismerős volt néhány gyertya.
http://www.youtub...-
2013-06-22, 14:01 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEgy kis psziché, ami szerintem mindenkinek ismerős:
Megnyitsz egy pozíciót, amint átbillen pluszba, ott ülsz remegő kézzel, és azon imádkozol,...-
2013-06-22, 12:25 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz rendben van, nem is téged szólít meg a téma. Nem firtatom, hogy megtanultad, neked hogyan jó a piac. De a Föld ugyanúgy lehet hogy tényleg...
-
2013-06-22, 12:18 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általOnnan tudod, hogy egy lépés elhibázott vagy sem, hogy működik-e vagy sem. Hiába mondják, hogy jó a rendszer, ha nem működik, és fordítva....
-
2013-06-22, 12:05 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMegint részben értek egyet. Iszonyatosan sok munka volt benne, hogy rájöjjek, mi az oka annak, hogy minden ortodox technika, amit tanítanak a neten,...
-
2013-06-22, 10:09 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAz eredetileg javasolt pozícióméret 10szeresével játszom, így nekem muszáj volt zárnom. Látod, 1.341-nél meghagytam a short pozit. Azon felül...
-
2013-06-22, 09:40 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általGyula és Krissz. Teljesen igazat adok nektek a hedge hátulütőivel szemben, ezt mindenki látja. Felteszem a kérdést, amire ha igennel válaszoltok,...
-
2013-06-22, 09:30 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSemmi, vagy bezárod az alsó longot (én nem tenném a helyedben), vagy várod a korrekciót. Nincs trend korrekció nélkül....
-
2013-06-22, 00:33 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSziasztok, itt az esti chart.
Elértünk egy nagyon fontos szintet, itt realizáltam a profitot. Bezártam a felesleges pozíciókat, és most...-
2013-06-22, 00:32 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz nagyon érdekes kérdés. Én azt mondom, megéri rányitni egy extra buy-t, ha bele tudsz még kalkulálni egy esetleges 100-150 pip veszteséget....
-
2013-06-21, 20:06 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNagyon jó időben kezdtétek a tesztet, egy lehetséges forduló tetején. Hogy sikerül-e megkapaszkodni, hamarosan kiderül.
Ginew jelenleg 85...-
2013-06-21, 16:45 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általCsak részben adok nektek igazat.
Tapasztalat mindenféleképpen kell, eszembe se jut, hogy valaki anélkül kereskedik élesben.
De....-
2013-06-21, 14:09 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa megvan, hogyan tudod végig hedgelés nélkül megcsinálni, mindenképpen oszd meg velünk, hiszen ez általában plusz egy pozíciót jelenthet,...
-
2013-06-21, 11:13 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által2-2 pozi után azt érem el, hogy a kitörést mindenféleképpen el fogom kapni egy pozíciónyi nyereséggel. Más technikával sokszor kimarad, nem...
-
2013-06-21, 04:38 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, egyértelmű hogy érdemes berakni a második buy-t. Elképzelhető, hogy egy sávozás alját, vagy egy pattanás alját fogod megfogni a két...
-
2013-06-20, 21:30 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAttól függ. Napos grafikonon hogy mutat? a 15 perces nekem túl közeli, nem látok tőle semmit....
-
2013-06-20, 21:14 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzép estét mindenkinek. A mai napi helyzet, minuszos long pozit bezár, betettem limitet 1.3204-re. Nagyon kíváncsi vagyok, pattan-e, vagy törik
...
-
2013-06-20, 21:07 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általItt igazából nem is az első hónap a rossz, hiszen van egy szép lefelé tartó trend.. utána viszont beáll oldalazni a piac, és nagyon nehéz mozgások...
-
2013-06-20, 19:43 -
-
Válaszolt itt: Stratégia elemzéseLucem Ferre általJavaslatom? Az van. Hagyd a fenébe az összes ilyen tipusú rendszert.
Építő jellegű kritika:
Trendmeghatározás: Egy indikátor...-
2013-06-20, 04:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, sokat számít, és fel kell készülni arra, hogy lehet csak másodjára, harmadjára fog sikerülni. De amint megkapaszkodtál...
Lehet...-
2013-06-19, 20:56 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általVégre egy kicsit oldódhatott a piac, mindenki erre a mozgásra várt. Ez most lehet egy nagyon szép korrekciós beszálló (1.32-es csúcs visszatesztje),...
-
2013-06-19, 20:55 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNagyon szép! Én is vártam már ezt a gyertyát, tökéletes új pozíciók nyílnak ilyen mozgásokból
A különbség, nekem nem kellett semmit...
-
2013-06-19, 20:39 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia. Ez nem igaz. Az első hullám egy szép hosszú medve trend volt, amit 4700 dollárig ment fel a számla. Utána jött a korrekció, amin természetesen...
-
2013-06-19, 20:34 -
-
Én nem akarok a gép előtt ülni, és valamiféle indikátor jelzésére várni, ami vagy bejön, vagy nem
Eleget tettem ezt az elmúlt évek...
-
2013-06-19, 17:08 -
-
Válaszolt itt: Stratégia elemzéseLucem Ferre általMindenki máshogy látja azt, mi a legjobb. Én a leírt rendszerben semmi olyat nem láttam, ami miatt másmilyen lenne, mint a többezer azonos módszer....
-
2013-06-19, 14:06 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általupdate: aktiválta.
-
2013-06-19, 07:55 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia, még nem tudom, hogy teljesül-e. Eddig még nem. Egy ellenállást mindig ki szoktak picit lökni a stopvadászat miatt, de ilyenek miatt nem aggódok....
-
2013-06-19, 07:11 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMa egy picit korábban végzek az estével.
Felfelé ment az árfolyam, így a sell-t feljebb raktam, 1.341-re.
Szép estét mi...-
2013-06-18, 20:33 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lucem Ferre általVan náluk éles, még nem volt velük gond. Tényleg alacsony a spread, természetesen azért itt sem fix 0,3, de alacsony. Skrill-t használok, ki és...
-
2013-06-18, 19:49 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általItt az én tesztem. A végén látszik, hogy már fáradok, elkezdtem hibázni.
Normál esetben, amikor másnap ránézel a chartra, lehet hogy...-
2013-06-18, 19:21 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA veszteséges pozíciókat zárod, tehát egyáltalán nem mindegy, hol van megnyitva egy pozíció. Az, hogy a hedge miatt a net az 0, igaz. Pont ez...
-
2013-06-18, 06:29 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJól látod, ma nincs teendő. Muszáj lesz kitörnie valamerre a közeljövőben....
-
2013-06-17, 21:18 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm a hozzászólást. Teljesen működőképes lehet az ötlet, amit hozzátettél a pozíció nyitással kapcsolatban, ki kell próbálni, és...
-
2013-06-17, 10:33 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPofon egyszerű. 100 dolcsit minden fizetéskor félre tudsz tenni. Tehát minden hónap elején esélyt tudsz adni a "jó" beszállóra. 10...
-
2013-06-16, 21:55 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKözben már láttam a videót, de ahelyett, hogy újra leírjam a hibákat, kb ugyan annyi időbe fog telni, hogy én is megcsináljam az időszakaszt,...
-
2013-06-16, 18:49 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÉn is várom. Volt ebben az időszakban minden, ami előfordulhat....
-
2013-06-16, 17:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által13:16-nál anélkül, hogy rárajzolnék bármit is, kiláttam valamit a mozgásból (felrajzoltam azoknak, akik még nem olvasnak a csupasz grafikonról)....
-
2013-06-16, 17:09 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAmi fontos, hagyd meg a felső alsó pozikat ahogy írtam, amikor rangelsz, a határon legyen 2-2 pozi, és ha akarod, kipróbálhatod gappel nyitni a...
-
2013-06-16, 10:02 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzép munka, miközben néztem, ezeket jegyzeteltem ki:
9:37: nekem csak 1 nappal később jutott volna eszembe zárni, az zárt magasabbra...-
2013-06-15, 16:14 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, tehát 1:78,7 az R:R
-
2013-06-15, 11:59 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPontosan definiáld nekem, hogy egy trend mikor fog kialakulni és meddig fog tartani, és akkor én is pontosan definiálom, mikor kell bezárni nyereséges...
-
2013-06-15, 11:53 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNézd meg az equity görbét....
-
2013-06-14, 21:34 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKis visszamozgás, újabb esély a buy pozícióra. Nyitottam a longot.
Jelen helyzetben így állunk. Még mindig nem döntötte el, hogy...-
2013-06-14, 21:28 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általFigyelj, 23:00-kor bezár a piac. Akkor csak vasárnap 23:00 után fogsz tudni igazítani, ami nem baj, de jó ha figyelsz....
-
2013-06-14, 21:23 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEzt nem te döntöd el. Az irányt sosem fogod tudni eldönteni. Ha fordul, úgyis relatíve gyorsan kiderül, és zárni fogod. Ha pedig nem... sokkal...
-
2013-06-14, 21:22 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem szoktam, vagy ha esetleg lemegyek, akkor is csak kíváncsiság miatt (pl most figyeltem óráson a délutáni mozgást a többiek miatt).
...-
2013-06-14, 21:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNincs szabály, de nem, ha ilyen picit mozog, teljesen felesleges kitolni bármelyik pozíciót. Én olyan 20-40 pipnyit már kiszoktam tolni, kevesebbet...
-
2013-06-14, 20:35 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia, igen a te esetedben csak ennyi a teendő, nyitsz egy longot a nap végén. Aztán várod a hétfő estét....
-
2013-06-14, 19:56 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzért nem érdekel, mert téves a számítás
A teszt során kiadott teljesülési százalék nem igaz.
Tesztelek 100 gyertyát. Mind...-
2013-06-14, 17:00 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNe keverjük össze a dolgot
Aki választ magának egy irányt, annak két opciója van: bejön, és zsebre teszi a profitot, vagy nem jön...-
2013-06-14, 13:38 -
-
Ez tény, de engem sem fogott meg a technika. A gyengeséget abban láttam, és nem csak nála, hanem a legtöbbnél, hogy valami jelzés alapján...
-
2013-06-14, 12:33 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÍgy van. Így mindig zsebre teszel valamennyit a két egymás kioltó pozícióból.
Én kb 10 óra körül zárom a napokat, nekem a...-
2013-06-14, 12:21 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem. A limitnek amúgy is csak akkor van értelme, ha úgymond "rossz" irányba megy az árfolyam. Ha most medve lesz, amúgy sem kéne limitet...
-
2013-06-14, 10:28 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÍgy van. Amikor nagy eséllyel trend végén járunk, be kell zárni nyerő pozíciókat. Nem kell mindet, érdemes pl az előző trend legaljáról...
-
2013-06-14, 10:26 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSziasztok. Mindenképp megvárom az éjszakát. Honnan tudod, hogy ez nem csak az 1.33-as szint visszatesztje, hogy utána tovább húzzon északra? ...
-
2013-06-14, 10:15 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNyilván felelőtlenség, ennyi erővel rá lehetne nyitni többszörös lot mérettel a 10 pipre. A kérdés, mennyit kockáztatsz.
Ha nem indul...-
2013-06-14, 04:22 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNeked nincs, várd a holnap estét. Akinek 30-40 pipet ment az egyik order minuszba, annak érdemes kitolni. Ha most fordul az árfolyam, akkor is nagy...
-
2013-06-13, 21:25 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSziasztok, sell bezárva, feljebb téve 10 pipre.
És most nézem az üzeneteket...
-
2013-06-13, 21:20 -
-
Lucem Ferre általFelrajzoltam néhány mozgást. Minden mozgás 1 napos intervallumot takar. Mindegyik esetében ugyanúgy pin bart fogsz kapni.
A kérdés....-
2013-06-13, 18:54 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általRendben, köszönöm
Várom tőled is a chartokat nap végén, hogy tudjam dokumentálni, hátha egy komoly anyag jön ki belőle....
-
2013-06-13, 08:07 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm szépen mindenkinek a képeket, 6-an gyűltetek össze.
Legyen mindenkinek szép napja.-
2013-06-13, 04:26 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia, engedd meg hogy csak az EURUSD párral foglalkozzak majd az esetedben. A többi páron nagyobb a spread, más az ázsiai mozgás, nem teszteltem....
-
2013-06-13, 04:25 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEddig csak simifx-re kellett reagálnom, így nem vagyok leterhelve
De a válaszaidból ítélve úgy gondolom te alapból jól látod a dolgokat,...
-
2013-06-12, 21:14 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKét ellentétes irányú pozícióval. Illetve akinek már megnyílt a nap közben, most nem fog csinálni semmit a holnapi napig....
-
2013-06-12, 20:24 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNa jólvan úgy néz ki összegyűltetek páran. A mai nap nem volt jelentős mozgás, tehát kb teljesen mindegy, hol léptetek be a két ellentétes...
-
2013-06-12, 20:21 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általRendben, így még izgalmasabb
Egyéb megjegyzés, volt egy olyan kérdés valamikor, hogy mit csinálunk akkor, ha a limit ordert nem...-
2013-06-12, 18:22 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általCsak olyan tudná elvenni a kedvem, aki jobb eredményeket tudna felmutatni. Meg van az oka annak, miért olyan ritka, hogy valaki nyíltan megossza a...
-
2013-06-12, 18:10 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIdézek a legelső posztomból a témában (6#), úgy látszik elvesznek az alap dolgok:...
-
2013-06-12, 07:40 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÚgy néz ki a mai nap sem szeretett volna visszafordulni, így feljebb került a sell order. A gyertya alapján most nem hagytam rést, azonnali orderrel...
-
2013-06-11, 21:22 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNekem csak az számít, mennyi munkával hány pipet fogok meg. Ha van jobb, nyilván azt csinálom, de még azt sem tudom, ki mennyit tudott kihozni...
-
2013-06-11, 17:39 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÉs pont az ilyeneknek van arra szükségük, hogy lássanak egy másfajta lehetőséget. Hátha többé nem lesz felesleges a beutalás, ez a közös...
-
2013-06-11, 17:03 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA behatárolt kockázati tőkéd az egész számlád, hiszen az emberek az egész számlát el szokták égetni, nem csak egyetlen egy pozíciót
Ez...
-
2013-06-11, 16:54 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, de ezt már a legelején is írtam. A demó alapból arra volt hivatott, hogy megnézze életképes-e az ekkora kockázat. A módszert magát már...
-
2013-06-11, 16:46 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általCsináljuk azt, hogy nyissatok egy demó számlát, legyen 100 dolláros, legnagyobb tőkeáttéttel.
Nyissatok meg két ellentétes pozíciót...-
2013-06-11, 16:44 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMájus 14-én nyitás. EURUSD. Minden pozíció nyitást megosztottam a fórumon. Ebben a percben 736 pip pluszban a számla. Lehet hogy neked ez nem...
-
2013-06-11, 16:14 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNézz egy picit az előttetek kereskedett nyílt számlára, és utána próbáld kiforgatni az írottakat. Amíg ti irányt próbáltok megjósolni,...
-
2013-06-11, 14:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem tudom másképp fogalmazni, de engem egyáltalán nem érdekel, hogy elbukok 200 pipet a mozgás elején, amikor többezer pip profitom lesz a hullám...
-
2013-06-11, 14:16 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMegcsináltam.
http://forum.tozsde.hu/34402-post374.html...-
2013-06-11, 14:12 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általBizony bizony ez az, amire csak annyit tudok mondani, R/R. Mekkora egyenleget veszthetek mekkora profit potenciállal. Erre hoztam létre elsősorban...
-
2013-06-11, 10:36 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem igaz, fogalmam sincs merre van a napos irány. A nyereség abból származik, hogy elmegy egy irányba az árfolyam, nekem pedig nyílnak a pozíciók....
-
2013-06-11, 10:30 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm, ennyi a lényeg.
A 10 pip lényegtelenségére nem hiába próbáltam felhívni a figyelmet, van hogy én sem hagyom meg, van, hogy...-
2013-06-11, 04:31 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSajnos nem tudom jobban elmagyarázni, mint az első pár nekifutásomkor próbáltam. Ettől függetlenül az eredményeket posztolni fogom, más nem...
-
2013-06-10, 21:00 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általOtt rontod el, hogy amikor úgy látod, hogy fordul, nem zársz be pluszos pozíciókat. Az pedig nagyon fontos. Nem lehet teljesen elvonatkoztatni a...
-
2013-06-10, 15:15 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általBármit azért nem csinálok
Az első héten volt, hogy lementem a kezdő tőke alá, de nagyon minimálisan. Az említett nagy ingadozások csak akkor...
-
2013-06-10, 15:04 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általValamit rosszul csinálsz, én nem találtam olyan időszakot EURUSD-n, ahol ne hozta volna vissza minden "veszteségem" napokon belül....
-
2013-06-10, 13:47 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia, sok sikert a próbákhoz. Azt hiszem inkább az okokkal kezdem a magyarázást, mert egy igen-nek vagy nem-nek túl sok értelme nincs.
...-
2013-06-10, 11:32 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általAz alapokkal azért legyél tisztában. Pozíciót csak másoktól vehetsz, és másoknak adhatsz el. A vételi és eladási árfolyam nem más, mint...
-
2013-06-08, 23:07 -
-
Válaszolt itt: TanulószobaLucem Ferre általÉn nem a grafikonon elemzek, annál van hatásosabb. Felnéztem a napra, és a mai nap nagyon fényes volt. Ez azt jelenti, hogy sokan mosolyognak az...
-
2013-06-08, 17:37 -
-
Válaszolt itt: TanulószobaLucem Ferre általArra ne számíts, hogy vissza fog zuhanni. Jobb minél gyorsabban kiszállni a vesztőből, mielőtt behúzza a számlád.
Az, hogy most longolsz-e...-
2013-06-08, 14:53 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, ilyenkor, mikor jó irányba fordult a gyertya, felesleges limittel nyitni az ellenirányt. 1.32214-en megnyitottam a buy ordert.
Lehetséges...-
2013-06-07, 21:43 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNincs rá szabály. Eddig még nem volt olyan, hogy nem aktiválódott, igaz egyszer délután 5-re sikerült neki. Nálam szinttől függ, ha zajos helyen...
-
2013-06-07, 20:22 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általFigyelj arra, hogy a hézagok általi "profit" azt jelenti, hogy folyamatosan rossz irányba megy az árfolyam.
A technika lényege...-
2013-06-07, 20:05 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm. A pénteki is csak egy gyertya a sok közül. Péntek este 10-11 között, ahogy géphez érek, zárom a negatívat és beteszem a limitet,...
-
2013-06-07, 19:37 -
-
Válaszolt itt: Fórumos szignálszolgáltatás TP-vel, SL-elLucem Ferre általNekem majdnem minden nap van, azt zárom be esténként
...
-
2013-06-07, 16:44 -
-
Válaszolt itt: Véleményt kérnékLucem Ferre általDehogynem. Ennyi pénznél csak azért vagy piacon, mert kockáztatni szeretnél. Különben bőven megelégednél néhány állampapírral, kötvénnyel....
-
2013-06-07, 13:37 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által1.32539-en volt a sell limitem, ami már aktiválódott is.
Van 1 buy 1.28249-en.
1 buy 1.28444-en.
1 buy 1.29725-ön.
1 sell...-
2013-06-07, 04:12 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általElső nap nyitsz két ellentétes pozíciót.
Bika gyertya tetején sell.
Medve gyertya alján buy.
Nem kell ehhez semmi különlegesség....-
2013-06-06, 21:43 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMerész nem merész, valójában ez most egy 1:8-as R/R. Lehet még ennél sokkal jobb, meg rosszabb is ideiglegesen. De ez a "most bejött"...
-
2013-06-06, 21:24 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, és nem abba az irányba megy az árfolyam, mint ahogy én megtippeltem volna. Mindegy, ha most bezárnék mindent, a kezdeti tőkém 8-szorosával...
-
2013-06-06, 17:43 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÉs a végén úgyis ott ülünk értetlenül, hogy ez most megint miért nem arra megy, amerre "logikusan" mennie kéne????
...-
2013-06-06, 13:07 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általVagy esetleg külföldi média? Vagy egy alátámasztás nélküli jóslat/vélemény egy nagynevű befektetési cégtől? Vagy csak egy szimpla kereslet-kínálat...
-
2013-06-06, 09:13 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által22:04, számomra itt a nap vége. Nem történt lényegi változás a páron, egyszerűen realizált egy szintet, innen fog majd eldőlni, hogy a bika...
-
2013-06-04, 21:09 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia! Attól függ, hol áll az árfolyam. Abban az esetben, ha a buy és a sell nagyon közel van egymáshoz, az előzményekben láthatóan nincs olyan...
-
2013-06-04, 20:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia. Egy svédasztal lábánál fekvő kutya biztosan nagyon örül az olykor olykor lehullott vagy ledobott maradéknak, hiszen az biztosan az övé......
-
2013-06-04, 17:57 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általDe igen, mint eredetileg megfogalmaztam, egy szűk sávban kialakult kb 2-2 pozíció után kitörésig én sem piszkálom tovább az árfolyamot....
-
2013-06-04, 08:22 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzép estét mindenkinek, számomra itt a nap vége.
Egy szép bika gyertyát látunk, a sell order negatívba vált, így bezártuk, 10 pipre feljebb...-
2013-06-03, 21:03 -
-
Válaszolt itt: Módosított hedge stratégiaLucem Ferre általAz én mai limitem délután fél 5-kor aktiválódott. Amúgy igen, akár kézzel is be lehet kötni bármikor, nem is feltétlenül van szükség 10...
-
2013-06-03, 19:57 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEzt csináltam: alul vagyok, van egy buyom... folyamatosan zártam/nyitottam a sell-t, amíg a tetejére nem értem. Akkor láttam, hogy megint nem törte...
-
2013-06-03, 19:42 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általVégigfuttattam a húzós konszolidációs időt. Annyi a trükkje a sávozásnak, hogy amikor eléri a sáv tetejét vagy alját, és ellenirányba jön...
-
2013-06-03, 19:14 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMost számokon lovagolunk. A rendszer nem azt garantálja, hogy 5-600%-ot fog hozni. Az csak a potenciál, bizony ha a piac olyan mozgást ad, meg van...
-
2013-06-03, 04:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa jobban meg szeretnéd érteni a "lényeget", azaz a buy and hold forever tipusú módszert, érdemes olvasnod. Nagyon szépen elmagyarázza...
-
2013-06-02, 21:09 -
-
Válaszolt itt: Módosított hedge stratégiaLucem Ferre általAkkor hogyan marad nyitva új pozíciód trendforduló csúcson vagy aljon? Hiszen pont ez a lényeg. Nem értem
...
-
2013-06-02, 15:09 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem az. Ha zavar, nyiss 3 pipre ellenpozit. Nincs szabály
...
-
2013-06-02, 14:11 -
-
Válaszolt itt: Módosított hedge stratégiaLucem Ferre általJanuártól végignéztem a mai napig, mi történik ha 2 pozíciót nyitok minden nap. Míg eredetileg megközelítőleg 1450 pip lezárt költségpozícióm...
-
2013-06-02, 13:47 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa a pozícióépítés potenciálját és a pozíciómenedzselést keresed, az szépen le van írva és el van magyarázva. A többségében viszont...
-
2013-06-02, 12:36 -
-
Válaszolt itt: Módosított hedge stratégiaLucem Ferre általNagy örömmel olvasom, hogy megpróbálod megfogni a dolgot és keresed benne az utad. Ha van kedved, szívesen követném figyelemmel a kötéseidet...
-
2013-06-01, 07:49 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAz itt lévők és próbálkozók ha jól értettem annyival módosították az én beszállómat, hogy nem csak egy ellentétes irányba nyitják a pozíciót...
-
2013-06-01, 07:03 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm szépen Offshore lovag. Szép, biztonságos kötésmérettel vitted végig, nagyon jó eredmény.
Ma már nem biztos, hogy...-
2013-05-31, 20:12 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMivel módszer működését az idő már bebizonyította, jelenleg csak a kockázattűrő képességet tesztelem, illetve az igény az volt, hogy megértsék,...
-
2013-05-31, 13:49 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPláne
Lehet találgatni, hogy ez mégis hány százalékos növekedésnek a profitja, illetve hogy akkor mekkora tőkét kockáztatott egy páron....
-
2013-05-31, 07:25 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által"Soros György 1millió dollárt nyert a jen gyengülésén".
Meg kéne kérdezni, hogy a forgatott tőkéjének mekkora részével volt...-
2013-05-31, 04:34 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJó reggelt.
Nem volt felesleges bezárni, mivel nem mindegy, hogy 1.29452-n van sell pozícióm, vagy 1.30465-ön. Rövid távon persze...-
2013-05-31, 04:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKérlek ezt ne folytassátok, ennél sokkal fontosabb témát feszegetünk.
Nagyon köszönjük a tesztet amit csináltál, aki már tesztelte...-
2013-05-30, 21:06 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általRemélhetőleg nem lesz rá szükség, főleg úgy, hogy nem az én kötési technikámra kell alapozni
Ettől függetlenül nekem most...-
2013-05-30, 21:00 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által13 napja oldalazik az EURUSD. Az orrotok előtt csinálom....
-
2013-05-30, 20:41 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPersze, értem én
Még jó, hogy nem létezik olyan oldalazás, amit ne előzne meg, és ne követne trend. Nekünk pedig bármilyen irány jó, ugyan...
-
2013-05-30, 20:32 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által1. A te stratégiád mit adott az elmúlt év legjobban trendelő párján?
2. Tegyük fel mind a ketten kereskedtek a páron. Ő nem maradt...-
2013-05-30, 19:44 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általÜgyesen csináltad. Ha most átváltana a piac hónapokig tartó konszolidációba, te pedig bedarálnál párszáz százalékot, mielőtt észbe kapsz......
-
2013-05-30, 19:00 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJó reggelt mindenkinek!
Hajnalban aktiválódott a sell limit pozíció, így +199pip bufferrel és 3-3 pozícióval várjuk az oldalazásból...-
2013-05-30, 04:21 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMa estére nagyon szép bika gyertya alakult ki, el is érte a kialakult sáv tetejét. Lezárnom nem kell semmit, függő sell pozícióm 1.2945-ön....
-
2013-05-29, 21:00 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAz is. Akkor éred el, ha felvállalod, hogy az egész számlád elbukhatod az elején. Természetesen más technikával a havi derekas 2-5%-ban bízva...
-
2013-05-29, 16:05 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem nagyon összpontosítottam ilyenekre, mert a végeredményben észre sem vettem az "égetős" időszakokat teszt alatt.
Nem pipre...-
2013-05-29, 14:10 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által1. Ha zavar a 10 pip, nyiss azonnal, és ki van küszöbölve a félelmed.
2. Ennek örülünk, ez azt jelenti, hogy folyamatosan trendben...-
2013-05-29, 14:02 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, ő számolt jól. Sajnos 4-szer is közbeszakítottak közben, így nem jó lett a konklúzió.
Szóval egy ilyen gyertya tipikus drawdown....-
2013-05-29, 13:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általMiszter miszter na mégegyszer.
Szóval
-38,86(mert a balance-hoz kell mérni)+(145+142+123)+(275+250)=76,14. Azért. Szóval így...-
2013-05-29, 10:59 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPersze az is lehet hogy szívrohamot kapok motorozás közben, és akkor nem lesz semmi a számlából
De tegyük fel 1.27-en zár a...-
2013-05-29, 10:27 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa történetesen egy medve gyertya lesz, akkor a 3 buy orderem 1 napi minuszban zárul, és a megmaradt 2 sell orderemből az egyik (amelyiket nem hedgelem...
-
2013-05-29, 08:33 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általOffshore Lovag, nagyon szépen köszönöm a profi kiértékelést és az energiát, amit belefektettél.
Update, hajnalban aktiválódott...-
2013-05-29, 04:23 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSziasztok, remélem mindenkinek nagyon kellemesen telt a napja.
A mai napon végre olyan volt a mozgás, hogy érdemes volt pár percet...-
2013-05-28, 21:15 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNe a kérget nézd, hanem a fát. A kép legyen hetes idősíkon tapasztalható mozgás. Így már jó?...
-
2013-05-28, 08:46 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAz "A" verzió az én pozíció nyitó módszerem.
A "B" módszer ugyanazt az eredményt adja. Sajnos ez az a módszer,...-
2013-05-28, 04:30 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJó reggelt!
Teljes mértékben egyet értek. Ha képes vagy minden egyes lehetőségnél ott nyitni az adott irányú pozíciót, semmi értelme...-
2013-05-28, 04:09 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa ilyen "hangulatra" játszol, eszembe jutott egy érdekesség. Hogy nehogy lemaradj a trendről abban az esetben, ha rosszul ítéled meg...
-
2013-05-27, 19:22 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm építő hozzászólásod, és természetesen a hedge egyáltalán nem lényeges eleme a technikának. Egy picit félre is siklott sok hozzászólás,...
-
2013-05-27, 15:30 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általTermészetesen. Annyira durva becslés, mint azt mondani egy mai ingatlanpiacon 7 milliót érő házra, hogy egyébként 5 éve 15 milliót ért....
-
2013-05-26, 22:02 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzért, mert úgy gondolom, 1 havi átlag fizetésből ez az az összeg, amit úgy félre tud tenni egy ember, hogy ha véletlen elveszti sem kerül veszélybe...
-
2013-05-26, 21:51 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEgyszer komolyan elhagyom a fejem. Szóval ami miatt eredetileg feljöttem éjszaka, egy érdekesség, amire most terelődött rá a figyelmem. Addig...
-
2013-05-26, 21:29 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNagyon jó, beindultak a kerekek. Lehet tesztelni, továbbfejleszteni, és tanulni egymástól. Figyelem, mire jutsz....
-
2013-05-26, 21:06 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHogy ne csak én végezzek állandóan házi feladatot
Elfogadom, a 80as évek körüli hiperinfláció felrugta egy picit az árat, de hamar vissza...
-
2013-05-26, 21:01 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általBármiféle rosszindulattól és sértő hangnemtől mentesen írom a következőt, ismételten semmi másra nem hivatott a poszt, mint gondolat beindítónak....
-
2013-05-26, 19:32 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzokat én írtam be kézzel, hogy lássátok. Az nem indikátor
...
-
2013-05-26, 16:37 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNincs olyan pong pong a piacon ami előtt és ami után ne lenne trend, szóval emiatt nem aggódnék. Ha az árfolyam beszorul két pozíciód közé,...
-
2013-05-26, 14:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm. Természetesen nincs tökéletes rendszer, de azoknak, akiknek csak veszteséges rendszerük van, talán adhatott egy kezdő lökést az...
-
2013-05-26, 10:05 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, nálam volt a hiba. Kihagytam a számításaimból egy nagyon fontos tényezőt, elnézést mindenkitől. Mennyi felesleges munka a gifekkel, köszönöm...
-
2013-05-26, 09:36 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEzen átrágom magam, nincs kizárva hogy éjszaka elszámítottam a dolgokat....
-
2013-05-26, 08:52 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJah értem mire gondolsz. Egy 3-as EMA van berakva nekem, segíti a hangulatot amit a gyertyák megzavarhatnak.
Időben pedig visszagörgeted a...-
2013-05-26, 08:31 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem igazán áll össze a kép. Ne arra összpontosíts, mit csinál a legfiatalabb pozíció a második legfiatalabb ellen. Ennek az egész hedge hercehurcának...
-
2013-05-26, 08:27 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általRosszul. A függő pozícióid és az egyenleged összege adja a valós tőkédet, az összeget, amit egy "összes pozíció zárása" esetén...
-
2013-05-26, 07:46 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJelenleg FXOpen-t és Hotforexet....
-
2013-05-25, 21:29 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általTegyük fel, nem 3 gyertyából áll a dolog, hanem egy tágasabb mozgásról, akkor kb így nézne ki (kiegészítéssel).
Minden lehetséges visszafordulásra...-
2013-05-25, 21:26 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által2-2 pozíciónál nem nyitnék többet a tetőre és az aljra. Viszont minden egyes köztes gyertyánál megfognám a hibás irányból való profitot,...
-
2013-05-25, 21:19 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz volt az egyik olyan dolog, amire nem találtam meg a választ. A szemléltetett számla egy pofátlan dolog, de 100 dollárral kezdve 0.1 lotokkal...
-
2013-05-25, 20:31 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem jól látod. A -10 pip csak az én játékom, mivel én akkor is szeretek nyerni, ha bukok. Lehet -5 pip, vagy ha akarod, csak simán zárd be a minuszost,...
-
2013-05-25, 20:26 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz tetszik, és igazad van
Nekem a gyertya elmeséli, hogy melyik irányban volt nagyobb a harc, milyen szinteken ütötte egymást...-
2013-05-25, 07:33 -
-
-
2013-05-24, 22:28 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általErre próbáltam rámutatni a teljesen random esti zárással. 10 és 11 között, lefekvés előtt elintézem, nincs megadva pontosan, hogy mikor. Nem...
-
2013-05-24, 22:23 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKöszönöm, igen easyPIP nagyon ügyesen hívta fel a figyelmet a lényegre, sajnos a témája nagyon kisodródott a "hogy és mikor nyissunk pozíciót"...
-
2013-05-24, 22:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa a long pozíciókra gondolsz, akkor igen, a B-ben. A B jelzéstől balra 1 gyertyával az utolsó medve gyertya után életben maradt pozíciót látod,...
-
2013-05-24, 22:13 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általBár a pipben vezetett statisztika miatt igazából teljesen mindegy, de akkor legyen a másik számla. Ami miatt posztolom a chartot, az egy érdekesség....
-
2013-05-24, 18:51 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzt értem alatta, hogy nagyon sokan úgy próbálnak megkapaszkodni egy trendben, hogy ha tévednek, maximum az egyenlegük X százalékát veszíthetik...
-
2013-05-24, 15:23 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHa a lényeg megvan, mindenki úgy alakítja a körítést, ahogy akarja.
Közben senki nem szólt nekem, hogy a második buy pozícióm...-
2013-05-24, 09:30 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEz egy másik számla, 13-án nyitottam be, akkor indítottam el....
-
2013-05-23, 21:36 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEbben az esetben, ha a legkisebb buyodat kiüti az árfolyam, én a helyedben bezárnám az eggyel alatta lévőt. Ha odáig is lemegy az árfolyam, ismét...
-
2013-05-23, 21:33 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által22:20, számomra itt a nap vége.
Sell pozícióm minuszba került, így 1.29362-n zártam. Sell limit 1.29462-re téve.
Statisztika:...-
2013-05-23, 21:30 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNekem fogalmam sincs, mikor nyílik ilyen pozíció, és talán nem egészen túlzás kijelenteni, hogy aki előre tudja, az hazudik. Megmondom őszintén,...
-
2013-05-23, 19:07 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAttól függ, hogy a kimaradt 16%-ból mennyi pozíció hozott volna valójában profitot. Vannak, és lesznek olyan mozgások, amik olykor hátravetik...
-
2013-05-23, 10:18 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általIgen, jól látod a trükköt. Annyi hozzáfűzni való, hogy ha egyetlen egy gyertyával kiüt több pozíciót, akkor sincs baj. A mostani éles helyzetben...
-
2013-05-23, 04:29 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHajnalban aktiválódott a limit order. A mostani setup azért ideális, mert akármelyik irányba fog menni a nap, meg tudom mutatni az összes variációt....
-
2013-05-23, 04:18 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzép estét mindenkinek.
21:44, nekem itt a nap vége. Gyönyörű mozgás volt a mai nap, és tipikusan elértünk egy olyan gyertyához,...-
2013-05-22, 20:52 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzt hiszem értem mi nem világos.
Elindul a trend, van egy pozícióm, amit folyamatosan hedgelek. Érthető, ebből nincs profit. Viszont mindenféleképpen...-
2013-05-22, 19:10 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általTeljesen igaz a "csak 10 pip" egészen addig, amíg csak 2 ellentétes irányú pozícióról beszélek.
Viszont a technika azokat a...-
2013-05-22, 17:36 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPontosan ezért választottam ki egy ilyen "visszatérő" trendet szemléltetésnek (itt), nem kis munkám volt. Nézd meg, látni fogod, hogy nem...
-
2013-05-22, 15:58 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által10 rendes nap után 10*10-spread bufferem van az equity-n, így egy közel 100 pipes visszaeséssel sem fordulok minuszba. Erre hoztam létre a "hézagot",...
-
2013-05-22, 04:39 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általJó reggelt.
Köszönöm Forex Gump tesztjét. Szeretnélek megkérni, futtasd le úgy a tesztet, hogy nem azonnal nyitsz és zársz, hanem...-
2013-05-22, 04:24 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKezdésnek ne várj rá 10 pipet, most venned kell, és próbálj minél szűkebben berakni a sell limitet az ár fölé (3 pippel magasabbra?). Az első...
-
2013-05-21, 21:04 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által21:47, számomra itt a mai est vége.
Tegnapi sell pozíciómat 1.29067-en, -11,7 pippel zártam.
Új sell limit: 1.29167
...-
2013-05-21, 20:58 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHmmm... pipes, és nem perces. Számomra azért fontos, mert elég sokat mesél az aktuális erőviszonyokról. Egy egészséges kanócnál pl egészséges...
-
2013-05-21, 18:52 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPersze hogy eltér. A tömeg nem így tanul meg kereskedni, még akkor se, ha senki nem akar ahhoz a tömeghez tartozni....
-
2013-05-21, 15:41 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzért ne kapkodj vele, ha túl szép, az általában nem is igaz. Nem hiába olyan kevés a swing, mindenki "azonnal" akar gazdagodni. Nem...
-
2013-05-21, 15:36 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általOké, közelítünk. Egy 5 gyertyás bikában 1 vétellel, és 5 eladással pontosan 5 hézagot profitáltam.
Legyen egy 250 pipes hullám...-
2013-05-21, 14:07 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAzt hiszem érzed miről van szó, első ránézésre úgy tűnik, elkaptad a lényeget. Talán pár nap/hét/hónap múlva egyértelművé válik, ha...
-
2013-05-21, 13:59 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem. Bika gyertya után csak a minuszos shortod zárod, és csak egy újabb shortot nyitsz 10 pipre (kérlek legyen csak 3, ez megint nem fontos). Longot...
-
2013-05-21, 13:55 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem jó. Ráadásül a robot pedig nem fogja tudni eldönteni, mikor kell zsebre tenni 1-2 nyereséges pozíciót. Sajnos én sem úsztam meg, le kell...
-
2013-05-21, 13:51 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általPl aktiválódik egy pozícióm, és a nap végén még mindig kb ugyan ott van. Lehet doji, vagy pl teljes mozgásmentes nap. Felesleges bezárnom egy...
-
2013-05-21, 13:44 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzia, természetesen teszteredmények alapján győztem meg magam. Backteszt, forward teszt, és live. Teszteltem tipikusan trendelő, bizonytalan, illetve...
-
2013-05-21, 13:39 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általBocsánat, kivétel akkor, ha nincs érdemleges mozgás a nap folyamán, ekkor szimplán átugrom a napot, nem csinálok semmit, várom a következő...
-
2013-05-21, 06:31 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEgy picit túlmagyarázva, de igen. Minden nap végén bezárom a minuszos pozíciót (ha van), és minden nap végén beteszem a nap mozgásával ellentétes...
-
2013-05-21, 06:16 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általKamionos jól látod, az indulásnál van egy olyan rizikó, hogy benyitsz egy buy-t, és pár pippel feljebb nem aktiválódik a hedge sell pozíció....
-
2013-05-21, 04:29 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem írtátok le, milyen feltételekkel indítsak számlát, így szimplán kiválasztottam az egyiket múlt hét csütörtöki indítással. Annyi pótlás...
-
2013-05-20, 21:42 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre által4-ik nap végén egy bear gyertyát kaptunk. Bear gyertya azt jelenti, hogy nyitok egy ellentétes pozíciót, hiszen a fordulásokat akarom elkapni....
-
2013-05-20, 21:20 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általEnnél jobban nem tudom elmagyarázni. Ha így sem érted, akkor kénytelen leszel megvárni, amíg élesben ki nem alakulnak a korrekciók.
...-
2013-05-20, 20:01 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általA szemléltetett, hasraütés szerűen magába visszatérő hullám során volt egy kb 900 pipes bika, és kb 900 pipes medve trend. 1 db buy és 1 db...
-
2013-05-20, 10:51 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általNem, ilyen fórumról nem hallottam még. A lényegre egy pipEasy nevű emberke hívta fel először a figyelmem, először láttam számokban a buy and...
-
2013-05-20, 10:41 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általHátha így jobb lesz a felbontás. ...
-
2013-05-20, 08:46 -
-
Látom nem sokat változott a dolog. Egyszerűbb kipróbálni, és megérteni a lényeget, mint így elmagyarázni. De adok egy utolsó löketet, hátha...
-
2013-05-20, 06:44 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általSzerintem elsiklassz a lényeg felett. Engem nem az a 10 pip érdekel. Az csak a hedge, lehet felőlem 5 pip is, bár a tesztek alapján kb ugyanakkora...
-
2013-05-19, 07:48 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lucem Ferre általAz évek során felhalmozott tapasztalatra és tudásra építkezve végül szeretnék megosztani valamit a vállalkozó kedvű befektetőkkel. Mindenki...
-
2013-05-19, 07:05 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre által1. Támasz/ellenállás szintet nem te helyezel el, hanem az kialakul magától, és te csak leolvasod a chartról. Használd a havit és hetit fő iránynak,...
-
2012-12-15, 23:54 -
-
Válaszolt itt: Kezdés nullárólLucem Ferre általOrkati szerintem úgy nagyjából jól látod a dolgokat. Óvatosan a fórumokkal, nagyon kevés az, amelyik értékes, és mégkevesebb, amit olyanok...
-
2012-12-15, 14:05 -
-
Válaszolt itt: Eur/usdLucem Ferre általNekem 1.3167-en zárt a longom, véletlen bennhagytam egy TP-t :S.
Meglátom, vasárnap hogy nyit, de nem lepne meg egy nagy gap felfelé. Mindegy,...-
Téma: Forex
2012-12-15, 13:13 -
-
Válaszolt itt: Eur/usdLucem Ferre általEgyéne válogatja. Engem jobban megterhel mentálisan, ha a gép előtt ülök és folyamatosa a chartot bámulom, keresve, hol szállhatok be és ki....
-
2012-12-14, 09:49 -
-
Válaszolt itt: ÁllamadósságLucem Ferre általNem kell túlragozni, az államadósság csak addig az, amíg hajlandó valaki fizetni. Lásd Izlandot. Minden egyéb csak hülyítés.
-
2012-12-13, 20:11 -
-
Válaszolt itt: Eur/usdLucem Ferre általNekem egy long pozim van, igaz 1.3071-es vételi árral, így még mindig a nyitási ár alatt vagyok. Hónapos távlatokban gondolkodom.
...-
2012-12-11, 13:07 -
-
Válaszolt itt: ForexpoLucem Ferre általErre én is kíváncsi vagyok, hiszen én is más időtöltést választottam a két napra. Volt valami érdekes?
-
Téma: Események
2012-12-10, 09:18 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általVálaszoltam a kérdésedre, de itt is írom azoknak akik esetleg kíváncsiak rá, hogy kamu. Azon van a lényeg, hogy becsábítsanak minél több embert...
-
2012-12-06, 17:04 -
-
Válaszolt itt: ForexpoLucem Ferre általMeghallgattam az egyik előadást amit élőben nem lehet majd, az opciós kereskedésekről (link itt). Érdekes volt, viszont kiemelkedően értelmesnek tartom...
-
2012-11-27, 19:40 -
-
Válaszolt itt: ForexpoLucem Ferre általHa másért nem is, egy ilyen esemény arra tökéletes, hogy az ember összeismerkedhessen hasonló érdeklődési körökben forgó emberekkel. Szerintem...
-
2012-11-23, 22:41 -
-
Válaszolt itt: Kérdés - Befektetés - KezdőLucem Ferre általMég annyival kiegészíteném, hogyha csak mint befektetésre gondolsz az ezüsttel kapcsolatban, érdemes lenne átrágnod a többi lehetőséget is....
-
2012-11-23, 21:51 -
-
Válaszolt itt: Global Fund egyösszegű befektetésLucem Ferre általEgy brókercégnek az a feladata, hogy eladjon különböző befektetési csomagokat, alapokat, papírokat. Az üzletkötőnek megmondják, milyen batyukat...
-
2012-11-17, 14:16 -
-
Válaszolt itt: Global Fund egyösszegű befektetésLucem Ferre általEz egy brókercég, ide bőven elég ez a feltétel. Egy pénzügyi alkusznak hál'égnek már egy igen komoly hatósági vizsga is feltétel abban az...
-
2012-11-17, 10:49 -
-
Válaszolt itt: NAPOS Jelet adó gyertyákLucem Ferre általÍgy van, nap közben figyeltem is a hajót sóvárogva, parton maradtam, de legalább a jegyem sem kerül semmibe. Na majd 80.5 körül újra figyelünk
...
-
2012-11-14, 15:35 -
-
Válaszolt itt: NAPOS Jelet adó gyertyákLucem Ferre általAkkor várjunk még vele, nem döntött az árfolyam. Én ezt látom....
-
2012-11-14, 00:13 -
-
Válaszolt itt: ForexEgyetemLucem Ferre általNagyon jó kérdés. Az túlzás, hogy betonbiztos, de valószínű. Ha az alá megy, olyan drága lesz a frank, hogy az ország kintlévőségeit nem...
-
2012-11-13, 22:28 -
-
Válaszolt itt: Teljes sötétségLucem Ferre általUpdate az utolsó hozzászólásomhoz
Ki is szedte a már "nem túl korai" BE +3 stoppom, túl gyorsan, ez nem az a mozgás, amit szeretnék....
-
2012-11-13, 10:44 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNagyon reggel volt még, mikor írtam, természetesen nem kezdő, hanem vezető kereskedőkre gondoltam
Példa alapkövetésre. Yahoo...-
2012-11-13, 10:29 -
-
Válaszolt itt: Teljes sötétségLucem Ferre általÍme a mai példa, miért nem tettem be a stoppot azelőtt, hogy a nagyok elvették volna a kiskereskedők pénzét. Tökéletes, tankönyv szerinti stoppok...
-
2012-11-13, 10:10 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általSzia, mit értesz azon, hogy kezdő kereskedőket követsz? Saját, valamilyen alapkövetőt másoló portfóliót próbálsz kialakítani? Ez működik,...
-
2012-11-13, 06:32 -
-
Válaszolt itt: NAPOS Jelet adó gyertyákLucem Ferre általBizony nem olyan egyértelmű ám ez a dolog. Én shortra nyitottam be, a gyertyát szint letörésnek és visszatesztnek tekintem.
Aztán meglátjuk...-
2012-11-12, 08:33 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általArra alapozom, hogy a válság érinti Görögországot, Olaszországot, Portugáliát, Írországot, akiket a bailoutok sem húznak ki, max maguk előtt...
-
2012-11-10, 18:17 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÓvatos lennék ezzel az EURHUF-al, az EUR jobban gyengül mint az USD, az EURHUF pedig csak azért emelkedik, mert a HUF mesterségesen gyengítve van....
-
2012-11-10, 17:16 -
-
Válaszolt itt: Interactive BrokersLucem Ferre által26 évnél fiatalabbnak 3000 USD, felette 10000 USD a min. számlanyitási tőke. Természetesen nem kell rajtahagyni a pénzt.
Saját platformjuk...-
2012-11-10, 08:24 -
-
Válaszolt itt: 30.000 eurot hogy erdemes forintra valtani?Lucem Ferre általÉs íme az egyik oka annak, hogy miért életképes, és terjed egyre inkább a személyre szabott, közvetett értékesítési irányzat....
-
2012-11-10, 08:17 -
-
Válaszolt itt: IronFXLucem Ferre általhttp://www.ironfx.com/en/promotions/...ition-rankings
Szerintem az első helyezett kb hátra is dőlhet...
-
2012-11-09, 18:26 -
-
Válaszolt itt: Interactive BrokersLucem Ferre általCsak 26 évnél fiatalabbak nyithatnak 3ezer USD-vel számlát. Ha idősebb vagy, akkor a számlanyitási minimum 10.000 USD. Bővebben a költségekről itt....
-
2012-11-05, 14:52 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általTényleg szép trade, gratula hozzá
A TP2-3-at kb ugyanúgy határozod meg, mint az 1-et. Lehetséges problémás zóna. Ez lehet egy korábbi...-
2012-11-04, 21:32 -
-
Válaszolt itt: Kezelt számlákLucem Ferre általFélreértettél, itt nem etikáról volt szó. Én is kereskedem, hiszen egy befektetéshez is össze kell hozni az alap tőkét. És igen, a forex az...
-
2012-11-02, 14:20 -
-
Válaszolt itt: Kezelt számlákLucem Ferre általVannak kivételesen jó pókerjátékosok, így a forexben is. De én nem tudnék nyugodtan aludni, ha egy játékosra bíznám a pénzem abban a reményben,...
-
2012-11-02, 10:31 -
-
Válaszolt itt: Teljes sötétségLucem Ferre általAzért az elgondolkodtató, hogy a 90% sikertelen kereskedő vajon nem-e pont azt csinálja, amit mindenhol a szájukba adnak: alakzatok, money-management,...
-
2012-11-02, 09:58 -
-
Válaszolt itt: Kezelt számlákLucem Ferre általVan valamilyen konkrét célja a befektetésednek (jó, azon kívül hogy profitot hozzon), esetleg van valamilyen időtáv amiben gondolkodol? Rendszeres...
-
2012-11-02, 09:01 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általTapasztaltabbaktól kérdem. Egy arany pukkanás milyen hatással lehet a párokra?...
-
2012-10-24, 16:03 -
-
Válaszolt itt: Plus500 véleményekLucem Ferre általElméletileg megfelelő technikával 5000ft-al is lehet kereskedni, én ezt tesztelem. EURUSD-n 25 pipes SL 5%-ot jelent. Egy 15 perces charton úgy hiszem...
-
2012-10-22, 08:00 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általEgy kialakult trendvonalon nem sűrűn látok árfolyamot megtapadni, szóval vagy visszapattan, vagy áttöri őket. Egy gyertya megmutathatja, milyen...
-
2012-10-18, 13:22 -
-
Válaszolt itt: Eur/usdLucem Ferre általNapos grafikonon elérte a háromszög tetejét. Most jön a bizonytalankodás amíg el nem dönti, áttöri-e a szintet északra, vagy elindul visszafelé....
-
2012-10-18, 09:45 -
-
Válaszolt itt: Jaroo's methodLucem Ferre általA színpad a tiéd, sok sikert
-
2012-10-17, 09:14 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általAz ilyen kérdéseknek sem itt a helye. Egyébként indikátorral, keress rá neten: Round numbers indicator MT4-re....
-
2012-10-16, 14:14 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általAmi miatt javasoltuk az új témát, ez a topic csak és kizárólag HWTrader által bevezetett stratégiáról szól. Minden más stratégia csak offol,...
-
2012-10-16, 14:12 -
-
Válaszolt itt: DukascopyLucem Ferre általPont a tanács maradt le. Szállj be 1000USD-vel valamelyik kisebb brókerhez, duplázd meg, azt még garantáltan nem veszik el tőled, és mehetsz Dukasra...
-
2012-10-15, 18:43 -
-
Válaszolt itt: Metatrader programozásLucem Ferre általPáran jártasak vagyunk ilyen-olyan mértékben MT4 programozásban, talán segíthetünk.2012-10-15, 18:38
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÜdv itt! Érdeklődve várom a kereskedési naplódat, de mindenféleképpen nyiss neki egy új topicot. Sok sikert
...
-
2012-10-15, 18:34 -
-
Válaszolt itt: DukascopyLucem Ferre általVannak általános tanácsok, amit vannak, akik betartanak, és vannak, akik nem. Az, hogy betartod, nem jelenti hogy meg fogod állni a helyed, és fordítva....
-
2012-10-15, 18:25 -
-
Válaszolt itt: MetaTrader vs Dealbook vs ProtraderLucem Ferre általEzek közül csak a MetaTradert ismerem, az egyik legismertebb kereskedési platformként ismerem, elég egyszerű megtanulni kezdőknek is, sok videó...2012-10-11, 14:34
-
Válaszolt itt: Unit-linked életbiztosítás és a biztosítókLucem Ferre általVéleményeket kérnék az UL-ről kapcsolatban.Most tanulom, hogy milyen lehetőségek vannak, és az eddigi írottak alapján valami nem világos....
-
2012-10-07, 20:08 -
-
Válaszolt itt: Global Fund egyösszegű befektetésLucem Ferre általKüldtem privát üzenetet....
-
2012-10-05, 17:09 -
-
Válaszolt itt: LmaxLucem Ferre általÉn FxOpennél voltam az ECN számlán, nem volt velük semmi gond. Volt, hogy 2 pipetten!! múlott a SL, és nem szedett ki. A kifizetés 1 nap alatt...
-
2012-10-03, 16:55 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNem a kereskedői, hanem befektetői szemmel figyeltem az aranyat
...
-
2012-10-02, 07:31 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általOff, de mint egyik legaktívabb téma, itt osztom meg veletek az érzésem. Nevezzetek vészjósnak
...
-
2012-10-02, 00:11 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általRészvény index befektetési alapok, kötvények. Természetesen befektetni nagyon kis pénzzel nem érdemes, de fel lehet építeni a dolgokat. Olvasgass itt,...
-
2012-09-30, 17:01 -
-
Válaszolt itt: Könyv eladás/csereLucem Ferre általÉn is könyvpárti vagyok. Csakhogy én sosem adom el a könyveket
Felhalmozás!
-
Téma: Tőzsdei könyvek
2012-09-26, 20:28 -
-
Válaszolt itt: Skalpolásról Minden!Lucem Ferre általSkalpolásnál pár másodperces/perces kötéseket teszel meg, nagy kötésmennyiséggel (általában 1 lot felett), és csak pár pipes profitra mész....
-
2012-09-25, 07:41 -
-
Válaszolt itt: Kezdés nullárólLucem Ferre általA múlt, megbízhatóság, marketing nem teljesen mindegy egy dolgozat szempontjából? Mielőtt választanál, mibe fektess bele, le kell elemezni a...
-
2012-09-24, 19:25 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általEURUSD órás charton aljtörés gyanús gyertya. 31 perc múlva meglátjuk, hova zár
-
2012-09-24, 09:30 -
-
Lucem Ferre általOK itt viszont elhangzott egy érdekesség. Roll-over. Ez extra költséget jelent? Van limitje hányszor teszed meg?
-
2012-09-24, 09:27 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általIgen, sőt archenius még nevén is nevezte a céget, bár akkor még nem tudtam, hogy ők azok. Teletrade néven futott a dolog, később meg már elkerülte...
-
2012-09-24, 09:17 -
-
Válaszolt itt: IronFXLucem Ferre általZoltán engem érdekelne több infó az ECN micro-val. 1 lottól ott is kiviszitek nemzetközire a kötést? Mekkora a commission? Mekkora a minimum account...
-
2012-09-24, 08:53 -
-
Lucem Ferre általBelenéztem hogy mi is ez pontosan, és értem, mi a különbség.
Nálad csak azt kell eldönteni, hogy egy meghatározott időpontban az ár...-
2012-09-24, 08:17 -
-
Lucem Ferre általAkkor mégegyszer, hogy jól értem-e. A kockázatkezelésed 6 nap alatt hozott 306%-ot. Ha csak harmad ekkora kockázatot vállalsz, azaz harmad ekkora...
-
2012-09-23, 17:14 -
-
Lucem Ferre általNem irigy vagyok, hanem kíváncsi, hogy mi lesz a sorsa a számládnak. Hozzál csak heti 100%-ot a 300% helyett November végéig, és itt mindenki...
-
2012-09-23, 10:30 -
-
Lucem Ferre általTudom külön-külön mozgatni a szemem
Akkor hónap végére 1500% felett leszel? Kíváncsian várom....-
2012-09-23, 07:19 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általEz a pin nekem nem lenne belépő jel, túlságosan mélyen van. Az előző napi barral együtt pont azt mutatják, hogy range-el az árfolyam. Várnék,...
-
2012-09-23, 07:13 -
-
Válaszolt itt: Kezdés nullárólLucem Ferre általSzinte kötelező olvasmányként ajánlanám Benjamin Graham: Az intelligens befektető könyvét. Pár hete láttam az Alexandrában magyarul is....
-
2012-09-22, 16:25 -
-
Válaszolt itt: SegítségLucem Ferre általMindenféleképpen olyan helyre, ahol az engedélyezett min. kötésmennyiség 0.01 lot, de akkor is inkább legyen 200-250$ a betét.
Tartsd szem...-
2012-09-22, 16:16 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általKuka, mehet a téma a süllyesztőbe
Symphonie-val ismerkedem és tesztelem.-
2012-09-21, 19:38 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általÖrülök neki, sajnos nekem már semmi újat nem adott. Bár ezt nem is értem, ha trédereket keresnek, nehogy már ilyen alapokat kelljen elmagyarázniuk......
-
2012-09-21, 19:29 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általPersze hogy nem érdemes, de nem volt választás. Olvass vissza mi volt a vizsgáztató által meghatározott kikötések.
http://forum.tozsde.h...-
2012-09-19, 22:14 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általDe-de, itt a vége
Volt egy olyan szabály, hogy nem lehet 20%-nál nagyobb drawdownom, amit 50 pipes stoppal, kötelező 1lotos kötéssel már az...
-
2012-09-18, 11:00 -
-
Lucem Ferre általTetszik az ötlet. Azon dolgozom most, hogy bármelyik irányba is induljon el (feltételezzük hogy nem marad benn egy zónában az ár), profitban zárjon...
-
Téma: Tőzsdepszichológia
2012-09-17, 18:36 -
-
Válaszolt itt: Eur/usdLucem Ferre általHa megnézed a napos grafikont, látod, hogy 1.29 és 1.32 között legutóbb is erős price action volt. Nem az iránnyal van gond, hanem az idővel.....
-
2012-09-17, 17:13 -
-
Válaszolt itt: Technikai elemzésLucem Ferre általNagyon tetszik ahogy rajta van a napos(?) gyertya az M30-on. Erre indikátorod van?
Nagyon szépen látni lehet a szinteket is. Motiváció a gyakorlásra...-
Téma: Elemzések
2012-09-15, 11:03 -
-
Lucem Ferre általNos, olyan brókert keresek, ahol párszáz dollárért már lehet számlát nyitni, micro lotos, és moneybookers utalás/kifizetés van.
Ráakadtam...-
2012-09-14, 17:59 -
-
Válaszolt itt: PepperstoneLucem Ferre általNyitottam egy demo számlát, és ezzel találkoztam
NZDJPY hetes chart....-
2012-09-14, 13:12 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általIgen, ezt a részét te is, Dvit is és még jópáran egyértelműen láttátok. Nekem arra volt szükségem, hogy az egész körítést megértsem....
-
2012-09-14, 11:09 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általDe mivel nem írtad le, így enyém volt a feladat, hogy kiokoskodjam
...
-
2012-09-14, 09:49 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általUpdate:
Észrevettem, hogy a max 20%-os drawdown-t túlléptem, úgyhogy ennek a lehetőségnek lőttek.
Ha valaki náluk szeretne dolgozni,...-
2012-09-14, 09:13 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általÁh sz.r ez az egész
Ma is az AUDUSD kötésem 46 pip pluszból fordult vissza. Egy csomó kötésem jó irányba ment, csak nem eléggé, a korrekció...
-
2012-09-13, 20:23 -
-
Válaszolt itt: Skalpolásról Minden!Lucem Ferre általÉn találtam egy Fxnewsalert nevezető ingyenes progit, be tudod állítani, melyik oldalról hozza össze az infókat, én pl az ff-et hagyom rajta....
-
2012-09-13, 20:16 -
-
Válaszolt itt: Skalpolásról Minden!Lucem Ferre általJah, most néztem meg a tőzsde skalper helyzetét facebookon, gondolom párszor újrakezdte, legutóbb júliusban, de augusztus első hete óta ismét...
-
2012-09-13, 14:49 -
-
Válaszolt itt: Skalpolásról Minden!Lucem Ferre általDe hiszen pont az a lényeg, hogy a hírek előtt a nagyok már szépen ellentétesen bepozícionálták magukat. Ha venni akarsz 10billió EUR-t, csak...
-
2012-09-13, 14:46 -
-
Válaszolt itt: 3 napos, élő kereskedési, skalpolási tanfolyamLucem Ferre általLenne egy olyan ötletem, amivel piacvezetők lennénk, hidd el jönne mindenki!
Már csak egy olyan embert kell beszervezni, akinek van éles, profitos...
-
2012-09-12, 08:26 -
-
Válaszolt itt: 3 napos, élő kereskedési, skalpolási tanfolyamLucem Ferre általEgy myfxbook beszédesebb lenne
Ha tudtok hiteles, kellőképp régóta működő számlát mutatni, tiétek a figyelem....
-
2012-09-12, 06:50 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általOK, értelek
Az én motivációm egyértelmű, kell egy állás, leginkább kettő, és mivel szeretek trédelni, inkább ez mint bármi pl bolti eladó...
-
2012-09-11, 11:04 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általNem érted
Hozhatsz havi 20%-ot, ha az olyan kevés, hogy nem futja ki nemhogy a lakásra, rezsire, de még kajára sem. Utcáról nem lehet kereskedni....
-
2012-09-11, 10:15 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általNem egészen, pl tegyük fel egy átlag magyar huszonéves fiatal összekapar egy 450 USD-s számlát. Havi 20%-ot hozva is 13 hónapba telik, mire eléri...
-
2012-09-11, 09:28 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általDehogy kell bemenni
Csak a londoni zárás után nem igazán várok már világmegváltó mozgást....
-
2012-09-10, 21:30 -
-
Válaszolt itt: Magyarország 2012 végén?Lucem Ferre általEgy remek üzletember az "erősebb kutya b.szik" elvet alkalmazza, jobb, ügyesebb feltételekkel vagy szolgáltatásokkal elveszi a piacot/keresletet...
-
2012-09-10, 18:47 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általNem egyszerű, néhány nagyon szép párt ki is kellett zárnom a túl nagy spread miatt. Semmi esetre sem nyitnék náluk éles számlát, van, hogy...
-
2012-09-10, 16:23 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre által1000 USD fix nettó + 20-50% jutalék, tapasztalat/eredmény függő. Próbaidőn 5000 USD-t kezelsz....
-
2012-09-09, 07:57 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általVárjál, mert állítólag ugye tréder menedzser lenne a pozíció neve... nah de mindegy, ha ezt kérik, hát megcsináljuk nekik. Kis szerencse, és...
-
2012-09-07, 16:21 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általMivel a kötésmennyiség is adott, így tényleg teljesen le vagyok butítva a beszállási pontok keresésére. Valami oka csak van, hogy így válogatják...
-
2012-09-07, 13:29 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általŐ az Moran.
Nagyon kegyetlen lesz, íme a szabályok:
10 munkanap. Virtuális tőke: 10000 USD.
A platform által felkínált...-
2012-09-07, 12:06 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNa hát akkor miután aki csak tudta és követte az "okosságokat", rögzítette a svájci frank lufi árát, ideje kilukasztani.
Pár évtized...
-
2012-09-07, 11:58 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általNem tudom te melyiken voltál, én a Deákra jártam ki. Itt nem a napi 50 pip a lényeg, hanem hogy 10 nap alatt 20 kötésből, 14 jó irányba menjen...
-
2012-09-05, 16:04 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általAz elméleti oktatás elég gyenge volt, nagyon próbálta ráterelni az embereket a gyakorlati oktatásra, csak ugye mi nem azért voltunk ott, hogy...
-
2012-09-05, 07:40 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÉn 1650-nél lejjebb nem számítanék rá, de sok sikert
Amúgy hosszabb távon az elemzők pénteki napra esésre számítanak Bernanke várható...
-
2012-08-29, 20:55 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általNem tudom mi lesz belőle, egyelőre csak az a fontos, hogy meglegyen a vizsgának nevezett kaszinó. Akárhogy is próbálkozom, egy 63%-nál jobb belépési...
-
2012-08-29, 13:07 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általVan egy rakat beépített indikátor. Ami pedig kell, arra nagyon jó a google, rákeresel, és hidd el egy rakat dolgot kiad. Minden MT4-hez jó amit...
-
2012-08-28, 19:17 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általMost már nyugodt vagyok, lementem H1-re, beraktam egy szűk stoppot, ha kiüti, kiveszem amit még megmentettem, és remélhetőleg kibírom vele addig,...
-
2012-08-28, 19:05 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általEz a vizsga feltétele, fix 50-50 pip. A sejtésem szerint arra kíváncsiak, képes vagyok-e 70% feletti beszállókat keresni. Az igazi profitot (kezelés,...
-
2012-08-28, 14:19 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általIgen, és amikor rákérdeztem, hogy akkor mi a helyzet csúszóstoppal stb, azt mondták, nem lehet hozzányúlni, se hamarabb zárni a pozikat. Ezért...
-
2012-08-28, 13:57 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNe feledd, tegnap UK bank holiday volt, így a londoniak nem voltak játékban. A mai gyertya sokkal lényegesebb lesz....
-
2012-08-28, 13:55 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általÉn is kipróbáltam egy hírdetést, be is hívtak.
3 lehetséges módon lehet bekerülni. Éles számla fél éves kimutatással profitban....-
2012-08-28, 13:31 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általA pénteki nem túl szép bullish IB annál szebb helyen alakult ki, úgyhogy akár még tényleg jó is lehet az irány, végre. Sok sikert a pozihoz
...
-
2012-08-26, 17:13 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általÉn úgy látom, igazolja magát, csupán máshogy kell a rendszert használni. Lehetséges külön a jelekre építeni technikát, én erről egy picit...
-
2012-08-26, 17:11 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általKöszönöm szépen
Rengeteget tanultam, nagyon sok érdekes szituációval találkoztam, és talán mostanra állítom, hogy ha újra nekivágnék,...-
2012-08-24, 18:28 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általMicro számlám 0.1-el napi 25 pipet kell összehozni, hogy megélj alap szinten. De ha rájössz, hogyan kell tegyük fel csak átlag 10-et összehozni,...
-
2012-08-24, 18:23 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általMeg van az oka, ami miatt a kereskedők eltűnnek erről a fórumról. Ennek a csapatnak is kb annyi, talán pár hónap múlva majd kialakul egy új....
-
2012-08-24, 12:44 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általHát, valószínűleg az utolsó kötésemet is megtettem. Miután semmi hír nincsen, egy CADJPY pattanásra játszottam, ichi szép bullish trend elején...
-
2012-08-22, 19:54 -
-
Válaszolt itt: Tréder, mint állásLucem Ferre általKíváncsian várom a fejleményeket.
-
2012-08-21, 20:32 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általGratula a vételi pozíciódhoz. Számomra teljesen érthetetlen, miért erősödött az EUR, semmi olyan hírről nem hallottam, ami arra utalna, van...
-
2012-08-21, 16:11 -
-
Válaszolt itt: Csőd + részvényLucem Ferre általNem akarok hülyeséget írni, mivel nem tudom biztosra, de én úgy tudom, ha csődbe megy egy cég, te pedig részvénytulajdonos vagy, akkor nincs...
-
2012-08-21, 16:08 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általHa a szabályaid szerint nem BEIB, akkor a kérdés túltárgyalva
Egyébként kihagytál egy nagyon lényeges indikátort, mégpedig a gyertya méretét....
-
2012-08-20, 07:02 -
-
Válaszolt itt: Mi lesz veled euró, mi lesz veled EU?Lucem Ferre által
-
2012-08-17, 18:23 -
-
Válaszolt itt: Mi lesz veled euró, mi lesz veled EU?Lucem Ferre általAmikor egy személy hitelt vesz fel, azt nem feltétlenül azért teszi, mert a jólétet akarja kiváltani vele. Én például időt vettem vele. A fizetésemből...
-
2012-08-17, 18:13 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általKöszönöm a kedves szavaid. A héten azért sikerült elkeserednem egy picit, a hétfői siker után jött egy nagyon csúnya nap, megvolt a napi bevétel,...
-
2012-08-16, 19:33 -
-
Válaszolt itt: FxopenLucem Ferre általBocsánat, MB számla (moneybookers). Harzol esetleg kijavíthatnád, ezt a hozzászólást pedig törölhetnéd, ha zavaró. Köszi.
-
2012-08-14, 07:56 -
-
Válaszolt itt: FxopenLucem Ferre általKifizetés simán ment, 1 nap alatt rajta volt a MM számlán a pénz.
-
2012-08-14, 07:46 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általA kutya fáját elértem arra a pontra, hogy a kereskedésem teljesen átalakult. Az ichimoku megmaradt háttérben, a szintjeit és jelzéseit segítségül...
-
2012-08-13, 15:09 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általDe hiszen pont az indító pár hozzászólásból derül ki, hogy ez a topic konkrétan egyfajta kereskedési stratégia ismertetésére indult. Természetesen...
-
2012-08-08, 22:12 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általValtozasok tortennek, elsejen hazakoltozom baratnommel Magyarorszagra, egy 12 napos motoros Europai turaval osszehangolva. Utana amig nem talalok otthon...
-
2012-07-30, 00:00 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általUpdate
Közben elérte az SL-t az árfolyam. Ezt már egy major pullbacknek minősítem, így a jelenlegi állás szerint nem tervezem...-
2012-07-28, 20:25 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általMilyen jelre longoltad? Én még mindig shortban ülök, a jeleim szerint még major pullback sem történt, simán csak alulról teszteli az 1.22-es,...
-
2012-07-25, 20:16 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNem igazán értem, a hírekre mit miért reagál az árfolyam, szerintem ez így teljesen random. Most gondolj csak bele, bejelentik, hogy Magyarország...
-
2012-07-25, 17:31 -
-
Válaszolt itt: IronFXLucem Ferre általLehet elég értelmetlen, ahogy látom, hisz nem tanultam, csak józan paraszti ésszel próbálom felfogni... szóval ilyen szempontból nézve te vagy...
-
2012-07-25, 16:57 -
-
Válaszolt itt: IronFXLucem Ferre általMiért, szerinted mikor vásárolsz, hány adót fizetsz?
Nem értek hozzá, de az egyértelműen látszik, hogy már a megadóztatott pénzed tudod...
-
2012-07-25, 16:49 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általGratula, csak ügyesen
Én 74 pluszban vagyok, de még messze a cél....
-
2012-07-24, 19:09 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általMire kaptad a fülest? Nálam a hetes gyertyák is nagyon medvére állnak.
Amíg a piac nem igazolja a másképp, sehol sem látok trendfordulós...-
2012-07-24, 11:43 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általTermészetesen. Úgy látszik nem volt teljesen érthető ahogy fogalmaztam. A backteszt során az elemi stratégiának 5 kereskedése volt. Ebből 2...
-
2012-07-24, 11:26 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általUpdate
Azt hiszem, kellően sikerült elmélyednem a technikában. Érdekes visszatekintenem, honnan indult a téma
Úgy...-
2012-07-23, 14:13 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÉn így fordítom: Az alkimisták hibáztak, amikor a közönséges fémek természetét varázslattal próbálták megváltoztatni. Ehelyett, a pénzügyi...
-
2012-07-21, 14:44 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általPont most olvasom a transcripteket, nagyon érdekes. Használj fordítót, vagy keress rá, hátha valaki lefordította már.
Kedvencem:...-
2012-07-21, 12:27 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általPersze hogy szubjektív! De tudod te mire gondoltam, a lényeg hogy a szabályaid pontosan határozzák meg, milyen eszközöket és mire használsz....
-
2012-07-20, 12:15 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általHa a csatorna alapján határozzák meg az aktuális fő trend irányt, egyértelműen segítheti őket
Én is a trend irányában kereskedem....-
2012-07-19, 22:38 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általKöszönöm a könyv ajánlást, tényleg kihagyhatatlan a témakörben. Végre nem egy olyan írás, ami a lerágott csontokkal dobálódzik apró módosításokkal,...
-
2012-07-17, 03:33 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általAz én chartomon 15 pipes gappel nyit felfelé, így az én értelmezésem szerint nem BUOB, csak az alsó szára foglalja magába az előző gyertya...
-
2012-07-17, 01:40 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általNZDUSD páron 31 kötés után (3 hónap 15 percesen) 42%-os nyereséges jel.
Ugyan profitban voltam, mikor abba hagytam, de annyira labilis és...-
2012-07-15, 13:06 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általHolnap lesz elég időm lefuttatni egy hosszabb szakaszon. Élesben volt pár kötésem, de egyelőre az a tapasztalatom, hogy a 15 perces idősík már...
-
2012-07-13, 21:02 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általHa maga után húzna, még megérteném... de ha tolja az irányodba, sosem fogja megnyitni neked... akkor hogyan profitálhatnál az irányodba történő...
-
2012-07-11, 03:02 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általIgen, szenvedős volt, de csak sikerült összehoznom
Nagyot csalódtam volna magamban, ha ez kifog rajtam...
-
2012-07-10, 13:16 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általSajnos nálam nem működik a period converter. 2 órája próbálkozom, letöltöttem már 3 verziót is, de hiába húzom rá a lepausolt chartra, semmi...
-
2012-07-10, 12:23 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általNa erre igazán rájöhettem volna magamtól is.
Headshot. Köszi
...
-
2012-07-10, 11:04 -
-
Válaszolt itt: Tőzsde, miként is kezdj neki.Lucem Ferre általIsmerős a probléma, én is átéltem a legelején. Személy szerint az első chart elemzéseket az ingyenesen regisztrálható elemzeskozpont.hu-n figyeltem...
-
2012-07-10, 03:26 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általNagyon szépen köszönöm. Holnap foglalkozom vele, kíváncsi leszek az eredményre....
-
2012-07-10, 02:55 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általEgy ilyen expert szerintem mindannyiunknak nagyon hasznos lehet. Ugyan nem teljesen ilyen, de ehhez az legközelebbi, én a riskát használom erre. Bár...
-
2012-07-10, 02:53 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általNekem ez a COT-os téma egy kicsit reklám szagúnak sikerült, de ne legyen igazam. Szerintem ez is csak egy a több ezer stratégiának, amik ha megfelelnek...
-
2012-07-09, 12:01 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általTermészetesen érdekel, előre is köszönöm....
-
2012-07-08, 04:07 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általKöszönöm a hozzászólásod.
Jól látod, jelentősen változott a kereskedésem, de nem teljesen stratégia-csere, hanem idősík csere...-
2012-07-07, 16:37 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általJún 13 - Júl 5
Utóbbi időben felhagytam a téma aktív frissítésével, nem azért, mert már nem aktuális, hanem pont azért, mert...-
2012-07-07, 12:23 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNem biztos, hogy archenius erre gondolt, de pl...
Nagyon tetszik egy könyv, amit olvasok (megtalálhatod neten pdf formátumban). Birger-Schafermeier-A-sikeres-trading-műveszete....-
2012-06-29, 12:03 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általAzt hiszem kezdem érezni a ritmust, kár, hogy ehhez viszont időt kell tölteni a gép előtt. Sebaj, ha így indul, hát így indul.
Ami nálam...-
2012-06-26, 11:57 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általEzek szerint nem jól látom, hogy az 5 jel a feltételek miatt valójában egymásra épül?
Pl jön egy Kijun-sen kereszt, de ha a Chikou nem...-
2012-06-24, 12:52 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általKovács Gábor könyve
Elolvastam a neten található, Kovács Gábor által írt pdf-t. Nagyon tetszik, és nagyon közel áll ahhoz,...-
2012-06-24, 02:00 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általSemmiféleképpen nem akarom, hogy kicsússzon az eredeti mederből, mint ahogy érzékelted, a topic komoly szándékkal jött létre.
Megoldást...-
2012-06-23, 22:51 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általNem, tényleg nem probléma
Köszönöm a tippet. Mit gondolsz a fentebb összegyűjtött adatokról? Miért hagytad abba a használatát? Volna kedved...
-
2012-06-23, 20:38 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általBelépő jelek
Finomítottam a rendszeren, összegyűjtöttem a belépési jeleket.
Az első hozzászólásban meghatároztuk, mik...-
2012-06-23, 19:23 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általIgen, köszönöm, látom a hibát. Sőt a futó EURJPY-ben sem kéne még benne lennem. Az elején felírtam néhány nagyon szigorú szabályt, amire...
-
2012-06-23, 16:56 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általEz attól függ, ha nagyon tetszik a forduló, szép kitöréssel, kevés akadállyal, akkor lemegyek H4-re, és ott keresem a 4 feltételt. De akkor...
-
2012-06-22, 11:17 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általEurjpy
EURJPY-n a pozíció aktiválta magát. Naposon a tenkan/kijun keresztezés hívta fel a figyelmet egy esetleges trend elejére....-
2012-06-21, 03:17 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általNzdusd
NZDUSD-n az árfolyam elég magasan zárt, hogy aktiválja az ordert, ismételten pozícióban vagyok. Mostmár érdemes végiglovagolni...-
2012-06-20, 01:33 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÉn is azt mondom, nem a nagyítással volt a gond. Még azt is rá lehet fogni, hogy jó helyen van a gyertya, nem a legszebb, de ha csak a tökéletes...
-
2012-06-20, 01:27 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általKöszönöm
GBPAUD pár aktiválta magát, itt a chart hozzá....-
2012-06-19, 12:05 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általUpdate:
NZDUSD-n nem tetszett, hogy a fibo szinten ilyen kis méretű, kiegyenlített gyertyát produkált tegnap. Szerettem volna, ha simán...-
2012-06-19, 03:08 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általEURNZD profit
EURNZD 1.591-es TP-t elérte, első realizált profitMosoly az arcon.
Közben EURAUD sell stoppja aktiválta magát,...-
2012-06-18, 15:16 -
-
Lucem Ferre általNagyon jó téma, és szépen megírt bevezető. Kíváncsian várom az adatok technikai alkalmazását
-
2012-06-18, 12:55 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általEurnzd
Pozícióba léptem EURNZD-n egy tipikus 3-as inside barra, felhő alátörésre, szép shortos jelzésekkel megerősítve. TP-t...-
2012-06-18, 02:29 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általIgen igen, köszöntünk a fórumon bandris! Biztos vagyok benne, mindannyiunk körében kiemelt figyelmet fogsz élvezni. Legtöbbünk itt amatőr, kezdő...
-
2012-06-18, 02:09 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általÉl a számlám. Az első tapasztalat, amire számítottam is, hogy amit demón simán bekötnék, arra itt rendesen bátorságot kell vennem. Valószínű...
-
2012-06-15, 17:34 -
-
Válaszolt itt: A pénzromlást hogyan számoljam és ábrázoljam grafikonban?Lucem Ferre általNagyon érdekes kérdés. Elméletileg, a bankjegyek igazolások, hogy a jegy értékét (eredetileg arany fedezet) a bank kifizeti a bankjegyen megadott...
-
2012-06-14, 15:11 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általDemo
Amíg várom, hogy megérkezzen a pénz a számlára, addig sem tétlenkedem, demó számlán volt pár kötésem.
Itt...-
2012-06-12, 17:49 -
-
Válaszolt itt: Bróker/befektető cég alapítás feltételeiLucem Ferre általSzerintem amiről te beszélsz: ECN (min 1 lotos kötések), 1:1-es tőkeáttét. De mint fentebb említették, ez azt jelenti, hogy az egész lotot saját...
-
2012-06-12, 09:39 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általBarabasi köszönöm az építő jellegű hozzászólásod. Nyílvánvalóan sokat fog még alakulni a technika.
EURUSD-n teszteltem le...-
2012-06-12, 01:07 -
-
Válaszolt itt: Bróker/befektető cég alapítás feltételeiLucem Ferre általEz egy nagyon jó kérdés, utána is néztem, hátha én nagyobb sikerrel járok.
Találtam egy pdf-t alap tudnivalókról, egyébként ha jól látom,...-
2012-06-11, 13:21 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általNah de jó, akkor lesz akivel összevethetem a kötéseim
Érdekes, amit te használsz, kíváncsi vagyok, mennyiben fog különbözni a saját jeleimtől.
-
2012-06-11, 13:09 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általJelenleg arra várok, hogy a Moneybookers által számlámra utalt kis összeg feltűnjön a banki kimutatáson, és vissza tudjam igazolni a bankkártyám...
-
2012-06-10, 13:13 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általItt egy példa, hogy teljesített volna EURGBP-n.
Remélem érthető a dolog.
Jövő hétre várok néhány jelet, majd azok lesznek...-
2012-06-09, 12:38 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általA technika minden olyan eszközön szépen működik, ahol az árfolyamra jellemző, hogy szeret trendeket kialakítani. Lehet ez devizapár, határidős...
-
2012-06-09, 12:22 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általHa a korrelációs párokra vagy kíváncsi, akkor ez kell neked. De úgy tűnik, mindenki másképp értette a kérdésedet.
Remélem ez segít:...-
2012-06-09, 03:07 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általBelépés
Miután megvan a setup, jöhet a belépés.
Ez történhet alakzatból, szintből való kitörésre, fordító gyertyaformációra....-
2012-06-09, 02:58 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általPpz
A trendmeghatározáson túl vagyunk, jöhetnek a PPZ-k, erősebb támaszok és ellenállások meghatározása. Ennek technikáját...-
2012-06-09, 02:10 -
-
Válaszolt itt: Ichimoku/pivot swingLucem Ferre általTrend meghatározás
A stratégia alappillére, hogy az Ichimoku segítségével határozzuk meg a trendet, ezzel kiszortírozva a sokszor...-
2012-06-09, 01:24 -
-
Lucem Ferre általSziasztok,
Nem tudom, lesz-e rá igény, de hátha lesznek, akik érdekesnek fogják találni. Rengeteget olvastam különböző stratégiáról,...-
2012-06-09, 00:14 -
-
Válaszolt itt: AlpariLucem Ferre általKözben újra olvasva, felmerült bennem egy kérdés. Csak kíváncsiság. Ha 500 dolláros számlákat töltessz fel, és ellened megy a piac, a margin...
-
2012-06-08, 21:32 -
-
Válaszolt itt: AlpariLucem Ferre általÓ nehogy azt hidd, hogy védtelek, hanem összefoglaltam, miért "vertem magamba", hogy kötelező a stop loss. Az ezzel szemben felállított...
-
2012-06-08, 21:26 -
-
Válaszolt itt: Pár kérdés...Lucem Ferre általVanti, az "almás körtés" példa pedig tökéletesen helytálló. Ha kérdezel valamit, az információk hiányában a tapasztaltabb trade-erek...
-
2012-06-08, 21:15 -
-
Válaszolt itt: AlpariLucem Ferre általNem veszélyes ez? Pozíció közben elszáll a neted, elromlik a géped, ne adja ég hirtelen valami egészségügyi gondod lesz és a kórházban ébredsz.......
-
2012-06-08, 20:23 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általEgy lemaradt kép. Te hogy láttad, Sawyer?...
-
2012-06-08, 18:29 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNálam nem az, a teste túl nagy a kanóchoz képest, az egész gyertya méretére meg talán épphogy csak rá lehet fogni, hogy megvan a 3 előtte lévő...
-
2012-06-08, 18:17 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általeAdam mellett vagyok, a körülmények jók, de a stratégiádtól függően határozz meg egy belépési jelet. Ez lehet egy gyertyaformáció, vagy...
-
2012-06-06, 21:37 -
-
Válaszolt itt: AlpariLucem Ferre általItt nem ezzel van a gond, a lakcím igazolás természetes. Ahelyett, hogy leírnák mégis pontosan mi a baj, mintha csak egy "copy paste"-t...
-
2012-06-06, 16:34 -
-
Válaszolt itt: AlpariLucem Ferre általAzt hiszem, gyorsan eldőlt a sorsuk. Lakcím igazolásnak kérnek bank statement-et, kérek (saját anyaországuk, angliai banktól), és nem akarják...
-
2012-06-06, 14:55 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÁrgus szemek az ezüstön, kezd kibontakozni egy szép longos lehetőség
-
2012-06-06, 13:35 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNZDJPY, tipikus HWT-s belépő az elsejei pinre, gyönyörűen hozta a 60.460-as TP-t
szeretek erre ébredni.
-
2012-06-06, 10:40 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általCsak mint érdekesség mutatom, én így csinálom. Lehet kicsit zavaros lesz, érteni kell hozzá az ichimokut.
Szóval a támaszt (mostmár...-
2012-06-05, 22:53 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általSok pipet
NZDJPY nekem is longban fut, emellett AUDNZD és CADCHF van longban....-
2012-06-05, 14:47 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általHa emlékeim nem csalnak, alacsonyabb idősíkon is ugyanúgy kell lekereskedni a stratégiát, PPZ berajzolással, tp-kkel és sl-el. Az egyetlen különbség,...
-
2012-06-05, 11:40 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNincs kizárva hogy ez csak egy visszateszt, és én pont ezt szeretem látni. Most tettem 1,283-ra egy buy stoppot....
-
2012-06-04, 12:52 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általPontosítsunk. A forex az devizapiac, deviza párok egymáshoz való viszonyát kereskeded le.
Forex brókernél általában nincsenek részvények,...-
2012-06-03, 13:54 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általHetesen short belépőt kaptam egy másik technika szerint, és a pin tényleg nem a legszebb, ahogy te is észre vetted. Én ezt a gyertyát inkább...
-
2012-06-02, 20:49 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNem akarok belekotnyeleskedni, de én sem jöttem rá, hogy lehet micro demó számlát nyitni, pedig a brókerrel telefonon beszélve is egyértelművé...
-
2012-06-01, 21:58 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÉn még várnék vele, egyelőre nem törte le az 1,483 körüli támaszt. Trendforduló lehet belőle, de most még nem az, egyelőre egy durva korrekciónak,...
-
2012-06-01, 21:52 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általÉn most az EURJPY-t figyelem árgus szemekkel, hetesen a ichi gyönyörű erős short jelet ad. Ha letöri 97-es támaszt, 90-ig nem hiszem, hogy komoly...
-
2012-06-01, 02:49 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általNincs általános recept a demózáshoz. Talán az egyetlen szabály az, hogy ha demón nem bírsz profitban maradni, akkor élesben biztosan nem fogsz....
-
2012-05-31, 11:51 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általCsatolok egyet, hátha jobban átlátható mint a szimpla számok. Kicsit tartok tőle, mivel ez nem éppen a lecsupaszított J16, viszont az ilyen példa...
-
2012-05-31, 04:54 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általAz igazat megvallva nem tudom leszűkíteni egyetlen jelre, inkább a felállás miatt döntöttem a belépésen, az alábbiak alapján:
...-
2012-05-31, 04:39 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általSikerült elkapnom a GBPJPY shortot, hozott egy szép 180 pipet. Ha a kötésmennyiségem engedné, csak részlegesen zártam volna, szerintem van még...
-
2012-05-30, 16:17 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyanLucem Ferre általEz a megingás ki is szedte a követőmet, 13 pip pluszban zárt. Hogy utána mi történt, már csak mosolyogtat, de ez egy ilyen játék
Amiben...-
2012-05-23, 15:56 -
-
Válaszolt itt: Kereskedes de hogyan