Udv.
En is vegigolvastam a topicot es rengeteget agyaltam rajta. Bar nincsenek teszt eredmenyeim es elesben is csak nehany hetig probaltam...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Részletes keresés
Collapse
Keresés
Collapse
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lablovezel által
-
Téma: Stratégiák
2015-08-27, 18:35 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÉn rákérdeztem (3 hete), hogy ugyan mi értelme volt GBP-ben nyitnom számlát, ha később szarrá váltogatják USD-be oda-vissza es a "pool"-ban...
-
Téma: Brókercégek
2015-08-06, 17:02 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÍrtam az ETX-nek, hogy töröljék az adataimat a rendszerűkből. Mindent. Az sem érdekel, hogy megvették az Alparitol vagy sem, ne tároljanak rólam...
-
2015-07-22, 13:26 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általCsak abban nem vagyok biztos, hogy amikor kiválasztottam, milyen devizában kívánom vezetni a számlámat, figyelmeztettek-e arra, hogy ők mindenképpen...
-
2015-07-18, 14:41 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általGBP-ben kaptam, GBP-s számlám volt és angol bankszámlámra kaptam.
Levontak. Írtam is nekik, hogy nem erről volt szó és csengessék a különbözetet...-
2015-07-18, 02:37 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÉn is megkaptam, szintén kicsit hiányosan. FSCS-től kértem, tudja valaki miből ered a hiány? Remélem nem az óradíjuk, mert agyfaszt kapok......
-
2015-07-17, 01:33 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÚgy érzem elkezdem az e-mail hadjáratot én is, mert nálam lefőtt a kávé. Tud valaki olyan programot, ami bizonyos időközönként elküld egy...
-
2015-07-15, 13:10 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általMég egy kicsit kereskednek a pénzünkkel, kihasználjak a görög krízis miatti nagy mozgásokat. Kicsit sem gyanús...
-
2015-07-07, 15:56 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÉn is figyelgetem naponta a fórumot, akkor akartam írni, ha kapok valamit, levelet vagy pénzt, akármit, de nálam síri csend. Nem írtam még nekik,...
-
2015-07-06, 14:19 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általOh, elsiklottam felette. Így legalább értem, miért nem történik semmi, viszont ez még jobban felkúrt.
Zárnám már le ezt az egészet a picsába....
-
2015-05-28, 14:42 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÉn még csak most kezdem magam felkúrni az egész folyamat alatt. Se mail, se pénz, de már 3x vittem végig a claims portált. Úgy emlékszem erre...
-
2015-05-28, 13:32 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általNekem is fel kellett toltenem valamilyen igazolast. Arra mar nem emlekszem pontosan mit kertek (talan a cim miatt), en bankszamla kivonantot kuldtem nekik....
-
2015-05-18, 00:11 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lablovezel általEgyenlegem meg mindig 0, szoval egyelore csak egy stopvadasz tusket kertem toluk szamon (apr29 eur/chf) majus 1-en!!! Szokasos rizsa, hogy tovabbitva...
-
2015-05-15, 13:55 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lablovezel általMár nyitottam az FxPronal csak érdekeltek alternatívák. Még nem sikerült egyenleget feltölteni, mert FSCS-re várok, hogy csengessenek, szóval...
-
2015-05-10, 09:40 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lablovezel általTudna valaki ajánlani olyan brókert, ahol van fix spread-es számla?
-
2015-05-05, 15:44 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÉn is úgy emlékszem, hogy az előző portálon nem tudtam banki adatokat megadni, csak a sajátjaimat.
-
2015-04-21, 17:56 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általMár elslattyogtam
ez az új, ezt ma kértem és már az új címem van rajta....
-
2015-04-21, 17:02 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÉn is végigvittem újra, amit kellett. :/ Említettem, hogy nem lep meg ez a hozzáértés, de most alulmúlták önmagukat. Gondolom sokan pattogtak,...
-
2015-04-21, 16:31 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általEn ezt mail-ben kaptam....
-
2015-04-13, 07:36 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általUjabb update ETX-tol:
We wanted to give you a status update regarding the client money of many former clients of Alpari (UK). We’ve...-
2015-04-12, 11:01 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általIgen barhogy neztem, bele kellett mennem a jatekba, hogy majd ETX-tol visszautaltatom a penzem, elfogadtam mindent, csinaljak, csak gyorsan. Sajnos nem...
-
2015-04-11, 12:34 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általIrtam ETX-nek mikor lesz a szamlamon a penz.
Valasz:
In order to ensure your transition is as smooth as possible ETX Capital has automatically...-
2015-04-08, 17:47 -
-
Válaszolt itt: FxproLablovezel általUdv!
Van itt olyan, akinek fix spread-es szamlaja van FxPro-nal? Hetvegi Gap-eket kereskednék. Mik tehetnek ennek keresztbe, ha ilyen...-
2015-04-08, 01:36 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általIgen UK-ban elek. De jogi ugyekben nem sokat tudnek hozzatenni a dolgokhoz.
En is csak az itteni ugyintezesnek menetebol meritkezem, meg az angol...-
2015-04-07, 01:23 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általÉn beleptem az ETX oldalra a mailben kuldott adatokkal es elfogadtam a szerzodest. Itt tartok. Varok.
Akik Angliaban elnek azoknak nem...-
2015-04-06, 13:28 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általEgyebkent az osszeg penny-re pontosan megegyezik a szamlamon maradt osszeggel, viszont bezartak egy EUR/GBP pozimat nagy minuszban, amivel gyanitom mar...
-
2015-03-25, 16:34 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általMegkaptam a valaszt, de ettol fuggetlenul sem nekem, sem masoknak nem ez jon le a szovegbol.
"Alpari (UK) Limited (in special administration)...-
2015-03-25, 16:26 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általIrtam nekik levelet, hogy kuldjek meg mail-ben az egyenlegem, mert ezt ok sem gondolhatjak komolyan. Kicsit naiv hozzaallas reszemrol, szoval meglepodnek,...
-
2015-03-21, 15:34 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általPontosan!
Ezt nem akartam elhinni en sem, amikor olvastam. Ez valami "áll az alku" jatek?
Elore egyezzek bele abba, amit meg...-
2015-03-21, 15:09 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általUK-ban elek, es nem negativ....
-
2015-03-21, 15:05 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általAhogy belepek ez fogad:
Disclaimer statement
While every reasonable effort is made to ensure that the information provided on...-
2015-03-20, 13:20 -
-
Válaszolt itt: cTraderLablovezel által
Az mar latszik, hogy kevesebb cTrader fog elferni egy VPS-en, mint MT4 ha tobb brokernel akarunk tesztelni egyszerre. Ha webes formaban...2015-02-26, 14:11 -
Válaszolt itt: cTraderLablovezel általAnnak az a lenyege
Es ahogy olvasgattam, ott altalanosan beszelgetnek a brokerek "viselkedeserol", mint inkabb kiemelve egyet. De persze olyan...
2015-02-18, 17:31 -
Válaszolt itt: cTraderLablovezel általNem tudom mennyien fognak itt vegul bekapcsolodni, de en ugy latom, nem csak MT4 van es azutan minden mas omlesztve, hanem protrade, ctrader, MT4. Pl....2015-02-18, 16:48
-
Lablovezel általSziasztok!
Talan masok is vannak rajtam kivul, akiket nem csak az MT4 erdekel es szivesebben nyitnanak mas platformok fele is. Mivel keves...2015-02-18, 13:50 -
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lablovezel általAkkor pont a legszebb szakaszban vagyok
hala Alparinak. Valahol olvastam, hogy erdemes megfontolni, az olyan brokereket, amik jobban megéreztek a...
-
2015-02-14, 09:36 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lablovezel általEz nem egy "ki a legjobb" lista, ABC sorrendben vannak es csak a kereskedesi felteteleiket lehet osszehasonlitani, amire meg pont jo, bar ki...
-
2015-02-14, 09:25 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?Lablovezel általTalan erdekes lehet Broker keresoknek! Osszehasonlitashoz eleg jo, de a velemenyek eleg ritkak.
https://www.100forexbrokers.com/reviews-...-
2015-02-14, 03:19 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általPont azert gondoltam, hogy kellhet, mivel mar nem lehet lehuzni.
Én mar csak ilyen gyanakvo vagyok, es nem epp a joszandekot feltetelezem a brokerekrol....
-
2015-02-10, 16:23 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általHello!
Kicsit elbizonytalanitottal, mivel nekem 1 db szamlakivonatom sincs meg, amivel igazolhatnam a balanszom. Kulfoldon elek es otthon voltam...-
2015-02-10, 16:06 -
-
Válaszolt itt: Egy működő devizatőzsdei stratégia.Lablovezel általSziasztok!
Tud valaki olyan indikatort, ami kulonszedi a balance-ot equity-y es margint devizaparonkent? Ezt a Lucemes dolgot tesztelnem egyszerre...-
2015-02-09, 18:01 -
-
Válaszolt itt: Az én MT4 indikátoraimLablovezel általSziasztok!
Tud valaki olyan indikatort, ami kulonszedi a balance-ot equity-y es margint devizaparonkent? Tobb devizaparon tesztelnek idomegtakaritas...2015-02-09, 17:11 -
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általPríma! Jelenleg azt a pillanatod atkozom, amikor a regmultban talalkoztam valakivel es megkerdezte: Ismered a Forexet? Minek kerdeztem vissza, hogy Nem,...
-
2015-01-16, 16:21 -
-
Válaszolt itt: AlpariLablovezel általUdv!
Nekem epp brutalis minusz realizaltak. :/
Szerintetek van itt valamilyen esely utolagos korrigalasra? (ugy ertem ennek mar vegleg...-
2015-01-16, 13:29 -
-
Válaszolt itt: ZulutradeLablovezel általMegosztanam en is a tapasztalataimat!
2 eve talalkoztam eloszor a zuluval, azota tenyleg sokat fejlodott.
Mint koveto:
...-
Téma: Kezelt számlák
2015-01-15, 13:46 -
-
Válaszolt itt: ZulutradeLablovezel általA mai nap magyar volt az 1. Zulu szolgaltatok kozott. Esetleg nem forumtag veletlenul?
-
Téma: Kezelt számlák
2015-01-15, 13:11 -
-
Válaszolt itt: Metatrader 4Lablovezel általPontosan igy van nalam is. Ma rendesen nyitotta meg, de tegnap mikor irtam, pont igy probaltam es barmelyik mappabol probalkoztam ugyanaz a meta nyilt...2014-10-20, 08:36
-
Válaszolt itt: Forex robotokLablovezel általÉrtem koszi a valaszokat. Altalaban elore mond arat, de akkor is egy becsult varhato munkaido alapjan, aztan utolag is van valtozas. Semmi baj ezzel,...2014-10-19, 20:56
-
Válaszolt itt: Metatrader 4Lablovezel általHi!
Mostmar mindket mappabol ugyanaz a meta nyilik meg, es csak is azon az mt4-en belul tudok szamlat valtani. Mas megoldas?2014-10-19, 20:48 -
Válaszolt itt: Forex robotokLablovezel általSziasztok! Irattam egy robotot programozoval, amit utolag kibovitenek 3 dologgal (szinten vele) es egy tapasztalt programozo-tol kerdeznem idoben mennyire...2014-10-18, 15:00
-
Válaszolt itt: Metatrader 4Lablovezel általSziasztok.
Egy olyan problemában kérném a segitségeteket -bár lehet már kérdezte valaki, csak elsiklottam felette-, hogy feltettem ugyanazon...2014-09-29, 13:46 -
Válaszolt itt: GridelésLablovezel általJa es megforditottam a nyitasi logikat is.
-
2014-08-07, 16:11 -
-
Válaszolt itt: GridelésLablovezel általTetettem bele par ujitast, pl. SL, zarasok javitasa (neha nem zar) idopontra zaras (meg nem jottem ra minek tettem bele) Close All-ok bizonyos szituknal,...
-
2014-08-07, 16:08 -
-
Válaszolt itt: GridelésLablovezel általLOT meretet nem novelek, minden pozi ugyanakkora meretu.
Átlagárad távolodik az aktuális ártól...
Probaltam lot szorzoval es sokkal rosszabb...-
2014-08-07, 12:55 -
-
Válaszolt itt: GridelésLablovezel általUdv! Remelem nem halt még ki teljesen ez a topic.
Lassan 1 eve foglalkozom -mint most kiderult szamomra- GRID-elessel, ugyanis eddig nem tudtam,...-
2014-08-06, 16:13 -
-
Válaszolt itt: Forex robotokLablovezel általKoszonom szépen! beillesztem az meg talan menni fog2014-01-25, 18:49
-
Válaszolt itt: Forex robotokLablovezel általKöszi nem surgos! Ok, az hogy sarga a leglenyegtelenebb, csak pontos akartam lenni
egyebken nem is lenyegtelen, mert mar igy is van zold meg piros...
2014-01-25, 12:57 -
Válaszolt itt: MetaTrader4 Expert Advisor programozása, futtatásaLablovezel általSziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Van egy robotom es egy kis plusz funkciot szeretnek beleirni, de nem ertek a programozashoz,...2014-01-24, 17:18 -
Válaszolt itt: Forex robotokLablovezel általSziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Van egy robotom es egy kis plusz funkciot szeretnek beleirni, de nem ertek a programozashoz...2014-01-24, 16:48 -
Válaszolt itt: PepperstoneLablovezel általMegkaptam a valaszt! mit is vartam...
Thank you for your email and trade inquiries.
Before we discuss the individual trades...-
2013-03-12, 08:33 -
-
Válaszolt itt: FxopenLablovezel általDemom van FxOpen-nel es csak GBP/USD-n nem latok gap-et. Mas GBP parokon van. Értem en hogy nem ott teljesul neha az order gyors mozgasnal es van egy...
-
2013-03-07, 20:42 -
-
Válaszolt itt: FxopenLablovezel általKoszonom a kepet.
Peppernel vagyok, ahol eleg csunya gap-ek lettek GBP kereszteken. Es ez eleg rendszeres. Hirnel megemeltek a spreadet 1rol 10re,...-
2013-03-07, 19:37 -
-
Válaszolt itt: FxopenLablovezel általUdv mindenkinek!
Lenne oly jo valaki es feldobna egy 1 perces GBP/USD chartot éles szamlarol?
a mai nap del koruli idopont kene a...-
2013-03-07, 18:48 -
-
Válaszolt itt: PepperstoneLablovezel általuh ez szep. :/ A "lightning fast execution speed"
SL-jeim rendre 3 pip helyett 20-nal zartak, volt ahol 54-nel.
Orderek egesz...-
2013-03-07, 18:43 -
-
Válaszolt itt: PepperstoneLablovezel általKoszi!
Latom nalad is ugyanaz a szitu. Mas broker eles szamljan nincs gap. nem tudom mi a baj naluk, de ez rendszeres es emiatt bukom a...-
2013-03-07, 13:06 -
-
Válaszolt itt: PepperstoneLablovezel általSziasztok! Megtenne valaki, hogy berak egy kepet GBP/USD chartrol (eles szamla) lehetoleg 1 percesen, hogy latszodjon a mai del koruli tuske.
k...-
2013-03-07, 11:29 -