Sziasztok!
Az a célunk, hogy minden héten kiadjunk egy új robotot, amely egy bizonyos kereskedési stílushoz passzol.
...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Részletes keresés
Collapse
Keresés
Collapse
-
Válaszolt itt: Ingyenes kereskedést segítő eszközök letölthetőekFxT által
-
Téma: Kezdőknek
2015-05-29, 09:01 -
-
Válaszolt itt: Ingyenes kereskedést segítő eszközök letölthetőekFxT általZIP -pelve is feltettem a robotokat az oldalra, ahogy kértétek.
-
2015-05-21, 11:39 -
-
Válaszolt itt: Ingyenes kereskedést segítő eszközök letölthetőekFxT általA felvetésed teljesen jogos!
Az ügyfelekkel való kommunikációm 50% -a abból áll, hogy az Mt4 használatát és windows alapokat oktatok:...-
2015-05-20, 15:23 -
-
Válaszolt itt: Ingyenes kereskedést segítő eszközök letölthetőekFxT általMivel a weboldal tartalma új, és magyar szolgáltatónál van, ezért a Chrome tényleg dob olyan hibát hogy rittkán töltöték le.
...-
2015-05-20, 12:05 -
-
Válaszolt itt: Negatív számlaegyenleg - EquilorFxT általÉn a brókert hasonlítottam a romlott virslihez, nem a deviza piacot, ami nagy különbség!!
Amennyiben a bróker tájékoztatta volna...-
Téma: Brókercégek
2015-02-05, 15:38 -
-
Válaszolt itt: Negatív számlaegyenleg - EquilorFxT általEzért mondom azt, hogy ha ez benne van a szerződésben akkor szerintem sérül a "felek egyenlőségének elve".
Persze Saxoo...-
2015-02-03, 15:10 -
-
Válaszolt itt: Negatív számlaegyenleg - EquilorFxT általAhogy a fenti képen látom az Equlior a likviditási kockázatot az ügyfélre szeretné terhelni.
A kérdés az, hogy ez jogszerű-e?
...-
2015-02-03, 00:22 -
-
Válaszolt itt: Negatív számlaegyenleg - EquilorFxT általSzia!
Először is sajnálom az esetedet!
Én alapvetően két részre bontanám a szükséges lépéseket:
1. Egyrészt...-
2015-01-31, 16:26 -
-
Válaszolt itt: Az én MT4 indikátoraimFxT általHa gondolod én tudok neked ilyen indikátort készíteni!
Ha már indikátoroknál tartunk: Gyakran futok bele olyan indikátorokba...2013-10-02, 22:53 -
Válaszolt itt: Forex és Tőzsdei StratégiákFxT általIgazából a robotokat pont ezért találták ki!
...
-
Téma: Kereskedés OFFTOPIC
2013-10-02, 22:21 -
-
Válaszolt itt: Forex és Tőzsdei StratégiákFxT általÉn azt is martingale -nek nevezem amikor csökkenő trend ben elkezdesz bevásárolni és keresed a fordulót. Nem is kell dupláznod a pozikat, csak...
-
2013-08-24, 00:25 -
-
FxT általSziasztok!
Mivel úgy gondolom sok embert érdekel, hogy a többi kereskedőnek mi a stratégiája, ezért összegyűjtöttem hogy az idén...-
2013-08-23, 00:12 -
-
Válaszolt itt: ZulutradeFxT általSok nyüglődés után ma végleg elköszöntem a ZuluTrade től.
Ennek okát leírtam a blog-omban: http://forexrobotkeszites.hu/vegleg-lekapcs...-
Téma: Kezelt számlák
2013-07-11, 09:57 -
-
Válaszolt itt: ZulutradeFxT általÉn a Lot fixálását hátránynak tartom. Ott van pl ForexTechninc, Ő mindig változtatja a pozíciója méretét, mégohozzá a SL függvényében....
-
2013-07-04, 23:35 -
-
Válaszolt itt: ZulutradeFxT általNagyon jól tetted, hogy kivetted!
FlyOnTheWall -al volt egy nagy bukóm, azóta menekülök a MartinGale stratégiáktól. ForexTechnic...-
2013-06-12, 15:34 -
-
FxT általA ForexTechnic vállalja egyéni kereskedési stratégiák robotba való átültetését, backtest –elését, optimalizálását, valamint scriptek...2013-06-09, 15:04
-
Válaszolt itt: ZulutradeFxT általSziasztok!
Nekem több éve van már élő számlám a ZuluTrade -nél. A rendszert senkinek nem ajánlom!
Egyrészt a jelszolgáltatók...-
2013-06-09, 14:25 -
-
FxT általSziasztok!
Az FxT név a ForexTechnic rövídétése.
Tőzsderobotok fejlesztésével , illetve kereskedési stratégiák vizsgálatával...-
Téma: Bemutatkozás
2013-06-09, 13:54 -