Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Nem. Csak jótanácsokat, hogyan állj ki a vágyaid beteljesülésének útjából. Az életben csak egy valami van ami problémát okozhat: rossz gondolatminták,...
Az ötlet nagyon jó, bár mindenképp a lehető legminimálisabb változtatással kezdeném, majd némi teszt időszak után, annak tapasztalatait felhasználva...
Shortosgyula nemrég leírta, hogy a brókerek 99 %-a market maker, más néven piramisjáték. Tehát ha azt szeretnénk hogy a bróker kifizesse a profitunkat,...
Veszel 1 lot GBPCAD-ot, vagyis veszel 100 ezer GBP-t, amiért jelenleg ~1.8787 ezer CAD-ot adsz el (1 lot * GBPCAD Bid). Tehát lesz 1 lot GBP vételed...
A címéből ítélve ez a topik pont arra való, hogy bármilyen frissen regisztrált első kommentes beírhassa ide bármelyik no deposit bonus akciót kínáló...
Amit ebben a topikban csinálsz, az egy olyan business, aminek számodra legjobb esetben is nulla várható nyeresége van, a kockázata ugyanakkor meghatározhatatlan...
Az elmúlt 1-2 órában pont ráértem, ezért ollóztam össze egy szkriptet, ami az ehhez szükséges konvertálást megcsinálja. Az adatokat a finance.yahoo.com-ról...
Az elmúlt 1-2 napban arra jöttem rá, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha nem írok erre a fórumra többet. Ez idő alatt folyamatosan hozzászólásokat...
Sok minden megváltozott az elmúlt másfél évben (MT4 Build 600, magyarországi traderek kiiktatásának felmerülése, nagytakarítás by SNB, brókercsődök,...
Nem én szeretném elemezgetni őket, hanem a programjaim, amiket erre a célra készítettem. Azok észrevesznek mindent, amit én nem, és sokkal gyorsabban...
Adatelemzés. Nem árfolyam, nem gyertya, és nem chart, csakis táblázatba foglalt ADAT. A tanfolyamokon azt tanítják, hogy mindenekelőtt valami grafikonrajzoló...
Külföldi tartózkodásom alatt kissé elfelejtettem magyarul, úgyhogy ne aggódj, ha nem érted, mit akarok mondani, visszaolvasva néha nekem se világos......
A stratégia teszter minden tickes módban sem megbízható 100 százalékig, kontroll pontokkal meg pláne nem. Mindenképp ellenőrizni kell az eredményeket...
Még mindig az előző játékodnál (Lucem Hedge) tartok, ha van időm meg kedvem játszani, akkor azzal szoktam. Az rendkívül érdekes, ilyesmi egyszerű kis...