Úgy tűnik, ezzel egy korszaknak vége.
A hírek szerint a hatóság még kb. 60 prop cégnél indíthat hasonló eljárást, ha 60 napon belül...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Részletes keresés
Collapse
Keresés
Collapse
-
kommentelt itt: Tőkefinanaszírozott rendszerek: FTMOmoneymentor által
-
Téma: Kezelt számlák
2023-09-03, 06:55 -
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általHülyékkel nem foglalkozom.
Ezt meghagyom Várkútinak (mert eleve hülye, aki ennyit fizet neki oktatásért.)
Ezért irányítottalak át...2023-08-26, 06:15 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általKomoly embereknek komoly ajánlat. Itt kell jelentkezni: https://varkuti.eu/tanfolyam-kezdoknek/#2023-08-25, 15:53
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általEgy-egy fórumos nicknévvel vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő...2023-08-25, 09:59
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általValóban érdekel?
Kihívást jelentett könyvet írni, egyébként is naplóznám a kereskedéseimet, gyűjteném, rendszerezném az infót, így...2023-08-25, 05:39 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általAranyapám, tradelek, tanácsadó voltam/vagyok, összeraktam egy jó oktatási anyagot és hozzá egy jó mentorálást, amit hamarosan, igény szerint...2023-08-23, 15:56
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általFélműveltségből adódó rossz hozzáállás.
„A siker: egy arra érdemes cél folyamatos megvalósítása.” - Earl Nightingale...2023-08-23, 07:12 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általPersze, hogy tévedtél.
Dolgozunk most egy tradercoach rendszeren egy coach ismerősömmel. Nem tudom, hogy hány tradert érdekel majd, de működni...2023-08-22, 07:07 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általMegalith
És te mitől vagy hiteles a véleményformálásban? Egyáltalán ki vagy a nick mögött, mit tudsz, mit teljesítesz?
Én ma kiléptem...2023-08-18, 12:25 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általMegalith
Biztos meghalnak ilyen közösségek? Vannak a Facebookon csoportok több ezer taggal, és működnek. Külföldön méginkább...
...2023-08-17, 12:45 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általHa a siker garantált, jönnek a százezrek, engem érdekel… Belefér a napi rutinomba.
De komolyan, vállalom, hogy saját stratégiámmal figyelem...2023-08-14, 07:01 -
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általJól van gyerekek. Ezen a szinten valóban „nincs itt semmi megértenivaló”. Csináljatok sok $$$-t ... $$$$$$ helyett.
Majd néha jelentkezem...-
Téma: Forex
2023-08-11, 04:18 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általUalizer
No persze… Javaslom, beszélgess el a Huntraders szakértő földiddel, aki pszichológus…
(ha már megint megjelentél beleokoskodni...-
2023-08-10, 19:36 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általSzerintem továbbra sem egy dologról beszélünk.
Először is, te arról beszélsz, hogy lehet az eszközt (stratégia) jobban használni. Én...-
2023-08-10, 09:35 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általSzerintem mindenki átmegy hasonló folyamaton: először érdekes szellemi kihívás maga a tanulás is, aztán lehet-e egyáltalán nyereségesen tradelni,...
-
2023-08-09, 15:34 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általNem ez a probléma, hanem amit Mark Douglas pszichológiai résnek nevez.
Valóságrés az elemzés és a tényleges ármozgás között van....-
2023-08-09, 12:36 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általGondolkodom nyugati mintára egy szakszerű megoldáson, mert ezzel magamat és másokat is tudnék fejleszteni.
-
2023-08-08, 10:58 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor által@Rewand
Rendes vagy, de nem ilyesmire gondoltam.
Nálam a stratégia megvan, a matekkal sincs gond. A produktív traderpszichóra is van megoldásom....-
2023-08-08, 10:00 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általNyilván a pozícióméretet a DD-k alapján számolom.
Igen, ez nálam korlát, hogy lassan szakadok ki a magyar viszonyokból. Én sajnos nem...-
2023-08-08, 07:00 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általElgondolkodtató…
Ha shortosgyula 2 lottal kereskedik, akkor 1 pip 20 usd, 5 pipes stop 100. 100ezer usd-s prop számlán az csak 0,1%....-
2023-08-08, 05:55 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általSzerintem a magamfajta „oktatófélének” csak egy dolgot különösen fontos csinálni: elég profitot, lehetőleg minden nap.
Ha tudom,...-
2023-08-07, 04:46 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általÉrdekes gondolatok születtek mostanában…
Rewand jól mondja: a stop helyénél fontosabb, hogy láss egy struktúrát, abban pedig setupokat,...-
2023-08-05, 08:55 -
-
kommentelt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?moneymentor általMt5-ön néha szoktam.
Egyszerűen annak a brókernek az adatait elemzem, ahol kereskedek.
Hogy jók-e az adatok (mihez képest?) a fene...-
Téma: Brókercégek
2023-08-02, 06:39 -
-
kommentelt itt: topsteptrader.commoneymentor általÉpp ma írtam róla a csoportomban.
Az ok: https://www.cftc.gov/node/245841
(de ha jól értem, ez inkább csak figyelmeztetés arról, hogy...-
2023-07-31, 12:47 -
-
kommentelt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általValóban, nincs nagy tőkeáttétel részvényeknél. Ez csak 1 stratégia a sok közül, osztalékportfólió, tehát fundamentális+technikai elemzés,...
-
Téma: Kezdőknek
2023-07-20, 10:13 -
-
kommentelt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általEddig semmi, ez árfolyamnyereség. Az első osztalékokra július végén számítok.
-
2023-07-20, 09:20 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általUalizer, jól mentek mostanában a USDCAD longok hatalmas pozicióval?
Gondoltam, hogy előkerül ez a figura, ha szart kell dobálni… Megnyugtatlak,...-
Téma: Csevegés
2023-07-13, 08:12 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általTalán nem ez volt a lényeg.
De érdekes…
Megosztottam az ajánlást egy nyilvános, tőzsdés FB csoportban is, ahol azonnal pénzt akart...-
2023-07-13, 05:48 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általValóban, ahány ház, annyi szokás…
Nekem már egy tömegpszichó esettanulmányhoz hasonlít a fórumos ualizer-lufi, de a „7-8 monitoros,...-
2023-05-05, 05:42 -
-
Válaszolt itt: Átverésekmoneymentor általÉn nem csináltam még videókat, nem is tudom, hogy kell, de hallottam, hogy jól lehet youtube influencerként keresni.
Vannak magyar forex/tőzsde...-
Téma: Oktatás OFFTOPIC
2023-05-04, 17:33 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általVastagbőr kell ahhoz, hogy miután kamuztál, még nagyobbat kamuzz..
Se benned, se a fórumban nincs annyi potenciál, hogy 15 komoly jelöltet...-
2023-05-04, 17:20 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általEszem megáll tőletek…
Te amnéziásat játszol, de közben is lehúzós oktatásra célozgatsz… ualizer oktatni akar, majd rózsaceremónián...-
2023-05-04, 15:54 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általIgen, elkaptalak. Tudod, emberismeret…
Én a helyedben csakazértis kitennék valamit, mert láthatóan még a rajongóid is frusztráltak lesznek....-
2023-05-04, 12:10 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általualizer
Azt hittem annyira elfoglal egy képernyőkép hamisítása, hogy válaszra sincs időd.
De megint nem a trade-t raktad fel…...-
2023-05-04, 10:47 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általrpr
Tudod mi a nem korrekt?
A kettős mérce: nyalod a földid seggét, engem meg évek óta sértegetsz anélkül, hogy ismernél, vagy elismernéd,...-
2023-05-04, 10:40 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általIgaz, lehet, hogy magyaroznom kellene.
Nem látom, hogy ualizerre bármi visszaszállna ezen a fórumon… Bárki szemébe merné mondani, hogy......-
2023-05-04, 06:37 -
-
Akkor elmondom miért románozok.
Először is román állampolgár. Ebben nincs sértés. Messziről jött ember...
Másodszor....-
2023-05-04, 06:15 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általAz én példaképeim toptraderek. Te nem az vagy, akinek a tanácsa érdekel.
Tőled csak egyetlen trédet kérek.
Nem 6-ot, vagy...-
2023-05-04, 05:17 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általFigyu má, nem ez volt a kérdés.
Nem csak rosszindulatú, frusztrált, hazug, tiszteletlen, hülye, de diszlexiás is vagy?
Mutasd...-
2023-05-04, 04:54 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általJó reggelt a jó szándékú embereknek.
Az ualizer-féle elmeroggyant FHTHGYknek pedig hasonlókat, mint amikkel telefröcsögik a fórumot....-
2023-05-04, 04:21 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általSzeretem, ha mások megmondják, hogy nekem hogyan kellene csinálni… Miért nem ti csináljátok jobban?
Arra fókuszálok, hogy nekem...-
2023-05-03, 12:11 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általIgen, az alapján amit megosztottam, mennék magamhoz tanulni. Inkább, mint máshoz.
(Persze vannak itt nálam sokkal sikeresebbek és okosabbak,...-
2023-05-03, 11:02 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általHa valaki jó kenyeret süt, akkor lehet jó pék, de nem pékséget építő vállalkozó.
Ha valaki felismer egy alakzatot, talán jó elemző,...-
2023-05-03, 09:03 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általPersze, hogy más bolygón élek. Tudom, milyen összetevők kellenek a sikerhez.
Amit tőled eddig láttam, az ahhoz kevés. Ja tudom, a többi...-
2023-05-03, 08:20 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általTényleg nem akarok belemenni egy farokméregetésbe, de akkor ennek most van meggyőző ereje?
Felismerni vélsz egy technikai alakzatot...-
2023-05-03, 07:45 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által„A feltöltött képednek nincs meggyőző ereje, akár valós a trade, akár nem. „
Fel se merülhet, hogy nem valós. Ez rágalmazás....-
2023-05-03, 07:12 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által@rewand
Megleptél.
Én szándékosan nem írtam rosszat az oktatásodról, tisztelettel, udvariasan beszéltem róla, sőt ajánlottam is...-
2023-05-03, 05:10 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által@kockas
Nem feltétlenül gonosz manipulációra gyanakszom. A régi és az új hír megegyezik, (meg kell, hogy egyezzen), az elemzői várakozásnál...-
2023-05-03, 04:31 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általMost úgy érezhetném magam, mint Buddha, ha szavaid hatására megvilágosodhatnék. De bolond lukból megint bolond szél fújt.
Bevallom,...-
2023-04-25, 08:08 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általSemmi gond, valóban inaktív voltam, nem is fekszik nekem a discord. Csak rákérdeztem.
Persze jót röhögtem azon, hogy egyesek máris...-
2023-04-23, 14:50 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általRewand
Jók ezek a képek.
Én szintén elemzek hasonló elven.
Közben kizártál az ingyenes discord csoportodból? Eltűnt az ikonod,...-
2023-04-23, 04:26 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általKomolyan kezdelek sajnálni. Számomra nyilvánvaló, hogy beteg vagy.
Döglött kutyát meg minek rugdossak?
Kíváncsi leszek, hogy...-
2023-04-23, 03:47 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÖrülök, ha így látod.
Örülök, ha sokan így látják.
Lesz kinek elnyerni a pénzét.
De az is világos, mi motivál...-
2023-04-22, 08:50 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általNapoleon alfahím volt? Azt hittem, olyan frusztrált kiskopasz, mint te...
A tőzsdén van, amikor az sikeres, aki anticiklikusan tud...-
2023-04-21, 12:55 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általAkkor folytassuk…
Vannak állatok, akik ha megérzik egy alfahím erejét, akkor kisebbrendűségükben félteni kezdik a kis körbepisilt egojukat...-
2023-04-21, 12:36 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általRpr
Értem.
Ez az egész a nyitottságról, tiszteletről, befogadásról szól.
Te sok mindenben hasonlóan negatívan gondolkodsz,...-
2023-04-21, 09:55 -
-
Szomorú, hogy egy szakmai fórumon nem zárnak ki automatikusan egy tiszteletlen, hazug hülyegyereket és nekem kell nevelgetnem az anyja...-
2023-04-21, 03:38 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általUalizer
Az egy 3D nyomtatással készült kupa, amit az Amundi direkt erre a célra csináltatott. Nem sok embernek van ilyen. Gondolom, te még...-
2023-04-20, 15:15 -
-
ualizertől és rewandtól is igazán kérhetnél valami hasonlót…
- Mit akarsz még ennél komolyabb eredményeket? Senki nem...-
2023-04-20, 14:32 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általUalizer
Egyalakzatos, 8 trades kezdőként sehol nem vagy hozzám képest.
De engem nem érdekel, mit hazudozol itt az oktatásodról meg...-
2023-04-20, 12:11 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általRpr, azt mondod, nem lehet tisztelni, aki 10 év után se mutat fel semmit.. Akkor mégis mit látsz ualizernél jónak?
Láttad mennyit...-
2023-04-20, 03:32 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általFigyelem ...új román reality.
De nem most, majd jövőre, mert ezt baromi nehéz megszervezni annak, aki nem is tradel rendszeresen…
...-
2023-04-19, 18:18 -
-
Pontosan 10 évvel több tapasztalattal van közelebb a célhoz, mint az, aki el se kezdi, vagy abbahagyja.
Ualizer
Hagyjá...-
2023-04-19, 17:31 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általRpr, látom kezded kapisgálni:
- nem vagyok átlagtrader
- nem vagyok átlag oktató
- nem akarok mindenáron oktatni
- nem akarom...-
2023-04-19, 12:58 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÉrdekes figyelni, ahogy valóban fejlődöm, megosztok egy-egy sikeres pillanatot, egyesek annál hevesebben mantrázzák, hogy zéró, nincs fejlődés,...
-
2023-04-19, 04:12 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általJó, ha tudunk erről normálisan beszélgetni.
Én úgy tanultam, hogy rengeteget olvastam, képeket elemeztem, megértettem, gyakoroltam....-
2023-04-18, 17:13 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általAzért zártam, hogy rosszindulatból ne spameljen oda senki.
Csere nem érdekel. Bőven van anyagom minden témában.
Figyelgetem...-
2023-04-18, 15:13 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általNo persze… Oszd meg, hogy egy haldokló fórum hozzád hasonló frusztrált ellenségeskedői eldönthessék, jó-e… miközben a tothandrisok 35 ezres...
-
2023-04-18, 04:44 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általEgyszerűen jeleztem, hogy van egy ilyen…
Bár a te véleményed nem igazán érdekel, de örülök, hogy lezárt topic ellenére megtaláltad...-
2023-04-17, 14:20 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általMotiváló, ha látunk pozitív példákat (erről szól a toptrader topic is.)
De legalább ilyen fontos, hogy elhidd magadról, hogy meg tudod...-
2023-04-06, 08:29 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általCsodálkoztam volna, ha
- nem kotyogsz bele ész és szakmaiság nélkül
- megérted a fenti párbeszédet
- elismeréssel szólnál...-
2023-04-02, 16:56 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általKöszönöm az ajánlatot, nem élek vele.
Egyrészt mert már régen összeraktam magamnak a kereskedéshez szükséges tudásbázist. Szerintem...-
2023-04-02, 14:46 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általHát egy konkrét válasznak jobban örültem volna.
Természetesen ismerem Maurot, olvasgatom CJ-t , sőt ICT – SMC -t is.
De mi van,...-
2023-04-02, 12:51 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általVitázni felesleges, inkább kérdeznék: tegyük fel hogy vannak „ármozgatók”,
- ezt hogyan csinálják egy napi több milliárd forgalmú...-
2023-04-02, 11:08 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÉrdekes dolgokat írtál.
Azon gondolkodtam, hogy száz szónak is egy a vége: mindegy ki milyen stratégiában hisz, a lényeg, hogy milyen lekereskedhető...-
2023-03-31, 15:35 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általA vártnál is rosszabbak lettek az US hírek.
Ez nekem lehetőséget adott 5 új pozíciót nyitni.
USDCHF-be viszont nem lépek be hír...-
2023-03-30, 12:41 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általNézed a weekly-t is? H4-et is?
Ez egy nagyon jó kérdés…
Hosszú időn keresztül multitimeframe elemeztem, és tágabb stoppal...-
2023-03-30, 09:19 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÉn ma shortoltam az USDCHF-et. Miért?
Fundamentálisan gyengébb US munkanélküliségi adatot vár a piac.
Technikailag kb. reggel 7től...-
2023-03-30, 06:58 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÉn se töröm magam, csak 16 éve olvasgatok ezt-azt. Mindenből és mindenkitől lehet tanulni.
A szemüveggel 2 probléma van (de ezt...-
2023-03-30, 05:48 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általSzerintem mindenkinek az a jó oldal, amivel pénzt tud keresni.
Mindenkinek igaza van, aki tizen éveket töltött tanulással, tapasztalatszerzéssel...-
2023-03-29, 08:37 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÉrdekes dolgokat írsz...
Van egy jól átgondolt rendszerem és kereskedés közben elég sok időm is. A szakma fejlődik, nekem is van még...-
2023-03-11, 06:57 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általSok mindenben nem értek veled egyet, de lehet, hogy regisztrálok az ingyenes verzióra, mert kíváncsi vagyok és mindenből lehet tanulni.
Csak...-
2023-03-10, 12:03 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÜdv rewand! Régebben tetszett, ahogy kereskedtél, jó, hogy visszajöttél, és látunk majd néhány elemzést, kereskedést, ötletet tőled. ...
-
2023-03-09, 07:28 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által- „miután betettem a tétet, utána semmi ráhatásom nincs ezekre a folyamatokra.” „Persze lehetne hedgelgetni, lezárogatni, újranyitogatni,...
-
2023-03-04, 06:00 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általGratulálok, szépen elindult.
Mindenki másképp csinálja… pl. én ott még nem longoltam volna, és 0,5% kockázatot is soknak érzek (ez egytizede...-
2023-03-03, 10:16 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általTudom, hogy magánügy, ki hol, mikor rakja BE-be, de azért jó (lenne) látni egy Rre kitapasztalt megoldást.
Szerintem alacsony idősíkon,...-
2023-03-01, 08:51 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általMost akkor BE és türelem (apropó, mikor, hány R-nél ajánlott BE-be tenni?), vagy profitrealizálás?
Nagy dilemma...-
2023-02-27, 05:15 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által"moneymentor
Egész jól látod!"
Sajátosan, de biztos van jobb … talán azért, mert tradelek... és át kell menni egy...-
2023-02-21, 06:46 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általSzerintem az emberi agy az a számítógép, amire olyan programot kell írni, hogy elvezessen a célhoz.
Persze a cél mindenkinek más lehet.-
2023-02-17, 05:23 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általEgy évvel ezelőtt én is ilyesmivel próbálkoztam: kis számla, számlastop, nagy kockázat, nagy pozíció, nagy nyereség, számladuplázás…...
-
Téma: Anonymousfx
2023-02-12, 08:00 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általÉn most longolgatom a x.usd párokat. Rövid távon fordulós alakzatokat, golden crosst, divergenciát, stb látok. De csak mininális pluszban vagyok....
-
2023-02-09, 10:57 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általEbből is látszik, hogy nem vagyok foci szakértő (sőt kifejezetten utálom), de azt tudom, hogy elvileg gólra játsszák (meg TAOra).
...-
2023-02-09, 05:42 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által„A monemanagementem hozzá:
betenni mielőbb breakevenbe és lexarni hogy mi lesz vele. „
Ez olyan, mintha egy magyar focista mondta...-
2023-02-08, 08:44 -
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általEddig is mindent magam tanulmányoztam, teszteltem, kísérleteztem. Sok időt, pénzt, energiát tettem bele.
Ezért nem is érdekelnek az alapoknál...2023-02-01, 10:20 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általKösz. Ígérem, használni fogom a linket, ha kipróbálom a myforexfundot. Érdekelnek más prop traderek tapasztalatai, lehet belőle tanulni. ...2023-02-01, 05:30
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor által@kockás: ez haláli... KleptoLölö meg a matematika…
@shortosgyula: te is ide irogatsz… ez a grál? Olyan SMC feeling… de engem...2023-01-31, 16:58 -
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által1. Te tudod, de szerintem nem 1percesen kell nagy mozgásokat lemenedzselni.
2. Megértelek. Sokunknak vannak külső körülményei, belső vívódásai....-
2023-01-31, 05:52 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általHa jól látom, szinte végig lebegő pluszban voltál? Miért nem realizáltál nyereséget? Akár többször is?
-
2023-01-29, 06:40 -
-
kommentelt itt: Trader's Nightmoneymentor általKitöltöttem, hátha segít.
Mint szakdolgozati téma érdekes, olvastam is már ilyet, de nem gondolom, hogy ebből sok újat lehet tanulni. A...-
Téma: Traders Night
2023-01-18, 13:32 -
-
kommentelt itt: Tőkefinanaszírozott rendszerek: FTMOmoneymentor általIgazad van shortosgyula, a prop jó lehetőség. Ilyen nem volt régen.
Sokáig fenntartható, mert egyre többen próbálják ki, ill. vásárolnak...-
Téma: Kezelt számlák
2022-12-18, 08:06 -
-
kommentelt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?moneymentor általJól szórakozom… Van még lejjebb?
(egy régi mondás szerint: b+, ha te minden lépésemet figyeled, nem az ellenségem vagy, hanem a rajongóm.)...-
2022-12-04, 09:19 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általTegyél bizony… Régen kizártatok néhány nicknevet, ha balhét provokált, most meg az a nagy név, aki eltűnik, az a szakértő, aki hallgat, az...
-
Téma: Erdős Alpár
2022-12-01, 05:34 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általBár nem hozzám regisztráltál (tudom, a szándék azért megvolt
), de megpróbálok segíteni…
Én nem élek a Black Friday lehetőséggel,...-
2022-11-28, 09:36 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor által1 hónap + áfa
Valóban, instantnál nagyon könnyűnek tűnik számlaméretet növelni, de drágább, kisebb a profitkifizetés, és...-
2022-11-28, 08:06 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általNo lám, előkerült ualizer a nagyarcú magyarmentalitású (de román
) megmondóember … és fröcsög belőle egy frusztrált kókler sárga irigysége....
-
2022-11-27, 07:32 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általrpr:
Tudnék, de akarok-e? Mint írtam, ez nem igazán motivál...-
2022-11-23, 08:34 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általA „régi nagy” kissé szubjektív meghatározásnak tűnt…
Mert nem csak Pesten vannak trader körök. Vidéken is vannak traderek, akiknek...-
2022-11-23, 04:44 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általIgen, alapszinten tudtam értelmezni, de még nem látom, hogy milyen pluszt ad a kereskedéshez (főleg ha 1 percesen nyomod).
28at is csak...-
2022-11-22, 05:28 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általÉn is kaptam ma egy dicséretet a szokásos heti előre elemzésemre valami Sergio Fernandotól: „The analysis looks up to the point. U are a very...
-
2022-11-21, 11:48 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általArra a mentalitásra gondoltam, ami nagyon jellemzi a közbeszédet, de kicsiben a fórumot is (az eredményt meg látjuk itt is, ott is):
Haverokat...-
2022-11-21, 06:46 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általElhiszem, hogy David minden régi nagyot ismer (de kik is tartoznak ebbe az elit körbe?), követi életútjukat, ezerrel nyomják, csak épp fórumozni...
-
2022-11-20, 05:58 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor által1. Még mindig árvíz van.
2. Kamu volt.
3. A fórumozók csodát vártak, ő meg piacot épített a programjának, de valami nem jött össze....-
2022-11-14, 05:12 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általM1 … Üres chart… Semmi indikátor, semmi vonal… Talán egy emelkedés utáni háromszög … ez inkább geometria, mint fizika… és épp nem...
-
2022-08-09, 09:05 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általNorbi: őszintén, nem értem, mit, miért, kinek csinálsz.
Ez nem hőtérkép (heat map), hanem szokásos színes vonalrengeteg, plusz még egy...-
2022-07-04, 05:40 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általFigyu, egy szót se értek abból, amit írsz, de szerencsére nem is érzem, hogy szükségem lenne rá a kereskedéshez..
A képen max annyit...-
2022-06-17, 08:34 -
-
kommentelt itt: FTMO Challengemoneymentor által„Jövő héten nekiugrok élesben is.”
No hogy állsz? Elindult a projekt? Mik a tapasztalatok, nehézségek?-
Téma: Stratégiák
2022-06-02, 05:10 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általMiből gondolod, hogy ha az egyik topicban vénkecskézel, hibbant Nérózol, akkor a másikban majd barátságosan elcsevegünk a stratégiám részleteiről?...
-
2022-05-29, 10:12 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általrpr
Valóban, igazi demokrácia, mikor többeknek vannak jogai.
Sőt, liberalizmus, mikor mindent szabad, ami másokat nem sért (pl. személyhez...-
2022-05-29, 10:08 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általA stílusod miatt moderáltam. Nemkívánatos személy vagy ott, amíg nem tanulsz meg tisztelettel kommunikálni. Bár szerintem ki kellene tiltani......
-
2022-05-28, 17:34 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általHogy elröppent megint egy év… No de:
- Senki se tiltja meg, hogy pl. a kedves hozzászólók saját topicjukban szakmai bejegyzéseket írjanak....-
2022-05-28, 17:04 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általValami technikai probléma miatt a topic egyelőre nem nyílik újra.
Talán a Sors keze… Felesleges vele erőlködni?
Bár igazad lehet,...-
2022-05-27, 05:05 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általNekem nem hiányzol 1 év múlva se.
Beteg vagy te, gyerek. Hazug, nárcisztikus, exhibicionista, egoista, öntelt, nagyképű, destruktív......-
2022-05-23, 06:46 -
-
kommentelt itt: Fáradt gőzmoneymentor általA kimerítő válasz a profitelvárás kérdésre: $$$, sőt $$$$$, sőt 1000ből 1000000$$$
Mostantól abban a vizes8as topicban írogatnék. De...-
2022-05-23, 05:01 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általNem akartam itt hozzászólni, de elkezdtél kötözködni…
1 volt az a 2, bár ki számolja. Mindenre emlékszünk… A longos EURGBP...-
2022-05-20, 05:29 -
-
moneymentor által„5 percesen ...Sajnos sokszor csak telefonról van lehetőségem a chartot nézegetni. Még én is csak barátkozom a mobilos metatrader4-gyel, ......
-
Téma: Kereskedés OFFTOPIC
2022-05-10, 05:26 -
-
kommentelt itt: FTMO Challengemoneymentor általNézegetem én is. Lelkes a fiatalember a videókon, de van néhány aggályom:
1. „A True Forex Funds egy szolgáltató, az oldalunkon...-
2022-05-08, 08:25 -
-
kommentelt itt: FTMO Challengemoneymentor általInkább kérdeznék.
Miért épp az FTMO-t választottad? Mennyire egyszerű és megbízható velük az ügyintézés?
Nem sok egy kicsit...-
2022-05-06, 05:51 -
-
kommentelt itt: Baljós árnyakmoneymentor általHihihi. Megnyugtatlak, nem én vagyok.
Jelzáloghitellel csak érintőlegesen foglalkoztam még bankárként is.
Egyébként a Buffett...-
Téma: Tőzsde hírek
2022-05-06, 05:19 -
-
kommentelt itt: FTMO Challengemoneymentor általHajrá. Sok sikert.
(egyelőre véleményt nem írnék, mert nem akarlak befolyásolni a challenge alatt)-
2022-05-05, 16:42 -
-
kommentelt itt: Ön-agymosoda avagy a grálok grálja!!!moneymentor általŐszintén, nlot, van valami kézzelfogható eredménye az ön-agymosodádnak?
Azért kérdezem, mert ezt a topicot októberben kezdted, tehát...-
2022-05-02, 08:29 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általHello! Kíváncsian várjuk az újabb tudományos eredményeket.
-
2022-05-01, 07:19 -
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általshortosgyula
Érdekes… Nagyjából egyszerre kezdtünk, de teljesen más úton járunk.
Szívesen eltanulom tőled a nagyban gondolkodást.2022-04-28, 07:29 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általEngem érdekelne, hogyan lehet a rendszereddel „erkölcstelenül sok pénzt keresni”?
Vagy pl. hány trade (naponta, hetente), mekkora találati...2022-04-23, 16:53 -
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általNem ő az egyetlen, aki eltűnik…
Legyünk optimisták. Bejött a cucc a csapatnak.
De azt gondolom, nem könnyű pálya m1-en skalpolgatni...2022-04-22, 13:14 -
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általEddig olyan pénzmosás és terrorizmusfinanszírozási szabályokat hoztak laikus jogalkotók, amik az ügyfelek 99%-t nem érintik, mégis át kell...
-
2022-04-03, 13:26 -
-
kommentelt itt: Ön-agymosoda avagy a grálok grálja!!!moneymentor általSzeretnék erre okosat írni, de nem tudok.
A „tökéletes életérzés és megvalósul” nekem nem működött. Helyette gyakran kapom a pofonokat...-
2022-03-30, 14:53 -
-
kommentelt itt: Ön-agymosoda avagy a grálok grálja!!!moneymentor által„Moneymentor engem is túlszárnyalt, mint kiderült,
nálam előrébb tart az ön-agymosoda gyakorlati alkalmazásában. „
Szia,...-
2022-03-27, 10:23 -
-
kommentelt itt: Ön-agymosoda avagy a grálok grálja!!!moneymentor általÉn nem akarok egy virtuális világban élni (ez kb. olyan, mint a kábítószer).
És szerintem egy tradernek nem is kell videójáték. hogy...-
2022-03-17, 16:09 -
-
Válaszolt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általBummmmm… Mi újság?...
-
2022-03-16, 07:36 -
-
kommentelt itt: Politikai setupmoneymentor általNem nézek Netflixet. Ezt a mai hírt se ott olvastam tegnap... : „A Mirror úgy tudja, hogy a SAS 40 és 60 év közötti obsitosaiból létrehoztak...
-
2022-03-02, 11:46 -
-
kommentelt itt: Politikai setupmoneymentor általSzerintem a végén Putyin fog veszíteni és úgy jár, mint a szerb hadurak.
Már most elvesztette a jogot, hogy demokratikus vezetőként kezeljék....-
2022-03-01, 15:45 -
-
kommentelt itt: Politikai setupmoneymentor által@vacendak
Vigyázz, nehogy túl mélyre áss, mert nem tudsz kijönni a gödörből.
Kedvenc filozófusod (gyuribácsi) épp erről...-
2022-03-01, 07:21 -
-
kommentelt itt: Politikai setupmoneymentor általValóban… köcsög Putyin ül a bunkerében. És fiatal orosz katonákkal lerohantatta az ukránokat. És atommal fenyeget.
Minden háború...-
2022-02-28, 11:12 -
-
kommentelt itt: Politikai setupmoneymentor általkockás:
Bennem több gondolat is kavarog:
1. Nem vagyok beoltva. Túléltem a náthánál is enyhébb lefolyású covidot,...-
2022-02-28, 10:20 -
-
kommentelt itt: Politikai setupmoneymentor általVacendaknak beakadt Gyuribácsi a fidesz szemináriumon.
Észre se veszi, hogy miniputyin meg a nagytesó most nem trendi értelmiségi körökben.-
2022-02-28, 10:01 -
-
Válaszolt itt: Politikai setupmoneymentor általVajon a héten kirobbant háborúról mi a tradervilág véleménye?...
-
2022-02-26, 16:11 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általVacendak
Gratulálok.
Hopp, ahogy nézem, nem ártott a követő stop… Épp 120 pipet esett az ár.
Egyébként értem, hogy alacsony...-
2021-11-30, 14:58 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általGratulálok.
20+ komment egy nap alatt szép eredmény, de 13+117 fős csoportot felépíteni még szebb (nekem soha nem sikerült).
Ha erre...-
2021-11-29, 16:03 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor által„Lássuk én milyen módszert alkalmazok: „
Figyu, teljesen elbizonytalanítasz. Egyáltalán nem a képen lévő módszert alkalmazod a korábbi,...-
2021-11-28, 10:36 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általNem akarok vitázni a technikai elemzés korlátairól, de figyeltétek, hogy pénteken milyen mozgás volt a piacon?
Törtek a vonalak, indikátorokkal...-
2021-11-28, 10:15 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor által„fel kell tenni a kérdést befektető vagyok vagy kereskedő? … az elrontott kereskedések vállnak befektetéssé, hátha egyszer hasznot hoznak...
-
2021-11-21, 14:25 -
-
Válaszolt itt: EE - elemzések előremoneymentor általMegnéztem egy magyar fizetős oktató 1 percesen skalpolós videóját.
Biztos nem csak egy utólag jól kiválasztott trade a sok rosszul sikerült...-
Téma: PénzÜGYES
2021-10-30, 09:36 -
-
kommentelt itt: Ön-agymosoda avagy a grálok grálja!!!moneymentor általKösz, Penat se ismertem. Utánanézek.
Igen a harcművészet gyakorlása segít meditálni, koncentrálni, ad egyfajta flow élményt....-
2021-10-19, 12:41 -
-
kommentelt itt: Ön-agymosoda avagy a grálok grálja!!!moneymentor általTetszett a Gattyán interjú.
Dispenzat nem ismerem, nem vagyok perfekt angol, de találtam egy rövidke videót, ami jól összefoglalja...-
2021-10-18, 08:52 -
-
kommentelt itt: Shortos algo kalandjamoneymentor általPontosan mi is a topic célja?
Ha már 100%, megtanítja a stratégiát elméletben, gyakorlatban?
Érteni fogjuk, miért lép adott irányba?...2021-10-12, 15:33 -
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általnlot, szerintem indíts külön topicot.
Nekem sok minden tetszik abból, amiket megosztottál. Mindenki annyit használ belőle, amit megért....-
2021-10-11, 16:00 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általBiztos szép ez az eredmény.
De mintha a néhány pipes vesztő átlagban -1133 usd lett volna, és volt, amikor 25 vesztes trade volt egymás...-
2021-10-10, 12:27 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általBumm
A tőkeáttétel 2 élű fegyver.
Egyrészt hatalmas lehetőség, ha ésszel használjuk. (Ebben a példában 10e ft-os számlán volt,...-
2021-10-10, 07:28 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általNagy szavak.
Ha most demón backtesztelsz, akkot tizensokév után sincs még kész stratégiád?
Ezért a titokzatos félmondatok?
...-
2021-10-03, 13:52 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általshortosgyula
Sajnos az én kezdő élménybeszámolómban több infó volt, mint a te profi válaszodban.
Ez a különbség az éles számla-kilencszerezés...-
2021-10-03, 07:29 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általMiért? 1 percesen kellene backtesztelnem, demóznom, ki-be ugrálnom?
Igen, kb. itt tartok.
Magasabb idősíkok, napi néhány perc...-
2021-10-02, 12:47 -
-
Válaszolt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általNem hiszek a múltbeli adatokon történő túlzott statisztikázásban, backtesztelésben. Most kell dönteni, mert a jövő bizonytalan.
...-
2021-10-02, 09:02 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általVannak jó MNB-s oktatási füzetek. Speciel ezt eddig nem töltöttem le.
(de szerintem M. nem így forexezik. Előre tudja a hírt, szól L.-nek,...-
2021-09-11, 16:52 -
-
Válaszolt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általOké, maradjunk a te háromszögednél. EURUSD * USDHUF = EURHUF ?
Most is azt gondolom, hogy egyszerűbb külön chartként kezelni, elemezni,...-
2021-09-11, 14:13 -
-
Válaszolt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általAha.
Tényleg kíváncsian várok valami gyakorlati eredményt.
Ránézve az első háromszögre, ami szembejött, én már azon elbizonytalanodtam,...-
2021-09-11, 12:57 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általA tudományos alap megvan.
Szerezzük meg azt a profitot…
Kíváncsian várom, mi az első tipped?-
2021-09-11, 10:41 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általEgy tartalmas kommentből többet tanulhatsz, mit egy likeból.
Szerintem az árfolyam alakulása pontosan azon a devizapáron dől el, hiszen...-
2021-09-09, 14:50 -
-
kommentelt itt: Profitszerzés tudományos alapokonmoneymentor általSokféle megközelítés létezik a kereskedésre. Technika, fundamentális. Kvantitatív, kvalitatív. Automatizált, diszkrecionális. Koncentrált,...
-
2021-09-08, 16:23 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általKötözködés lett volna? Na bummm.
Hidd el, nekem rögtön lejött, hogy sose forexeztél.
Mégegyszer sok sikert és kitartást a következő...-
2021-09-03, 18:05 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általÉrtem.
5 éve regisztráltál, és olyan kijelentésekkel jöttél elő, mintha ebből írtad volna a doktorid.
Semmi baj azzal, ha ennek...-
2021-09-03, 15:50 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általErősítsük meg, hogy 1 pip 10 usd 1 standard lotnál… már csak az alaposság miatt.
Egyébként az én tartósan szignifikáns statisztikai...-
2021-09-03, 13:56 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általÉn a bankban a következőt szoktam mondani a túlzottan „költségérzékeny” ügyfeleknek:
1. Ha bemegy a kenyérboltba, mindennek van ára....-
2021-09-02, 15:12 -
-
kommentelt itt: Trader's Nightmoneymentor általGondolkodtam, de szerintem ez a legfrappánsabb válasz a kérdésedre:
„… ez a játék nem való ostobáknak, lustáknak, túlzottan...-
2021-08-31, 16:59 -
-
kommentelt itt: Trader's Nightmoneymentor általNem tartok tanfolyamokat. Kereskedem. De ha lenne konkrét megkeresés, korrekt óradíjjal számolnék.
Napi 8 órában adok pénzügyi-befektetési...-
2021-08-27, 16:05 -
-
kommentelt itt: Trader's Nightmoneymentor általBiztosan sírni tudnék emiatt, ha érdekelne a véleményed.
Bár élőben gondolom nem ilyen antimidász lehetsz…
(és most jön az, hogy...-
2021-08-27, 14:30 -
-
kommentelt itt: Trader's Nightmoneymentor által60 ezer, 6 millió… mert az idő drága. (H)aha.
Igazi álkeresztény biznisz-duma.
Én meg néha hobbibuddhista(R) vagyok, versenyezgetek,...-
2021-08-26, 14:57 -
-
Válaszolt itt: Hazai részvényekmoneymentor általNo azért ilyen se történik velem minden nap.
Lassan eladósorba kerül nálam a kamionos cég.
...-
Téma: Budapesti Értéktőzsde
2021-08-21, 12:15 -
-
Válaszolt itt: Crypto 1x1moneymentor általRipple. (Elemzés előre a FB csoportban volt.)
...-
Téma: Kriptopénzek
2021-08-20, 04:20 -
-
Válaszolt itt: Hitrendszermoneymentor általLegjobb helyen vagy. Vagy nem.
1 év után a daytrade érdekel, van egy stratégiád. Akkor a piac tényleg kiszámíthatatlan.
Minden profi...-
2021-08-15, 10:46 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általErre én is ígértem egy visszajelzést (pl. https://forum.tozsde.hu/forum/kötetl...836#post194836 ), de...
-
2021-08-08, 03:15 -
-
kommentelt itt: XM.commoneymentor általÉn konkrét esetben a jelenről beszélek (az XM épp most kapott 2021 brókere díjat), te általánosítva a múltról.
Én megoldásokat mutatok,...-
2021-07-12, 15:55 -
-
kommentelt itt: XM.commoneymentor általManapság már a brókerek is szigorúbb szabályok közt dolgoznak, mint régebben. De ha valaki ekkora összegeket szokott rendszeresen kivenni, diverzifikáljon...
-
2021-07-08, 14:46 -
-
kommentelt itt: XM.commoneymentor általRendszeresen osztok meg elemzéseket, kereskedéseket a https://www.facebook.com/groups/globaltradersgroup
csoportban, amit xm mt5-ön csinálok.-
2021-07-05, 17:27 -
-
kommentelt itt: Fundamentális elemzésmoneymentor általMinden fenn van a neten...
https://youtu.be/wqZpAp1bWQc-
Téma: Elemzések
2021-05-11, 14:41 -
-
kommentelt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?moneymentor általRecefice bumm, bumm, bumm … keményen beszóltál… de nyugodt vagyok.
Pedig csak néhány kérdéssel megpróbáltam felméri a valós ügyféligényt...-
2021-04-26, 12:35 -
-
kommentelt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?moneymentor általPénzügyi szolgáltatónál…
Bocs, de ilyen kérdésre mit lehet válaszolni?
11 éve fórumozol. Nem állsz kapcsolatban manapság...-
2021-04-26, 06:32 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általLátom, mégse sikerült "abbahagyni a social tradinget".
Egyetértek az elemzéseddel, éppen ezért nem jövő hétre várnám a...-
2020-12-13, 11:30 -
-
kommentelt itt: Rewand FXmoneymentor általTyűha, csak Rewand hozzászólások vannak a fórumon. Respect. Lélegeztetőgépezed?
Hun van ilyenkor a 18 hun szakértő?
Chucky...-
2020-10-17, 09:48 -
-
Válaszolt itt: Rewand FXmoneymentor általKár a gőzért. Ennek a fórumnak annyi.
Van ilyen a tőzsde világában: felvásárolnak egy céget, átveszik a piacot, aztán lassan bezárják....-
2020-09-26, 07:12 -
-
Válaszolt itt: Van ilyen stratégia?moneymentor általVan sokféle.
Pl egy mozgóátlagost lőttem neked kb. 1min alatt.
Egyszerűbb lenne válaszolni, ha inverz módon arról írnál,...-
2020-09-07, 16:11 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általNem volt baj a kereslettel, az emberek szeretnek eladósodni. Kb. fele kilépett a moratóriumból és sok újabb hitelkérelem is volt.
...-
2020-09-05, 05:42 -
-
kommentelt itt: Plus500 véleményekmoneymentor általCsak hogy árnyaljuk a képet:
"A Plus500 a CDF-ek (Contracts for Difference) piacvezető szolgáltatója... a Londoni Tőzsdén bejegyzett...-
2020-07-17, 12:21 -
-
Válaszolt itt: Revolutmoneymentor általVan Revolut számlám arra az esetre, ha valaki ide akarna nekem pl. konzultációs díjat utalni.
(Bár ez sem volt egyszerű, hiszen angol...-
2020-07-17, 06:31 -
-
kommentelt itt: Szintikátusmoneymentor általVajon miért?
(Hiszen a feltétel adott, szakértők vannak, stb...)-
2020-07-11, 07:24 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általAzért kíváncsi voltam, egy pszichológus hogyan kezeli a fórumot. Pedig töredékét se kaptad annak a támadásnak, mocsoknak, amit pl. a földid...
-
2020-07-06, 16:37 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általÉn nem gondolom, hogy pl. egy chart, ill egy látszólag hasonló lázgörbe ugyanúgy lekereskedhető (hiszen más-más fundamentumok állnak mögöttük)....
-
2020-07-05, 13:12 -
-
kommentelt itt: Q & Amoneymentor általIgen, ez már egy tartalmasabb hozzászólás volt.
Nem akarlak elbizonytalanítani már a fórumozásod elején.
Mindenben nem lehetsz...-
2020-07-05, 04:32 -
-
Válaszolt itt: Q & Amoneymentor általMekkora a cipőméreted?
(Bocs, de nem írtad, milyen témában tudnál valóban segíteni.
Egyébként olvastam a múltkori...-
2020-07-04, 05:57 -
-
kommentelt itt: A kocka el van vetvemoneymentor általHogy ki a BO(lo)NDog, azt majd az olvasók eldöntik.
Nem vagyok kapzsi, ezért dráma nélkül annak is örülök, ami a 25 hordóból kiloccsant...-
2020-04-23, 15:05 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor által@kockás
Devosról idézel, de a másikra gondolsz? Hülyeségeket irogatsz össze-vissza...
(Egyébként Tamasit személyesen ismerem, ránézésre...-
2020-04-18, 05:22 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor által@kockás
Én nem is a belga Devosról, hanem a magyar Tamasiról beszéltem.
http://tamasidr.hu/nyilt-level-etika...a-nagy-marcell...-
2020-04-17, 17:40 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor által@kockas
segghülye...káros...lájkért..
Nagy vezíreink...
Jól van. Meggyőztél. Arról, hogy ezen a szinten felesleges...-
2020-04-17, 13:49 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általEgy természetgyógyász-orvos a napokban tett fel egy videót a youtube-ra, és a hivatalostól eltérő szemszögből is beszél a járványról....
-
2020-04-16, 15:24 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általLágytojásról hallottam már, lágy trendvonalról nem annyira.
Ez szakkifejezés, vagy te találtad ki?
A szakértőnek fokozott...-
2020-04-09, 14:43 -
-
kommentelt itt: Too little to fail - egy szövetség kezdetemoneymentor általRespect.
A Huntraders anyagait jó alapnak tartom, szívesen ajánlanám olyanoknak, akiknek nincs kedvem/időm mindent az alapfogalmaktól (ingyen)...-
2020-04-07, 15:23 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor által"Körbe kerítette az értékeket úgy is mondhatnám egyetlen halmazt hozott létre. Mit lehet kiolvasni egy olyan halmazból, ami mindent tartalmaz????????????????"...
-
2020-04-04, 14:03 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általUnalmamban nézegettem. Szerintem
- zavaró a ferde csatornázás. Azon túllépett az ár, törölném.
- berajzolható lenne viszont egy...-
2020-04-04, 10:02 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általNem anyáztam, vagy háborúztam.
De nem tudok közmegegyezésről.
Ez a "krach után anyázunk" kb olyan szakszerű szabály,...-
2020-03-28, 05:10 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor által1. Szerintem te nem adtál semmi konkrét tanácsot. Én miért tegyem?
2. De nem is szabad befektetési tanácsot adni csak annak, aki ilyenre...-
2020-03-27, 14:51 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általHa csak kényelmes fotelből akarsz figyelni, indíts egy nyugdíjszámlát, havi rendszereséggel vegyél, markold fel a 20% állami támogatást, és...
-
2020-03-27, 13:57 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általEzt kell látnom? Nem létezik más? Miről beszélsz?
Kimondom a volatilitás szót és már szűrtem is a piacot, tudom hol entry, SL, PT......-
2020-03-27, 11:52 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általSok mindent lehet figyelni.
Ha akarnám, közelítőleg ki tudnám számolni a pl. DJ, BUX, EU50 belső értékét, hogy lássam, alulértékelt-e...-
2020-03-27, 06:11 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általÉn még a régi rendszerben tanultam, amikor nem csak egymás mellé tettük a wikipédiából kimásolt fogalmakat.
Mielőtt "Bezársz jön...-
2020-03-23, 05:45 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általUnortodox közgazdasági Nobel-díjat mindenkinek, aki rögtön értette és likeolta ezt a fogalomkatyvaszt.
(üzembezárási pont, értelmét...-
2020-03-23, 04:50 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általEz a válasz a kérdéseimre?
Kösz, akkor majd továbbképzem magam...-
2020-03-22, 10:38 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általEz logikailag egy kicsit követhetetlen számomra.
Ha te vállalkozó lennél és kisebb az árbevételed, mint a fedezeti pontod, hogyan kezelnéd...-
2020-03-22, 10:09 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általA bank szó is a középkori pénzváltók asztalkájáról kapta a nevét, de ma már neten, sőt mobilon is tudnak sokan bankolni.
De mindegy....-
2020-03-15, 13:45 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor által- Aki leszarja a chart jelzéseit, nem tud jól időzíteni. Ez nálad komoly hiányosság lehet.
- CFD-t is lehet tartani. Próbáld ki.
...-
2020-03-15, 13:21 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általElméletben ez is egy lehetőség a sok közül.
Gyakorlatban viszont kevés, másolhatatlan.
Mit figyeltél az indexeken? Hogyan (ha...-
2020-03-15, 07:21 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általEgyetértek.
Mármint azzal, hogy disobeynek ideje lenne a nyolcadegyszerű Szentgrálról legalább egy utólagos képet feltenni a nemmondoksemmikonkrétatdeaztk@rvahatározottan-típusú...-
2020-03-14, 06:11 -
-
Válaszolt itt: Szent Grál kell ? Ezt kapd ki !!!moneymentor általAkkor van Szent Grál.
De mitől Szent? Mitől Grál? 125 kereskedés, 1 hónap már hosszú táv? Sose lesznek rosszabb időszakok?...-
2020-03-13, 14:26 -
-
Válaszolt itt: Szent Grál kell ? Ezt kapd ki !!!moneymentor általNincs Szent Grál. (Nem) kicsit hatásvadász a topic címe.
Persze, van korreláció a termékek között, főleg ha egyiknél a nevezőben,...-
2020-03-12, 16:32 -
-
kommentelt itt: A bárányfelhők útjamoneymentor általEgyik bankot se preferáljuk pénzváltáshoz, konverzióhoz.
Az ok: nem ez a fő tevékenység, tehát megengedhet magának széles marzsot, ami...-
2020-03-03, 09:53 -
-
kommentelt itt: Chucky műhelyemoneymentor általShortosgyula: miből gondolod, hogy sokan nem használnak egyedi beállítású indikátorokat is?
(inkább az szokott a kérdés lenni, hogy ingyen...-
2020-02-19, 15:31 -
-
kommentelt itt: Chucky műhelyemoneymentor általPersze.
Vagy lehet, hogy eredetileg benne volt valamelyik tekercsben, csak kivette belőle a Zsinat? Nem mindegy?
A lényeg, hogy vicces...-
2020-02-18, 15:33 -
-
kommentelt itt: Chucky műhelyemoneymentor általHello bennfentes! Bal lábbal keltél?
Beírásodról kedvenc Bibliai idézetem jutott eszembe: "Ha látnak vizen járni, azt fogják mondani,...-
2020-02-18, 14:51 -
-
kommentelt itt: Bárki lehet tőzsdésmoneymentor általKedves PSR!
A témához fentebb írt kommentemben tévedtem. Hatékonyabb marketing helyett elkezdtél fórumozni...
Ez hiba volt, mert itt...-
2020-02-14, 05:54 -
-
kommentelt itt: Chucky műhelyemoneymentor általLefordítom magyarra janomágus matematikailag megalapozatlan hunglish bullshitjét: a ráépítés haladó szint. (És csak 4 szó lett.)
-
2020-02-09, 06:46 -
-
Válaszolt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általRespect ... De csak nálam nem látszódnak a képek?
(bocs, nem külön posztban akartam, de így sikerült)-
2020-02-01, 13:00 -
-
kommentelt itt: willow 2020moneymentor általKülön topicban már van Értelme?
És most emelje fel a kezét, aki havi chartokon szokott forexezni, tőkeáttétellel stopot berakni......-
2020-01-26, 05:23 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általA NATGAS szerintem heti charton shortos. Naposon sem tört meg az eső trend, de gyengül. Óráson túladott, lehet egy kis korrekció, de nincs divergencia...
-
2020-01-19, 12:52 -
-
kommentelt itt: Korábbi értékes hozzászólások - gyöngyszemek a fórum nagyjaitólmoneymentor általÉrtem én.
Ötleteim is vannak, ha figyelmesen követed a fórumot.
No, akkor elárulok egy titkot neked és TUDós társaidnak: ha 1m-en...-
2020-01-18, 05:21 -
-
kommentelt itt: Korábbi értékes hozzászólások - gyöngyszemek a fórum nagyjaitólmoneymentor általVan jónéhány helyesírási hiba benne... Profi munka... De gondolom ennek is bedőlnek majd néhányan...
-
2020-01-17, 15:22 -
-
kommentelt itt: Korábbi értékes hozzászólások - gyöngyszemek a fórum nagyjaitólmoneymentor által"Talán mert ők már tudnak valamit!"
Ne hülyítsük már egymást...
Szerintem kifejezetten a kóklerség jele utólag olyan...-
2020-01-17, 14:52 -
-
kommentelt itt: Korábbi értékes hozzászólások - gyöngyszemek a fórum nagyjaitólmoneymentor általB+, itt pszichojedik fórumoznak, vagy traderek?
Persze, lehet a topic ellen fogadni... Vagy tenni is érte.
De nem gondoltam, hogy a fórum...-
2020-01-11, 19:35 -
-
kommentelt itt: Korábbi értékes hozzászólások - gyöngyszemek a fórum nagyjaitólmoneymentor általMi lenne az előnye? Pl:
1. Több szem többet lát. Egyszerre több termékben többféle stratégiával lehetne setupot találni. Egyfajta szűrés...-
2020-01-10, 16:50 -
-
kommentelt itt: Korábbi értékes hozzászólások - gyöngyszemek a fórum nagyjaitólmoneymentor általTermészetesen erről is lehetne vitázni...
A vita fogalmának megismeréséhez javaslom: https://hu.wikipedia.org/wiki/Vita
Aminek...-
2020-01-09, 15:43 -
-
moneymentor általAkik más emberekkel vitatkoznak, pláne olyanokkal akik hasonló dolgot végeznek, hasonló piacon vannak, azoknál eleve bajt érzek. ...
.......-
2020-01-08, 15:27 -
-
kommentelt itt: Bárki lehet tőzsdésmoneymentor általMiért lennék én ettől ideges?
Megnéztem a 3 xtb-s webináriumából egyet...
Egy "rendkívül ambíciózus" fiatalember...-
2020-01-02, 15:29 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általCelsius vagy Fahrenheit ... kilométer vagy mérföld ... R vagy % ... számla vagy teljes vagyon...
MINDEGY, HA A SAJÁT RENDSZEREDBEN KÖVETKEZETESEN...-
Téma: Tőzsdepszichológia
2019-12-11, 06:20 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általAzt írtam, hogy nem érdekel az R, RR, RRR...
Szerintetek a "primitív százalékos megközelítés irtó nagy hülyeség, nincs értelme,...-
2019-12-10, 15:02 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általMegint csak a személyeskedés... és keveredik a szezon a fazonnal...
Az a kérdés, hogy mennyit csinálsz egy traderszámlán? Oké, ha sokat,...-
2019-12-09, 19:05 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általAha. Nagy hülyeség, mint a THM, EBKM...
-
2019-12-09, 18:16 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor által"tőkeáttételes termékeknél nincs értelme a százaléknak"
Dávid, tedd hozzá, hogy szerinted... Ezt mindig leírod, mintha valami...-
2019-12-09, 16:18 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általForexklub
Miért?
Az üzleti tervezés célja a jelenlegi állapot túllépésével eljutni oda, ahova szeretnénk. Ebből kiderül,...-
2019-12-08, 11:20 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általSzerintem...
... a trade nem játék. Demoban igen, de a család megtakarítását kockáztatva már nem.
... aki havi 1 milliós nyereséget...-
2019-12-07, 14:36 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általrpr
Nem veszem sértésnek.
Sok mindent csináltam már. Én nem vagyok vállalkozó alkat.
Utálom, hogy még el se kezdtem vállalkozni,...-
2019-12-05, 15:49 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általVéleményed van. Oké.
De van-e mögötte akkora tudás, személyes tapasztalat, ami ezt Igazzá teszi?
Esetleg másnak joga van máshogy...-
2019-12-01, 15:53 -
-
Válaszolt itt: Fáradt gőzmoneymentor általNo akkor végezetül hergellek még egy kicsit, mert nagyon eltévedtél, kisgyerek.
Szerényem megjegyzem, hogy most épp Európa egyik...-
2019-11-17, 09:23 -
-
Válaszolt itt: Fáradt gőzmoneymentor általNem azért irogatok, hogy győzködjelek, mert esély sincs rá, hogy a barnamedvékkel vetekedő eq-iq hiányos szinteden megértsd.
Hanem...-
2019-11-17, 08:02 -
-
Válaszolt itt: Fáradt gőzmoneymentor általA komcsik legalább idealista módon törekedtek (volna) arra, hogy mindenkinek egyenlő esélyei legyenek. A vadkapitalisták szerint mindenki annyit...
-
2019-11-17, 05:27 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általSajnos kevesen mernek itt a fórumon a helyeden kezelni téged. Én meg épp ráértem.
Végezetül : ismered azt a székely viccet, hogy...-
2019-11-10, 12:12 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általPersze, hogy nem tudod, mert egy félművelt, szűklátókörű, előítéletes, kötekedő, önimádó fajankó vagy... Ennyi.
-
2019-11-10, 09:45 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általualizer, te tényleg azt hiszed, hogy Te vagy a legszebb, legokosabb a világon?
Szerinted Te találtad fel a spanyolviaszt, azaz az ABCD alakzatot,...-
2019-11-10, 05:13 -
-
kommentelt itt: Anonymousfxmoneymentor általKösz, hogy itt megosztottad. Egyszerű stratégia, beszédes képek. Sokan figyelnek ilyesmit is.
Lopok egyet-kettőt, és felrakom a twitteremre......-
2019-11-09, 15:22 -
-
kommentelt itt: Humor minden mennyiségbenmoneymentor általEz olyan, mint amikor a hentes szidja a zöldségest egy "sonkát vegyenek" felirat alatt....
-
2019-10-30, 14:49 -
-
kommentelt itt: Politikai setupmoneymentor általrpr
Jól látom, hogy egy 2015-ös bejegyzésen rugózol? (Most kérdezhetném, hogy te vajon "ebben a világban élsz", vagy csak kicsit...-
2019-10-14, 19:03 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általTeljesen felesleges új fórumot kitalálni szubjektív szabályok alapján..
Gyertek twitterezni. Tegyél fel elméletet, előremutató...-
2019-09-18, 16:12 -
-
kommentelt itt: Profit.humoneymentor általIsmét elképesztő lehetőségnek tűnik. És csak 140 ezer? Köszi, hogy spontán és objektíve megosztottad ezt az infót...
-
Téma: Tőzsdei képzések
2019-09-06, 17:11 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általAzon mosolygok magamban, hogy egy jó tanácsadó előbb kérdezget, felméri az ügyfelet, mielőtt tanácsot ad.
Nos, itt a kérdéseimre nem...-
2019-08-20, 15:41 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általMinden bróker angol nyelvű oldalán ki van írva, hogy "open live account". Ez alapfokú angollal és kezdőként is érthető...
...-
2019-08-20, 09:12 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általMi köze a külsőségnek (gumipapucs, vagy épp csili-vili drága marketing) a belső értékhez (tudás, tapasztalat, szándék)?
Amúgy...-
2019-08-19, 16:11 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általEz megint egy "egyedül én mondom a tutit"-féle egoista baromság.
Tudod mit látok én?
Nemzetközi szinten nagyon jó elemzések...-
2019-08-19, 05:40 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általMivel "Ügyes" "mentorként" megszólítottak, azt javaslom, kerüld el messze a frusztrált, névtelen magyar fórumozók ostobaságait....
-
2019-08-18, 18:23 -
-
kommentelt itt: Bináris kereskedés-oktatásmoneymentor általMegalith
Engem nem azért fizetnek, hogy téged győzködjelek.
De ha már kérdezted, én
- felmértem volna az ügyfelet...-
2019-07-03, 15:16 -
-
kommentelt itt: Bináris kereskedés-oktatásmoneymentor általAzért azt megkérdezném, hogy az egyedülálló, munkás anyuka miben reménykedett, mikor andormentorhoz fordult...
Sok ügyféllel találkozom...-
2019-07-03, 03:54 -
-
kommentelt itt: Mi lett/mi van most Pintér Péterrel?moneymentor általHm.
1. PP gátlástalanul lenyúlta az oktatási piacot. Jó marketing volt, képzettség, elég tapasztalat nem, mégis sok naív ember...-
2019-06-27, 04:51 -
-
moneymentor általHát ez az.
Átlag Béla nem fog tanulni, kockáztatni, ingatlanalappal, részvénnyel gazdaságot élénkíteni, ha kockázatmentesen kereshet...-
2019-06-09, 04:48 -
-
moneymentor általKíváncsi vagyok mennyi MÁP+ fogyott az első héten.
Az emberek tömegesen érdeklődtek, nyomták be a milliókat, de sokan elvitték a pénzt...-
2019-06-08, 08:01 -
-
moneymentor általSzerintem a likviditással kezdetben nem lesz gond.
Nyomják majd a reklámot, hetente bocsátanak ki újat, az értékesítési versenybe pedig...-
2019-05-26, 06:08 -
-
moneymentor általEgyre több helyen olvasom, hogy magas kamat, alacsony kockázat: júniustól jön a MÁP+!
Első látásra szuper.
3,5-6% hozam, max...-
2019-05-26, 04:45 -
-
kommentelt itt: Szintikátusmoneymentor általSP havi charton divergenciával emelkedik. Hetesen sem erőteljes az emelkedés. Naposon viszont már shortos setup volt, mikor felpattant az általad...
-
2019-05-12, 08:14 -
-
kommentelt itt: Szintikátusmoneymentor általNem akarom más topicját elmélettel offolni.
A technikai elemzés olyan alapelvekre épül, amit nem érzek teljesen igaznak. Ha nem így lenne,...-
2019-05-07, 15:48 -
-
kommentelt itt: Szintikátusmoneymentor általNem irreleváns (legfeljebb ezen a fórumon).
Szerintem leírtam, lerajzoltam: magasabb idősíkon (sőt most akár m15ig) shortos, de ez fundamentálisan...-
2019-05-04, 13:03 -
-
kommentelt itt: Szintikátusmoneymentor általCsodálkozom, hogy a hullámelmélet mestere rövid távon nem ugyanúgy az esést, hanem emelkedést vizionál.
Hónaposon meg nagy M betű rajzolódott...-
2019-05-02, 18:15 -
-
Válaszolt itt: Szintikátusmoneymentor általSzerintem árucikkeknél különösen nehéz technikailag ennyire előre jelezni.
A mellékelt kép is lehetne egy forgatókönyv, de igen...-
2019-05-02, 16:02 -
-
Válaszolt itt: moneymentormoneymentor általÚjraindítottam a moneymentor.5mp.eu weboldalt.
Ez nem nosztalgia az első weboldalam iránt, de találkoztam olyan emberrel, aki egy régi névjegykártyám...-
2019-04-27, 09:54 -
-
kommentelt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általNem mindegy az előző 20 trendvonal?
Van egy emelkedő csatorna hosszú távon.
Az ár viszont ellenálláshoz ért, visszapattant,...-
2019-03-24, 07:10 -
-
Válaszolt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általSzerintem így is lehetett volna.
Nincs egzakt szabály.
Az idő múlásával a kezdeti trendvonal pontosítható, ahogy...-
2019-03-17, 09:09 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általHa vettél aranyat, oké. Traderként ki kellett volna rakni az elemzést és megindokolni. Ehelyett csak örömködtél az aranytartalékon...
...-
2018-10-31, 06:04 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általAranyügyben lövésed se volt a témához, azon kívül, hogy örültél mint kisgyerek a Vidámparkban...
Dávidka, nem körülötted...-
2018-10-31, 01:24 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általSzerinted hülyeségeket beszélek. Nagyjából én is így gondolom a te kommentjeidről. Más generáció, más iskola, más tapasztalat.
...-
2018-10-30, 11:36 -
-
kommentelt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor által1. Szerintem aki megenged magának olyan mondatot, hogy a "csóróbbak nem indulnak el a jellemfejlődés útján", annak nem nagyon van joga...
-
2018-10-30, 06:48 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általTeljes tévedés.
A tőzsdei tudás nem a vagyonnal arányosan jön, és nem csak nagy jellemek indulhatnak el ezen az úton.
...-
2018-10-29, 08:18 -
-
kommentelt itt: Hírek, elemzések, linkekmoneymentor általOfftopic....
Ember, a tőzsdét, de különösen a forexet a gazdaságPOLITIKA kőkeményen befolyásolja. Magyarországon különösképpen.
...-
2018-10-20, 11:14 -
-
kommentelt itt: Hírek, elemzések, linkekmoneymentor általTöbbször beleestél már abba a hibába, hogy saját mércéd szerint meg akartad mondani, mi az off, mit szabad, mit nem...
Ha érzelmileg...-
2018-10-20, 09:55 -
-
kommentelt itt: Hírek, elemzések, linkekmoneymentor általTe sem a saját aranyadról és a befektetésed okáról írtál..
Miért ne politizáljunk? Minden politika, ami az emberek életét érinti....-
2018-10-19, 15:00 -
-
kommentelt itt: Hírek, elemzések, linkekmoneymentor általÜhüm.
(De mi van, ha Bánki Erik újabb beadványára ez is egy nap alatt elveszti közpénz jellegét?)-
2018-10-19, 13:19 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekmoneymentor általBizony kellett, mint egy falat kenyér…
De miért a nagy öröm?
Nem te vetted, hanem Matolcsyék a te pénzeden. S nyugi, a további...-
2018-10-19, 06:34 -
-
kommentelt itt: Moderálásmoneymentor általKösz.
Elolvastam.
Irigylem az ilyen brókereket (?)… Több százmilliárdos ügyfélvagyonnal lehet nagy jutalékot keresni....2018-09-28, 08:25 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általNem volt az bonyolult.
Nem igazán értette anno, többször is rákérdezett a harmonikus, harmonic trading kifejezésekre. Ezen bizonytalankodás...2018-09-27, 12:45 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általTisztázzuk: nem véleményeket, vagy szavazást kértem…
A tulajdonosok sem kérdeztek, szavaztattak meg semmit, mikor váltás történt....2018-09-26, 17:28 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általualizer
Szándékosan nem írok ütős választ.
Említettem már, hogy nem vagyok bennfentes...
Szokás szerint...2018-09-25, 15:54 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általÜdv nlot!
Részben igazad van. De ha valaki azzal a lendülettel indul, hogy mondani akar valamit, aztán ebben a közegben ez nem megy, akkor...2018-09-22, 08:28 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általTeszteltem, láthatóan nem működik a hozzászólás számláló, ha nem önálló kommentet írsz, hanem hozzászólsz egy hozzászóláshoz.
...2018-09-11, 15:15 -
kommentelt itt: Moderálásmoneymentor általHa senki nem vagy itt, nem kérnék a kioktatásodból, utasításaidból. Ez a trollkodás. Majd én eldöntöm, mikor van kedvem nyilvánosan irogatni....2018-09-11, 15:11
-
kommentelt itt: Moderálásmoneymentor általJa, ha nem komoly az egész, akkor segítek: lehetne pl. a tőzsdeakadémikus, tőzsdegéniusz, tőzsdeminden6ó, és legvégül fórumisten szint is...2018-09-10, 06:14
-
kommentelt itt: Moderálásmoneymentor általNem tudom, ki az admin, kik a moderátorok. Nem mutatkoztak be. Te ki vagy egyébként itt?
Névvel, topicokkal, hozzászólásokkal EGYÜTT...2018-09-10, 06:14 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általAki sokszor benyom egy félmondatot, abból meg hipphopp tőzsdeprofesszor lehet? Jó az irány. Ezért
folyt.köv....2018-09-09, 10:05 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általNincs vita, a jelenlegi promotált megoldások egyedülállóan fantasztikusak, ha csak a dícsérő hozzászólások maradhatnak.
folyt.köv....2018-09-09, 10:04 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általBennfentes kritikus hozzászólása fél nap után törlődött? Én meg nem?
folyt.köv....2018-09-09, 10:04 -
Válaszolt itt: Xtbmoneymentor általAz általad a napokban is indirekt reklámozott brókercég feltüntette, hogy sztártradere segítségével 3 hét alatt a nullától a hulla(jó)ig...
-
2018-08-19, 13:43 -
-
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általNem bántam volna, ha jelzitek előre a technikai problémákat, bemutatjátok az új admin(oka)t, véleményeket kértek a változásokhoz (főleg azoktól,...2018-08-19, 06:16
-
Válaszolt itt: Xtbmoneymentor általKorrekt a reklám.
Az XTB számára jelentéktelen a magyar piac.
A magyar nyelvű ügyfélszolgálat is Szlovákiából dolgozik már....-
2018-08-19, 06:07 -
-
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általEredetileg ezt szerettem volna irni:
Eddig ilyen hiba se volt.
Nem orulok, hogy David ebbe is belefolyt.
Mitol lenne majd szakmailag...2018-08-14, 05:34 -
Válaszolt itt: Moderálásmoneymentor általEddig ilyen se volt.
Nem orulok, hogy David ebbe is belefolyt.
Mitol lenne szakmailag jobb a forum, vagy kevesbe elfogult ezutan?
Ismetelten...2018-08-13, 07:02 -
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általRégen leveleztünk. Küldtem neked ezt-azt. Itt a fórumon is jeleztem már valamelyik kommentben, hogy kísérteties a hasonlóság, de a fene keresi...
-
2018-06-03, 13:36 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor által1. Sokkal többet adtam, mint kaptam.
2. Szerintem sincs elit. Azért raktam idézőjelbe. Klikkesedés van.
3. Nem kincset árulok. Komplex...-
2018-06-03, 06:08 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általSzámoljunk máshogy.
Ha van 100 usd a számládon, az kb. 27000 Ft.
Ha nyitsz egy microlotot, az kb. 1000 euró, azaz 320000 Ft.
...-
2018-05-31, 13:56 -
-
Válaszolt itt: A bárányfelhők útjamoneymentor általLátom, megint darázsfészekbe nyúltam… Rögtön bevédik a havert. Jönnek majd vitázni, személyeskedni a többiek is?
Kösz,...-
2018-05-31, 05:52 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általA helyedben én kitölteném a többoldalas kérdőívet (ezt a MIFID írja elő, a kockázatvállaló képességemet méri). Nem hazudnám, hogy dolgoztam...
-
2018-05-31, 05:20 -
-
Válaszolt itt: A bárányfelhők útjamoneymentor általKedves Masseffect!
Régóta gondolkodom, hogy írok egy rövid megjegyzést.
Értem, hogy segíti a kereskedést, ha van...-
2018-05-31, 05:07 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általErről beszéltem.
1. A kezdőknek adhat valamit.
2. Ha nem úgy gondolkodsz, mint az „elit”, akkor baj van veled, károgsz,...-
2018-05-26, 04:21 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általOlvasva az eszmefuttatásokat, sokadszor is azt gondolom, hogy ez nem szakmai fórum.
Nincs fizetőképes kereslet szakmai dolgokra....-
2018-05-25, 15:40 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általAhhoz képest, hogy elutaztál nyaralni, hibernáltad magad egy időre, no és persze megígérted, hogy befejezed a kekeckedést, itt vagy és folytatod…
...
-
2018-05-18, 06:53 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általLegyen inkább Tébolyda…
Amúgy teljesen őszintének érzem a felháborodást, hiszen a te és a baráti köröd soha nem csinálta...-
2018-05-16, 13:51 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általHallod te Zotya, smucig kis hazudozó vagy te…
Ahelyett hogy kiköhögnéd a szerény óradíjat és megköszönnéd a tanácsot,...-
2018-05-16, 11:34 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általZotya, zotya… nem vagy te akkora észkombájn, mint hiszed. Ez már akkor feltűnt nekem, mikor segítséget kellett hívnod az EQ értelmezéséhez…...
-
2018-05-16, 08:50 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általhttp://forum.tozsde.hu/tozsdei-kepze...html#post99478
Annak ellenére, hogy 2 hétig se bírtad az ígéretedet...-
2018-05-16, 06:39 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általRészemről rendben.
Meggyőződésem, hogy a pénzÜGYES szakmailag értéket teremt, és nem rosszabb, mint a más alternatíva.
De mindenki...-
2018-05-04, 17:15 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általOstobaság.
Vak is látja, hogy ez a szemorvos kontra előítéletes, irigy és rosszindulatú hályogkovács esete....
-
2018-05-04, 11:29 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általKb. annyira érdekel, tisztelem és támogatom a margincallt, mint amennyire benneteket érdekelt, tiszteltétek és támogattátok a pénzÜGYESt. ...
-
2018-05-03, 16:49 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor által„Itt pedig hanyattestem a szekrol a rohogestol...” Ez az idióta tényleg „felvette a basztathato balek szerepet, meghozza jogosan.”...
-
2018-05-03, 11:12 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általZöld nyíl, piros nyíl, amit be se tudtál rajzolni..
kivételes zászló, ami nem csinálta végig magát…
„Basszus, ez...-
2018-05-03, 08:47 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általOlyan happiendet, mint amit TE megjósoltál? http://forum.tozsde.hu/99300-post3287.html
Nagy a pofád, mintha nálad lenne a bölcsek köve,...-
2018-05-03, 07:56 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdepszichológia.moneymentor általEz már tényleg pszichológiai eset… Így van ez, ha nicknév mögé bújkáló arrogáns kis pöcsök akarják uralni a fórumot.
...-
2018-05-03, 06:30 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általNem túlpörögtem.
Most telt be a pohár, most határoztam el, hogy befejezem a nickneves fórumozást, népművelést.
Nincs tisztelet,...-
2017-12-28, 08:07 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általHozzád egy kis Ford Fairlane illik....
-
2017-12-28, 06:40 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általMég mindig nincs törölve ez a szar?
Hát jó, akkor folytassuk filmklasszikusokkal a fórum magas szinvonalán.
Én nem...-
2017-12-28, 06:38 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általVajon kik és miért maradtak le a fáról?
Oké, vagy törli harzol ezt a beszélgetést, vagy feljelentem az egész faszkalap idióta...-
2017-12-27, 17:29 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általElmeorvosi eset vagy, komám. Egy filmszereplő mögé bújva ilyen fákat rajzolgatni ráérő idődben…
No de nem vitázom...-
2017-12-27, 11:42 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor által...anyád, hülyegyerek....
-
2017-12-27, 10:40 -
-
Válaszolt itt: Mi lett/mi van most Pintér Péterrel?moneymentor által1. Szerintem Pintér köszöni, jól eléldegél azokból a milliókból, amit oktatásból összedobtatok neki. Esetleg néha még nosztalgikus hangulatban...
-
2017-12-27, 06:08 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általÉn is most készülgetek a MIFID2-ös változásokra.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy az online forex-cfd broker cégek hogyan fognak megfelelni...-
2017-12-16, 18:02 -
-
Válaszolt itt: Könyv véleményekmoneymentor általÉn már akkor elolvastam.
Hasonló könyvet bárki tudna írni, akár az általam feldobott témákban is. Kiadó kell hozzá....-
Téma: Tőzsdei könyvek
2017-12-16, 09:55 -
-
Válaszolt itt: Könyv véleményekmoneymentor általErről már vitáztunk 2015-ben.
http://forum.tozsde.hu/tozsdei-koeny...html#post73986
Hasonlóan jó könyv,...-
Téma: Tőzsdei könyvek
2017-12-16, 08:34 -
-
Válaszolt itt: The Journey from $1.000 --> $1.000.000moneymentor általÉrdekes kísérlet, sok sikert hozzá.
Nyitottam is egy demó számlát 1000 usd-vel és elkezdem figyelni (4h-s idősíkon van rá idő, és...-
2017-12-14, 17:30 -
-
Válaszolt itt: Mészáros-papírokmoneymentor általTalán van itt olyan, aki véletlenül látta a Tőzsdecápák című filmet. Ott Gordon Gekko-t azért rács mögé ültették, mert egy cég szakszervezetétől...
-
2017-12-13, 15:16 -
-
Válaszolt itt: Mészáros-papírokmoneymentor által"A kérdés csak az, hogy ez a vételi hullám nem merítette-e ki a bennfentes kereskedelem tényállását. Arról nem tudni, hogy ebben az ügyben...
-
2017-12-12, 15:54 -
-
Válaszolt itt: Mészáros-papírokmoneymentor általEgy picit másnap van. Elvesztettem a fonalat.
Most akkor végülis a longban, vagy shortban van az a nagy potenciál?
...-
2017-12-09, 08:03 -
-
Válaszolt itt: Mészáros-papírokmoneymentor általMielőtt elindulnék egy több ezer fős céges évzáróra, egy gyors válasz: tények helyett ismét gyerekes reakciót kaptam.
De pl....-
2017-12-08, 12:51 -
-
Válaszolt itt: Mészáros-papírokmoneymentor általNagy az arcod, mint mindig. Ha szakmaiságot szeretnél, akkor Harry Potter után ne Butcher Lawrence-t válaszd követendő példának. Esetleg olvasgass...
-
2017-12-08, 05:05 -
-
Válaszolt itt: Mészáros-papírokmoneymentor általIstenem, hova jutottunk… Mészáros papírok… Van benne potenciál…
Egyrészt Mészárost nem tőzsdeguruként kellene...-
2017-12-07, 16:34 -
-
Válaszolt itt: Cryptocurrenciesmoneymentor általIgazad van. Rossz vicc volt.
(De én akkor se veszek Mészárost bitcoinból.)...-
2017-12-03, 16:17 -
-
Válaszolt itt: Cryptocurrenciesmoneymentor általEtikai kérdés. Én nem így gondolom.
(A Mészáros-félék nem példaképek, börtönben a helyük, így a követőik sem grál-lovagok..)...-
2017-12-03, 15:35 -
-
Válaszolt itt: Cryptocurrenciesmoneymentor általNincs itt „teljesítmény”.
Az egyiket a hisztéria hajtja, mint a tulipánhagymáknál, a másikat a maffia (köz)pénz-éhsége....-
2017-12-03, 15:23 -
-
Válaszolt itt: Usi-techmoneymentor általAzon az oldalon több cikk is van. Ellene, mellette.
A spekulánsokat érdekelheti a bitcoin és a többi hasonló, az értékben gondolkodó...-
Téma: Egyéb termékek
2017-12-02, 18:31 -
-
Válaszolt itt: Hazai részvényekmoneymentor általNo azért technikailag ez nem volt ennyire egyértelmű 2016-ban.
Egyébként részvények, részvényalapok ajánlott befektetési...-
2017-11-26, 06:59 -
-
Válaszolt itt: Hazai részvényekmoneymentor általElőzmények fentebb......
-
2017-11-25, 10:19 -
-
moneymentor általa cim ahova firkálsz: Te RSQ3 "gyerek"
Sikeres,vagy nem sikeres trade képek haladóknak,magyarázat nélkül!
...-
2017-11-08, 15:16 -
-
moneymentor általFingod sincs az egészről.
De ma is jó napom volt, s mivel láthatólag tudat alatt elismerésre éhezel (ebben tényleg velem ellentétben),...-
2017-11-07, 17:28 -
-
moneymentor általSzerintem meg neked kellene pénzügyek helyett visszatérni a zenéléshez. Biztos vannak még felétek falusi lakodalmak, ahol keverheted a 3+2 ret...
-
2017-11-07, 15:24 -
-
moneymentor által1. Ügyes gyerek. Biztos a tied?
2. Bár kísértetiesen hasonlít a rajz azokhoz, amiket itt posztolsz. No akkor vagy ő elemez helyetted (magyarul...-
2017-11-07, 14:50 -
-
moneymentor általAmi a hétvége időbeosztását illeti: kinek a pap, kinek a papné, kinek a paplan…
De azért örülök, hogy sok főállású...-
2017-11-06, 16:12 -
-
moneymentor általBocs, nem fogom a mesédet végigolvasni és mindenre tételesen válaszolni.
De kezdtem magam rosszul érezni, hogy a nagy román mesemondó meg...-
2017-11-05, 07:14 -
-
moneymentor általTalán érdemes visszacsatolni, mi történt a héten a GU esetében.
Igazából senkinek sem lett igaza.
Akik esésre számítottak/tunk,...-
2017-11-04, 08:45 -
-
moneymentor általÉn meg úgy látom, te nem tudod elviselni, ha más is pisil a homokozódba.
Megy az ego? Keresse fel pszichológusát, gyógyszerészét…...-
2017-10-29, 17:47 -
-
moneymentor általNem, azt az általad nagyra becsült Halászúr csinálta.
Én magamnak elemzek.
A linkeket/képet pedig érdekességként raktam...-
2017-10-29, 15:44 -
-
moneymentor általRákerestem, mások hogy látják. Íme néhány (egymásnak is ellentmondó) elképzelés:
https://www.actionforex.com/technical-outlook/gbpusd...-
2017-10-29, 14:53 -
-
moneymentor általOké. Ha ez segít, akkor majd szabadidőmben csendben figyelem tovább a nagy román mesemondót, ahogy vizionálja az egyetlen lehetséges jövőt......
-
2017-10-29, 11:31 -
-
moneymentor általEmber, a multi time frame nem azt jelenti, hogy minden idősíkon mást kell látni!
Ugyanazt az árat látom, csak más felbontásban.
...-
2017-10-29, 10:24 -
-
moneymentor általEbből is látszik, hogy a technikai elemzésnem egzakt tudomány. Én azt látom azokkal az eszközökkel, amit használok, te meg nem.
Kinek...-
2017-10-29, 10:01 -
-
moneymentor általGBPUSD
technikailag:
1M – short, csatorna tetejéről fordul, PT akár 0,95 környéke
1W – még long minor trend, de...-
2017-10-29, 07:14 -
-
Válaszolt itt: Concorde Csoportmoneymentor általSzerintem túltárgyaltuk.
Főleg a Concorde topicban.
A technikai elemzésről sem vitáznék egy lelkes kezdővel, aki nem látja még...-
2017-10-26, 16:21 -
-
Válaszolt itt: Concorde Csoportmoneymentor általEzt nem fogom itt bővebben kifejteni ezen a fórumon.
A lényeg: az ügyfelek többsége képtelen önálló döntésre, online tranzakciókra,...-
2017-10-21, 12:15 -
-
Válaszolt itt: Concorde Csoportmoneymentor általSzia!
Valóban, amit „köznyelv” (és equalizer) buy@hold alatt ért, az éppen a hozzá nem értésről tanuskodik. Ez minősíti...-
2017-10-20, 17:09 -
-
Válaszolt itt: Concorde Csoportmoneymentor általNo brainer – by equalizer
Intelligent investor – by Ben Graham & Warren Buffett
Most komolyan: van még olyan, aki...-
2017-10-20, 14:54 -
-
Válaszolt itt: Concorde Csoportmoneymentor általGondoltam, hogy Dávid barátom az elsők közt rákontráz…
Az elmúlt években elég nagy ellenállást tapasztaltam a buy&hold-dal...-
2017-10-15, 06:32 -
-
Válaszolt itt: Concorde Csoportmoneymentor általA Concorde Alapkezelő Befektetési Alapkezelő Zrt. neve HOLD Alapkezelő Befektetési Alapkezelő Zrt.-re változott.
http://hold.hu/
...-
2017-10-14, 15:47 -
-
moneymentor általNem az volt a kérdés, hogy lekereskedtem-e (pl. 1m-en).
Leírtam, mit gondolok GU 1h-n....-
2017-10-11, 16:56 -
-
moneymentor általNem kell kapkodni az esti hírekig. Az eldönti.
Addig oldalazgat két nevezetes mozgóátlag között....-
2017-10-11, 15:17 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általPeter Lynch: Sikerrel a tőzsdén 141. oldal...
-
2017-10-07, 06:30 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általBocs, hogy most válaszolok, de napközben vannak fontosabb dolgaim is. Tehát relaxként:
Hitelességi válság? Blogbejegyzés helyett...-
2017-10-04, 15:00 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általButaság. Na jó, finomítok: szűklátókörűség.
De maradjon meg mindenki a maga hitvilágában....-
2017-10-03, 17:30 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általBocs, de nekem semmit sem mond a Tback nick. Közgazdász professzor, vagy fingjasincsazegészhezdemohuszár?
Tudom, hogy itt eretnekség,...-
2017-10-03, 17:14 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általOké. Akkor rendbe kéne tenni néhány dolgot a fejekben.
1. Miért, a kőműves ingyen épít házat? Miért kellene valakinek ingyen...-
2017-10-03, 15:56 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor által1. Tanácsot adsz? Oktató vagy.
2. Oktató vagy? Mutass számlát.
3. Demo számlát mutatsz? Mutass éleset.
4. Éles...-
2017-10-02, 17:35 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általLehet-e kis számlával?
Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz. - Henry Ford
Mellesleg 160000 Forinttal...-
2017-09-27, 16:56 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekmoneymentor általAbban az időben az OTP belső értéke 5000 körül volt. 6500 még az esés ellenére is drágának tűnt nekem, így nem vettem volna belőle sokat,...
-
2017-09-24, 14:31 -
-
Válaszolt itt: Hírek, elemzések, linkekmoneymentor általTegyük fel, valaki 6500-ért vásárolt a befektetésre szánt tőkéje feléből.
Aztán fundamentális alapon 1500-ön is vett ugyanannyiért, de ekkor...-
2017-09-24, 11:05 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általAzzal, hogy a várakozások szerint emelkedett az ár és technikailag már a vételi jelek is kialakultak (pl. naposon), a fundamentumok alig változtak,...
-
2017-09-14, 15:21 -
-
Válaszolt itt: Van egy kérdésem...!!moneymentor általMásrészről: mi mást tudna adni egy komoly szándékú padavan?
pl. 1 láda barackot? Vagy annak cseppfolyósított változatát? Kell a fenének......-
2017-09-13, 15:04 -
-
Válaszolt itt: Traderek, spekulánsok tőzsdén és OTC-nmoneymentor általSértő és ostoba ez a hozzáállás azok számára is, akik nem a partvonalról, hanem a két csoport metszetéből tényleg hozzátettek valamit ennek...
-
2017-09-10, 07:21 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általNem én találtam ki. Nemzetközileg elfogadott előírás. Szakemberek állították össze (akik vélhetőleg tapasztaltabbak, mint egy elsőbálozó...
-
2017-09-09, 08:58 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általMire gondolsz ebben a jóindulatú megjegyzésben?
Az Acfx-re, amit Clinton egyik barátja, egy montenegrói milliárdos tulajdonolt és magyar...-
2017-09-09, 05:47 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általIgazad is lenne. Nem kellene MIFID, meg személyre szabott tanácsadás, ha mindenki bevállalná a saját hülyeségét és nem mást hibáztatna, ha...
-
2017-09-08, 15:10 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általTalán nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a banki szférában még a komoly vagyonnal (10-100 millió) rendelkező ügyfelek nagy része is túl...
-
2017-09-07, 15:09 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általNekem ez már régen eszembe jutott. Aztán arra jöttem rá, hogy felesleges.
Jobb, ha meg is fizetik a tudást, tapasztalatot, munkát…...
-
2017-08-22, 16:20 -
-
Válaszolt itt: Legyen tiéd a hónap kereskedése!moneymentor általIgaz. Sok sikert hozzá.
És tényleg nem fogok nevezni. Több okból, de főként azért, mert nem szeretném azt erősíteni, hogy csak nagy...-
Téma: Tőzsdejátékok, versenyek
2017-08-20, 08:26 -
-
Válaszolt itt: Legyen tiéd a hónap kereskedése!moneymentor általNéhány gondolat:
- az ötlet nem új, mostanában hírdette a lengyel ***** a „Hónap Trader’-e kampányt
- nem sok értelme...-
2017-08-20, 05:19 -
-
Válaszolt itt: Legyen tiéd a hónap kereskedése!moneymentor általAzta, ez má’ valami, mi? Tetszik. Remek kezdeményezés.
Szóval aki nyer, továbbképezheti Katát?...-
2017-08-18, 17:34 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKöszi. Ez volt a topic célja.
Egy kis adalék a témához: https://kiszamolo.hu/teva-reszvenyek...yari-akcioban/
Nem hozta...-
2017-08-12, 16:05 -
-
Válaszolt itt: Anonymousfxmoneymentor általNem szívta meg, ha kb. 30 pipes stopot választott.
Illetve nyert a shortos is, ha kb. 25 pip profitcélban gondolkodott.
Ezért...-
2017-08-11, 15:41 -
-
Válaszolt itt: Trader's Nightmoneymentor által"Wall Street az egyetlen olyan hely, ahova Rolls Royce-on érkezik az a személy, aki tanácsot jött kérni egy olyan személytől, aki metróval...
-
2017-08-11, 05:19 -
-
Válaszolt itt: Anonymousfxmoneymentor általFrusztrált? Pedig egész jó napom volt tegnap, ma jól ébredtem, kb. egy hétig szabin leszek egy új projekt előtt, így edzek, kereskedek, kirándulok…...
-
2017-08-09, 05:52 -
-
Válaszolt itt: Anonymousfxmoneymentor általKomolyan, szerinted ezt
lehet értelmezni?
Ha veszed a fáradtságot, hogy kommentelsz, képeket osztasz meg, miért nem írsz...-
2017-08-09, 05:42 -
-
Válaszolt itt: Kawase.commoneymentor általVagy más megfogalmazásban te buktad a bónusz moneymentor okosságokat…
De komolyra fordítva: kicsit hezitáltam, mert egyrészt...-
2017-08-08, 16:11 -
-
Válaszolt itt: Kawase.commoneymentor általTegyük fel, hogy jóhiszeműen elfogadjuk, amit a Kawase képviselő a cég értékeiről, megbízhatóságáról mond, és beválasztjuk a bróker-portfólióba…...
-
2017-08-07, 18:22 -
-
Válaszolt itt: Kawase.commoneymentor általEzen lehetne vitázni.
Ha én nem tudom, mi az a vállalati kötvény, utána se nézek és veszek fiktív Quaestort, mert magas kamatot ígérnek,...-
2017-08-07, 11:38 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általKaptál már tanácsokat. De…
7 éve regisztráltál. 2013-ban hasonló témában indítottál topicot. Most szintén. Állítólag...-
2017-08-06, 05:38 -
-
Válaszolt itt: Anonymousfxmoneymentor általDe ha alapból mindenki okos, jól kereskedik, nincs kitől és mit tanulni, akkor tényleg minek is a fórum?
...
-
2017-08-05, 05:08 -
-
Válaszolt itt: Kawase.commoneymentor általNem akarok nagyon belemenni, de kösz, hogy elmagyaráztad.
Nem kifejezetten a Kawase-ről írtam, hogy white label, hanem általánosságban....-
2017-08-04, 07:47 -
-
Válaszolt itt: Kawase.commoneymentor általTulajdonképpen igaz. Ha egy cégnek ismerjük a tulajdonosait, a menedzsmentjét, személyes kapcsolatot ápolunk a salesessel, részt veszünk a képzésein,...
-
2017-08-03, 15:00 -
-
Válaszolt itt: Kawase.commoneymentor általŐszintén? Amikor beleolvastam, arra gondoltam, hogy
- megint egy noname cég, amiben annyi japán sincs, mint egy Marutiban. (Ott legalább a...-
2017-08-02, 17:33 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általAkkor fogadtunk?
Én nem vagyok pszichológus, de eszembe jutott a hozzászólásaidról egyik kedvenc székely viccem:
Jön a szekér,...-
2017-08-02, 13:24 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általÉn nem vagyok Halászúr előfizetője. Gondolkodó emberként nagy tétben merek fogadni veled, hogy nem is leszek.
De te még lehetsz valamelyik...-
2017-08-02, 12:50 -
-
Válaszolt itt: Kis pénzzel a tőzsdénmoneymentor általJaj, ne már… Ennyire uborkaszezon van? Már egy ilyen témán is beindul a vita?
Lehet „első körben” 50 ezerrel elkezdeni...-
2017-08-02, 05:35 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általPontosan ilyen élmények miatt indítottam ezt a topicot.
Régebben én is kísérleteztem stop nélküli kereskedéssel, mint a részvényeknél....-
2017-07-28, 14:38 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKösz, hogy megosztjátok.
De miért nem itt? http://forum.tozsde.hu/devizatozsde/...lott-uegy.html :rolleyes...-
2017-07-28, 14:10 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általAzon gondolkodom, hogy a villanyszerelőknek is van ilyen fasza fóruma?
Biztosan ott is basztatják egymást, megkérdőjelezik a szakmunkás...-
2017-07-26, 09:56 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általEzek szerint eddig te is sikertelen voltál.
No, akkor áruld már el, konkrétan mit tanultál mostanában?...-
2017-07-25, 10:08 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általÁtmentél filozófusba. A kommented és az írásod az átlagos ember bírálja, aztán megoldási javaslatként átalakul Admiralos-Weber Katás-szemináriumos...
-
2017-07-25, 07:54 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általMiért, van weboldalad?
Ha véletlenül arra küldenék ügyfelet, akkor miért ne kérnék?...
-
2017-07-23, 06:18 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általIlyen.
Mutass konkrétan jobbat , kérlek tisztelettel....-
2017-07-23, 04:08 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általNem akarlak cáfolni, csak bemutattam, hogy működik a Graham-Buffett-féle, azaz főként fundamentális alapú RÉSZVÉNYbefektetés. Mert működik....
-
2017-07-23, 04:04 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általNem bántottál meg. De idegesítő, hogy nem látod a fától az erdőt.
Na nézzük mégegyszer, utoljára ezt a swap témát a kedvedért....-
2017-07-22, 17:40 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKedves csodamacska!
Felmerül a kérdés, hogy te egyáltalán értesz valamihez? Tisztában vagy legalább az alapfogalmakkal? Valóban van olyan...-
2017-07-22, 15:43 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általItt a fórumon én is ezt csinálom. De ez nem oktatás, és nem is hatékony.
Ezzel szemben egy részletesen leírt forgatókönyv, egy-egy téma...-
2017-07-22, 06:30 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általC@maro:
Tegnap reggel posztoltál egy kereskedést. Egyetlen traden 10 millió fontos, azaz 3 400 000 000 ft-os pozíció, 27,2 millió ft-os nyereség....-
2017-07-22, 03:02 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általHát feladtad a leckét, hogy mit és hogyan válaszoljak…
Elsőre eszembe jutott néhány ironikus poén, aztán gondoltam, egy az egyben...-
2017-07-21, 01:03 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általTöbb témát dobtál fel, amire érdemes reagálni:
1. Igen, cfd után is kaptam osztalékot. De, mint fentebb írtam, ez a nyereség...-
2017-07-20, 17:15 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általSzia!
Kösz, érdekes. De kicsit depis a cikk.
A befektetői profit 2 forrásból származik: osztalék ás árfolyamnyereség....-
2017-07-20, 13:34 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általMásik brókernél 100+60 ezres tesztszámlán kezdtem, így az ott kereskedett paramétereket hasonlítgatom a +plusz500-assal.
De felőlem mindenki...-
2017-07-20, 09:47 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általNem voltam gép előtt, nem állítottam át az elsődleges célárat, így ma, mikor megugrott az NN, profit taking lett a vége.
Nézzük...-
2017-07-20, 08:28 -
-
Válaszolt itt: Csak az aranyrólmoneymentor általIde illik: https://youtu.be/M-y7NRNxh_E...
-
Téma: Árupiacok
2017-07-19, 17:24 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általPersze, cfd-kről van szó.
Ebben a topicban éppen azt bizonyítottam, hogy kis pénzzel, akár 100e forinttal is érdemes nemzetközi részvény...-
2017-07-18, 16:23 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKösz.
Kompromisszumos megoldás.
A +Plus500-nál sok termék, sok részvény van és költséghatékony. Ez a lényeg.
De pl. a felülete...-
2017-07-17, 11:04 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általMától együttműködök a +Plus500 brókerrel, amely nemzetközi részvények, ETF-k (tőzsdei befektetési alap), árupiaci, forex és egyéb termékek...
-
2017-07-17, 10:35 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor által2025-ig sok víz lefolyik a Szajnán…
De szerintem akkor is lesz áramfogyasztás és áramszolgáltató. Legfeljebb nem a nukleáris energiát,...-
2017-07-12, 16:42 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általA fundamentális alapú kereskedés nem a kapkodásról szól. Ha van okod várni, hát kiülöd, míg újra be nem érik a pozíció…
Egyébként...-
2017-07-12, 16:00 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általEredetileg 2 pozim volt, az egyiket a tőkéhez képest már szép nyereséggel lezártam, a másikat meghagytam. Nekem szépen hozott, nem szidom....
-
2017-07-12, 14:30 -
-
Válaszolt itt: Hazai részvényekmoneymentor általIPO. Túlárazták.
Pozitív, hogy jó cég, nyereséges. De eszközarányos hozam 2% (ilyet az állampapír is tud kvázi kockázat nélkül),...-
2017-07-09, 06:11 -
-
Válaszolt itt: általános chat mindenrőlmoneymentor általIgaz. Falra hányt borsó oda irogatni.
Zalán az én legfaxább forex szakértőm, akit a vicces Kasza Tibi is komolyan elismer (némi apróért cserébe)....-
2017-06-25, 07:52 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általÉn tegnap egy szépségversenyen zsüriztem. Hej, de kemény meló volt.
Szerinted szaktudás kellett hozzá, vagy hogy támogattuk a rendezvényt?...-
2017-06-25, 04:37 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általAzt hiszem, most én adtam neked mattot. Ezek nem érvek. Szubjektív vélemény.
Ilyet én is tudok állítani: szerintem ezen nincs mit...-
2017-06-21, 17:07 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általHonnan tudod, hogy tudja? Közeli barátok lehettek…
De boncolgassuk tovább. Ha tényleg van értékelhető, elismerhető tudás,...-
2017-06-21, 16:49 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általEzt régóta tudom.
De arra még nem jöttem rá, hogy minden másban (vezetés, szervezés, pozitív gondolkodás, marketing, életvitel…)...-
2017-06-21, 16:16 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általRövid válasz:
Jól van. Örülj a pöttyeidnek.
Hosszabb válasz:
Van értelme egyáltalán? Mindegy…...-
2017-06-21, 07:02 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általAz enyém nem…
Capitanonak lett igaza.
(Nem fair a csávó még egy ingyenes gesztusban sem. És az üzletben vajon az?)...-
2017-06-20, 16:07 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általÉn adtam neki.
De ha már feldobta, egyébként ez lenne a legkevesebb mindenki fele, aki itt kommentelt, mert egyedül azért kevés lett volna,...-
2017-06-20, 12:26 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általAzt hittem, inkább Guiness rekordra hajtasz a „fórum legsemmitmondóbb topicja, amelyben bár egy szó sem esik a szakmai dolgokról, de mégis...
-
2017-06-20, 12:15 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKöszönöm a tömeges érdeklődést a fórum egyetlen, működő, igazi tőzsdei topicja iránt.
Igen, már 24 ezer felett van a lebegő nyereség...-
2017-06-20, 08:26 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általIsmeritek a viccet? A pokolban fortyognak több üstben a népcsoportok. Van, ahol tábla van, „kimászni tilos!”, van, ahol drótkerítés,...
-
2017-06-18, 09:16 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor által„Kövessetek! Csak havi 20. Nem! 10 ezer. Fagyipénz.”
Ne mondja senki, hogy ezen a fórumon csak a marketing és egyéb ökörködés...-
2017-06-18, 08:19 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor által
Maradjon. De azé’ durva.
„mammon-isten felkent prófétája” ????
Hát ettől azért néhány materiálisabb...-
2017-06-17, 17:35 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általEz megint szófosás, nem meggyőző (marketing)szakmai tudás, elmélet, tények…
Lehet, hogy mégsem szeretnék olyan cégnél dolgozni,...-
2017-06-17, 13:33 -
-
Nem veszem fel a kesztyűt, nem vágok vissza… Sem Halászúrnak, sem Zalánnak. (Pedig lenne hozzá kedvem.)
Tényleg...-
2017-06-17, 12:51 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általEngem zavar mások szenvedése, ezért próbáltam mindig is védeni másokat a csalóktól, a gyengébbeket a kiszolgáltatottságtól, stb.
...-
2017-06-17, 05:49 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általHát ami jó, az jó.
(No ez véletlenül se az. Nem lehet, hogy csak egy forex-paródia, fórum-görbe tükör?)...
-
2017-06-16, 18:33 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általLogikai bukfenc. Ha „a kisebbség eleve tudja, hogy a többség képtelen”, akkor miért reklámozza, hogy a „piac bármekkora nyereséget...
-
2017-06-15, 14:32 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általHát azért itt már elővettem a számológépet és beszoroztam… 40000 usd egyetlen traden, azaz 12.000.000 Ft.
Nem mondom, hogy elvileg...-
2017-06-15, 13:35 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általMost értem vissza egy wellness-vezetői tréningről, s látom, hogy a fórumon legjobban még mindig Halászúr pörög…
Webinár, napi...-
2017-06-15, 08:55 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általHa te mondod...
Pedig qva egyszerű kérdés ám, hogy konkrétan kitől tanultál… Nincs abban semmi titok, sőt az ember büszke...-
2017-06-10, 13:47 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általMi van Zalán, elgurult a gyógyszered? Vagy a hidegfront hat rád?
Rosszul értetted…
1. Valóban mindenki elismeri, hogy...-
2017-06-10, 12:17 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általÉn 1997-ben voltam tanfolyamon. Aztán arra jöttem rá, hogy nincs új a Nap alatt. Brian Tracy, Napoleon Hill és még egy-két nagy név szinte mindent...
-
2017-06-10, 06:14 -
-
Szóval a sikeres emberek igazán betegek. De a szó jó értelembe betegek, hiszen mániákusan elköteleződtek a céljaik felé.
Lehetne...-
2017-06-09, 11:19 -
-
Válaszolt itt: Politikai setupmoneymentor általSajnos (vagy nem), én nem tudok úgy befektetni, mint Mészáros.
Irigylem, hogy másodpercenként 3000-ft.-ot keres (ez még tőkeáttétellel...-
2017-06-09, 06:48 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általValóban viccet csináltam az egészből, mert úgy tűnt, más nem meri szemben Halászúrral, Zalánnal, no meg az elismert Katával.
De hogy...-
2017-06-06, 13:27 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általNincs humorérzék. Én csak piros gatyós + trendre asszociáltam… De erős volt, elismerem.
Rosszul látod. Mivel még kezdő fórumozó...-
2017-06-04, 05:19 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általHa figyelmesebben olvasol, dícsértem.
De miért te válaszoltál? Neked is bejön ez a stílus?
Tényleg már csak unalomból, poénkodni...-
2017-06-03, 17:38 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általMost esett le...
Most értettem meg: a korábban posztolt piros fürdőgatyó-napszemüveg életérzés túlmutat önmagán.
Egyértelműen...-
2017-06-03, 16:26 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általMiért, csak partnerbrókernél főállásban dolgozóknak van elismerten oktatható tudása? Vagy csak fizetős szignálszolgáltató közvetít hasznos...
-
2017-06-03, 10:29 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általNa ezt meg hogy sakkoztad ki?
Te a szignálos kereskedésedből élsz?
Vagy szerinted ha valaki több év alatt összerak valamit...-
2017-06-03, 08:52 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általBájos, amikor a Poefix topicban az azt támogató sikeres bróker stílust oktat egy szakmabeli kritikusnak.
Ember, a stratégiát nem...-
2017-06-03, 06:30 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általEzzel együtt 4-ből 4, 3,5% profit mellett: http://forum.tozsde.hu/90742-post248.html
Nem kellett hozzá 7-10 szignálszolgáltató fizetett...-
2017-06-02, 17:43 -
-
moneymentor általIlyesmire gondoltam:
(3 nagy emelkedés után hétvégi profitrealizálás)...-
2017-06-02, 15:17 -
-
moneymentor általHello Rewand!
Írni akartam, hogy USDCAD H1-en, a te stratégiád alapján lecsorgás kezdődik. Jól látom?...-
2017-06-02, 14:37 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általKösz az érdeklődést, jó. Reggel futottam egy picit, aztán indultam vidékre. Egyik városban reggeliztem, majd mentem tovább. Muszály volt 18...
-
2017-06-02, 14:26 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általOké, tudjuk be, hogy péntek van, ezért nem tudsz 2-3 összetett mondatot egyszerre felfogni és a köztük lévő kapcsolatot értelmezni. Ne vedd...
-
2017-06-02, 14:06 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általÁltalános megfogalmazások, féligazságok.
Amúgy persze, hogy volt forex 2001 előtt. Soros is kaszált rajta, sőt anno Kosztolany is. Ha...-
2017-06-02, 12:47 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általRendben.
Neked mindig az a legjobb, amit éppen csinálsz, amihez érdeked fűződik.
Kata jó csaj, nőként természetesen nem is illő...-
2017-06-02, 09:06 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általBiztosan.
Mert 2006-tól 2008-ig több ezer kötést, SAJÁT anyagot lehet összedobni, megélni belőle, sőt már oktatni is. Vagy közben karriert...-
2017-06-02, 08:45 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általNem számít.
10 éve kereskedem élesben forex-szel, 20+ részvényekkel, és egyéb termékekkel. Hobbiból igyekszem tapasztalatokat átadni,...-
2017-06-02, 07:00 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általOoops, ezt én kértem a 660-as kommentben. "Halászúr ezt is megoldotta." Bocsi mindenkitől.
...
-
2017-05-30, 16:17 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általNo, azért nem mindenki.
Én épp most gondolkodom, hogy CSAKAZÉRTIS bevállaljak-e egy konkurens brókercéget reklámozni, INGYENES SZIGNÁL-...-
2017-05-30, 16:02 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általMielőtt válaszolok neked, jól értettem, hogy most meg HalászÚr Poefix szignálja topicban az ő oldalán markecingelsz?
...
-
2017-05-30, 15:27 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általÉn meg úgy látom, hogy a bányászbéka segge alatt van az a bizonyos szint, amit ti még megértetek és képviseltek.
Ja, új, ingyenes...-
2017-05-30, 13:50 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általÚgy látom, nem velem bratyizol.
Lassan csak összeáll a HakapesziMakki dream team a manipuláció nagymestereiből.
2006-ban kezdte, 2008-ban...-
2017-05-30, 13:24 -
-
Válaszolt itt: Melyik brókercéget érdemes választani?moneymentor általKomoly kérdés: van-e tapasztalat, vélemény az https://www.fxoro.com/ -ról?
-
2017-05-29, 16:29 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általInkább a spanyolviasz lett feltalálva…
Node mi köze ezeknek a képeknek a forexhez?
Az egyiken egy múltévi last minute...-
2017-05-29, 16:25 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általZalán: Félreértetted, nincs itt feszkó. Gerillamarketing egy kis humorral, pro-kontra. (Mint nálad, mikor Kasza Tibi nyomja a fizetett zöldséget.)...
-
2017-05-29, 05:15 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általPersze... nem érted. Ha kontraszt, akkor nem mennyiségről, hanem MINŐSÉGről van szó !! Lehet, hogy furcsa, szokatlan, de én így pozíciónálok....
-
2017-05-28, 17:23 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általTe nem a zsüri lennél, hanem a legesélyesebb versenyző az amatőr kategóriában, akit valamiért még nem zártak ki…
Én csak...-
2017-05-28, 16:24 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általMi van, ehhez már nem kellene számlakimutatás?
Na ez az igazán piti, nem az ingyenweboldal.
(egyébként, ha a csávó tényleg...-
2017-05-28, 16:05 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általMivel egész nap főállásban pénzügyekkel foglalkozom, ezért hobbiszinten megosztok értelmes dolgokat a hobbiszinten szerkesztett weboldalamon....
-
2017-05-28, 15:33 -
-
Mi van????
Csak egy betegesen frusztrált ember szarkavarása, amit írsz. Igazán kihagyhattál volna.
Talán...-
2017-05-28, 11:48 -
-
Válaszolt itt: moneymentormoneymentor általHalászúr tovább nyomja a képregényeit.
Ezen kívül mit is tesz, aminek értéke van és megér 12 oldalon 599 hozzászólást, 18466...-
2017-05-23, 16:17 -
-
Válaszolt itt: moneymentormoneymentor általNa jó… Olyan magasságokba emelkedett a fórum a maga arctalan, névtelen, szakmaiatlan, személyeskedő, marketinges, szófosó módján, hogy...
-
2017-05-11, 14:09 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általNo para, lassan, de biztosan haladsz a kitiltás fele...
Téged fejre ejtett anyád kiskorodban? Amit mutatsz, az nem önbizalom,...-
2017-05-09, 07:35 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általElengedtem volna…
Mert más mikor az okos hülyéskedik, mint amikor a hülye okoskodik.
De úgy látszik, az arc és a tudás nálad...-
2017-05-09, 07:08 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általDobtam egy hátast az OMG TV-s Múviktól. A „Kicsi és hideg” különösen kedvencem lett a statiszták miatt.
Úgy tűnik, hogy...-
2017-05-07, 13:12 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEz tényleg jó hír.
Elhiszem neked és a baráti körödnek is, hogy ebből éltek. Még számlakimutatást se kérnék.
De ez a topic...-
2017-05-07, 06:03 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általSzerényem megjegyzem, hogy ebben sincs igazad (néhány éve újságíró versenyecskét nyertem, és értek valamit a pénzügyekhez is.)
Szóval...-
2017-05-07, 05:47 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általTovábbra sem láttam még olyan embert, aki bizonyíthatóan tradelésből él. (És a fórumozók között sem tudnék ezzel senkit megalapozottan gyanúsítani.)...
-
2017-05-06, 06:01 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általTeljesen igazad van.
Végülis te csak csináltál egy reklámriportot, csak szakmai kontroll nélkül helyet adtál neki, csak személyiségi...-
2017-05-06, 05:38 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általAzt hittem, hogy a tradercentrum.hu nevű oktatócsapatot fogod ajánlani…
Egyébként én globálisan elismert, nagy szolgáltatókra...-
2017-05-04, 17:03 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általMiközben egy másik topicban eldurvul a szignál vita, azt gondolom, általánosságban megérne vele foglalkozni egy-két kérdés erejéig.
...-
2017-05-04, 14:31 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általNincs baj a szövegértéssel.
- Mészáros mostanában sok pénzt keresett a tőzsdén is.
- Ezek szerint te forex szignálok használatával...-
2017-04-30, 11:36 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általIlyen alapon akkor valószínűleg ettől a csávótól kellene tanulnunk.
De valahogy nem példaképnek érzem, csak egy börtön előtt álló...-
2017-04-30, 11:14 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általEz tiszteletben tartható, mert mindenkinek lehet saját véleménye, piaci látásmódja.
Viszont a többivel akár mondatonként is lehetne vitatkozni....-
2017-04-30, 06:43 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általValóban kissé provokatív volt a kérdés. Az illusztráció kapcsán jutott eszembe, amit viszont most már nem látok a topicban.
Szakmai...-
2017-04-28, 16:49 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általLehet, hogy neked még a szentkép helyett is tükör van a szobád falán? No mindegy.
Zoli nem nagy haverom, de a FB képekkel max arra próbált...-
2017-04-28, 10:40 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általJó a műsor.
Engem legfeljebb annyi érdekelne a témában, hogy
- melyik az a 7 signálszolgáltató
- Halászúr hány...-
2017-04-26, 13:54 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általGondolom ezt nekem címezted, ezért válaszolok.
Az idézetet jónak tartom.
De Halászúr és David nagyjából egy kategória a szememben,...-
2017-04-26, 07:29 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általHopp, azért ne gerjedj rá nagyon saját ötletedre…
Volt itt már versenyezzünk, tegyük ki előre, mutassuk meg, tanítsuk meg, osszuk...-
2017-04-26, 07:03 -
-
Válaszolt itt: HalászÚr Poefix szignálmoneymentor általAmíg nem olvastam Halászúrról a fórumon, azt se tudtam, hogy létezik. A negatív reklám is reklám. Kár vele foglalkozni.
De ez a...-
2017-04-25, 09:18 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNaná, hogy érdekes. Írj róla többet (cég, szerződés típusa, platform, termékek, tőkeáttétel, feltételek, elvárások…)
...-
2017-04-23, 17:33 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általIgaz, lehet áthallás. De ilyeneket is mondott:
Ne fektess le önkorlátozó szabályokat.
Ne ragadj le egyetlen stílusnál.
A...-
2017-04-23, 10:20 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNem vagyok Mauro fan, de azért erre még érdemes lenne rákeresni, hátha valahol könnyen letölthető:
https://www.coursehero.com/file/18229801/St...-
2017-04-23, 09:13 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általKockás:
Bánhatja, aki nem nézte meg eddig a youtube-on a Mauro tanfolyamot, mert szerzői jogsértés miatt leszedték. (Persze azon se csodálkoznék,...-
2017-04-23, 06:21 -
-
Válaszolt itt: moneymentormoneymentor általÚjra megnyitom a weboldalam blogját, mert elindítok mindenkinek egy „Mindennapi pénzügyek” rovatot is érdekes és hasznos témákban....
-
2017-04-22, 14:29 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általOké, akkor menjetek azokba a kezdő topicokba....
-
2017-04-20, 14:45 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEgy kép többet ér ezer szónál…
Én forex témában legtöbbet képekből és hozzájuk csatolt magyarázatokból tanultam.
...-
2017-04-20, 05:30 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általKezdő- aki most ismerkedik az alapfogalmakkal, legfeljebb demón próbálgatja az alapstratégiákat.
Haladó – van már egy piaci látásmódja,...-
2017-04-18, 05:54 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általSzerintem mindenki átesik ezen a fázison: van már stratégiája, de még nem igazán sikeres. Olvasgat, tanul, nyit új dolgok fele, beépíti abba,...
-
2017-04-17, 12:03 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általFene tudja, melyik az ésszerűbb és logikusabb. Hit kérdése…
Szerinted ez a magyarázat.
Mauro szerint a manipuláció.
...-
2017-04-17, 12:01 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általPedig megígérted, hogy posztolsz kötés előtt… Tanulságos lenne.
Mauro azért érdekes, mert csinált egy komplex stratégiát....-
2017-04-17, 11:05 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNa jól van. Ha csak a gúnyos hitvita megy (Tback, Forexklub), felesleges a fórumban írogatni.
Milyen mértékegység a %? Pénzügyben általánosan...-
2017-03-29, 04:47 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általÉrtelmes párbeszéd alakult ki a végére. Tetszik Zoli ábrája is.
De szerintem soha nem fogunk egyformán gondolkodni és kereskedni. Nem...-
2017-03-28, 16:16 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általKösz, mester.
Bírom ezt a felsőbbrendű dumát. Olyan jedis. Még az lehet, hogy maga Yoda ül a Tback nick mögött, hogy oszthassa azt észt...-
2017-03-27, 14:56 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdei folyamatok (pl: stratégiák) automatizálása.moneymentor által"Jól teljesítő stratégiákat" könnyű szerrel meg lehet találni, könyvekben internetes portálokon? Oximoron.
De mindegy is....-
2017-03-27, 11:37 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általJa, lehet, hogy ezért nem is próbáltátok meg?
Egyébként ti, akik utólag csak klassz képeket nyomtok fel, hogy csináljátok? Két számla,...-
2017-03-27, 11:15 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általHát igen, ezért nehéz előre jelezni. Főleg m1-re.
Kb. 0827 és 0880 közé tenném azt a sávot, ahol most mozog az ár. A tetejét még nem...-
2017-03-27, 10:32 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdei folyamatok (pl: stratégiák) automatizálása.moneymentor általÉrdekes ez a Megalith. Üti, vágja aki kereskedik és tapasztalatokat adna át, de aki csak programozást oktat jópénzért, azt kivételesen komoly...
-
2017-03-27, 06:10 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdei folyamatok (pl: stratégiák) automatizálása.moneymentor általNem ez van a weboldalon.
Ezért lettem volna kíváncsi az „ismert, jól teljesítő”, „pozitívan teljesítő” stratégiára,...-
2017-03-26, 09:05 -
-
Válaszolt itt: Tőzsdei folyamatok (pl: stratégiák) automatizálása.moneymentor általBack to the future… No de nem viccelődni akarok.
Bevallom, szkeptikus vagyok. Szerintem akkor érdemes programozni, ha van olyan...-
2017-03-26, 08:42 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általErről beszéltem itt: http://forum.tozsde.hu/88245-post1317.html...
-
2017-03-25, 06:32 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általSzerinted a szint a fontos, trendvonalak és minden más kuka. Jól van, hitvitába ne menjünk bele.
(Mondjuk ezzel sokan nem fognak egyetérteni,...-
2017-03-25, 06:22 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNem teszem meg ebben a közegben. Több jel kombinációját figyelem szignálként, de nem publikus mit, milyen beállítással.
De mondok...-
2017-03-24, 17:45 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általAzzal nincs baj, ha "belekotyogsz."
Azzal igen, ha azt hiszed, hogy csak ez a két szélsőség van, közte pedig elképzelhetetlen,...-
2017-03-24, 17:33 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNyugi, nem néztem be.
A szignal abban a pillanatban jó volt. Csak közben volt legalább 6 pozitív EUR hír délelőtt.
De...-
2017-03-24, 17:09 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általMiért, nem jött be?
Mikor reggel a csípát dörzsölted ki a szemedből, cirka 25 pippel lentebb volt az ár....
-
2017-03-24, 16:46 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNekem most h4 egyértelműen longos signalt ad.
1,0830 a következő ellenállás, addig felpattanhat.
Több tanulsága van a dolognak...-
2017-03-24, 15:52 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általHa tovább emelkedne, a következő 4 órás gyertyában már longos jelet kapnék.
Gondoltam erre most többen buy signált publikálnak…...-
2017-03-24, 13:03 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEURUSD
Tudom, összeesküvés elmélet. De ilyenkor lenn-fenn kilóg a lóláb, nem?...-
2017-03-24, 12:43 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNe bántsuk őket. Akarják, legközelebb publikálják a signált.
(Csak hát zavaró néha az árfolyamok trend-dinamikája és a pszichó…)...-
2017-03-24, 05:26 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általLegfeljebb megint mi leszünk az ügyeletes főhülyék, ha véletlenül lesz még egy erőtlen emelkedés. Bár én most kaptam egy újabb megerősítő...
-
2017-03-23, 17:14 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNem baj. Nincs azzal gond, ha többen is ugyanazt gondoljuk.
No meg nem lesz itt nagy tolongás.
Engem úgyse befolyásol más elemzése....-
2017-03-23, 15:51 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általKi nem hagynám, hogy végre profi tradereket lássak munka közben.
Első tippem: EURUSD short
Még nem tökéletes a technikai...-
2017-03-23, 15:35 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor által
Bocsánat.
Oké, akkor Rewandtól függetlenül hírdessük meg ezt a Capitano-féle játékot.
6 alappár : EURUSD,...-
2017-03-23, 15:10 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNyugi, provokálnak. Saját játékszabályaikat akarják rád erőltetni. Ezt értik csak meg.
Egy biztos: én korábban nem hallottam Mauroról,...-
2017-03-23, 14:27 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általAgyam eldobom ettől a fellengzős, nagymellényű dumától. Mintha lenne olyan ember a világon (persze „ForexKlub óránként 10 ezerért mentoráló...
-
2017-03-23, 08:26 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEz jó kép. Mindenki valamilyen hasonlót követ, aki stratégiát épít/működtet.
Csak más a súlya/értelmezése, ha egy egyszerű fórumozó...-
2017-03-23, 06:41 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNem kell magyarázkodni.
Amikor Rewand 20+%-ot csinált egy nap, elmaradt a tűzijáték.
Most viszont úgyis minden érvnél hangosabb...-
2017-03-22, 17:24 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általTalán jelentkezni akartál Megalith mellé oktatónak?
(Amúgy sejtem mire gondolsz, de kösz, nem élnék vele. Én is fejlődni szeretnék....-
2017-03-22, 15:47 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általAlap. Van még mit tanulnod.
Talán keress egy oktatót.
Ja, számlatörténettel....-
2017-03-22, 15:24 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általTegnap CAD hírek az emelkedést támogatták (volna). És mint látható volt, technikailag sem volt nehéz belelátni fordulós helyzetet (fej-váll,...
-
2017-03-22, 14:57 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEzt azért mond el Kostolanynak, Buffettnek, Sorosnak és a többi pancsernek is…
...
-
2017-03-22, 14:47 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általÉn azt gondolom, hogy pontosan ugyanannyi érvet és iskolapéldát lehetne találni a trendkövetés mellett, mint ellene.
Végülis azt kell...-
2017-03-22, 14:35 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általSzuper vagy. Akkor ezt meg kell ünnepelni…
Előre nem láttunk más képet, utólag okosabbak lettünk, kitárgyaltuk. Na jó munkát...-
2017-03-22, 06:24 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEz nehéz kérdés.
Most UTÓLAG láthatóan nem jött be a longos elképzelés a CADJPY-en, kár lett volna bennragadni éjszakára. (Hej, ha...-
2017-03-22, 04:56 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általKistoppolódtam. Figyelgetnem kell még ezt a formációt alacsonyabb idősíkon.
...
-
2017-03-21, 16:55 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általNe igyunk előre a medve bőrére…
D1 támaszt alá ment,
H4-n ez stop huntingnak is betudható és vannak esés gyengülésére...-
2017-03-21, 16:10 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általCADJPY m1
Ezt most saját stratégiám szerint is longolnám....-
2017-03-21, 15:22 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általÉs te nem szedtél pénzt a Tradersnightokon? Pedig csak a reflektorfény vonzott, no meg ötleteket akartál lenyúlni az ott megjelent oktatóktól....
-
2017-03-20, 16:48 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általMindenki, aki tudást ad át, az oktat. Érted, b+?
(Bár az ilyen Megalith-félék miatt, ingyen ez már csak mazochistáknak ajánlott.)...-
2017-03-20, 15:36 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor által1. az már paranoia, amikor mindenkiről azt hisszük, hogy meg akar téveszteni.
2. akinek a megtévesztés az érdeke, az (most már) nem a fórumon...-
2017-03-20, 12:34 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általLáthatólag haladó traderek próbálnak itt tapasztalatot megosztani, nem pedig százezrekért oktató, vagy brókerek által sztárolt guruk.
...-
2017-03-20, 09:21 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általTechnikailag sokan használnak vízszintes, ferde vonalakat, görbéket, mozgóátlagokat, Fibo-t, Pivotot, kerek számokat, stb – s ahol ezeket,...
-
2017-03-19, 06:20 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általAkárki láthatja, hogy tettem már fel elég képet, elemzést előre jelezve: forex, részvény, IPO, arany, áru témákban is, ha jól emlékszem…...
-
2017-03-18, 14:33 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEgy fórumon akárki akármit mondhat, de egy moneymentor próbáljon szakszerű maradni.
Nem hiszem, hogy haszontalan az összehasonlítgatás,...-
2017-03-18, 12:33 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általÉrdekes fordulatot vett a topic, hála Rewandnak.
Mégis van új a nap alatt? Legalábbis biztosan hiánypótló ez az árak több napos...-
2017-03-18, 06:53 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEz a két kép is sokat segíthet:...
-
2017-03-16, 14:27 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általTalálható néhány videó a „market maker method”-hoz a youtube-on, köztük az eredeti tanfolyami anyag is. pl.
https://youtu.be/Nl0xGrxgz...-
2017-03-12, 08:26 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általRányitottam én is, mert bízok a fundamentumokban.
De azért rakok a számlára egy 50 ezres vésztartalékot, ha valami krach történne....-
2017-03-10, 08:00 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általÚgy látom, eddig egy-egy.
Én igazából még nem tudom.
Pánikol a Piac, de ekkor érdemes venni.
Engem is zavar az...-
2017-03-09, 17:44 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általIgen. Bár ez tőzsdefórum, de gyanítom, kevesen mélyedtek bele a nemzetközi piacokon részvénybefektetésbe. Ez egy „esettanulmány”,...
-
2017-03-09, 15:17 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általKösz, hogy megosztottátok ezt az anyagot.
Mindenki a saját látásmódja alapján kereskedik. Miért ne lehetne ez is ugyanolyan jó, mint más...-
2017-03-08, 16:14 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általDurván bezuhant az EDF. Szokott ilyen lenni pl. osztalékfizetésnél. Értesítettek is, hogy 3500 Ft-ot elkönyveltek a számlán (korábban ez kérdés...
-
2017-03-08, 16:08 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általAzt nem mondom, hogy shortolnám (mert ennél sokkal durvább számok is vannak az amerikai piacon), csak már/még nem elég vonzó, hogy vegyek és...
-
2017-03-05, 13:32 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKösz. Én is erre gondoltam. Ordinary 0.01*price.
A MTCH-t nem merném stop nélkül bevállalni.
8,35 PB, 25,3 PE, Beta nem ismert…...-
2017-03-05, 12:47 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általMivel már pluszban voltam, vettem 200 Debenhams DEB.UK cfd-t is.
Nem igazán hallottam még erről a cégről, pedig 1778 óta működik,...-
2017-03-05, 08:48 -
-
Válaszolt itt: Admiral Markets UKmoneymentor általIgaz…
Félre a tudással, évtizedes tapasztalatokkal, empátiával, segítőkészséggel. Jöjjenek a robotok a bankokban is. Miért ne?...-
2017-03-04, 07:10 -
-
Válaszolt itt: Invest and Trademoneymentor általLetöltöttem, megnéztem a mobil alkalmazást.
Hááát, biztos öregszem, de nem látom benne azt a használati értéket, amit a google-ban,...-
2017-03-03, 06:46 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általA képen a portfólió mai állapota.
Vettem közben egy kis NN biztosítót. Kicsit költséges, kicsit drága, de van benne potenciál....-
2017-03-01, 14:31 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általIlyesmiről írtam korábban (2. pont):
http://forum.tozsde.hu/85584-post287.html...-
2017-03-01, 12:30 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általSuper. Ugyanitt matematika korrepetálást is vállalnak.
Végülis, sokféle trader megfordult már a Trader’s Nighton. Hátha egy tisztán...-
2017-02-20, 14:39 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általSemennyire. Erről a legtöbb esetben nincs infóm.
De úgy gondolom, hogy mára az ún. „Társadalom- és Környezettudatos Befektetések...-
2017-02-20, 14:35 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általDe térjünk vissza az eredeti témához.
Nekem továbbra is meggyőződésem, hogy van összefüggés a fundamentumok változása és az ár hosszabb...-
2017-02-19, 09:08 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEgy biztos: Halászúr nem a haladó kategória. Vagy istenkirály, vagy orvosi eset.
Egyébként a kommentelőknek volt-e mostanában tanulságos,...-
2017-02-19, 06:09 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKösz, szerintem sokakat érdekelhetnek ilyen ötletek. Érdemes leelemezni, tanulni belőle,vagy egyiket másikat bekötni…
Transoceant,...-
2017-02-17, 12:05 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általKösz, volt már pluszban is.
A Piac mindig később reagál, így türelmesen várok. Az EDF még bizonytalankodik, de a Cofa beindulni látszik....-
2017-02-16, 14:25 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általNem akarok beleokoskodni, mert ezzel nem kereskedtem (bár nem is rossz lehetőség).
Warren Buffett azt mondja, hogy addig nem száll...-
2017-02-16, 06:56 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általSok érdekességet írtatok, mióta nem fórumoztam.
fxtrader55:
Igen, a cfd nem jelent részvényesi jogot, de attól még lehet...-
2017-02-09, 13:46 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általKár szétoffolni a topicot.
Ha ez nem Rewand saját stratégiája, ingyen is megoszthatná a forrást.
Aki viszont mentorálást akar...-
2017-02-06, 17:26 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általEzzel még nem sikerült eltántorítani…
De komolyra fordítva, sok kérdést felvetettél, amit érdemes átgondolni.
Azt hiszem...-
2017-02-06, 06:05 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általAMD? Ez a Advanced Micro Devices, Inc. a Nasdaqon? Miért ajánlanád?
Ha jól látom veszteséges, ezért osztalékot nem fizet, 26-szorosan túlértékelt,...-
2017-02-05, 16:45 -
-
Válaszolt itt: Részvénybefektetés haladóknak: verjük meg a Piacot!moneymentor általmoneymentor portfólió
Saját projektként nyitottam csak erre a célra egy éles számlát.
Jelenleg 100.000 forint van...-
2017-02-04, 17:46 -
-
moneymentor általNéhány éve elindult az OTP Fundman befektetési alap. Leginkább fundamentális alapon válogatnak a fiatal alapkezelők a nemzetközi részvényekből....
-
2017-02-04, 17:18 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általEgyébként mi a probléma azzal, ha valaki nem egy 0,14 lotos pozit nyit és stoppolódik ki, hanem 14-szer lép pozícióba 0,01 lottal, ha megfelelő...
-
2017-02-03, 09:49 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általSzerintem jó irányba haladt a beszélgetés.
A kritikusoknak meg kellene tanulni értelmezni az esettanulmányokat és olvasni a sorok között....-
2017-02-03, 05:40 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általValóban, beszakadt az EURJPY.
De őszintén, emelkedhetett volna még (ABCD vége 123,55 fölött), és a hírek sem támasztják ezt alá....-
2017-01-30, 14:24 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általHát igen. Rossz a kérdés, kimerült a topic.
Fussunk neki még egyszer. Hátha jön válasz is.
Egy mániás-depressziós Piacon mindig...-
2017-01-29, 10:09 -
-
Válaszolt itt: Forex haladóknak: holtpont vagy halott ügy?moneymentor általOké, várunk vissza 2022-ben.
(Addig kitaláljuk, milyen konkrétan a manipulációs alakzat és manipulációs gyertya a Te elképzelésed szerint,...