Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Mire jó a mikrolottal baxxakodás? Pénzed nem lesz belőle, az időt viszont ugyanúgy elviszi, mintha nagyban tolnád. Egyáltalán szeretnél kockas nagy pénzekkel...
Meglepő számomra, de nem találtam ilyen topikot a fórumon. Ide jöhet minden, ami átverés. Ma feldobott a youtube egy videót( https://www.youtube.com/...
Vacendakkockas ez a vizszintes vs. ferde vs. hullam vs. funda vs. paranoja vs. manipulacio alapu piacnezetrol kialakult diskucio kicsit erre emlekeztet:...
Nem nem kockas ez az elQras sokkal vilagiabb mint amit Te lattal bele... talan nagykepuseg(nek tunhet), de teljes alazattal mondom, hogy keves olyan...
Amugy az az USDCAD pozi screenshot nem csak a sikert abrazolja, a legutobbi trade szemelyeben, hanem az elkurast is egyben pont azt a fajtat amelyet...
Átértékeltem a helyzetet.
Ez a fórum kicsiben olyan, mint a hanyatló magyar társadalom. A tudást, tapasztalatot nem tiszteli, egy tömegpszichológiai...
Nezd Rewand a kovetkezokeppen latom az USDCAD lehetseges kimenteleit (mivel zartam a shortot es a struktura szep longra, ezert tervezem a lehetseges belepoket...
Fent csak az 1.55 van. Ha ez a párod, akkor inkább maradj shortban, jó volt az eredeti gondolat, csak az a frénya ár nem hajlandó az egyenes vonalak...
a C hullam (amikor csak 3 hullam van a korrekcioban) vagy az Y hullam (amikor 5 hullam van a korrekcioban) az en olvasatomban egy korrektiv struktura...
Na, itt a fentebb ígért kép, M1, de ugyanaz a logika, mint a nagyobb TF-es chartokon. Viszont: a részleteket már nem látjuk, mert azok a tick charton...
Egyetertek Rewand , a multiTF analizis egy nagyon fontos elemensse a sikeres kereskedesnek, anelkul elkepzelhetetlen az en nezetemben is... fontos nekem...
rpr az, hogy a MACD-n eszreveheto divergencia nem mindig a fordulo elofeltetele vagy, hogy annak hianya nem mindig a folytatas elofeltetele, az igy van......
Na, posztoltam a masik helyen, irogattam, hogy biztos hagyod lemenni az egyes szintig, de itt megleptel. Betolom en is a chartomat, mert mast latok, csak...
Misi, mindennel lehet vitazni, es teljesen vilagos, hogy olyan nincs, hogy az arfolyamot elore tudjuk, foleg hosszutavon. Ezt lathattuk tolem is, equ-tol...
Amugy az az USDCAD pozi screenshot nem csak a sikert abrazolja, a legutobbi trade szemelyeben, hanem az elkurast is egyben pont azt a fajtat amelyet...
Nem nem, nem kell ebbol a trade-bol es a platformon amin kotottem rossz kovetkezteteseket levonni... ez nem ugyanaz a szitu mint amit tervezek a jovore......
Rewand inkabb itt valaszolok, hogy maradjon meg didaktikai jelleggel a dolog... eloszor is, ime az USDCAD short-om (a tegnap lottem a screenshot-ot,...
Equ, van egy kérdésem. Tegnap azt mondtad, hogy long struktúrát látsz. Mégis shortban vagy és hagynád lemenni tegnaptól kb 150 pipet. Amit behúztál,...
eeees megvan a jovo heti vicc is... moneymentor-Misi es alfa-Miska, egy rivaldafeny-bejelentest kovetoen, elhuz egy honapra, hogy kipihenje agymeneseit...
en azert remelem, hogy, a strukturai latasom ellenere ami longot mond, megis beesik egy csoda folytan, az ej leple alatt... mert ha nem, akkor zarnom...
ez a baj Misi, hogy szerinted mindent (is) megosztottal, de mindenki mas szerint itt az a minden tul keves, ha nem zero (0)... vagyis ha szerinted ennyi...
rpr a divergenciat regular flat-ek eseteben nezem, azt is inkabb informativ jelleggel mintsem, hogy donteseket alapozzak ra, hogy meg tudjam allapitani,...
600 evre visszavezetheto MAGYAR csaladfaval a hatam mogott nekem is cseppet furcsa a Misi romanozasa, de na... ha igy latja helyesnek, ki vagyok en, hogy...
equalizer en figyelem a diveket, de attol, hogy vmelyik impen div rajzolodik, en nem vettem eszre, hogy nagyon megerositene, hogy nagy beeses varhato...
ha' de mar meg se haragudj Alfa-Miska, de az amit a tegnap Rewand idot nem sajnalva rad forditott, annak vegtelenszer tobb didaktikai erteke van mint...
Rewand a Te megkozeliteseid sem teljesen helyenvaloak, az en szempontombol, de legalabb realisak, a Misieihez viszonyitva, amibol kitunik, hogy Te legalabb...
Szerintem nem vilagos neked meg igy sem... nem akarok oktatni, nem is fogok, ugyhogy nem vagy a konkurrenciam... nem is lehetnel, nincs meg a tudasod,...
Bocsi kockas, hogy megint a Te topicodba irok, de tanito jellegu lesz, igerem... kicsit elemezzuk ki egy meg nem nevezett AlfaHim kereskedeset objektiv...
Hogyan is lehetne mas a tomeg, mint irracionalis, ha az osszes racionalitas benned halmozodott fel... valaki ki kell egyenlitse a merleget ebben is......
Igen Misi, mert ha kizarnanak miden beteg, tiszteletlen hulyegyereket, te mar nem lennel itt... egyszeruen nem akar bemenni a fejedbe, hogy az X diplomad...
rpr, miért gondolod, hogy rajtad már semmi nem segít? neked is felajánlok egy ingyenest, csak annyi a kérésem, hogy amit kapsz, azt tartsd meg magadnak,...
egyebkent eq amit csinaltal a forumodon az jo volt, azt folytathatnad, vegere mar eleg sokan be is csatlakoztak
Es megoszthatnal egy kulissza titkot...
De gyere, felemelem egy kicsit a mercet az oktatosdiban is... regota fogalmazodik mar bennem az otlet, hogy szervezzek egy kb. 2 hetes intenziv kereskedesi...
Te Misi, arra kerted a piacot, hogy arazza be neked a pdf-edet... na most mar el lehet azon vitatkozni, hogy en vagyok-e a piac vagy sem, de mas ajanlat...
A legjobb, ha ezt nem is akarjuk megoldani A volument meg fx-ben nem is latjuk. Ha az arfolyam nagy resze szuksegszeruseg miatt mozog, akkor meglehetosen...
Szepen, strukturaltan halad elore az arfolyam... az en latasom szerint is szepen kereskedheto, az elso kepeden peldaul a korrektiv struktura utani elso...
Teljesen korrekt. Misi, kapnal egy velemenyt! En is felajanlottam equalizernek egy ingyen hozzaferest, pedig nem tudtam, hogy nem kell majd neki Mit...
Nem ertem mire erted az ellentmondsokat... a piaci tranzakciok tulnyomo reszet a gazdasagi szereplok (kormanyok, multik stb.) pillanatnyi devizaszukseglete...
Mint mondtam, Misit a szemelyisege gatolja meg abban, hogy sikert erjen el az eletben... ez amolyan karma tipusu sors, egyszeruen ez az amit bevonz......
Ez egy descriptive leírás, persze, hogy ott van a legtöbb tranzakció, és persze, hogy van légüres tér, ahova az ár végül elmozdul. Az összefüggéseket...
Eq: en most nem errol beszeltem. Arrol beszeltem csak amit te is elmondtal eliottal kapcsolatban... de mind1, ugy ertve szerintem is lenyegtelen csak...
Roviden: akkumulacio akkor van amikor tranzakciok sokasaga megy vegbe... arfolyamelmozdulas akkor van, amikor legures ter keletkezik, vagyis amikor a...
Persze, de nem csak retail traderek vesznek fel pozíciókat. Azt soha nem állítottam, hogy a retail traderek bőrére mozog az árfolyam. Ha a gazdasági...
Az azert megvan, nem, hogy az arfolyamot mozgato tranzakciok tomkelege (>80%-a) a szukseg szulte deviza adas-vetel? Vagyis olyan gazdasagi szereplok...
equalizer nekem ugyanez a problemam az anil fele cuccal is, barmikor tortenhet barhogy, utolag meg lehet magyarazni mindent, megvannak ra az alakzatok...
SH Accumulation az Stop Hunting Accumulation akar lenni? Nem tudom eldonteni, hogy az USA vagy Svajc akrja-e levadaszni a lot fragment pozijaitokat......
Biztos vagyok benne, hogy elaraszt a privat uzenetek sokasaga a temaval kapcsolatban... ha jo dolgot raktal ossze, oszd meg, hogy eldonthessuk... a penzt...
komolyan mondom, hogy ha az utam elejen lennek es keresnem, hogy merre az arra, becsatlakoznek hozzad (is) mint ahogy becsatlakoztam annak idejen minden...
Elso pillanattol mondtam itt, hogy elso pillanattol kezdve kinottem a teoriajat... nem bonyolult Elliott, csak szubjektiv... mindig annyi variaco letezik...
equalizer nem, hogy nem csak Elliott-ra tamaszkodik, de egyaltalan nem tamaszkodik Elliott-ra... jo kiindulopont volt, de vele nemigen lehet (konnyen)...
Nem... a poziba allasnal semmi jelentosege nincs annak, hogy elerte-e a 127-et vagy sem... csak targetnek hasznalom es azt is csak akkor amikor az impulzus...
Ez abszolut igy van ahogy mondod David! Anelkul, hogy megfizesd a lecket, nem lehetsz jo kereskedo... nekem az elso talalkam a piaccal ugy vegzodott...
Rewand mutatok egy peldat az iranytuvel valo iranykereskedesre... ebben a poziban benne vagyok nyakig... realtiv sokat vartam ra, amig belephettem......
Rewand erdekes dolgokat irsz, finoman szolva... az latszik, hogy komoly hitet fektetsz a filozofiadba es ez az ami kell ahhoz, hogy sikeres legyel......
Itt nincs semmi vita... csak hosszu ido utani belepes elso pillanatkepe alapjan levont eszrevetel... egyesek fejlodnek, masok meg nem, ilyen az elet,...
Komoly fejlodes eszlelheto ugy a Rewand mint a David Chateau piachoz es a sikeres trader lelkiallapothoz valo viszonyulasaban... mindkettovel egyet tudok...
Régen jó volt az ilyesmi, amíg még kerestem a magyarázatot. Most már kifejezetten nem jó ötletnek tartom más chartjaira ránézni, nemhogy kommentálni,...
Érdekes dolgokat írtál.
Azon gondolkodtam, hogy száz szónak is egy a vége: mindegy ki milyen stratégiában hisz, a lényeg, hogy milyen lekereskedhető...
kockas vedd figyelembe ezt a kis C hullam (ami siman elmehet az A kis hullam fole is...) felfele mozgas lehetoseget a SL allitasnal... ugyanaz a fajta...
Üdv Neked is moneymentor, Dávidnak is és egyébként mindenkinek. Lehet topicot nyitni, csak akkor elfogy az energia a kereskedésre. Talán heti kétheti...
Olajat pl ilyennek látom. Nagyon nem szoktam elemezni, mert csak UCHF-ezek és néha olajozok csak, nem is az irány miatt posztolom, hanem a jelölések...
Nem tudom, rosszak a tapasztalataim, nem forumozok már nagyon régóta. Régen azt hittem, hamarabb fogok révbe érni. Minden, amit korábban itt elszórtam...
Igy van David, lehet erdekes a funded program akkor amikor par szaz vagy esetleg par ezer $-ra palyazol havonta, de, mint mondtam, ez ingatag territorium...
Egy az egyben egyetertek Megalith-al... kapsz egy demo szamlat es azon bohockodsz... ha kicsiket nyersz, azt kiadjak neked, hiszen kell a promo... az...
Pontosan David, ennel mar csak az hangzik jobban ha ingyen adjak azt a 300k-t... de, hogy 1k-ert bereld azt, talan az is ingyen kategoriaba esik... ...
Ez ilyen... egy bizonyos pillanatban mar minden erdeklodes elmulik... kiveve akkor amikor valaki sikeres... na olyankor nem mulik el az erdeklodes......
En hagynam pihenni az AUDJPY shortolasokat... mar csak azert is, mert kimondottan buy setup-ra all az egesz, meg az 1 percesen is, de ami inkabb lenyeg,...
Helyesbitsunk kicsit a fogalmakon rpr ... nem minden imp-et kovet egy korrekcio utan egy ugyanolyan iranyu imp... csak az ELSO imp-et egy nagyobb idosiku...
Hallod kockas ? Nezd hogyan menedzselem en azokat a pozikat amelyek ellenem mennek... itt volt az USDCHF sell setup amit a topicod-ba tettem a reggel......
Hú, bakker... Kicsit sem érzed úgy, hogy fordítva ülsz a lovon, kockas? Bár szerintem már döglött is az a ló, és ahogy Bencsik András mondja, előbb-utóbb...
Biztos voltam benne, hogy valami ilyesmi sztori van benne... ki lehet olvasni egy ember lelkiallapotat a pozimenedzselesebol a chartrol... esetedben...
Nezd a fenti peldat, a GBPAUD setup-ot... latod a korrektiv strukturanak az A es a C hullamat, nem? Latod a nekik megfelelo divergenciat is, nem? Ha nem...
"a MACD-n a divergencianak (impulzusok kozott es belso divergencia) az olvasatomban csakis annyi jelentosege van, hogy egy komplex korrektiv strukturaban...
a MACD-n a divergencianak (impulzusok kozott es belso divergencia) az olvasatomban csakis annyi jelentosege van, hogy egy komplex korrektiv strukturaban...
Opportunista lehetosegekre sosem szabad(na) strategiat formalni... mert idoveszteseg... meg nem lattam olyan milliomost aki prop ceg csicskajakent hozta...
kockas jo a kerdes. En anno kiszamoltam, hogy a strategiam minden koltsege 20k profitig 8,5ezer dollar lenne.Ami amugy nem baj feltetlen. Szerintem ha...
becsszo Misi, abban a pillanatban amikor egyetlen olyan posztot latok toled ami nem valamilyen formaban az egodat hiv simogatni es valami hasznos mondanivalot...
amugy, Ricsi, 1.000 euroval is lehet komolyan keresni (ha azt folyamatosan novelni tudod es nem abbol elsz meg addig, amig atbukik a nagysaga a kritikus...
mindig is tudtam kockas hogy a gratulacioid sokat ernek... de, hogy ezekbol Misi insta-funding-ot tudjon venni, azt sosem gondoltam volna... mindig meglep...
Kicsit becsapos kerdes szaga van a kerdesednek... hiszen ahogy a kerdest abrazolod a charton, egyertelmuve teszed egy laikusnak, hogy korrektiv strukturat...
Valamelyiketek csinalt mar valami $$$-t a TWE penzevel, vagy egyelore csak korbe-korbe nyalogatjatok a csontot? Misi egyelore biztos, hogy nem csinalt......
ha' nem pont ezt mondtam Misi? ... toptrader 2023... vagyis 8-adszorra ujramelegitett langyi paszulyleves... jo ha az embernek projektjei vannak... de...
Nem lett semmi kulonos vele... kereskedesbol el manapsag is, nagyon jol... a program megszuletett es pont azt az egyszeru muveletet csinalja amire kodolva...
Misi, én spec tradelek, de most senki se magasztalt senkit, vagy csak én nem látom a hozzászólásokban? Miért kéne bármilyen affiliate is? Mindenkinek...