Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Brokernet

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Brokernet

  Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com
  Elég sok helyről hallani a Brokernetről és még ha nevével ellentétben nem is brókercégről van szó, azért igen sok befektetési témához közük van.

  Pénzügyi tanácsadónak tartják magukat, azaz munkatársaikat, akik tulajdonképpen befektetési és hitel ügynökök.
  Engem nem győz meg az MLM rendszerben működő cég, sem az alkalmazottai. Utóbbiak tudása véleményem szerint igen csekély, főleg a "fentről kapott" infókat osztják tovább.
  Unit-linked életbiztosítások területén kapcsolódnak főleg a befektetésekhez és mint az Unit Linked témában olvashattuk ez nem feltétlenül az a termék, amivel az ügyfél jár jól.

  Én alapvetően ódzkodom mindentől, amit ügynökök árulnak. Sőt, mindentől, amit nem én akarok megvenni, hanem valaki kínálja nekem.

  Ennek ellenére valamiért mégis sikeres a Brokernet. Csak az értékesítési stratégiájuk a siker kulcsa, vagy valamiben tényleg jók?

 • #2
  Nekem a személyes tapasztalatom 1 Brokernetes tanácsadóra korlátozódik.

  Régi jó ismerős. Tavaly nyáron keresett meg, hogy szeretne pénzügyi témában beszélgetni velem. Természetesen álltam elébe, mert néhány évvel korábban is szívesen segítettem neki.

  Életbiztosítást akart nekem eladni.
  Hamar megbeszéltük a dolgot és nem volt belőle probléma. Beszélgettünk az egészről, a brokernetes tevékenységéről, a termékeikről.
  Ismeretei csak a brokernetes tevékenységgel összefüggésben bővültek. Alapvető pénzügyi ismeretek hiányában próbálja a biztosításokat értékesíteni, egyoldalú információk alapján. Sajnos ez van.
  Mint mindenhol a Brokernetnél is az értékesítés az első. Mindegy mit, csak az ügyfél megvegye.

  Nem ismerem a teljes termékkínálatot. Akit megkeresik az alaposan járjon utána a dolgoknak és ne a tanácsadója szavai alapján döntsön!

  Hozzászólás

  Working...
  X