Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Global Fund egyösszegű befektetés

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Üdv!

  Ezt találtam a PSZÁF honlapján:

  http://www.pszaf.hu/bal_menu/figyelemfelhivo/hazai

  Alúlról a harmadik bejegyzést ajánlom figyelembe! Kiderült, hogy itt nálunk a városban is van irodájuk, multhéten elmentem arrafelé. Képzeljétek el folyik a munka, akkor ez most hogy van?

  Hozzászólás


  • vagdalkozunk, vagy együtt gondolkodunk?

   Érdeklődéssel olvastam a hozzászólásokat, sajnos kevés használható infóval, persze a cégbírósági és a Pszáf-os adatokon kívül. Plusz volt egy elégedett befektetőnk, akinek vannak pozitív TAPASZTALATAI. A többi leginkább vagdalkozásnak tűnt, ahol mindenki védi a saját álláspontját, cégét vagy módszerét. Viszont elöbbre nem jutottunk. Én most regisztráltam, mivel pont CGB után érdeklődöm és végig olvastam a bejegyzéseket.
   Azt nem értem, hogy a jelenlévő tőzsdei szakemberek miért fikázzák a hozam mértékét. Ha egy szakember nem keres meg heti 1%-ot a tőzsdén, gondolom nem igazán szakember... talán még nem is igazán kell hozzá kockázatos befektetési stratégia. Ebből azért kijöhet egy évi 18%... Mert azt ugye senki nem gondolja, hogy a bankok csak állampapírt vásárolnak, ezért tudnak CSAK 6% kamatot fizetni...
   Ami engem is zavar az a tőkegarancia... Ha valaki jártas a banki rendszerben, talán tud segíteni... Az OBA csak akkor működik, ha betétként szerepel a befizetett összeg (ahogy valaki itt már említette) Mi van, ha a pénzintézet, mint hitelt helyezi ki befektetésbe - mert őt meggyőzte a befektetési politika - ráadásul így a többszörösét is kiteheti... Akkor már lehet OBA garancia? Aztán működik egy másik garanciális elem a piacon, a BEVA, ez a befektető védelmi alap... Ezzel együtt talán még nagyobb lehet a garancia... Ahogy elnéztem jópár pénzintézet a tagja. Ráadásul volt rá példa, hogy működött a BEVA a múltban...
   A kérdésem az lenne, hogy ez mind elképzelhető-e? Működő képes-e? Nem arra alapozva, hogy mit mond a "szakma", mert ők védik a saját "extra-profitjukat", amiről a befektető mit sem tud... Vagy egyáltalán nonszensz, mert akkor helye van a fikázásnak, de csak tényekkel... Ne egy banki befektetési stratéga fikázzon, akit kidobbnak a bankból, ha nincs heti 1%... ennek ellenére évi 6%-ot fizet az ügyfélnek... Köszönöm

   Hozzászólás


   • "Az OBA csak akkor működik, ha betétként szerepel a befizetett összeg (ahogy valaki itt már említette) Mi van, ha a pénzintézet, mint hitelt helyezi ki befektetésbe... "- azzal te ne foglalkozzál, hogy a hitelintézet mit csinál a pénzzel. elég annyit tudnod, hogy ha a hitelintézet tagja az OBA-nak, akkor egy esetleges csőd: a hitelintézet csődje esetén 100.000 euróig kártalanítanak.
    http://www.oba.hu/hu/hirek/75-civis-...oba-tagintezet
    ennek az a lényege, ha a cívis akármi becsődöl, akkor senki nem kap semmit, mert nem tagja az OBA-nak, és mivel a számlavezető bankja nem ment csődbe, ezért nincs kifizetés- miért is lenne?

    "Aztán működik egy másik garanciális elem a piacon, a BEVA, ez a befektető védelmi alap... Ezzel együtt talán még nagyobb lehet a garancia... Ahogy elnéztem jópár pénzintézet a tagja. Ráadásul volt rá példa, hogy működött a BEVA a múltban... "-
    http://www.bva.hu/hu/?mod=links&cla=...st_id=1&page=1
    mivel itt sincs semmilyen cívis nevű tag, ezért a BEVA sem játszik.

    "Azt nem értem, hogy a jelenlévő tőzsdei szakemberek miért fikázzák a hozam mértékét. Ha egy szakember nem keres meg heti 1%-ot a tőzsdén, gondolom nem igazán szakember..." ez tetszik
    akkor ezek szerint Soros kókler, Buffett pedig egy orbitális lúzer, mert nem csinált heti 1, évi 52%-ot..hát nem is bíznám ilyen "szakemberekre" a pénzem inkább a cívis brókerház, aki legalább semmilyen múltbéli eredményt sem tud felmutatni

    Hozzászólás


    • CGB-ről

     Kedves Harmatfény!
     A cég valóban elég új. Az a tény hívta életre, hogy a befektetési alapok, bankok, biztosítók lényegesen nagyobb hozamot produkálnak, mint amennyit a befektetőknek visszaosztanak. A tulajdonos célja, hogy a jóval nagyobb kamatot, hozamot juttasson vissza a befektetőknek, mint a bankok, biztosítók, hiszen, még így is bőven marad. Az általad említett termék helyett jövő pénteken új termékek kerülnek bevezetésre, melyek jobban kielégítik a befektetői igényeket, amennyiben az ügyfél konkrét igényeihez lehet őket szabni. Ha gondolod, mint a cég munkatársa, tudok segíteni a megfelelő termék kiválasztásában, azzal együtt, hogy minden kérdésedet megválaszolom.
     Nem tudom, lehet-e ide elérhetőséget írni... a vezetéknevem, aztán kukac, aztán index...
     Üdv:
     Ancsin Árpád

     Hozzászólás


     • Elérhetőséget lehet írni nyugodtan.

      Az sem egy hátrány, hogy a saját neveden írsz. Így legalább az érintett fórumozók tudják majd, hogy kit utáljanak miután elbukták a pénzüket. (persze ha a neved egyáltalán valós)
      Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy 99,99% esély van rá, hogy átverésről van szó.
      Vesd össze pl. ezzel: http://kiszamolo.hu/innen-ismered-fel-a-csalasokat/

      Kedves Árpád!
      Te magad milyen szerepben veszel részt ebben az egészben?
      Őszintén szólva nem is tudom melyik a jobb.
      1. Gátlástalan hazudozó, aki mások kárán akar meggazdagodni.
      2. Szerencsétlen naiv, aki hisz a csodákban és szándékai ellenére lesz több tucat, vagy akár sok száz ember megkárosítója.

      Mindenesetre érdekes lesz ezt a témát olvasni 1-2 év múlva, amikor már kiborult a bili.

      Ja és mielőtt eszetekbe jutna perrel fenyegetni jelzem, hogy a fenti sorok csupán az én személyes véleményem és eszem ágában nincs törölni innen.

      Hozzászólás


      • harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       Elérhetőséget lehet írni nyugodtan.

       Az sem egy hátrány, hogy a saját neveden írsz. Így legalább az érintett fórumozók tudják majd, hogy kit utáljanak miután elbukták a pénzüket. (persze ha a neved egyáltalán valós)
       Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy 99,99% esély van rá, hogy átverésről van szó.
       Vesd össze pl. ezzel: http://kiszamolo.hu/innen-ismered-fel-a-csalasokat/

       Kedves Árpád!
       Te magad milyen szerepben veszel részt ebben az egészben?
       Őszintén szólva nem is tudom melyik a jobb.
       1. Gátlástalan hazudozó, aki mások kárán akar meggazdagodni.
       2. Szerencsétlen naiv, aki hisz a csodákban és szándékai ellenére lesz több tucat, vagy akár sok száz ember megkárosítója.

       Mindenesetre érdekes lesz ezt a témát olvasni 1-2 év múlva, amikor már kiborult a bili.

       Ja és mielőtt eszetekbe jutna perrel fenyegetni jelzem, hogy a fenti sorok csupán az én személyes véleményem és eszem ágában nincs törölni innen.
       Kedves Harzol!

       Megdöbbent, hogy egy fórum adminisztrátor, ilyet mer írni. Neked semlegesnek kéne lenned, és nem felbujtónak. Érdekelne, hogy utána jártál-e a cégnek vagy esetleg felkerested-e őket, hogy ilyen biztos vagy a dolgodban? Vagy csak itt a fórumon írtak alapján alakult ki a véleményed?
       Ami a feljelentést illeti, a CGB Zrt. bármikor hitelrontás miatt feljelenthet bárkit aki itt fórumozik. És bírósági végzéssel a fórum üzemeltetője köteles lesz kiadni az IP címeket, mely alapján akár mindannyiunkat beidézhetnek.

       Én sem tudom, hogy mi az igaz, de pont ezt szerettem volna megtudni, mikor anno írtam.

       Harmatfény nem a rágalmazásra volt kíváncsi, hanem a valós tapasztalatokra, legalábbis én így értem a fórum indító kérdést.

       Hozzászólás


       • Kedves vertike!

        Eddig ilyen határozott véleménnyel egyetlen témában foglaltam állást adminisztrátorként. Egy Botanoo nevű piramisjátékról indított témában. Pár ezer ember annak is bedőlt, százezreket bukva. Én ott is megírtam a véleményem, sőt abban az esetben a témát is lezártam. Utólag most már el lehet mondani, hogy igazam lett.

        Vannak dolgok, melyek bizonyos értelmi szint fölött egyértelműek.
        Amit itt sokan leírnak nem rágalmazás, hanem a realitás.

        Nem állok le itt vitatkozni, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki a CGB mellett érvel az valamilyen vonatkozásban érdekelt az "üzletben". Te is! Lehet, hogy tudja, hogy átverésben vesz részt, lehet hogy csak egy naiv üzletkötőszerű, de anyagi haszna származik abból, ha mások befizetik a pénzüket.
        Megkockáztatom még azok is CGB-sek, akik kérdeznek. A téma miatt regisztrált nicknevek pedig nem tartoznak 5-6 embernél többhöz. Az egyértelmű eseteket ki is tiltom.

        Hidd el van benne tapasztalatom. Mint ahogy az üres fenyegetőzésekből is kaptam már eleget.
        Szóval a CGB ezzel a fórummal melléfogott. Ez nemhogy nem lesz ingyenreklám az átverésüknek, de még sokakat meg is ment az anyagi veszteségtől.

        Perelni pedig már csak azért sem fogtok, mert egy illegális "vállalkozás" igyekszik nem kapcsolatba kerülni a hatóságokkal. Ennyire még ti, a CGB sem kereshetitek a bajt magatoknak.

        Hozzászólás


        • Kedves Harzol!

         Egy kis saját vélemény az általad ajánlott oldalról!
         Érdekes, érdekes!, de amit nem találtam az az Úriember hatósági engedélye. Legalábbis a Pszáf. adatbázisa a honlapon feltüntetett névre nem dob ki semmit, sem biztosítós, sem pénzügyi területre.
         Persze lehet, hogy céggel van regisztrálva, de úgy gondolom, ha már a leinformálhatóságról is beszél, akkor talán saját magával kellene kezdeni, vagyis legalább a cégnév vagy hatósági nyilvántartási számot közölhetne.
         Tudom, ő nem üzletkötő, hanem pénzügyi tanácsadó. Ő az aki csak tanácsot ad és nem értékesít semmit, vagy legalább is ezt írja.
         De a blogja ezen oldalán
         http://kiszamolo.hu/csinald-magad-penzugyi-tanacsadas-3
         azt írja "Javaslom az XX VIP számlát, ott lekötés nélkül is elérhető a 8,2%."
         Majd lejjebb:
         "Javaslom neki, hogy beszélje rá a takarítónőket erre az ingyenes dolgozói számlára." és még sok minden, csak el kell olvasni.Ha ő nem értékesít akkor miért nem általános tanácsadást ad, miért termékekről beszél? Amit ugye hatósági engedély nélkül meg sem tehetne, vagy ha céggel van regisztrálva, akkor azt miért nem közölte.
         Ja és mindezért fizess 35 ezer forintot! Ez ám a korrekt ajánlat!

         Számomra ha valami egyértelmű, akkor bizonyítani is tudom, hogy miért egyértelmű. Nem vagyok érdekelt a CGB üzletben, csak azért szóltam hozzá mert hallok róla ezt-azt és érdekelt hátha esetleg találok olyan kézzelfogható tényt, ami alapján élhetek az általuk kínált lehetőséggel.
         De jelenleg ott tartok, hogy a tényeket összegyűjtve (a hallomásokat) nem tudom, hogy mi igaz. Nem tudom kijelenteni, (mert nincs bizonyítékom), hogy átverés, de a pénzemet sem tudnám nyugodt szívvel ide helyezni.

         Összefoglalva amit eddig tudok, illetve (bizonyítani is tudom):

         A CGB zrt. bejegyzett társaság tevékenységei között szerepel: Értékpapír-, árutőzsdei ügynöki tevékenység, alapkezelés, Viszont érdekes, hogy a fő tevékenység az Egyéb gépjármű-kereskedelem.

         Honlapjukon több iroda is meg van jelölve, én a Pécsiről tudok beszámolni, mert itt lakom. Valóban működik, mivel arra járok dolgozni, így bizton mondhatom nektek, hogy vannak ott emberek.

         A hatóságok felé többen tettek észrevételt, aminek nincs eredménye (továbbra is működnek) ha annyira illegális, akkor miért nem jár el a hatóság? Más ilyen típusú vállalkozásoknál, már rég a hírekben hallanánk a fejleményt (lásd. MTS).

         Tény, hogy a pszáf honlapján fent van a nevük a figyelmeztetések menüpont alatt. De csak ennyi semmi több.

         Tény, hogy a Körmend és vidéke tksz honlapján, akivel elvileg szerződésük van, nagy piros betűkkel ki van írva egy figyelmeztetés, bár az tény, hogy nincs cégnév írva, de az ember akaratlanul is összekapcsolja a dolgokat.

         Egyetlen Ügyfél panaszról sem tudok, vagy legalábbis ilyen infóhoz nem sikerült jutnom.
         Viszont akikkel beszéltem, nagyon dicsérik a korrektségüket.

         Hallottam viszont munkatárs panaszt, állítólag vannak akik hónapok óta nem kapnak jutalékot, illetve olyat is hallottam, hogy van akivel az előző szerződést nem hosszabbították még meg és ezért jutalék sincs, illetve perelni sem tud az illető ugyancsak a szerződés hiánya miatt.

         Most nyitottak irodát Eszéken, itt a link:

         http://tudositok.hu/8031/video/Iroda...eken_a_CGB_Zrt
         Vajon ez mit jelenthet, tényleg minden rendben csak mi vagyunk szkeptikusok, vagy most jön az amivel már találkoztunk, hogy külföldre menekítik a céget?

         Nyáron lesz egy éve, hogy ezzel a céggel és a termékükkel találkoztam, szerintetek, mennyi idő kell, ahhoz, hogy ezek a konstrukciók bebukjanak, ha illegálisak? Olyan soknak tartom ezt az időt, nem kellett volna már valahol kiderülnie valaminek? Főleg, hogy ennyire nyilvánosan csinálják, honlap, irodák, külföldi irodanyitás Stb.

         Szóval ennyit tudtam meg, tény hogy még ügyvéddel ez ügyben nem beszéltem, érdekelne az ő véleményük is, ha felbukkanna itt egy akkor írja le gondolatait. Bár tudom, hogy konkrétumok nélkül nehéz bármit is mondani.

         Szóval ezek miatt vagyok stagnáló üzemmódban, nem tudok semmi biztosat, és megvallom őszintén engem nagyon zavar. Mert, ha simlisek, akkor ok, de mi van akkor, ha nem? Akkor egy nagyon jó lehetőség megy el mellettem mint Ügyfél. Most jelenleg azon vagyok, hogy nyomozok, és kivárok, hátha lesz valami.

         A következő lépés, hogy elmegyek egy állásinterjúra, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, most már elég infóm van ahhoz, hogy tudjam mit kell kérdeznem.

         Szerintem a szitkozódás helyett fogjunk össze és nyomozzunk, és a tények birtokába hívjuk fel az emberek figyelmét! Ennek valóban lenne értelme.

         Hozzászólás


         • Amíg befelé áramlik a friss pénz, nincs semmi baj, látszólag minden rendben van.
          Jönnek az új ügyfelek, kötik az éves szerződéseket, visszavezettetik a nyereségeket, nem kérnek negyedéves kifizetést, mert úgy a végén reményeik szerint sokkal több lesz a haszon, stb...

          Ha lesz probléma, akkor az csak akkor kezd majd előbújni a szőnyeg alól, amikor elfogynak az új palimadarak. Ha a lejáró szerződéseket nem hosszabbítják meg, hanem majd kérik vissza a befektetést a mesés kamatokkal együtt. Akár újabb 1-2 év is eltelhet addig.

          Hozzászólás


          • vertike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Kedves Harzol!

           Egy kis saját vélemény az általad ajánlott oldalról!
           Érdekes, érdekes!, de amit nem találtam az az Úriember hatósági engedélye. Legalábbis a Pszáf. adatbázisa a honlapon feltüntetett névre nem dob ki semmit, sem biztosítós, sem pénzügyi területre.
           Persze lehet, hogy céggel van regisztrálva, de úgy gondolom, ha már a leinformálhatóságról is beszél, akkor talán saját magával kellene kezdeni, vagyis legalább a cégnév vagy hatósági nyilvántartási számot közölhetne.
           Tudom, ő nem üzletkötő, hanem pénzügyi tanácsadó. Ő az aki csak tanácsot ad és nem értékesít semmit, vagy legalább is ezt írja.
           De a blogja ezen oldalán
           http://kiszamolo.hu/csinald-magad-penzugyi-tanacsadas-3
           azt írja "Javaslom az XX VIP számlát, ott lekötés nélkül is elérhető a 8,2%."
           Majd lejjebb:
           "Javaslom neki, hogy beszélje rá a takarítónőket erre az ingyenes dolgozói számlára." és még sok minden, csak el kell olvasni.Ha ő nem értékesít akkor miért nem általános tanácsadást ad, miért termékekről beszél? Amit ugye hatósági engedély nélkül meg sem tehetne, vagy ha céggel van regisztrálva, akkor azt miért nem közölte.
           Ja és mindezért fizess 35 ezer forintot! Ez ám a korrekt ajánlat!

           Számomra ha valami egyértelmű, akkor bizonyítani is tudom, hogy miért egyértelmű. Nem vagyok érdekelt a CGB üzletben, csak azért szóltam hozzá mert hallok róla ezt-azt és érdekelt hátha esetleg találok olyan kézzelfogható tényt, ami alapján élhetek az általuk kínált lehetőséggel.
           De jelenleg ott tartok, hogy a tényeket összegyűjtve (a hallomásokat) nem tudom, hogy mi igaz. Nem tudom kijelenteni, (mert nincs bizonyítékom), hogy átverés, de a pénzemet sem tudnám nyugodt szívvel ide helyezni.

           Összefoglalva amit eddig tudok, illetve (bizonyítani is tudom):

           A CGB zrt. bejegyzett társaság tevékenységei között szerepel: Értékpapír-, árutőzsdei ügynöki tevékenység, alapkezelés, Viszont érdekes, hogy a fő tevékenység az Egyéb gépjármű-kereskedelem.

           Honlapjukon több iroda is meg van jelölve, én a Pécsiről tudok beszámolni, mert itt lakom. Valóban működik, mivel arra járok dolgozni, így bizton mondhatom nektek, hogy vannak ott emberek.

           A hatóságok felé többen tettek észrevételt, aminek nincs eredménye (továbbra is működnek) ha annyira illegális, akkor miért nem jár el a hatóság? Más ilyen típusú vállalkozásoknál, már rég a hírekben hallanánk a fejleményt (lásd. MTS).

           Tény, hogy a pszáf honlapján fent van a nevük a figyelmeztetések menüpont alatt. De csak ennyi semmi több.

           Tény, hogy a Körmend és vidéke tksz honlapján, akivel elvileg szerződésük van, nagy piros betűkkel ki van írva egy figyelmeztetés, bár az tény, hogy nincs cégnév írva, de az ember akaratlanul is összekapcsolja a dolgokat.

           Egyetlen Ügyfél panaszról sem tudok, vagy legalábbis ilyen infóhoz nem sikerült jutnom.
           Viszont akikkel beszéltem, nagyon dicsérik a korrektségüket.

           Hallottam viszont munkatárs panaszt, állítólag vannak akik hónapok óta nem kapnak jutalékot, illetve olyat is hallottam, hogy van akivel az előző szerződést nem hosszabbították még meg és ezért jutalék sincs, illetve perelni sem tud az illető ugyancsak a szerződés hiánya miatt.

           Most nyitottak irodát Eszéken, itt a link:

           http://tudositok.hu/8031/video/Iroda...eken_a_CGB_Zrt
           Vajon ez mit jelenthet, tényleg minden rendben csak mi vagyunk szkeptikusok, vagy most jön az amivel már találkoztunk, hogy külföldre menekítik a céget?

           Nyáron lesz egy éve, hogy ezzel a céggel és a termékükkel találkoztam, szerintetek, mennyi idő kell, ahhoz, hogy ezek a konstrukciók bebukjanak, ha illegálisak? Olyan soknak tartom ezt az időt, nem kellett volna már valahol kiderülnie valaminek? Főleg, hogy ennyire nyilvánosan csinálják, honlap, irodák, külföldi irodanyitás Stb.

           Szóval ennyit tudtam meg, tény hogy még ügyvéddel ez ügyben nem beszéltem, érdekelne az ő véleményük is, ha felbukkanna itt egy akkor írja le gondolatait. Bár tudom, hogy konkrétumok nélkül nehéz bármit is mondani.

           Szóval ezek miatt vagyok stagnáló üzemmódban, nem tudok semmi biztosat, és megvallom őszintén engem nagyon zavar. Mert, ha simlisek, akkor ok, de mi van akkor, ha nem? Akkor egy nagyon jó lehetőség megy el mellettem mint Ügyfél. Most jelenleg azon vagyok, hogy nyomozok, és kivárok, hátha lesz valami.

           A következő lépés, hogy elmegyek egy állásinterjúra, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, most már elég infóm van ahhoz, hogy tudjam mit kell kérdeznem.

           Szerintem a szitkozódás helyett fogjunk össze és nyomozzunk, és a tények birtokába hívjuk fel az emberek figyelmét! Ennek valóban lenne értelme.
           Méltányolandó az igyekezeted, hogy ennyire aktív vagy.
           De ugye nem mondod komolyan, hogy olyan céghez fekteted be a pénzedet, ahol ahhoz, hogy nagyjából megnyugtasd magad, ügyvéddel kell beszélni, állásinterjún bepróbálkozni, együttnyomozásra hívni fel a többieket, stb, stb.....?
           Hozamgarantált befektetést ma a világon senki nem tud felelősséggel ajánlani, ezt jobb ha elhiszed és elfogadod.
           Ha nyugodtan szeretnél aludni, egyszerűbb ha beteszed a pénzedet a bankba. Meg amit még rendszeres megtakarításként befektetnél, azt a havi összeget szintén befizeted a banki számládra, ... évente az infláció mértékével minimum növeled a befizetéseidet.... és a végén a kamatos kamatozással egész szépen fial a pénzed.... (számolj utána.)
           Akiknek a tőzsde túl kockázatos, s akik nem szeretnének szerencsevadász önjelölt "pézügyi tanácsadók" által ajánlott kétes ügyletekbe fektetni, azoknak a bank a legjobb megoldás.
           Amúgy kis összeggel sehol sem tudsz kiugró hozamra szert tenni.
           Ha meg egy nagyobb tőkével rendelkezel, és a tőzsdén realizálsz rá hasznot.....ha csak havi 2%-ot tudsz csinálni, az akkor is éves szinten 24%.
           És azért a havi 2% nehogy egy megugorhatatlan léc legyen már. (természetesen többet is lehet csinálni, csak direkt keveset írtam, nehogy azonnal felhördüljön pár vitatkozó szellemű emberke.)
           Szóval nem kell ezt túlbonyolítani.
           Szerintem.
           "Only the game can teach you the game." (Jesse Livermore)

           Hozzászólás


           • http://www.oba.hu/hu/hirek/75-civis-...oba-tagintezet
            És terészetesen az OBA garancia is megbukott, eddig mindegyik állításuk, amit hallottam róluk, egy fabatkát sem ér... nincs és nem is volt olyan állításuk ami igaz lett volna/lenne...
            Osztom az előttem szólók véleményét, hogy ezt a "befektetést" úgy ahogy van hagyni kell veszni....

            Hozzászólás


            • Kedves Fórumozók!

             Nagyjából átfutva a hozzászólásokat, úgy éreztem nekem is hozzá kell szólnom. Lehet hogy egyesek vádaskodásnak fogják ezt megélni, én inkább szeretném, ha mindenki afféle óvatos körültekintésre való felhívásként kezelné. A konkrét cég működése és tulajdonosi köre ( mármint ami papíron van!) véleményem szerint nagy kivetnivalót nem tartogathat. Van egy management, egy tulajdonosi kör, üzletkötők, adminisztrátorok. A magyar valóságban működő céges bejelentési kötelezettségekkel,ellenőrzési lehetőségekkel. Vélhetően jó darabig ezzel semmilyen gond nem lesz. Véleményezem, hogy sok munkatársuk tisztességesen bejelentve, adózva dolgozik és még hiszi és (egyelőre még) látja is hogy jót tesz a befektetőknek. Megint előre szabadkozni fogok, nem célom senkit sem vádolni, vádakkal illetni... de...
             amit sokan nem tudnak: az illetékes cég afféle csendes társként tevékenykedő háttéremberével lehet majd probléma közép és hosszú távon. Ha nekem hazudtak azon személyek, akiktől anno halottam pár információt a kérdéses tulajdonosról, akkor most valószínűleg én sem állítok igazat, viszont az a baj, hogy nem csak egy, közvetlen volt kollégájától hallottam infókat. Szóval kérdeses emberünk biztosítási alkuszként dolgozott, nem is egy cég név alatt, s nem csak a biztosítók életbiztosítási jutalékait "nyúlta" le ( hülye biztosító miért nem prevencióz jobban, miért fizet ekkora jutalékot miért nem porlaszt, stb, stb), hanem egyes ügyfelek befektetésre szánt pénzei is el el tünedeztek... ahogy sokan vélelmezik a mostani felállásban is a piramisos történetet, hát.. én nem ezen előzmények alapján nem bíznám oda a pénzem. Valószínűnek tartom, hogy az elején működni fognak a kifizetések is, még lehet hogy később is.. a franc tudja.. ha nem lenne mögötte ez az ember, meg nem lenne ez az erőltetett marketinges duma...
             Ennyi.. mennem kell dolgozni :-) szedjétek szét a hozzászólásom, s tényleg kérek mindenkit hogy a 2. mondatom szerint itéljétek meg a leírtakat!

             Köszönöm!

             Hozzászólás


             • Sziasztok!

              Az egyik ismerősöm azt monta röviden,hogy már nem kap akkora negyedéves hozamot mint eddig.
              Ez nem sok info, de azért leírom.
              Hogy mi lesz a jövőben azt nem lehet tudni.?
              Ha az eredeti hozamot megkapja 18 hó után pénzénél van. Ha kevesebbet kap hozamként akkor ez több idő! Hosszabb a rizikós időszak.
              Amúgy állítólag minden "papír, bizonylat" nélkül is fizettek ki hozamot.
              Ha nekem nem mondtak igazat akkor most én sem az igazságot írom.???

              Üdv.
              Lássuk mit hoz a jövő!

              Hozzászólás


              • domonkos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
               Ha az eredeti hozamot megkapja 18 hó után pénzénél van.
               Ezt nem annyira értem. Ez alatt azt érted, hogy 18 hónap alatt megkeresi a befektetett tőkét? Végül is másképp nem nagyon lehet...
               Nálam nagyon nem jön ki a matek még 18%-al sem.
               Szerintem valamit rosszul számol az ismerősöd.

               Hozzászólás


               • domonkos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sziasztok!

                Az egyik ismerősöm azt monta röviden,hogy már nem kap akkora negyedéves hozamot mint eddig.
                Ez nem sok info, de azért leírom.
                Hogy mi lesz a jövőben azt nem lehet tudni.?
                Ha az eredeti hozamot megkapja 18 hó után pénzénél van. Ha kevesebbet kap hozamként akkor ez több idő! Hosszabb a rizikós időszak.
                Amúgy állítólag minden "papír, bizonylat" nélkül is fizettek ki hozamot.
                Ha nekem nem mondtak igazat akkor most én sem az igazságot írom.???

                Üdv.
                Lássuk mit hoz a jövő!
                Nem értem milyen 18 hónapról beszélsz, tudtommal éves (12 hónap) lekötésről volt szó, amit lehet hosszabbítani 3x. Tehát az ismerősöd, amit kap hozamot az éves és annak a negyedét kapja meg negyedévente.
                Vagy le vagyok maradva valamiről? Állítólag valamilyen új konstrukcióval álltak elő a Körmend és Vidéke takszöv bankbetétjét fogják értékesíteni. Bár banki termékközvetítéshez pedig minden munkatársnak kell a PSZÁF hatósági, meg ugye a cégnek is, és tudtommal az nincs. Illetve az engedély fent van a CGB Silencium vagy mifene cégük csak Biztosítási hatósági vizsgát bonyolíthat pénzügyit nem, ennek ellenére hallom, hogy a munkatársaknak saját maguk oktatják a pénzügyi ismereteket és a hatósági vizsgásokkal mg nem törődnek, nekik is ugyanúgy végig kell hallgatni azt amiből már van hatóságijuk. Szóval olyat oktatnak amihez nincs is engedélyük. Eléggé furcsa, szerintem bolondítják a népet, hogy húzzák az időt, mert már senki sem akar náluk dolgozni és a az ügyfelek is veszik ki a pénzüket. Csak továbbra akit nem értek az a hatóság, ilyenkor hol vannak?

                Hozzászólás

                Working...
                X