Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Se Móricz Anna tájépítészt, se *****vics Attila hotel menedzsert, se Dőry Anna
programozót nem találtam meg FB-n. Ebből én arra következtetek, hogy akik jó üzleteket kötnek azok nem regisztrálnak erre a bizonyos oldalra. Nekem van ott profilom, véleményed szerint, így van értelme mérlegelnem egy esetleges befektetést a magaskamat.hu-val? Továbbá számomra a biztonság nem annyira fontos szempont, kell az adrenalin. Jelenthet ez bármilyen problémát ebben az esetben?
Válaszodat előre is köszönöm.
Csak nekem rémlik úgy, hogy ezt a linket már ajánlotta január közepén egy szintén frissen regisztrált valaki egy másik topicban? Most viszont nem találom azt a hozzászólást. A fórummotor lett szenilis vagy én? :-)
Megértem az ellenséges hozzáállást, hiszen a pénzügyi tanácsadó szakmát sajnos sokan lejáratták már Magyarországon.
Mindenkit biztosíthatok, hogy a honlapra csak valós ügyfél-vélemények kerülhetnek ki, mindannyian létező személyek és elégedett ügyfeleink.
Cégünk 19 éve működik, és rendelkezik a kapcsolódó állami felügyelő szervek engedélyeivel.
Ügyfeleink túlnyomó része állandó-visszatérő befektető, akik nyilván meg voltak elégedve befektetési tanácsainkkal, mivel évről-évre újra kikérik véleményünket a jövőbeni befektetéseikkel kapcsolatban.
Mi pénzt NEM kezelünk, az ügyfeleknek csak tanácsokat adunk, ők a pénzüket már saját maguk helyezik el a mi tanácsaink alapján, megbízható nemzetközi pénzintézeteknél.
19 éves működésünk alatt egyetlen ügyfelünk sem vesztette el vagyonát, nem "dőlt be" egyetlen kiajánlott befektetésünk sem.
Hozzászólás