Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Oktatás

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Oktatás

  Sokan nem tudják, hol kezdjenek neki a felkészülésben. Kereskedni akarnak, de félnek kimenni a piacra. Esetleg már kereskednek, de nem érnek el kimagasló sikereket. Az elemzés - és itt szigorúan a technikai elemzést értem – szubjektív tudomány. Eszközeiben a matematika, még alkalmazásában sokszor a pszichológia játszik szerepet. A módszereket megtanulni nem lehetetlen feladat, gyakorlattal könnyen elsajátíthatóak.

  A tudás megszerzése jóval olcsóbb, mint a tudatlanság ára…mit gondoltok?

 • #2
  azt meg tudja nekem mondani valaki higy mennyivel kapok több infot a betbulsz okatásoon mint amennyi már eleve fent van az oldalukon ?
  Practise and Enjoy...

  Hozzászólás


  • #3
   vata eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   azt meg tudja nekem mondani valaki higy mennyivel kapok több infot a betbulsz okatásoon mint amennyi már eleve fent van az oldalukon ?
   Szia Vata!

   Annak tényleg nem lenne túl sok értelme, ha a felrakott anyagokat oktatnánk le. Természetesen nem erről van szó...

   A felrakott anyagok alapinformációkat tartalmaznak, így érdemes legalább egyszer átolvasni, mielőtt ellátogatsz a képzésre.

   Az oktatáson a dolgok mögé nézünk és megvizsgáljuk, hogy az, amit látsz a monitoron (pl. egy MACD), annak milyen mögöttes tartalma van, a gyakorlati alkalmazásával együtt.

   Az opciós képzésen kivesézzük pl. a különböző árazási modellek hátterét, melyet szintén nem találsz meg az oldalon. Természetesen ehhez gyakorlat is társul, ahol különböző szoftvereket ismertetünk, illetve kereskedési stratégiákat ismerhetsz meg.

   Én nem állítom, hogy oktatás nélkül nem lehet megtanulni tőzsdézni, csak maga a folyamat több időt vesz igénybe, így mérlegelés kérdése, hogy ez mennyit ér a hallgatónak.

   Ha további információra van szükséged, kérlek keress meg minket valamelyik elérhetőségünkön.

   Üdv,
   Csaba

   Hozzászólás

   Working...
   X