Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Rendkivül jó év lesz!

Collapse
X
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Rendkivül jó év lesz!

  Mi, az InvestStationWeb.com-nál is tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet hatásai súlyosan érződnek a mindennapokban – magas munkanélküliségi ráta, ingatlanok hanyatló értéke… Ennek eredményeként a tanulók célzott "szigorított biztonsági lépéseket" alkalmaznak ebben a piaci ciklusban. Az itt leírt kereskedelmi rendszerben a tagok számtalan lehetőséget ismerhetnek meg arra, hogy adott piaci helyzetekben hogyan keressenek pénzt a tőzsdén.


  Call opció vásárlása oly mértékben vonzó lesz, hogy arra az elmúlt évtizedekben nem volt példa.

  Érdekes lehet ebben a tekintetben is az energia, és a Blue Chip részvények. Kiváló lehetőségek lesznek, véleményem szerint nagyon jó, talán a legjobb időszak jön most a tőzsdén. Meglátásom, hogy a vásárlók erős százaléka kihasználja a kereskedelmi pozíciókat, hogy alulértékelt áron vásároljon. Hatalmas leértékeléssel leverték a részvényárakat. Úgy gondolom, hogy pénzünk (cash flow) egy részét érdemes visszarakni a részvényekbe a következő negyedévben, hogy jó megtérülésünk legyen a várakozó időszak alatt.


  Legyél türelmes, és óvatos, jutalmad nem marad el!

  Ez az év a tőzsdei kereskedés szempontjából rendkívül jó év lesz, ez meggyőződésem.  Megdöbbentő a gazdasági és tőzsdei eseményeket figyelve, hogy a közelmúltban sok embernek van az a téves meglátása, hogy ez az időszak nem jó a kereskedelemnek. Éppen ez a nagy baj! Csak néhány olyan időszak volt a történelem során, amely oly sok kereskedelmi lehetőségeket kínált volna, mint a mostani.

  Ha vannak kétségeid, most megismerheted a megfelelő tervet!


  A terv: TERMÉK MEGRENDELÉS
Working...
X